Biztosíték szekrény kiépítése IV. kerület Fóti út

Megosztás

Villanyszerelő IV. kerület Fóti út

Biztosíték szekrény kiépítése IV. kerület Fóti út

SOS villanyszerelés IV. kerület Fóti út vonzáskörzetében

Villanyszerelő szakemberként 1-2 órán belül vállalom a kiszállást – IV. kerület Fóti út teljes területén és övezetében Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik többek között: zárlat megszüntetése, kapcsolók cseréje, biztosíték cseréje. Mindenféle elektromos hibaelhárítás, jótállással, akár azonnali kiszállással. Biztosítéktáblák cseréje. Új hálózatok létesítése és meglévő hálózatok korszerűsítése. Villanyszerelés IV. kerület Fóti út régiójában.

Ügyeleti villanyszerelés IV. kerület Fóti út vonzáskörzetében

Biztosíték szekrény kiépítése IV. kerület Fóti út

Villanyszerelő ügyelet intézményekben – profi villanyszerelés és villamos hálózati problémák megszüntetése szavatolva a munka minőségét. Ügyeleti gyorsszolgálati hibaelhárítás a hét minden napján. Villanybojlerek bekötése és javítása IV. kerület Fóti út övezetében. Mozgásérzékelők telepítése. Munkám ismérvei: villámgyors munkavégzés, minőség, megfizethető munkadíj!

 • lépcsőházi világítás időzítő kapcsoló felrakása
 • villanytűzhely kikapcsol IV. kerület Fóti út
 • 3 fázisú villanytűzhely bekötése
 • álmennyezet világítás szerelése
 • biztosíték szekrény kiépítése IV. kerület Fóti út
 • biztosíték elosztó doboz kiépítés IV. kerület Fóti út
 • zárlat biztosíték IV. kerület Fóti út
 • vezetékezés falban
 • érintős kapcsoló bekötése IV. kerület Fóti út
 • kapcsoló nem működik IV. kerület Fóti út
 • elmü akkreditált villanyszerelő
 • hűtőszekrény zárlat IV. kerület Fóti út
 • eph mérés
 • eph teszt IV. kerület Fóti út
 • főzőlap elektromos bekötése
 • orion főzőlap meghibásodás
 • villanyóra bekötése
 • elmű új villanyóra IV. kerület Fóti út
 • villanyóra problémák
 • fővezeték javítás, tervezés

IV. kerület Fóti úti SOS villanyszerelés

Biztosíték szekrény kiépítése IV. kerület Fóti út

Villanyszerelés IV. kerület Fóti út területén

Profi mesterként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: elektromos gyorsszerviz üzletben IV. kerület Fóti út régiójában, tápellátó hálózatok átépítése és időszakos felülvizsgálata IV. kerület Fóti út területén, új elektromos hálózatok kivitelezése.

Villanyszerelő IV. kerület Fóti út

Villanyszerelés IV. kerület Fóti út:
Zárlat megszüntetés, kapcsolók cseréje, új hálózatok létrehozása IV. kerület Fóti út régiójában. Családi ház hibaelhárítás. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok modernizálása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tanácsok a villanyszerelőtől

Csak hozzáértő villanyszerelővel terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A huzalok és automaták ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét a fogyasztók között. Az előírt földelés létrehozása kötelező, hiánya emberéletet veszélyeztethet. A falban lévő kábelezés csak védelemmel ellátva kivitelezhető. Csak egy anyagból készült kábelből építhető villany vezeték hálózat. Valamennyi elektromos sorkapocs vezetékezését fontos ellenőrizni, mielőtt beépítésre kerül. Valamennyi műszaki telepítés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Nedves helyiségekben (pl. WC) ne csatlakoztassunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét csak villanyszerelő profi hajthatja végre. Vizes helyiségekben kizárólag földeléssel rendelkező konnektorokat alkalmazzunk. Tetőterekre fokozottabban érvényes, hogy kiemelt jelentősége van a profi módon kivitelezett villanyszerelés.

Villamos hiba elhárítása IV. kerület Fóti út

Villanyszerelés IV. kerület Fóti út régiójában

Mit biztosítok villanyszerelő profiként?
Villanyszerelő vizsgával rendelkezem, és több éve ezen a területen végzem a munkámat. A megállapodásnak megfelelően megjelenek a munkavégzés helyén. Az aktuális feladatot úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Ünnepnapokon is dolgozom, non stop. Megfizethető munkadíjért vállalok munkákat IV. kerület Fóti út vonzáskörzetében.

Mik jellemzik a profi specialistát?
1. A szakember internetes oldala érthető, informatív és hasznos.
2. A kapcsolati adatok könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A blogja konkrét ötleteket és tanácsokat nyújt.
4. Megfizethető munkadíj, valamint garancia vállalás a munkára.
5. Ügyeleti idő elérhetővé tétele.
6. Szaktudással felvértezett mester aki azonnal átlátja a problémát.
7. Precíz érkezés a lakásba.
8. Gondosan elvégzett, gyors munkavégzés.
9. Szerelési dokumentáció biztosítása.

Villanyszerelés IV. kerület Fóti út övezetében elfogadható munkadíjjal. Ünnepnapokon is dolgozom.

Villanyszerelés fürdőben IV. kerület Fóti út

A nagyfeszültségű hálózatok szerelése már maga is felelősségteljes foglalatosság. Amennyiben a hibaelhárítást magas páratartalmú helyen kell végezni, akkor ez még inkább igaz. A fürdőszobán kívül ide sorolható még a WC és a házban uralkodó feltételektől függően akár a szuterén is.

Azt ilyen jellegű munkára szigorú előírások érvényesek, amelyek érintésvédelmi szempontból különféle veszélyfokozatú területekre sorolják be a lakás magas páratartalmú részét. A fürdőszobába csapófedeles aljzatokat ajánlunk, amelyek biztosítják az érintésvédelmet. Szigorúan tiltott a hosszabbító csatlakoztatása, pusztán a gépek saját hálózati csatlakozóját szabad földeléssel rendelkező dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.

Vizesblokkban az üzembe helyezést adja át hozzáértő mesternek!

Nem szakszerű bekötés következménye:

hibás villanyszerelés kijavítása IV. kerület Fóti út

Az áramütés eredménye lehet akut biológiai hatás, amely járhat súlyos fiziológiai következményekkel is. Ne kockáztasson!

Elektromos főzőlap bekötése a konyhában

Valamennyi gyártmányú villanysütő gyártó által meghatározott elektromos hálózatra kötését és beüzemelését nyugodtan rám bízhatja. Ki szeretném emelni, hogy az elektromos berendezések gyártói csak szakképzett villanyszerelő által történő beüzemelés esetén ad jótállást.

villanytűzhely bekötése IV. kerület Fóti út

Ha esetleg új elektromos gépet vásárol otthonra, tanácsos szakemberrel konzultálni, hogy a lakás elektromos hálózatának jellemzői megfelelőek-e az újonnan vett készülék ellátására.

Elosztószekrény csatlakoztatása

A biztosítéktábla a fővezeték felől lényeges alkotóeleme otthona tápellátó hálózatának. Kifogástalan megfelelősége technikai szempontból hangsúlyos a hibák, zárlatok és áramszünetek elkerülése végett.

FI-relé bekötése IV. kerület Fóti út

A biztosítéktáblában találhatók a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely védi a teljes hálózatot a leégéssel szemben. A régi vagy nem előírások szerinti (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát cserélni kell!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” vészjósló következményekkel járhat, ezért tilos!! Az élet védelme érdekében bizonyos intervallum elteltével érdemes átnézetni a biztosítéktáblát jól képzett mester által.

Elektromos bojler szervizelése

Új villanybojler csöpögésmentes alapvető előfeltétele a szakszerű bekötés. Számtalan elhárított hiba után állíthatom, hogy a házi barkácsolás már számtalan meghibásodást idézett elő a háztartásokban az elektromos bojler nem előírás szerint végrehajtott beüzemelése folytán.

Biztosíték szekrény kiépítése IV. kerület Fóti út

Életvédelmi okokból és a villanybojler működési idejének kiterjesztése érdekében optimálisabb megoldás, ha a villanybojler beüzemelését is villanyszerelőre bízza, ugyanis leéghet az elektromos hálózat egy nem előírásszerűen elvégzett üzembe helyezés miatt. A üzembe helyezéshez szükséges kábelek keresztmetszetének és terhelhetőségének ellenőrzése fontos tevékenység az előírásszerű üzembe helyezés.

A vízmelegítő jó hatásfokkal való üzemeltetése rendszeres ellenőrzést, elektromos felülvizsgálatot igényel!

Elektromos zárlatok hibakeresése

A lakásban keletkezett zárlatok azonnali hibakeresése és megszüntetése modern berendezéseket és szakértelmet igényel. A hibák kizárása központi lépése a hiba behatárolásának, és hogy tudjuk, hol fordulhat elő a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát lépcsőházi kapcsoló. Sokszor nem is gondolná, hogy milyen szorosan kapcsolódnak a dolgok és az elektromos hálózat egyes elemei, illetve a fogyasztók.

A dugaljak műszakilag megfelelő beüzemelése sem elhanyagolandó tevékenység, mert ez is kihathat az egyes körök elektromos eszközeinek funkcionálására vagy éppen az esetleges műszaki hibákra.

A régi lakás hálózat felújítása gyakran igényelt szolgáltatás, amelyet nagy tapasztalattal, ezért gyorsan tudok végrehajtani.

Reménykedem abban, hogy a szakmai tapasztalatot igénylő villanyszerelési feladatokat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, ebben számíthat rám a nap 24 órájában, a hét minden napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ gyorsszolgálat szolgáltatásai IV. kerület Fóti út vonzáskörzetében 0-24 igénybe vehetők!