ELMÜ akkreditált villanyszerelő VI. kerület Nagymező utca

ELMÜ akkreditált villanyszerelő VI. kerület Nagymező utca

ELMÜ villanyszerelés VI. kerület Nagymező utca területén

Villanyszerelő mesterként akár azonnal vállalom a kiszállást – VI. kerület Nagymező utca teljes területén és régiójában Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik egyebek között: zárlat megszüntetése, kapcsolók cseréje, biztosíték cseréje. Mindenféle villamossági hibák megszüntetése, jótállással, villámgyors kiszállással. Konnektorok cseréje. Új hálózatok kiépítése és meglévő hálózatok korszerűsítése. Villanyszerelés VI. kerület Nagymező utca övezetében.

Ügyeleti villanyszerelés VI. kerület Nagymező utca környékén

Sürgősségi villanyszerelés lakásokban – hozzáértő villanyszerelés és hibaelhárítás garanciával. Ügyeleti gyorsszolgálati hibaelhárítás a hét minden napján. Vízmelegítők bekötése és javítása VI. kerület Nagymező utca régiójában. Tűzjelző hálózat kiépítése. Munkám ismérvei: villámgyors munkavégzés, precizitás, elfogadható díjszabás!

 • lépcsőház világítás mozgásérzékelő bekötés
 • villanytűzhely főzőlap beüzemelés
 • villanytűzhely vezeték keresztmetszet méretezése VI. kerület Nagymező utca
 • világítási készülékek szerelése VI. kerület Nagymező utca
 • biztosíték automata javítás VI. kerület Nagymező utca
 • bojler biztosíték szerelés
 • zárlat biztosíték VI. kerület Nagymező utca
 • villany vezetékezés
 • kapcsoló és lámpa bekötése VI. kerület Nagymező utca
 • kapcsoló nem működik
 • 2 es kapcsoló bekötése VI. kerület Nagymező utca
 • villanymotor zárlat
 • eph ellenőrzése VI. kerület Nagymező utca
 • eph kialakítás
 • főzőlap elektromos bekötése VI. kerület Nagymező utca
 • 3 fázisú főzőlap bekötése VI. kerület Nagymező utca
 • villanyóra bővítés VI. kerület Nagymező utca
 • elmű új villanyóra VI. kerület Nagymező utca
 • villanyóra rongálás VI. kerület Nagymező utca
 • méretlen fővezeték csere

VI. kerület Nagymező utcai ELMÜ minősített villanyszerelő

Villanyszerelés VI. kerület Nagymező utca területén

Profi mesterként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: elektromos gyorsszerviz lakásban VI. kerület Nagymező utca területén, tápellátó hálózatok felújítása és időszakos ellenőrzése VI. kerület Nagymező utca vonzáskörzetében, új elektromos hálózatok megvalósítása.

non stop villanyszerelő VI. kerület Nagymező utca

Villanyszerelés VI. kerület Nagymező utca:
Elektromos hibakeresés, konnektorok cseréje, új hálózatok telepítése VI. kerület Nagymező utca környékén. Épület karbantartás. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok felújítása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tanácsok a villanyszerelőtől

Csak hozzáértő villanyszerelővel terveztessük meg a villamos hálózatunkat. A huzalok és kismegszakítók ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét pl. egy társasház lakásai között. Az előírt földelés telepítése kötelező, hiánya emberéletet veszélyeztethet. A falban futó elektromos vezeték csak védőcsövezésben engedélyezett. Csak egy anyagból készült vezetékből állhat villamos hálózat. Minden elektromos sorkapocs vezetékezését lényeges ellenőrizni, mielőtt beépítésre kerül. Minden villamos bekötés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Nedves helyiségekben (pl. fürdő) ne csatlakoztassunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét csak villanyszerelő specialista hajthatja végre. Vizes helyiségekben az előírásoknak megfelelően földeléssel rendelkező dugaszoló aljzatokat alkalmazzunk. Tetőterekre fokozottabban érvényes, hogy kiemelt jelentősége van a kiváló minőségű villanyszerelés.

Villamos hiba elhárítása VI. kerület Nagymező utca

Villanyszerelés VI. kerület Nagymező utca környékén

Mit nyújtok villanyszerelő mesteremberként?
Villanyszerelő képesítéssel rendelkezem, és több mint 10 éve ebben a szakmában végzem a munkámat. A megbeszéltek szerint megjelenek a munkaterületen. A hibaelhárítást úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Ünnepnapokon is dolgozom, non stop. Korrekt díjszabással vállalok villanyszerelést VI. kerület Nagymező utca régiójában.

Mik jellemzik a profi specialistát?
1. A szerelő weboldala érthető, kézzelfogható tájékoztatást nyújt és hasznos.
2. A kapcsolati adatok megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. Az oldal tippeket és tanácsokat nyújt.
4. Kedvező díjszabás, valamint jótállás az elvégzett tevékenységre.
5. Ügyeleti idő kiírása.
6. Szakképzett munkatárs a telefonvonal másik végén.
7. Pontos kiérés a munkaterületre.
8. Gondosan elvégzett, gyors munkavégzés.
9. Számlaképes vállalkozás.

Villanyszerelés VI. kerület Nagymező utca területén olcsó költségkerettel. Ünnepnapokon is dolgozom.

Villanyszerelés fürdőszobában VI. kerület Nagymező utca

A tápellátó hálózatok üzembe helyezése önmagában veszélyes foglalatosság. Ha ezt vizesblokkban kell végrehajtani, akkor ez hatványozottan ül. A fürdőszobán kívül ide tartozik még a WC és az adott körülményektől függően akár a szuterén is.

A mostohább feltételek mellett végzett hibaelhárításra szigorú szabványok alkalmazandók, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra sorolják be a vizes területet. A fürdőszobába csapófedeles konnektorokat használunk, amelyek biztosítják az érintésvédelmet. Tilos a hosszabbító alkalmazása, pusztán a készülékek saját hálózati csatlakozóját szabad földeléssel ellátott dugaljba csatlakoztatni.

Vizesblokkban az üzembe helyezést adja át hozzáértő mesternek!

Nem az előírások szerinti bekötés eredménye:

hibás villanyszerelés kijavítása VI. kerület Nagymező utca

Az elektromos áramütés hatása lehet akut biológiai hatás, amely járhat súlyos szívleállással is. Ne kockáztasson!

Elektromos tűzhely bekötése a konyhában

Minden típusú villanytűzhely gyártó által meghatározott bekötését és üzembe helyezését vállalom. A vevők jelentős része nem tudja, hogy a villamos gépek gyártói csak engedéllyel rendelkező villanyszerelő által történő beüzemelés esetén ad jótállást.

Zanussi villanytűzhely bekötése 220V VI. kerület Nagymező utca

Ha esetleg új villamos eszközöket vásárol lakásába, tanácsos hozzáértő mesterembertől tájékoztatást kérni arról, hogy házának elektromos hálózatának jellemzői alkalmasak-e a nemrég vásárolt készülék ellátására.

Biztosítéktábla csatlakoztatása

A biztosítéktábla a fővezeték felől kiemelt jelentőségű része a ház elektromos hálózatának. Tökéletes megfelelősége technikai szempontból sarkalatos jelentőségű a meghibásodások, rövidzárlatok és áramkiesések megakadályozása végett.

FI-relé bekötése VI. kerület Nagymező utca

A biztosítéktáblában kapnak helyet a kismegszakítók és a FI-relé is, amely óvja az egész hálózatot a leégéssel szemben. A régi vagy hiányos (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát cserélni kell!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” nagyon kockázatos, ezért tilos!! A balesetveszély elkerülése érdekében néhány évente át kell vizsgáltatni a biztosítéktáblát jól képzett szakemberrel.

Villanybojler csatlakoztatása

Új villanybojler jó működésének alapvető előfeltétele az előírás szerinti beüzemelés. Sok-sok év mondatja velem, hogy a tulajdonosok “ügyeskedése” már megszámlálhatatlan meghibásodást okozott a háztartásokban a vízmelegítő nem szakszerű bekötése miatt.

villanybojler bekötése konnektorba VI. kerület Nagymező utca

Az élet védelme érdekében és a vízmelegítő üzemidejének kiterjesztése végett optimálisabb megoldás, ha a vízmelegítő beüzemelését is villanyszerelőre bízza, ugyanis leéghet az elektromos hálózat egy nem előírásszerűen elvégzett bekötés miatt. A beüzemeléshez szükséges vezetékek átmérőjének és amperszámának ellenőrzése fontos tevékenység a szakszerű bekötés.

Az elektromos bojler jó hatásfokkal való üzemeltetése rendszeres ellenőrzést, villamos felülvizsgálatot kíván!

Elektromos zárlatok hibakeresése

A lakásban keletkezett rövidzárlatok mihamarabbi feltérképezése és mentesítése fejlett technológiájú műszereket és szakértelmet igényel. A hibák kizárása nélkülözhetetlen lépése a meghibásodás lokalizálásának, és hogy tudjuk, hol lehet a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát lépcsőházi kapcsoló. Hihetetlennek tűnhet, hogy mennyire összefüggenek a dolgok és a villamos hálózat egyes elemei, illetve a fogyasztók.

A lámpák előírás szerinti beüzemelése sem elhanyagolandó tevékenység, ugyanis ez is kihathat az egyes körök elektromos készülékeinek üzemelésére vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki problémákra.

A régi lakás hálózat felújítása sokszor igényelt szolgáltatás, amelyet nagy tapasztalattal, így gyorsan tudok elvégezni.

Reménykedem abban, hogy a szakértelmet igénylő villanyszerelési munkákat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, ebben számíthat rám a nap 24 órájában, a hét minden napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ gyorsszolgálat szolgáltatásai VI. kerület Nagymező utca környékén éjjel-nappal a rendelkezésére állnak!