ELMÜ ajánlott villanyszerelő Remetekertváros

ELMÜ ajánlott villanyszerelő Remetekertváros

0-24 villanyszerelés Remetekertváros vonzáskörzetében

Villanyszerelő specialistaként gyakorlatilag rögtön vállalom a kiszállást – Remetekertváros teljes területén és vonzáskörzetében Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik többek között: megszakítók cseréje, kapcsolók cseréje, biztosítócsere. Mindenféle elektromos hibaelhárítás, jótállással, akár azonnali kiszállással. Konnektorok cseréje. Új hálózatok létesítése és meglévő hálózatok modernizálása. Villanyszerelés Remetekertváros környékén.

Éjjel-nappali villanyszerelés Remetekertváros övezetében

Villanyszerelő ügyelet intézményekben – szakértő villanyszerelés és hibaelhárítás jótállással. Ügyeleti villanyszerelés hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Vízmelegítők bekötése és javítása Remetekertváros területén. Tűzjelző hálózat kiépítése. Munkám jellemzői: villámgyors munkavégzés, minőség, korrekt ár!

kapcsoló bekötése fázisra

 • kapcsoló szerelés Remetekertváros
 • 3 fázisú kapcsoló bekötése
 • szivattyú zárlat Remetekertváros
 • eph mérés
 • eph tanúsítvány megszerzése Remetekertváros
 • főzőlap hiba Remetekertváros
 • 3 főzőlapos villanytűzhely csere
 • megállt a villanyóra
 • villanyóra hitelesítés Remetekertváros
 • villanyóra újra bekötése
 • méretlen hálózat felújítás

Remetekertvárosi ELMÜ regisztrált villanyszerelő

Villanyszerelés Remetekertváros környékén

Elektromos specialistaként vállalom az alábbi szolgáltatsokat: táphálózati gyorsszolgálat lakásban Remetekertváros régiójában, tápellátó hálózatok felújítása és időszakos karbantartása Remetekertváros övezetében, új elektromos hálózatok megvalósítása.

Villanyszerelő Remetekertváros

Villanyszerelő Remetekertváros:
Zárlat megszüntetés, megszakítók cseréje, új hálózatok kiépítése Remetekertváros környékén. Családi ház hibaelhárítás. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok újjáépítése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől

Szakemberrel terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A huzalok és kismegszakítók ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk meg a lakásban lévő ágak között. A szabványos földelés létesítése kötelező, és életet menthet. A falban futó kábelezés csak védőcsövezésben kivitelezhető. Pusztán egy fajta anyagú vezetékből állhat elektromos hálózat. Valamennyi elektromos sorkapocs huzalozását lényeges ellenőrizni, mielőtt a hálózat része lesz. Valamennyi villamos telepítés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Vizesblokkban (pl. WC) ne csatlakoztassunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét kizárólag villanyszerelő specialista végezheti. Vizes helyiségekben csakis földeléssel rendelkező konnektorokat használjunk. Tetőterekre fokozottabban igaz, hogy lényeges a profi módon kivitelezett villanyszerelés.

Villamos hiba elhárítása Remetekertváros

Villanyszerelés Remetekertváros környékén

Mit biztosítok villanyszerelő hibaelhárítóként?
Villanyszerelő bizonyítvánnyal rendelkezem, és több mint 10 éve ebben a szakmában dolgozom. Precízen megjelenek ott, ahol számítanak rám. Az aktuális feladatot a lehető legnagyobb odaadással végzem. Ünnepnapokon is dolgozom, éjjel-nappal. Kedvező áron vállalok villanyszerelést Remetekertváros övezetében.

Mik jellemzik a profi specialistát?
1. A szakember honlapja érthető, informatív és bizalmat kelt az olvasóban.
2. A kapcsolati adatok megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A honlap tippeket és bárki által bevethető megoldásokat kínál.
4. Elfogadható díjszabás, valamint jótállás a munkára.
5. Nyitvatartás kiírása.
6. Szakképzett munkatárs aki azonnal átlátja a problémát.
7. Precíz érkezés a munkaterületre.
8. Tiszta, célra törő tevékenység.
9. Számlaképes vállalkozás.

Villanyszerelés Remetekertváros területén elfogadható árakkal. Ünnepnapokon is dolgozom.

Elektromos szerelés fürdőszobában Remetekertváros

A tápellátó hálózatok üzembe helyezése önmagában felelősségteljes tevékenység. Ha a műveleteket magas páratartalmú helyen kell végezni, akkor ez még inkább ül. A fürdőszobán kívül itt említhető meg még a WC és a helyi viszonyoktól függően akár a szuterén is.

A mostohább feltételek mellett végzett hibaelhárításra szigorú előírások vonatkoznak, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra osztályozzák a nedves helyiséget. A fürdőbe csapófedeles dugaljakat ajánlunk, amelyek fokozzák az érintésvédelmet. Nem engedélyezett a hosszabbító alkalmazása, kizárólag a berendezések saját hálózati csatlakozóját szabad földelt dugaljba csatlakoztatni.

Vizesblokkban az üzembe helyezést adja át hozzáértő mesternek!

Nem szakszerű munka eredménye:

hibás villanyszerelés kijavítása Remetekertváros

Az áramütés következménye lehet érrendszeri és idegi bántalom, amely járhat súlyos fiziológiai következményekkel is. Nem érdemes játszani vele.

Sütő bekötése a konyhában

Minden típusú elektromos főzőlap előírás szerinti csatlakoztatását és beüzemelését nyugodtan rám bízhatja. Sokan nem tudják, hogy az elektromos gépek gyártói csak engedéllyel rendelkező villanyszerelő által történő bekötés esetén szavatolja a működőképességet.

villanytűzhely bekötése Remetekertváros

Ha esetleg új elektromos berendezéseket vásárol lakásába, melegen ajánlott szakemberrel konzultálni, hogy házának elektromos hálózatának jellemzői alkalmasak-e az új készülék ellátására.

Biztosítéktábla szervizelése

A biztosítéktábla a fővezeték oldalon fontos eleme a lakás tápellátó hálózatának. Hibamentes megfelelősége technikai szempontból hangsúlyos a hibák, zárlatok és áramkiesések megakadályozása érdekében.

FI-relé bekötése Remetekertváros

A biztosítéktáblában vannak elhelyezve a kismegszakítók és a FI-relé is, amely védi a teljes hálózatot a meghibásodással szemben. Az elavult vagy hiányos (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát haladéktalanul át kell alakítani!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” életveszélyes, ezért szigorúan kerülendő!! A balesetveszély elkerülése érdekében rendszeres időközönként érdemes átnézetni a biztosítéktáblát jól képzett mester által.

Villanybojler szerelése

Új villanybojler csöpögésmentes alappillére a szakszerű bekötés. Számtalan elhárított hiba után állíthatom, hogy a rokon vagy szomszéd által elvégzett nem szakszerű munka már rengeteg gondot okozott a lakóparkokban a villanybojler nem előírás szerint végrehajtott bekötése miatt.

villanybojler bekötése konnektorba Remetekertváros

Az élet védelme érdekében és a villanybojler élettartamának kiterjesztése érdekében optimálisabb megoldás, ha az elektromos bojler üzembe helyezését is villanyszerelőre bízza, ugyanis tüzet is okozhat egy nem szabályosan végrehajtott beüzemelés miatt. A csatlakozó vezetékek keresztmetszetének és terhelhetőségének felülvizsgálata lényeges tevékenység a szakszerű üzembe helyezés.

A vízmelegítő hatékony működtetése rendszeres karbantartást, villamos felülvizsgálatot igényel!

Rövidzárlatok hibakeresése

A lakásban keletkezett zárlatok mihamarabbi hibakeresése és megszüntetése korszerű eszközöket és szakértelmet igényel. A fogyasztói körök ellenőrzése lényeges lépése a meghibásodás lokalizálásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol fordulhat elő a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát zárlatos garázsvilágítás. Hihetetlennek tűnhet, hogy mennyire összefüggenek a dolgok és a villamos rendszer egyes részei, illetve a fogyasztók.

A dugaljak szabványos csatlakoztatása sem elhanyagolandó feladat, ugyanis ez is kihathat az egyes körök elektromos készülékeinek üzemelésére vagy éppen az esetleges műszaki problémákra.

A régi lakás hálózat felújítása sokszor igényelt szolgáltatás, amelyet nagy gyakorlattal, így gyorsan tudok elvégezni.

Reménykedem abban, hogy a szakmai tapasztalatot igénylő villanyszerelési munkákat inkább szakemberre bízza, ezért bizalommal kereshet non stop, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ gyorsszolgálat szolgáltatásai Remetekertváros térségében éjjel-nappal a rendelkezésére állnak!