ELMÜ akkreditált villanyszerelő V. kerület Deák Ferenc tér

Megosztás

ELMÜ akkreditált villanyszerelő V. kerület Deák Ferenc tér

0-24 villanyszerelés V. kerület Deák Ferenc tér vonzáskörzetében.

Villanyszerelő specialistaként akár azonnal vállalom a kiszállást – V. kerület Deák Ferenc tér teljes területén és vonzáskörzetében Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik egyebek között: zárlat megszüntetése, kapcsolók cseréje, biztosítócsere. Mindenféle villamossági hibák megszüntetése, jótállással, villámgyors kiszállással. Biztosítéktáblák cseréje. Új hálózatok szerelése és meglévő hálózatok korszerűsítése. Villanyszerelés V. kerület Deák Ferenc tér vonzáskörzetében.

0-24 villanyszerelés V. kerület Deák Ferenc tér környékén

Sürgősségi villanyszerelés üzlethelyiségekben – profi villanyszerelés és hibaelhárítás garanciával. 0-24 gyorsszolgálati hibaelhárítás a hét minden napján. Elektromos tűzhelyek bekötése és javítása V. kerület Deák Ferenc tér területén. Tűzjelző hálózat kiépítése. Munkám ismérvei: villámgyors munkavégzés, precizitás, korrekt ár!

 • lépcsőházi kapcsoló bekötése V. kerület Deák Ferenc tér
 • gorenje villanytűzhely bekötése V. kerület Deák Ferenc tér
 • villanytűzhely nem kapcsol be
 • rejtett világítás szerelése
 • lámpa építés
 • biztosíték cseréje nagyobbra
 • biztosíték lekapcsol V. kerület Deák Ferenc tér
 • video kaputelefon vezetékezése
 • kapcsoló felszerelése
 • kapcsoló nem működik
 • 3 állású kapcsoló bekötése
 • hűtőszekrény zárlat
 • eph csatlakozás
 • eph kiépítése
 • főzőlap elektromos bekötése V. kerület Deák Ferenc tér
 • 3 főzőlapos villanytűzhely csere
 • villanyóra bevizsgálás
 • villanyóra piros led villog
 • régi villanyóra cseréje V. kerület Deák Ferenc tér
 • villanyóra visszafelé forog

V. kerület Deák Ferenc téri ELMÜ regisztrált villanyszerelő

Villanyszerelés V. kerület Deák Ferenc tér környékén

Profi mesterként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: táphálózati gyorsszolgálat intézményben V. kerület Deák Ferenc tér régiójában, villamos hálózatok újjáépítése és rutinszerű felülvizsgálata V. kerület Deák Ferenc tér övezetében, új elektromos hálózatok megvalósítása.

Villanyszerelő V. kerület Deák Ferenc tér

Villanyszerelő V. kerület Deák Ferenc tér:
Elektromos hibakeresés, kapcsolók cseréje, új hálózatok kivitelezése V. kerület Deák Ferenc tér régiójában. Családi ház villanyszerelés. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok modernizálása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől

Kizárólag specialistával terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A huzalok és automaták ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét pl. egy társasház lakásai között. Az előírt földelés kivitelezése kötelező, hiánya emberéletet veszélyeztethet. A falban futó elektromos vezeték csak védőcsövezésben kivitelezhető. Kizárólag egy anyagból készült kábelből építhető villany vezeték hálózat. Valamennyi elektromos sorkapocs huzalozását fontos ellenőrizni, mielőtt beépítésre kerül. Minden villamos bekötés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Nedves helyiségekben (pl. fürdő) ne használjunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét kizárólag villanyszerelő szakember végezheti. Vizes helyiségekben az előírásoknak megfelelően földeléssel ellátott konnektorokat alkalmazzunk. Tetőterekre még hatványozottabban igaz, hogy hangsúlyozottan fontos a profi módon kivitelezett villanyszerelés.

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés V. kerület Deák Ferenc tér övezetében

Mit nyújtok villanyszerelő profiként?
Villanyszerelő vizsgával rendelkezem, és több mint 10 éve ezen a területen tevékenykedem. A megbeszéltek szerint megjelenek ott, ahol számítanak rám. A nekem szánt munkát úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Hétvégén is dolgozom, éjjel-nappal. Kedvező áron vállalok munkákat V. kerület Deák Ferenc tér vonzáskörzetében.

Mit lehet tudni a tapasztalt mesterről?
1. A szakértő weboldala érthető, informatív és hasznos.
2. A kapcsolati adatok könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A blogja konkrét ötleteket és bárki által bevethető megoldásokat ad.
4. Elfogadható árak, illetve garancia vállalás a munkára.
5. Ügyeleti idő megjelenítése.
6. Szakképzett munkatárs aki azonnal átlátja a problémát.
7. Precíz kiérés a lakásba.
8. Tiszta, gyors munkavégzés.
9. Számlaadás.

Villanyszerelés V. kerület Deák Ferenc tér régiójában jutányos költségkerettel. Hétvégén is számíthat rám.

Villanyszerelés fürdőszobában V. kerület Deák Ferenc tér

A villanyszerelés önmagában engedélyhez kötött tevékenység. Amennyiben a hibaelhárítást magas páratartalmú helyen kell végrehajtani, akkor ez még inkább ül. A fürdőszobán kívül itt említhető meg még a WC és a házban uralkodó feltételektől függően akár a pince is.

Ezekre a tevékenységekre szigorú előírások érvényesek, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra csoportosítják a vizes területet. A fürdőbe csapófedeles dugaszolóaljzatokat alkalmazunk, amelyek növelik a biztonságot. Nem engedélyezett a hosszabbító használata, pusztán a készülékek saját hálózati csatlakozóját szabad földelt dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a hibaelhárítást bízza gyakorlott szakemberre!

Nem szakszerű bekötés következménye:

szakszerűtlen bekötés megszüntetése V. kerület Deák Ferenc tér

Az elektromos áramütés következménye lehet égési sérülés, amely járhat súlyos légzési paralízissel is. Ne kockáztasson!

Elektromos főzőlap bekötése a konyhában

Valamennyi gyártmányú elektromos főzőlap szakszerű bekötését és üzembe helyezését vállalom. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a villamos gépek gyártói kizárólag szakképzett villanyszerelő által történő beüzemelés esetén szavatolja a működőképességet.

Electrolux villanytűzhely bekötése 220V V. kerület Deák Ferenc tér

Amennyiben új elektromos eszközöket vásárol lakásába, tanácsos gyakorlott villanyszerelőhöz fordulni, hogy házának villamos adottságai megfelelőek-e a nemrég vásárolt készülék ellátására.

Elosztószekrény csatlakoztatása

A biztosítéktábla a fővezeték felől hangsúlyos része a lakás tápellátó hálózatának. Kifogástalan megfelelősége technikai szempontból lényeges a hibák, rövidzárlatok és áramszünetek elkerülése céljából.

biztosítéktábla szerelése V. kerület Deák Ferenc tér

A biztosítéktáblában találhatók a kismegszakítók és a FI-relé is, amely óvja az egész hálózatot a leégéssel szemben. Az elavult vagy nem jól kialakított (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát haladéktalanul át kell alakítani!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása életveszélyes, ezért nem megengedett!! A balesetveszély elkerülése érdekében bizonyos intervallum elteltével ellenőriztetni kell a biztosítéktáblát jól képzett mester által.

Elektromos vízmelegítő csatlakoztatása

Új villanybojler csöpögésmentes alappillére az előírás szerinti bekötés. Számtalan elhárított hiba után állíthatom, hogy a tulajdonosok “ügyeskedése” már számtalan problémát idézett elő a háztartásokban az elektromos bojler nem előírás szerint végrehajtott üzembe helyezése miatt.

villanybojler bekötése konnektorba V. kerület Deák Ferenc tér

Életvédelmi okokból és az elektromos bojler üzemidejének kiterjesztése érdekében okosabban jár el, ha a villanybojler üzembe helyezését is villanyszerelőre bízza, mert leéghet az elektromos hálózat egy kontár módon elvégzett üzembe helyezés miatt. A beüzemeléshez szükséges vezetékek keresztmetszetének és terhelhetőségének ellenőrzése lényeges művelet a szakszerű üzembe helyezés.

A vízmelegítő hatékony működtetése rendszeres karbantartást, elektromos felülvizsgálatot kíván!

Rövidzárlatok hibakeresése

A lakásban keletkezett rövidzárlatok mihamarabbi feltérképezése és elhárítása korszerű eszközöket és hozzáértést igényel. A szakaszolás lényeges művelete a meghibásodás lokalizálásának, és hogy tudjuk, hol fordulhat elő a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát lépcsőházi kapcsoló. Hihetetlennek tűnhet, hogy milyen szorosan kapcsolódnak a dolgok és a villamos rendszer egyes szakaszai, illetve a fogyasztók.

A konnektorok műszakilag megfelelő beüzemelése sem elhanyagolandó feladat, mert ez is hatással lehet bizonyos hálózati fogyasztók villamos berendezéseinek üzemelésére vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki hibákra.

A régi lakás hálózat felújítása sokszor igényelt szolgáltatás, amelyet nagy gyakorlattal, ennek köszönhetően gyorsan tudok elvégezni.

Reménykedem abban, hogy a szakmai tapasztalatot igénylő villanyszerelési munkákat inkább szakemberre bízza, ezért bizalommal kereshet a nap 24 órájában, a hét minden napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) SOS villanyszerelési szolgáltatásai V. kerület Deák Ferenc tér övezetében éjjel-nappal elérhetőek az Ön számára!