ELMÜ ajánlott villanyszerelő Óbuda

Megosztás

ELMÜ ajánlott villanyszerelő Óbuda

0-24 villanyszerelés Óbuda területén

Villanyszerelő szakemberként gyakorlatilag rögtön vállalom a kiszállást – Óbuda teljes területén és környékén Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik többek között: zárlat megszüntetése, lámpák cseréje, biztosítócsere. Bármilyen jellegű elektromos hibaelhárítás, jótállással, villámgyors kiszállással. Kismegszakítók cseréje. Új hálózatok kiépítése és meglévő hálózatok modernizálása. Villanyszerelés Óbuda területén.

Ügyeleti villanyszerelés Óbuda övezetében

Sürgősségi villanyszerelés intézményekben – professzionális villanyszerelés és hibaelhárítás jótállással. Éjjel-nappali ELMÜ hibaelhárítás a hét minden napján. Villanybojlerek bekötése és javítása Óbuda környékén. Kaputelefon szerelése és bekötése. Munkám ismérvei: villámgyors munkavégzés, precizitás, korrekt ár!

 • lépcsőházi kapcsoló bekötése
 • villanytűzhely bekötése 1 fázisra Óbuda
 • amica villanytűzhely beüzemelése Óbuda
 • panel villanyszerelés árak Óbuda
 • biztosíték automata javítás
 • biztosíték elosztó doboz kiépítés Óbuda
 • olvadó biztosíték cseréje kismegszakítóra
 • lakás vezetékezése
 • kapcsoló és konnektor bekötése Óbuda
 • jelzőfényes kapcsoló bekötése
 • elmű regisztrált villanyszerelő Óbuda
 • vezeték zárlat
 • eph mérés Óbuda
 • eph összekötés
 • fagor főzőlap hiba Óbuda
 • 3 főzőlapos villanytűzhely csere
 • villanyóra átírás elmű
 • villanyóra gyorsan forog Óbuda
 • villanyóra szerelés
 • villanyóra visszaszerelés

Óbudai villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés Óbuda vonzáskörzetében

Profi mesterként vállalom az alábbi szolgáltatsokat: táphálózati gyorsszolgálat társasházban Óbuda övezetében, elektromos rendszerek felújítása és időszakos ellenőrzése Óbuda övezetében, új elektromos hálózatok kiépítése.

Villanyszerelő Óbuda

Villanyszerelő Óbuda:
Elektromos hibakeresés, megszakítók cseréje, új hálózatok megvalósítása Óbuda régiójában. Családi ház villanyszerelés. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok átvezetékezése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tanácsok a villanyszerelőtől

Kizárólag specialistával terveztessük meg a villamos hálózatunkat. A huzalok és kismegszakítók ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét a fogyasztók között. Az előírt földelés telepítése kötelező, és életet menthet. A falban futó kábelezés csak védelemmel ellátva futhat. Csakis egy fajta anyagú kábelből létesíthető villany vezeték hálózat. Az összes elektromos sorkapocs vezetékezését kötelező ellenőrizni, mielőtt a hálózat része lesz. Minden villamos bekötés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Nedves helyiségekben (pl. fürdő) ne vegyünk igénybe hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét csak villanyszerelő profi végezheti. Vizes helyiségekben csak földeléssel ellátott konnektorokat alkalmazzunk. Tetőterekre fokozottabban igaz, hogy hangsúlyozottan fontos a kitűnően elvégzett villanyszerelés.

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés Óbuda övezetében

Mit biztosítok villanyszerelő gyorsszolgálatosként?
Villanyszerelő végzettséggel rendelkezem, és másfél évtizede ebben a szakmában végzem a munkámat. A megállapodásnak megfelelően megjelenek a munkaterületen. A hibaelhárítást úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Ünnepnapokon is számíthat rám, non stop. Megfizethető munkadíjért vállalok villanyszerelést Óbuda régiójában.

Milyen az ideális villanyszerelő szakember?
1. A szakember honlapja érthető, kézzelfogható tájékoztatást nyújt és bizalmat kelt az olvasóban.
2. Az elérhetőségek könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A honlap tippeket és tanácsokat kínál.
4. Jutányos díjszabás, valamint garancia vállalás a szerelésre.
5. Nyitvatartás olvashatóvá tétele jól látható helyen.
6. Szaktudással felvértezett mester aki tanácsot tud adni.
7. Pontos kiérés a munkavégzés helyére.
8. Tiszta, szakértői munka.
9. Szerelési dokumentáció biztosítása.

Villanyszerelés Óbuda régiójában elfogadható díjszabással. Hétvégén is számíthat rám.

Elektromos szerelés fürdőszobában Óbuda

A nagyfeszültségű hálózatok szerelése önmagában felelősségteljes foglalatosság. Ha ezt magas páratartalmú helyen kell végezni, akkor ez fokozottan ül. A fürdőszobán kívül ide tartozik még a WC és a házban uralkodó feltételektől függően akár a szuterén is.

A mostohább feltételek mellett végzett hibaelhárításra szigorú szabványok vonatkoznak, amelyek érintésvédelmi szempontból különféle veszélyfokozatú területekre bontják a vizes területet. A fürdőbe csapófedeles dugaszolóaljzatokat javasolunk, amelyek garantálják az érintésvédelmet. Nem engedélyezett a hosszabbító használata, kizárólag a berendezések saját tápcsatlakozóját szabad földelt dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a szerelést bízza gyakorlott szakemberre!

Nem szakszerű bekötés eredménye:

szakszerűtlen bekötés megszüntetése Óbuda

Az áramütés következménye lehet égési sérülés, amely járhat súlyos légzési paralízissel is. Ne kockáztasson!

Elektromos főzőlap bekötése a konyhában

Az összes típusú villanysütő előírás szerinti csatlakoztatását és üzembe helyezését vállalom. Fontos tudni, hogy a villamos eszközök gyártói kizárólag engedéllyel rendelkező villanyszerelő által történő beüzemelés esetén ad jótállást.

Zanussi villanytűzhely bekötése 220V Óbuda

Ha esetleg új elektromos gépet vásárol otthonra, tanácsos szakemberrel konzultálni, hogy házának villamos adottságai megfelelnek-e az újonnan vett készülék ellátására.

Kismegszakító szerelése

A biztosítéktábla a fővezeték felől fontos alkotóeleme otthona villamos hálózatának. Hibamentes megfelelősége technikai szempontból kardinális a hibák, rövidzárlatok és áramszünetek kiküszöbölése érdekében.

FI-relé bekötése Óbuda

A biztosítéktáblában kapnak helyet a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely védi a teljes hálózatot a leégéssel szemben. Az elavult vagy nem előírások szerinti (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát haladéktalanul át kell alakítani!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” nagyon kockázatos, ezért tilos!! A balesetveszély elkerülése érdekében bizonyos intervallum elteltével érdemes átnézetni a biztosítéktáblát jól képzett mester által.

Elektromos vízmelegítő szerelése

Új villanybojler csöpögésmentes feltétele az előírás szerinti beüzemelés. Hosszú évek tapasztalata, hogy a rokon vagy szomszéd által elvégzett nem szakszerű munka már rengeteg problémát okozott a lakásokban a villanybojler nem előírás szerint végrehajtott csatlakoztatása miatt.

villanybojler bekötése konnektorba Óbuda

Életvédelmi okokból és a vízmelegítő üzemidejének meghosszabbítása végett okosabban jár el, ha az elektromos bojler csatlakoztatását is villanyszerelőre bízza, mert tüzet is okozhat egy nem szabályosan elvégzett bekötés miatt. A bekötő vezetékek átmérőjének és amperszámának felülvizsgálata fontos művelet a szakszerű üzembe helyezés.

A vízmelegítő jó hatásfokkal való üzemeltetése rendszeres ellenőrzést, elektromos felülvizsgálatot kíván!

Elektromos zárlatok felderítése

A lakásban keletkezett zárlatok azonnali hibakeresése és mentesítése fejlett technológiájú berendezéseket és szakértelmet igényel. A hibák kizárása elengedhetetlen lépése a meghibásodás lokalizálásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol fordulhat elő a hálózatban a hiba.

Volt már gondok forrása lépcsőházi kapcsoló. Sokszor nem is gondolná, hogy mennyire összefüggenek a dolgok és a villamos rendszer egyes szakaszai, illetve a fogyasztók.

A dugaljak műszakilag megfelelő bekötése sem elhanyagolandó tevékenység, mert ez is kihathat a különféle áramkörök villamos készülékeinek funkcionálására vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki hibákra.

A régi lakás hálózat felújítása gyakran igényelt szolgáltatás, amelyet nagy gyakorlattal, így gyorsan tudok elvégezni.

Reménykedem abban, hogy a nagy hozzáértést igénylő villanyszerelési munkákat inkább szakemberre bízza, ezért bizalommal kereshet a nap 24 órájában, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) villanyszerelési szolgáltatásai Óbuda vonzáskörzetében 0-24 elérhetőek az Ön számára!