ELMÜ akkreditált villanyszerelő Aquincum

ELMÜ akkreditált villanyszerelő Aquincum

0-24 villanyszerelés Aquincum környékén

Villanyszerelő szakemberként akár azonnal vállalom a helyszínre érkezést – Aquincum teljes területén és régiójában Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik egyebek között: zárlat megszüntetése, kapcsolók cseréje, biztosíték cseréje. Bármilyen jellegű elektromos hibaelhárítás, garanciával, gyors kiszállással. Kismegszakítók cseréje. Új hálózatok létesítése és meglévő hálózatok naprakésszé alakítása. Villanyszerelés Aquincum vonzáskörzetében.

0-24 villanyszerelés Aquincum övezetében

Villanyszerelő ügyelet lakásokban – szakértő villanyszerelés és hibaelhárítás garanciával. SOS ELMÜ hibaelhárítás a hét minden napján. Elektromos tűzhelyek bekötése és javítása Aquincum környékén. Tűzjelző hálózat kiépítése. Munkám ismérvei: villámgyors munkavégzés, precizitás, korrekt ár!

 • lépcsőházi világítás időzítő kapcsoló felrakása
 • villanytűzhely bekapcsolása
 • villanytűzhely leválasztó kapcsoló szerelés Aquincum
 • gipszkarton világítás szerelés
 • lecsapta a biztosítékot
 • serceg a biztosíték Aquincum
 • biztosíték szekrény bekötése Aquincum
 • lakás vezetékezés
 • csillár kapcsoló bekötése
 • kapcsoló pergésmentesítés Aquincum
 • 2 es kapcsoló bekötése
 • villamos zárlat
 • eph gázcső Aquincum
 • eph közdarab
 • főzőlap hiba Aquincum
 • 3 főzőlapos villanytűzhely csere
 • villanyóra égett szag
 • villanyóra hibakód Aquincum
 • villanyóra telepítés
 • 3 fázisú villanyóra bekötése Aquincum

Aquincumi ELMÜ akkreditált villanyszerelő

Villanyszerelés Aquincum környékén

Elektromos specialistaként vállalom az alábbi tevékenységeket: villamos rendszerek hibaelhárítása lakásban Aquincum régiójában, elektromos hálózatok felújítása és rutinszerű ellenőrzése Aquincum környékén, új elektromos hálózatok kiépítése.

Villanyszerelő Aquincum

Villanyszerelés Aquincum:
Elektromos hibakeresés, megszakítók cseréje, új hálózatok létesítése Aquincum övezetében. Lakópark karbantartás. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok újjáépítése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől

Szakemberrel terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A huzalok és automaták ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk meg pl. egy társasház lakásai között. Az előírt földelés létrehozása kötelező, hiánya emberéletet veszélyeztethet. A falban futó elektromos vezeték csak védőcsövezésben futhat. Csakis egy anyagból készült kábelből állhat villamos hálózat. Az összes elektromos sorkapocs kötését kötelező ellenőrizni, mielőtt a hálózat része lesz. Az összes elektromos bekötés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Vizesblokkban (pl. dohos szuterén) ne vegyünk igénybe hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét kizárólag villanyszerelő szakember bonyolíthatja le. Nedves helyiségekben az előírásoknak megfelelően földelt dugaljakat alkalmazzunk. Padlásterekre fokozottabban igaz, hogy lényeges a kiváló minőségű villanyszerelés.

Villamos hiba elhárítása Aquincum

Villanyszerelés Aquincum vonzáskörzetében

Mit biztosítok villanyszerelő gyorsszolgálatosként?
Villanyszerelő végzettséggel rendelkezem, és másfél évtizede ezen a területen végzem a munkámat. A megállapodásnak megfelelően megjelenek ott, ahol számítanak rám. A hibaelhárítást úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Hétvégén is számíthat rám, a hét minden napján. Korrekt díjszabással vállalok munkákat Aquincum vonzáskörzetében.

Melyek a jó szerelő ismérvei?
1. A szerelő honlapja átlátható, kézzelfogható tájékoztatást nyújt és hasznos.
2. A kapcsolati adatok könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. Az oldal tippeket és bárki által bevethető megoldásokat kínál.
4. Megfizethető árak, valamint garancia vállalás a munkára.
5. Ügyeleti idő megjelenítése.
6. Szakértő aki tanácsot tud adni.
7. Pontos kiérés a lakásba.
8. Tiszta, célra törő tevékenység.
9. Tervdokumentáció átadása.

Villanyszerelés Aquincum területén elfogadható díjszabással. Hétvégén is dolgozom.

Villanyszerelés fürdőszobában Aquincum

A villanyszerelés már maga is felelősségteljes tevékenység. Ha a hibaelhárítást vizes helyiségekben kell végrehajtani, akkor ez még inkább ül. A fürdőszobán kívül ide tartozik még a WC és az adott körülményektől függően akár a szuterén is.

Azt ilyen jellegű munkára szigorú előírások érvényesek, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra csoportosítják a lakás magas páratartalmú részét. A fürdőszobába csapófedeles dugaljakat alkalmazunk, amelyek garantálják a biztonságot. Szigorúan tiltott a hosszabbító használata, csak a gépek saját tápcsatlakozóját szabad földeléssel ellátott dugaljba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a hibaelhárítást bízza gyakorlott szakemberre!

Nem szakszerű szerelés eredménye:

szakszerűtlen bekötés megszüntetése Aquincum

Az elektromos áramütés következménye lehet égési sérülés, amely járhat komoly tartós károsodással is. Nem érdemes játszani vele.

Indukciós főzőlap bekötése a konyhában

Minden márkájú villanytűzhely gyártó által meghatározott csatlakoztatását és üzembe helyezését nyugodtan rám bízhatja. Ki szeretném emelni, hogy az elektromos berendezések gyártói csak engedéllyel rendelkező villanyszerelő által történő csatlakoztatás esetén nyújt garanciát.

kerámialapos tűzhely bekötése Aquincum

Amennyiben új villamos készüléket vásárol a házába, melegen ajánlott szakemberrel konzultálni, hogy házának elektromos hálózatának jellemzői megfelelőek-e az új eszköz üzemelésének biztosítására.

Biztosítéktábla karbantartása

A biztosítéktábla a fővezeték felől lényeges alkotóeleme a lakás villamos hálózatának. Kifogástalan megfelelősége technikai szempontból lényeges a meghibásodások, zárlatok és áramkiesések elkerülése érdekében.

biztosítéktábla szerelése Aquincum

A biztosítéktáblában vannak elhelyezve a kismegszakítók és a FI-relé is, amely védi a teljes hálózatot a leégéssel szemben. Az elavult vagy nem jól kialakított (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát azonnal orvosolni kell!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása vészjósló következményekkel járhat, ezért nem megengedett!! Az élet védelme érdekében rendszeres időközönként érdemes átnézetni a biztosítéktáblát megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező villanyszerelővel.

Villanybojler csatlakoztatása

Új villanybojler jó működésének alappillére korrekt módon elvégzett csatlakoztatás. Sok-sok év mondatja velem, hogy a házi barkácsolás már megszámlálhatatlan problémát idézett elő a társasházakban a villanybojler nem szakszerű csatlakoztatása miatt.

villanybojler bekötése konnektorba Aquincum

Életvédelmi okokból és az elektromos bojler élettartamának kitolása végett okosabban jár el, ha a vízmelegítő csatlakoztatását is villanyszerelőre bízza, mert leéghet az elektromos hálózat egy nem előírásszerűen végrehajtott beüzemelés miatt. A üzembe helyezéshez szükséges vezetékek átmérőjének és terhelhetőségének ellenőrzése fontos tevékenység a szabványos beüzemelés során.

A vízmelegítő hatékony működtetése rendszeres ellenőrzést, villamos felülvizsgálatot kíván!

Rövidzárlatok hibakeresése

Az otthoni zárlatok mihamarabbi hibakeresése és elhárítása korszerű műszereket és szakértelmet igényel. A fogyasztói körök ellenőrzése nélkülözhetetlen lépése a meghibásodás behatárolásának, és hogy tudjuk, hol lehet a hálózatban a hiba.

Volt már gondok forrása zárlatos garázsvilágítás. Hihetetlennek tűnhet, hogy milyen szorosan kapcsolódnak a dolgok és a villamos rendszer egyes elemei, illetve a fogyasztók.

A dugaljak előírás szerinti üzembe helyezése sem elhanyagolandó feladat, mert ez is hatással lehet a különféle áramkörök tápellátó eszközeinek funkcionálására vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki hibákra.

A régi lakás hálózat felújítása sokszor igényelt tevékenység, amelyet nagy gyakorlattal, így gyorsan tudok végrehajtani.

Bízom benne, hogy a nagy hozzáértést igénylő villanyszerelési feladatokat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, nyugodtan hívhat a nap 24 órájában, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ gyorsszolgálat szolgáltatásai Aquincum területén non-stop igénybe vehetők!