ELMÜ akkreditált villanyszerelő III. kerület Miklós tér

Megosztás

ELMÜ akkreditált villanyszerelő III. kerület Miklós tér

0-24 villanyszerelés III. kerület Miklós tér területén

Villanyszerelő szakemberként 1-2 órán belül vállalom a kiszállást – III. kerület Miklós tér teljes területén és környékén Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik többek között: zárlat megszüntetése, elosztók cseréje, biztosíték cseréje. Mindennemű villamossági hibák megszüntetése, jótállással, gyors kiszállással. Biztosítéktáblák cseréje. Új hálózatok kiépítése és meglévő hálózatok naprakésszé alakítása. Villanyszerelés III. kerület Miklós tér régiójában.

Ügyeleti villanyszerelés III. kerület Miklós tér régiójában

Villanyszerelő ügyelet bevásárlóközpontokban – szakszerű villanyszerelés és hibaelhárítás szavatolva a munka minőségét. Éjjel-nappali ELMÜ hibaelhárítás a hét minden napján. Elektromos tűzhelyek bekötése és javítása III. kerület Miklós tér vonzáskörzetében. Kaputelefon szerelése és bekötése. Munkám ismérvei: villámgyors munkavégzés, pontosság, elfogadható díjszabás!

 • lépcsőház világítás korszerűsítés
 • villanytűzhely bekötése 3 fázisra III. kerület Miklós tér
 • 3 fázisú villanytűzhely bekötése III. kerület Miklós tér
 • rejtett világítás szerelése
 • biztosíték automata javítás III. kerület Miklós tér
 • biztosíték cseréje
 • biztosíték lecsapódik III. kerület Miklós tér
 • spot lámpa vezetékezés III. kerület Miklós tér
 • csengő kapcsoló bekötése
 • kapcsoló nem működik
 • 380 kapcsoló bekötése III. kerület Miklós tér
 • zárlatos a mosógép III. kerület Miklós tér
 • eph csatlakozás III. kerület Miklós tér
 • eph szerelés
 • indukciós főzőlap bekötése
 • neff főzőlap
 • csipog a villanyóra III. kerület Miklós tér
 • villanyóra nem mutat semmit
 • villanyóra teljesítmény bővítés
 • fővezeték javítás, tervezés III. kerület Miklós tér

III. kerület Miklós téri ELMÜ ajánlott villanyszerelő

Villanyszerelés III. kerület Miklós tér környékén

Elektromos specialistaként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: táphálózati gyorsszolgálat üzletben III. kerület Miklós tér vonzáskörzetében, tápellátó rendszerek átépítése és rendszeres felülvizsgálata III. kerület Miklós tér vonzáskörzetében, új elektromos hálózatok kivitelezése.

non stop villanyszerelő III. kerület Miklós tér

Villanyszerelés III. kerület Miklós tér:
Elektromos hibakeresés, konnektorok cseréje, új hálózatok kiépítése III. kerület Miklós tér környékén. Társasház gyorsszolgálat. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok modernizálása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől

Csak hozzáértő villanyszerelővel terveztessük meg a villamos hálózatunkat. A vezetékek és kismegszakítók ne legyenek alul méretezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét a fogyasztók között. A szabványos földelés létesítése kötelező, és életet menthet. A falban futó elektromos vezeték csak védőcsövezésben kivitelezhető. Pusztán egy fajta anyagú vezetékből készíthető villany vezeték hálózat. Minden elektromos sorkapocs huzalozását kötelező ellenőrizni, mielőtt a hálózat része lesz. Minden elektromos telepítés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Nedves helyiségekben (pl. fürdő) ne alkalmazzunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét kizárólag villanyszerelő mester hajthatja végre. Vizes helyiségekben az előírásoknak megfelelően földeléssel ellátott dugaszoló aljzatokat használjunk. Padlásterekre még hatványozottabban igaz, hogy lényeges a kiváló minőségű villanyszerelés.

Villamos hiba elhárítása III. kerület Miklós tér

Villanyszerelés III. kerület Miklós tér területén

Mit nyújtok villanyszerelő hibaelhárítóként?
Villanyszerelő bizonyítvánnyal rendelkezem, és több éve ezen a területen végzem a munkámat. Pontosan megjelenek a munkaterületen. A rám bízott szerelést a lehető legnagyobb odaadással végzem. Hétvégén is számíthat rám, a hét minden napján. Kedvező áron vállalok munkákat III. kerület Miklós tér vonzáskörzetében.

Mik jellemzik a profi specialistát?
1. A szakértő weboldala átlátható, kézzelfogható tájékoztatást nyújt és hasznos.
2. Az elérhetőségek megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A blogja tippeket és tanácsokat ad.
4. Elfogadható díjszabás, valamint jótállás az elvégzett tevékenységre.
5. Ügyeleti idő olvashatóvá tétele jól látható helyen.
6. Szaktudással felvértezett mester a telefonvonal másik végén.
7. Precíz érkezés a munkavégzés helyére.
8. Gondosan elvégzett, gyors munka.
9. Számlaadás.

Villanyszerelés III. kerület Miklós tér vonzáskörzetében olcsó díjszabással. Ünnepnapokon is dolgozom.

Elektromos szerelés fürdőszobában III. kerület Miklós tér

A nagyfeszültségű hálózatok szerelése önmagában veszélyes tevékenység. Amennyiben ezt vizesblokkban kell végezni, akkor ez még inkább elmondható. A fürdőszobán kívül itt említhető meg még a WC és az adott körülményektől függően akár a pince is.

A mostohább feltételek mellett végzett hibaelhárításra szigorú előírások vonatkoznak, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra csoportosítják a vizes területet. A fürdőszobába csapófedeles konnektorokat használunk, amelyek garantálják az érintésvédelmet. Tilos a hosszabbító használata, pusztán a berendezések saját tápcsatlakozóját szabad földeléssel ellátott dugaljba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a szerelést bízza gyakorlott szakemberre!

Nem az előírások szerinti szerelés eredménye:

szakszerűtlen bekötés megszüntetése III. kerület Miklós tér

Az áramütés következménye lehet akut biológiai hatás, amely járhat súlyos légzési paralízissel is. Ne kockáztasson!

Elektromos tűzhely bekötése a konyhában

Minden gyártmányú villanytűzhely szakszerű villamos rákötését és beüzemelését vállalom. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy az elektromos eszközök gyártói csak szakképzett villanyszerelő által történő üzembe helyezés esetén ad jótállást.

Electrolux villanytűzhely bekötése 220V III. kerület Miklós tér

Ha esetleg új elektromos berendezéseket vásárol lakásába, érdemes szakemberrel konzultálni, hogy a lakás elektromos hálózatának jellemzői alkalmasak-e az új eszköz ellátására.

Elosztószekrény csatlakoztatása

A biztosítéktábla a fővezeték oldalon hangsúlyos része otthona elektromos hálózatának. Hibamentes műszaki állapota roppant fontos a hibák, rövidzárlatok és áramszünetek megakadályozása céljából.

elosztószekrény bekötése III. kerület Miklós tér

A biztosítéktáblában kapnak helyet a kismegszakítók és a FI-relé is, amely óvja a teljes hálózatot a meghibásodással szemben. A régi vagy nem előírások szerinti (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát haladéktalanul át kell alakítani!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása életveszélyes, ezért nem megengedett!! Az élet védelme érdekében rendszeres időközönként ellenőriztetni kell a biztosítéktáblát megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező mester által.

Villanybojler szervizelése

Új villanybojler jó működésének alappillére korrekt módon elvégzett csatlakoztatás. Hosszú évek tapasztalata, hogy a házi barkácsolás már rengeteg gondot okozott a lakásokban a villanybojler nem előírás szerint végrehajtott csatlakoztatása folytán.

villanybojler bekötése konnektorba III. kerület Miklós tér

Az élet védelme érdekében és a vízmelegítő élettartamának kitolása érdekében jobb, ha a vízmelegítő bekötését is villanyszerelőre bízza, ugyanis tüzet is okozhat egy kontár módon végrehajtott üzembe helyezés miatt. A üzembe helyezéshez szükséges vezetékek keresztmetszetének és terhelhetőségének felülvizsgálata lényeges művelet a szakszerű bekötés.

A vízmelegítő hatékony működtetése rendszeres karbantartást, elektromos felülvizsgálatot igényel!

Rövidzárlatok gyors elhárítása

A lakásban keletkezett rövidzárlatok mihamarabbi hibakeresése és mentesítése fejlett technológiájú berendezéseket és hozzáértést igényel. A fogyasztói körök ellenőrzése elengedhetetlen művelete a meghibásodás lokalizálásának, és hogy tudjuk, hol fordulhat elő a hálózatban a hiba.

Volt már gondok forrása lépcsőházi kapcsoló. Néha érthetetlen, hogy milyen szorosan kapcsolódnak a dolgok és az elektromos hálózat egyes részei, illetve a fogyasztók.

A lámpák előírás szerinti beüzemelése sem elhanyagolandó tevékenység, mert ez is kihathat az egyes körök villamos eszközeinek funkcionálására vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki hibákra.

A lakás villanyszerelés gyakran igényelt szolgáltatás, amelyet nagy tapasztalattal, ennek köszönhetően gyorsan tudok végrehajtani.

Reménykedem abban, hogy a szakértelmet igénylő villanyszerelési feladatokat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, ezért bizalommal kereshet egész nap, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ akkreditált villanyszerelő szolgáltatásai III. kerület Miklós tér területén éjjel-nappal elérhetőek az Ön számára!