ELMÜ ajánlott villanyszerelő V. kerület Szabadság tér

Megosztás

ELMÜ ajánlott villanyszerelő V. kerület Szabadság tér

SOS villanyszerelés V. kerület Szabadság tér vonzáskörzetében

Villanyszerelő specialistaként 1-2 órán belül vállalom a helyszínre érkezést – V. kerület Szabadság tér teljes területén és övezetében Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik többek között: zárlat megszüntetése, lámpák cseréje, biztosíték cseréje. Bármilyen jellegű villamossági hibák megszüntetése, jótállással, gyors kiszállással. Kismegszakítók cseréje. Új hálózatok szerelése és meglévő hálózatok fejlesztése. Villanyszerelés V. kerület Szabadság tér területén.

Ügyeleti villanyszerelés V. kerület Szabadság tér területén

Sürgősségi villanyszerelés bevásárlóközpontokban – szakértő villanyszerelés és hibaelhárítás szavatolva a munka minőségét. Ügyeleti gyorsszolgálati hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Vízmelegítők bekötése és javítása V. kerület Szabadság tér vonzáskörzetében. Lakásriasztók kiépítése. Munkám ismérvei: gyorsaság, minőség, megfizethető munkadíj!

 • lépcsőházi kapcsoló bekötése
 • villanytűzhely beépítés V. kerület Szabadság tér
 • régi villanytűzhely bekötése V. kerület Szabadság tér
 • rejtett világítás szerelése
 • lámpa felszerelés V. kerület Szabadság tér
 • biztosíték elosztó szerelés V. kerület Szabadság tér
 • biztosíték nem működik
 • kaputelefon vezetékezés V. kerület Szabadság tér
 • kapcsoló fázis megszakítás V. kerület Szabadság tér
 • kapcsoló pergésmentesítés V. kerület Szabadság tér
 • 380 kapcsoló bekötése
 • föld nulla zárlat fi relé V. kerület Szabadság tér
 • eph bekötés
 • eph szerelés
 • főzőlap beépítése V. kerület Szabadság tér
 • üvegkerámia főzőlap V. kerület Szabadság tér
 • villog a villanyóra
 • okos villanyóra elmű V. kerület Szabadság tér
 • villanyóra újra bekötése
 • méretlen fővezeték csere V. kerület Szabadság tér

V. kerület Szabadság téri ELMÜ regisztrált villanyszerelő

Villanyszerelés V. kerület Szabadság tér övezetében

Villanyszerelőként vállalom az alábbi tevékenységeket: táphálózati gyorsszolgálat társasházban V. kerület Szabadság tér környékén, villamos hálózatok újjáépítése és rendszeres karbantartása V. kerület Szabadság tér övezetében, új elektromos hálózatok létesítése.

non stop villanyszerelő V. kerület Szabadság tér

Villanyszerelés V. kerület Szabadság tér:
Zárlat megszüntetés, kapcsolók cseréje, új hálózatok létesítése V. kerület Szabadság tér vonzáskörzetében. Épület gyorsszolgálat. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok modernizálása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől

Kizárólag specialistával terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A vezetékek és kismegszakítók ne legyenek alul méretezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét a fogyasztók között. Az előírt földelés létesítése kötelező, és életet menthet. A falban futó elektromos vezeték csak védőcsövezésben futhat. Kizárólag egy fajta anyagú kábelből szerelhető villany vezeték hálózat. Valamennyi elektromos sorkapocs kábelezését kötelező ellenőrizni, mielőtt beépítésre kerül. Valamennyi villamos bekötés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Nedves helyiségekben (pl. dohos szuterén) ne csatlakoztassunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét előírás szerint villanyszerelő szakember hajthatja végre. Nedves helyiségekben csakis földelt dugaljakat használjunk. Padlásterekre még hatványozottabban igaz, hogy kiemelt jelentősége van a profi módon kivitelezett villanyszerelés.

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés V. kerület Szabadság tér környékén

Mit biztosítok villanyszerelő hibaelhárítóként?
Villanyszerelő képesítéssel rendelkezem, és másfél évtizede ebben a szakmában dolgozom. A megbeszéltek szerint megjelenek ott, ahol számítanak rám. A hibaelhárítást a lehető legnagyobb odaadással végzem. Ünnepnapokon is számíthat rám, éjjel-nappal. Korrekt díjszabással vállalok munkákat V. kerület Szabadság tér környékén.

Melyek a jó szerelő ismérvei?
1. A szerelő internetes oldala átlátható, informatív és hasznos.
2. A kapcsolati adatok megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A blogja konkrét ötleteket és tanácsokat kínál.
4. Jutányos díjszabás, valamint jótállás a szerelésre.
5. Ügyeleti idő feltüntetése.
6. Szaktudással felvértezett mester a telefonvonal másik végén.
7. A megbeszélt időben történő érkezés a munkavégzés helyére.
8. Gondosan elvégzett, célra törő tevékenység.
9. Tervdokumentáció átadása.

Villanyszerelés V. kerület Szabadság tér területén megfizethető költségkerettel. Hétvégén is számíthat rám.

Elektromos szerelés fürdőszobában V. kerület Szabadság tér

A tápellátó hálózatok üzembe helyezése önmagában felelősségteljes tevékenység. Ha a műveleteket vizes helyiségekben kell végrehajtani, akkor ez fokozottan igaz. A fürdőszobán kívül ide sorolható még a WC és az adott körülményektől függően akár a pince is.

Ezekre a tevékenységekre szigorú szabványok vonatkoznak, amelyek érintésvédelmi szempontból különféle veszélyfokozatú területekre bontják a nedves helyiséget. A fürdőbe csapófedeles dugaszolóaljzatokat alkalmazunk, amelyek biztosítják a biztonságot. Tilos a hosszabbító használata, pusztán a berendezések saját tápcsatlakozóját szabad földeléssel ellátott dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a hibaelhárítást bízza gyakorlott szakemberre!

Nem szakszerű szerelés következménye:

szakszerűtlen bekötés megszüntetése V. kerület Szabadság tér

Az áramütés hatása lehet érrendszeri és idegi bántalom, amely járhat súlyos fiziológiai következményekkel is. Nem érdemes játszani vele.

Elektromos tűzhely bekötése a konyhában

Minden típusú villanytűzhely előírás szerinti villamos rákötését és beüzemelését elvégzem. A vevők jelentős része nem tudja, hogy az elektromos eszközök gyártói kizárólag végzettséggel bíró villanyszerelő által történő üzembe helyezés esetén szavatolja a működőképességet.

villanytűzhely bekötése V. kerület Szabadság tér

Ha esetleg új villamos gépet vásárol otthonra, melegen ajánlott gyakorlott villanyszerelőhöz fordulni, hogy a lakás műszaki paraméterei megfelelnek-e az újonnan vett készülék ellátására.

Elosztószekrény karbantartása

A biztosítéktábla a fővezeték felől kiemelt jelentőségű alkotóeleme a lakás elektromos hálózatának. Hibamentes megfelelősége technikai szempontból roppant fontos a meghibásodások, rövidzárlatok és áramszünetek megakadályozása céljából.

biztosítéktábla szerelése V. kerület Szabadság tér

A biztosítéktáblában vannak elhelyezve a kismegszakítók és a FI-relé is, amely védi a teljes hálózatot a meghibásodással szemben. A régi vagy hiányos (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát azonnal orvosolni kell!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” vészjósló következményekkel járhat, ezért szigorúan kerülendő!! Az élet védelme érdekében rendszeres időközönként rutinellenőrzésnem kell alávetni a biztosítéktáblát jól képzett mester által.

Elektromos bojler karbantartása

Új villanybojler jó működésének feltétele a szakszerű csatlakoztatás. Tapasztalatból mondom, hogy a tulajdonosok “ügyeskedése” már számtalan meghibásodást idézett elő a háztartásokban a vízmelegítő hiányos bekötése miatt.

villanybojler biztonsági szelep bekötése V. kerület Szabadság tér

Életvédelmi okokból és az elektromos bojler élettartamának meghosszabbítása végett okosabban jár el, ha az elektromos bojler beüzemelését is villanyszerelőre bízza, ugyanis tüzet is okozhat egy nem szabályosan végrehajtott bekötés miatt. A bekötő kábelek átmérőjének és terhelhetőségének ellenőrzése lényeges művelet a szabványos bekötés.

Az elektromos bojler hatékony működtetése rendszeres ellenőrzést, elektromos felülvizsgálatot kíván!

Elektromos zárlatok felderítése

Az otthoni rövidzárlatok haladéktalan feltérképezése és megszüntetése fejlett technológiájú berendezéseket és szakértelmet igényel. A szakaszolás elengedhetetlen lépése a hiba lokalizálásának, és hogy tudjuk, hol lehet a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát lépcsőházi kapcsoló. Hihetetlennek tűnhet, hogy milyen szorosan kapcsolódnak a dolgok és a villamos rendszer egyes részei, illetve a fogyasztók.

A lámpák műszakilag megfelelő üzembe helyezése sem elhanyagolandó tevékenység, mert ez is kihathat bizonyos hálózati fogyasztók villamos berendezéseinek működésére vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki hibákra.

A vezetékek áthúzása sokszor igényelt tevékenység, amelyet nagy tapasztalattal, így gyorsan tudok elvégezni.

Bízom benne, hogy a nagy hozzáértést igénylő villanyszerelési feladatokat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, ebben számíthat rám a nap 24 órájában, a hét minden napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) gyorsszerviz szolgáltatásai V. kerület Szabadság tér környékén non-stop elérhetőek az Ön számára!