ELMÜ akkreditált villanyszerelő Aranyhegy

Megosztás

ELMÜ akkreditált villanyszerelő Aranyhegy

Hibaelhárítás villanyszerelés Aranyhegy régiójában

Villanyszerelő specialistaként gyakorlatilag rögtön vállalom a helyszínre érkezést – Aranyhegy teljes területén és környékén Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik többek között: megszakítók cseréje, lámpák cseréje, biztosíték cseréje. Mindennemű villamossági hibák megszüntetése, garanciával, villámgyors kiszállással. Konnektorok cseréje. Új hálózatok létesítése és meglévő hálózatok naprakésszé alakítása. Villanyszerelés Aranyhegy vonzáskörzetében.

Ügyeleti villanyszerelés Aranyhegy környékén

Villanyszerelő ügyelet üzlethelyiségekben – professzionális villanyszerelés és hibaelhárítás garanciával. Éjjel-nappali villanyszerelés hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Villanybojlerek bekötése és javítása Aranyhegy vonzáskörzetében. Tűzjelző hálózat kiépítése. Munkám ismérvei: gyorsaság, precizitás, megfizethető munkadíj!

 • lépcsőházi kapcsoló bekötése Aranyhegy
 • villanytűzhely főzőlap beüzemelés Aranyhegy
 • régi villanytűzhely bekötése
 • gipszkarton rejtett világítás szerelés Aranyhegy
 • lámpa javítás
 • biztosíték cseréje Aranyhegy
 • olvadó biztosíték cseréje kismegszakítóra
 • vezetékezés falban
 • csillár kapcsoló bekötése Aranyhegy
 • legrand kapcsoló bekötése
 • 2 áramkörös kapcsoló bekötése Aranyhegy
 • zárlat megkeresése
 • eph bilincs felrakása Aranyhegy
 • eph közdarab Aranyhegy
 • gorenje főzőlap gyerekzár kikapcsolása
 • főzőlap kiszerelése Aranyhegy
 • csipog a villanyóra Aranyhegy
 • villanyóra felszerelés Aranyhegy
 • villanyóra piros
 • társasházi méretlen hálózat hibelhárítás

Aranyhegyi SOS villanyszerelés

Villanyszerelés Aranyhegy vonzáskörzetében

Villanyszerelőként vállalom az alábbi szolgáltatsokat: elektromos gyorsszerviz lakásban Aranyhegy régiójában, elektromos rendszerek újjáépítése és rendszeres ellenőrzése Aranyhegy régiójában, új elektromos hálózatok megvalósítása.

Villanyszerelő Aranyhegy

Villanyszerelő Aranyhegy:
Zárlat megszüntetés, megszakítók cseréje, új hálózatok létesítése Aranyhegy régiójában. Családi ház gyorsszolgálat. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok modernizálása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől

Kizárólag specialistával terveztessük meg a villamos hálózatunkat. A huzalok és kismegszakítók ne legyenek alul méretezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk meg pl. egy társasház lakásai között. Az előírt földelés telepítése kötelező, hiánya emberéletet veszélyeztethet. A falban lévő kábelezés csak védőcsövezésben engedélyezett. Kizárólag egy fajta anyagú kábelből készíthető elektromos hálózat. Valamennyi elektromos sorkapocs kötését fontos ellenőrizni, mielőtt beszerelnénk. Valamennyi elektromos bekötés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Nedves helyiségekben (pl. dohos szuterén) ne csatlakoztassunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét előírás szerint villanyszerelő profi végezheti. Vizes helyiségekben csakis földeléssel ellátott dugaljakat alkalmazzunk. Tetőterekre még hatványozottabban érvényes, hogy hangsúlyozottan fontos a profi módon kivitelezett villanyszerelés.

Villamos hiba elhárítása Aranyhegy

Villanyszerelés Aranyhegy övezetében

Mit biztosítok villanyszerelő hibaelhárítóként?
Villanyszerelő vizsgával rendelkezem, és több éve ebben a szakmában dolgozom. A megállapodásnak megfelelően megjelenek a munkavégzés helyén. A hibaelhárítást úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Hétvégén is dolgozom, a hét minden napján. Korrekt díjszabással vállalok munkákat Aranyhegy vonzáskörzetében.

Mik jellemzik a profi specialistát?
1. A szakember honlapja érthető, kézzelfogható tájékoztatást nyújt és bizalmat kelt az olvasóban.
2. Az elérhetőségek megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A blogja tippeket és bárki által bevethető megoldásokat ad.
4. Olcsó árak, illetve garancia vállalás a munkára.
5. Ügyeleti idő feltüntetése.
6. Szakértő aki tanácsot tud adni.
7. A megbeszélt időben történő kiérés a munkaterületre.
8. Tiszta, szakértői munkavégzés.
9. Számlaképes vállalkozás.

Villanyszerelés Aranyhegy övezetében jutányos munkadíjjal. Hétvégén is számíthat rám.

Elektromos szerelés fürdőben Aranyhegy

A tápellátó hálózatok üzembe helyezése önmagában felelősségteljes foglalatosság. Amennyiben a hibaelhárítást vizes helyiségekben kell végezni, akkor ez hatványozottan ül. A fürdőszobán kívül itt említhető meg még a WC és a helyi viszonyoktól függően akár a pince is.

A mostohább feltételek mellett végzett hibaelhárításra szigorú szabványok vonatkoznak, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra sorolják be a nedves helyiséget. A fürdőszobába csapófedeles aljzatokat alkalmazunk, amelyek fokozzák az érintésvédelmet. Tilos a hosszabbító alkalmazása, kizárólag a gépek saját tápcsatlakozóját szabad földeléssel ellátott dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.

Vizesblokkban az üzembe helyezést bízza gyakorlott szakemberre!

Szakszerűtlen munka eredménye:

hibás villanyszerelés kijavítása Aranyhegy

Az elektromos áramütés eredménye lehet érrendszeri és idegi bántalom, amely járhat komoly tartós károsodással is. Nem érdemes játszani vele.

Villanytűzhely bekötése a konyhában

Valamennyi típusú elektromos főzőlap gyártó által meghatározott bekötését és beüzemelését vállalom. Ki szeretném emelni, hogy a villamos gépek gyártói csak engedéllyel rendelkező villanyszerelő által történő bekötés esetén szavatolja a működőképességet.

kerámialapos tűzhely bekötése Aranyhegy

Amennyiben új elektromos eszközöket vásárol lakásába, tanácsos gyakorlott villanyszerelőhöz fordulni, hogy otthoni villamos adottságai megfelelnek-e az új gép üzemelésének biztosítására.

Lakáselosztó bekötése

A biztosítéktábla a fővezeték oldalon fontos alkotóeleme a lakás tápellátó hálózatának. Hibamentes megfelelősége technikai szempontból központi kérdés a hibák, rövidzárlatok és áramszünetek megakadályozása érdekében.

elosztószekrény bekötése Aranyhegy

A biztosítéktáblában vannak elhelyezve a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely óvja az egész hálózatot a leégéssel szemben. A régi vagy nem előírások szerinti (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát cserélni kell!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása nagyon kockázatos, ezért tilos!! A balesetveszély elkerülése érdekében néhány évente ellenőriztetni kell a biztosítéktáblát jól képzett villanyszerelővel.

Elektromos vízmelegítő szervizelése

Új villanybojler hosszú távú tartósságának feltétele az előírás szerinti csatlakoztatás. Tapasztalatból mondom, hogy a rokon vagy szomszéd által elvégzett nem szakszerű munka már rengeteg problémát idézett elő a társasházakban a villanybojler nem előírás szerint végrehajtott csatlakoztatása folytán.

villanybojler biztonsági szelep bekötése Aranyhegy

Az élet védelme érdekében és az elektromos bojler üzemidejének meghosszabbítása végett okosabban jár el, ha az elektromos bojler bekötését is villanyszerelőre bízza, ugyanis leéghet az elektromos hálózat egy nem szabályosan végrehajtott üzembe helyezés miatt. A csatlakozó vezetékek keresztmetszetének és terhelhetőségének felülvizsgálata kiemelt jelentőségű művelet a szakszerű üzembe helyezés.

A villanybojler hatékony működtetése időközi ellenőrzést, villamos felülvizsgálatot kíván!

Elektromos zárlatok hibakeresése

A lakásban keletkezett zárlatok haladéktalan hibakeresése és megszüntetése modern eszközöket és tapasztalatot igényel. A fogyasztói körök ellenőrzése központi lépése a hiba behatárolásának, és hogy tudjuk, hol fordulhat elő a hálózatban a hiba.

Volt már gondok forrása zárlatos garázsvilágítás. Sokszor nem is gondolná, hogy milyen szorosan összefüggenek a dolgok és az elektromos hálózat egyes elemei, illetve a fogyasztók.

A lámpák szabványos üzembe helyezése sem elhanyagolandó feladat, mert ez is kihathat bizonyos hálózati fogyasztók elektromos készülékeinek működésére vagy éppen az esetleges műszaki hibákra.

A lakás villanyszerelés sokszor igényelt szolgáltatás, amelyet nagy gyakorlattal, így gyorsan tudok elvégezni.

Bízom benne, hogy a szakértelmet igénylő villanyszerelési munkákat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, nyugodtan hívhat a nap 24 órájában, a hét minden napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ ügyelet szolgáltatásai Aranyhegy környékén non-stop elérhetőek az Ön számára!