ELMÜ ajánlott villanyszerelő Táborhegy

Megosztás

ELMÜ ajánlott villanyszerelő Táborhegy

SOS villanyszerelés Táborhegy környékén

Villanyszerelő mesterként akár azonnal vállalom a helyszínre érkezést – Táborhegy teljes területén és régiójában Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik egyebek között: zárlat megszüntetése, kapcsolók cseréje, biztosítócsere. Mindennemű villamossági hibák megszüntetése, jótállással, gyors kiszállással. Kapcsolók cseréje Táborhegyen. Új hálózatok szerelése és meglévő hálózatok korszerűsítése. Villanyszerelés Táborhegy régiójában.

SOS villanyszerelés Táborhegy környékén

Sürgősségi villanyszerelés lakásokban – professzionális villanyszerelés és hibaelhárítás szavatolva a munka minőségét. Éjjel-nappali gyorsszolgálati hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Elektromos tűzhelyek bekötése és javítása Táborhegy vonzáskörzetében. Tűzjelző hálózat kiépítése. Munkám ismérvei: villámgyors munkavégzés, minőség, korrekt ár!

 • lépcsőház világítás relé bekötés Táborhegy
 • villanytűzhely bekötése Táborhegy
 • villanytűzhely problémák Táborhegy
 • panel fürdőszoba villanyszerelés Táborhegy
 • biztosíték ház szerelés
 • biztosíték elosztó szerelés Táborhegy
 • biztosítékot nem lehet visszakapcsolni Táborhegy
 • lakás vezetékezése Táborhegy
 • kapcsoló helyére szerelhető mozgásérzékelő Táborhegy
 • kapcsoló rugós bekötés
 • 380 kapcsoló bekötése Táborhegy
 • motor zárlat kimérése Táborhegy
 • eph mérés Táborhegy
 • eph közdarab
 • constructa főzőlap Táborhegy
 • whirlpool főzőlap bekötése Táborhegy
 • villanyóra elektroszmog
 • új villanyóra bekötés
 • villanyóra plomba hiányzik Táborhegy
 • méretlen fővezeték csere

Táborhegyi ELMÜ ajánlott villanyszerelő

Villanyszerelés Táborhegy területén

Villanyszerelőként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: elektromos gyorsszerviz lakóparkban Táborhegy vonzáskörzetében, villamos rendszerek átépítése és időszakos ellenőrzése Táborhegy övezetében, új elektromos hálózatok megvalósítása.

Villanyszerelő Táborhegy

Villanyszerelés Táborhegy:
Elektromos hibakeresés, konnektorok cseréje, új hálózatok megvalósítása Táborhegy környékén. Társasház hibaelhárítás. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok felújítása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől

Csak hozzáértő villanyszerelővel terveztessük meg a villamos hálózatunkat. A huzalok és kismegszakítók ne legyenek alul méretezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk meg a lakásban lévő ágak között. A szabványos földelés kivitelezése kötelező, és életet menthet. A falban lévő elektromos vezeték csak védőcsövezésben futhat. Csakis egy anyagból készült kábelből szerelhető elektromos hálózat. Minden elektromos sorkapocs vezetékezését kötelező ellenőrizni, mielőtt beépítésre kerül. Minden elektromos telepítés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Vizesblokkban (pl. WC) ne alkalmazzunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét kizárólag villanyszerelő mester végezheti. Nedves helyiségekben csak földeléssel ellátott dugaljakat alkalmazzunk. Padlásterekre még hatványozottabban igaz, hogy kiemelt jelentősége van a kitűnően elvégzett villanyszerelés.

Villamos hiba elhárítása Táborhegy

Villanyszerelés Táborhegy vonzáskörzetében

Mit kínálok Önnek villanyszerelő hibaelhárítóként?
Villanyszerelő vizsgával rendelkezem, és másfél évtizede ezen a területen végzem a munkámat. Pontosan megjelenek ott, ahol számítanak rám. A rám bízott szerelést úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Hétvégén is dolgozom, non stop. Megfizethető munkadíjért vállalok munkákat Táborhegy területén.

Mik jellemzik a profi specialistát?
1. A szakértő honlapja érthető, kézzelfogható tájékoztatást nyújt és bizalmat kelt az olvasóban.
2. A kapcsolati adatok könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A honlap konkrét ötleteket és bárki által bevethető megoldásokat nyújt.
4. Kedvező árak, illetve jótállás a szerelésre.
5. Nyitvatartás feltüntetése.
6. Szaktudással felvértezett mester aki tanácsot tud adni.
7. Pontos kiérés a lakásba.
8. Tiszta, szakértői tevékenység.
9. Számlaadás.

Villanyszerelés Táborhegy övezetében jutányos munkadíjjal. Hétvégén is számíthat rám.

Elektromos szerelés fürdőben Táborhegy

A tápellátó hálózatok üzembe helyezése önmagában felelősségteljes foglalatosság. Amennyiben a hibaelhárítást vizesblokkban kell végezni, akkor ez hatványozottan érvényes. A fürdőszobán kívül itt említhető meg még a WC és az adott körülményektől függően akár a pince is.

A szerelésre szigorú szabványok vonatkoznak, amelyek érintésvédelmi szempontból különféle veszélyfokozatú területekre osztják a nedves helyiséget. A fürdőszobába csapófedeles dugaszolóaljzatokat javasolunk, amelyek növelik az érintésvédelmet. Nem engedélyezett a hosszabbító alkalmazása, kizárólag a gépek saját tápcsatlakozóját szabad földeléssel rendelkező dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a szerelést bízza gyakorlott szakemberre!

Nem az előírások szerinti bekötés következménye:

hibás villanyszerelés kijavítása Táborhegy

Az áramütés következménye lehet égési sérülés, amely járhat komoly fiziológiai következményekkel is. Ne kockáztasson!

Villanytűzhely bekötése a konyhában

Valamennyi gyártmányú villanysütő gyártó által meghatározott elektromos hálózatra kötését és beüzemelését vállalom. Fontos tudni, hogy a villamos gépek gyártói kizárólag végzettséggel bíró villanyszerelő által történő beüzemelés esetén nyújt garanciát.

Electrolux villanytűzhely bekötése 220V Táborhegy

Ha esetleg új villamos gépet vásárol otthonra, tanácsos hozzáértő mesterembertől tájékoztatást kérni arról, hogy a lakás villamos adottságai megfelelnek-e az új berendezések üzemelésének biztosítására.

Lakáselosztó szerelése

A biztosítéktábla a fővezeték oldalon fontos eleme a lakás tápellátó hálózatának. Tökéletes műszaki állapota lényeges a meghibásodások, zárlatok és áramszünetek elkerülése érdekében.

biztosítéktábla szerelése Táborhegy

A biztosítéktáblában találhatók a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely védi az egész hálózatot a leégéssel szemben. A régi vagy nem előírások szerinti (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát haladéktalanul át kell alakítani!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” nagyon kockázatos, ezért nem megengedett!! Az élet védelme érdekében néhány évente át kell vizsgáltatni a biztosítéktáblát egy villanyszerelővel.

Villanybojler szervizelése

Új villanybojler hosszú távú tartósságának alapvető előfeltétele az előírás szerinti bekötés. Hosszú évek tapasztalata, hogy a rokon vagy szomszéd által elvégzett nem szakszerű munka már számtalan gondot okozott a lakásokban az elektromos bojler nem szakszerű bekötése miatt.

villanybojler bekötése konnektorba Táborhegy

Életvédelmi okokból és a villanybojler üzemidejének kiterjesztése érdekében okosabban jár el, ha az elektromos bojler bekötését is villanyszerelőre bízza, ugyanis tüzet is okozhat egy kontár módon végrehajtott bekötés miatt. A csatlakozó vezetékek átmérőjének és amperszámának ellenőrzése fontos művelet az előírásszerű bekötés.

A vízmelegítő jó hatásfokkal való üzemeltetése rendszeres ellenőrzést, elektromos felülvizsgálatot igényel!

Elektromos zárlatok felderítése

Az otthoni rövidzárlatok mihamarabbi hibakeresése és elhárítása korszerű műszereket és szakértelmet igényel. A hibák kizárása lényeges művelete a hiba lokalizálásának, és hogy tudjuk, hol fordulhat elő a hálózatban a hiba.

Volt már gondok forrása lépcsőházi kapcsoló. Néha érthetetlen, hogy milyen szorosan összefüggenek a dolgok és az elektromos rendszer egyes szakaszai, illetve a fogyasztók.

A lámpák műszakilag megfelelő üzembe helyezése sem elhanyagolandó feladat, ugyanis ez is hatással lehet a különféle áramkörök villamos készülékeinek működésére vagy éppen az esetleges műszaki hibákra.

A vezetékek áthúzása sokszor igényelt szolgáltatás, amelyet nagy gyakorlattal, ezért gyorsan tudok elvégezni.

Reménykedem abban, hogy a nagy hozzáértést igénylő villanyszerelési feladatokat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, ezért bizalommal kereshet egész nap, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ ajánlott villanyszerelő szolgáltatásai Táborhegy környékén 0-24 a rendelkezésére állnak!