ELMÜ minősített villanyszerelő Hármashatárhegy

Megosztás

ELMÜ minősített villanyszerelő Hármashatárhegy

0-24 villanyszerelés Hármashatárhegy régiójában

Villanyszerelő specialistaként 1-2 órán belül vállalom a helyszínre érkezést – Hármashatárhegy teljes területén és vonzáskörzetében Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik többek között: zárlat megszüntetése, kapcsolók cseréje, biztosíték cseréje. Bármilyen jellegű elektromos hibaelhárítás, jótállással, villámgyors kiszállással. Kismegszakítók cseréje. Új hálózatok létesítése és meglévő hálózatok korszerűsítése. Villanyszerelés Hármashatárhegy vonzáskörzetében.

Éjjel-nappali villanyszerelés Hármashatárhegy területén

Villanyszerelő ügyelet lakásokban – szakértő villanyszerelés és villamos hálózati problémák megszüntetése garanciával. SOS gyorsszolgálati hibaelhárítás a hét minden napján. Elektromos tűzhelyek bekötése és javítása Hármashatárhegy területén. Tűzjelző hálózat kiépítése. Munkám ismérvei: gyorsaság, precizitás, megfizethető munkadíj!

 • lépcsőház világítás korszerűsítés Hármashatárhegy
 • villanytűzhely bekötése Hármashatárhegy
 • villanytűzhely zárlat elhárítása Hármashatárhegy
 • panel fürdőszoba villanyszerelés
 • lámpa építés
 • biztosíték javítás Hármashatárhegy
 • olvadó biztosíték cseréje kismegszakítóra Hármashatárhegy
 • lakás vezetékezés
 • kapcsoló bekötése
 • jelzőfényes kapcsoló bekötése
 • 106+6 kapcsoló bekötése Hármashatárhegy
 • bojler zárlat Hármashatárhegy
 • eph gázkazán Hármashatárhegy
 • eph konvektor
 • juno főzőlap Hármashatárhegy
 • zepter főzőlap
 • villanyóra bevizsgálás Hármashatárhegy
 • villanyóra hitelesítés Hármashatárhegy
 • villanyóra rongálás Hármashatárhegy
 • főelosztó javítás, felújítás, karbantartás Hármashatárhegy

Hármashatárhegyi ELMÜ ajánlott villanyszerelő

Villanyszerelés Hármashatárhegy vonzáskörzetében

Profi mesterként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: villamos rendszerek hibaelhárítása üzletben Hármashatárhegy régiójában, tápellátó hálózatok átépítése és időszakos karbantartása Hármashatárhegy vonzáskörzetében, új elektromos hálózatok telepítése.

Villanyszerelő Hármashatárhegy

Villanyszerelő Hármashatárhegy:
Elektromos hibakeresés, megszakítók cseréje, új hálózatok kivitelezése Hármashatárhegy környékén. Épület karbantartás. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok újjáépítése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől

Csak hozzáértő villanyszerelővel terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A vezetékek és automaták ne legyenek alul méretezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk meg pl. egy társasház lakásai között. A szabványos földelés telepítése kötelező, hiánya emberéletet veszélyeztethet. A falban futó kábelezés csak védőcsövezésben kivitelezhető. Csak egy anyagból készült kábelből építhető elektromos hálózat. Az összes elektromos sorkapocs bekötését fontos ellenőrizni, mielőtt beépítésre kerül. Minden műszaki telepítés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Vizesblokkban (pl. dohos szuterén) ne csatlakoztassunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét kizárólag villanyszerelő mester végezheti. Vizes helyiségekben az előírásoknak megfelelően földelt konnektorokat használjunk. Tetőterekre fokozottabban érvényes, hogy kiemelt jelentősége van a kitűnően elvégzett villanyszerelés.

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés Hármashatárhegy övezetében

Mit kínálok Önnek villanyszerelő szakemberként?
Villanyszerelő vizsgával rendelkezem, és másfél évtizede ebben a szakmában tevékenykedem. Pontosan megjelenek a munkaterületen. A rám bízott szerelést úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Hétvégén is számíthat rám, éjjel-nappal. Korrekt díjszabással vállalok villanyszerelést Hármashatárhegy területén.

Melyek a jó szerelő ismérvei?
1. A szakértő weboldala átlátható, informatív és hasznos.
2. Az elérhetőségek könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. Az oldal tippeket és tanácsokat kínál.
4. Elfogadható díjszabás, illetve garancia vállalás a szerelésre.
5. Ügyeleti idő feltüntetése.
6. Szakértő .
7. A megbeszélt időben történő kiérés a munkaterületre.
8. Gondosan elvégzett, gyors munkavégzés.
9. Számlaadás.

Villanyszerelés Hármashatárhegy vonzáskörzetében elfogadható munkadíjjal. Hétvégén is számíthat rám.

Villanyszerelés fürdőben Hármashatárhegy

A tápellátó hálózatok üzembe helyezése önmagában veszélyes tevékenység. Amennyiben ezt vizes helyiségekben kell végrehajtani, akkor ez fokozottan igaz. A fürdőszobán kívül itt említhető meg még a WC és a házban uralkodó feltételektől függően akár a szuterén is.

A szerelésre szigorú szabványok alkalmazandók, amelyek érintésvédelmi szempontból különféle veszélyfokozatú területekre bontják a vizes területet. A fürdőszobába csapófedeles dugaljakat alkalmazunk, amelyek növelik az érintésvédelmet. Szigorúan tiltott a hosszabbító csatlakoztatása, kizárólag a készülékek saját hálózati csatlakozóját szabad földeléssel rendelkező dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a szerelést adja át hozzáértő mesternek!

Nem az előírások szerinti szerelés eredménye:

szakszerűtlen bekötés megszüntetése Hármashatárhegy

Az elektromos áramütés eredménye lehet akut biológiai hatás, amely járhat súlyos sokkhatással is. Ne kockáztasson!

Sütő bekötése a konyhában

Az összes márkájú villanysütő szakszerű bekötését és beüzemelését nyugodtan rám bízhatja. A vevők jelentős része nem tudja, hogy a villamos készülékek gyártói kizárólag végzettséggel bíró villanyszerelő által történő csatlakoztatás esetén nyújt garanciát.

villanytűzhely bekötése Hármashatárhegy

Ha esetleg új elektromos gépet vásárol otthonra, melegen ajánlott hozzáértő mesterembertől tájékoztatást kérni arról, hogy házának műszaki paraméterei megfelelőek-e a nemrég vásárolt készülék üzemelésének biztosítására.

Biztosítéktábla karbantartása

A biztosítéktábla a fővezeték oldalon kiemelt jelentőségű eleme otthona elektromos hálózatának. Hibamentes műszaki állapota sarkalatos jelentőségű a meghibásodások, zárlatok és áramkiesések megakadályozása érdekében.

FI-relé bekötése Hármashatárhegy

A biztosítéktáblában kapnak helyet a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely védi a teljes hálózatot a leégéssel szemben. Az elavult vagy nem előírások szerinti (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát haladéktalanul át kell alakítani!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” vészjósló következményekkel járhat, ezért tilos!! Az élet védelme érdekében bizonyos intervallum elteltével át kell vizsgáltatni a biztosítéktáblát jól képzett mester által.

Elektromos bojler szerelése

Új villanybojler csöpögésmentes feltétele korrekt módon elvégzett csatlakoztatás. Számtalan elhárított hiba után állíthatom, hogy a rokon vagy szomszéd által elvégzett nem szakszerű munka már számtalan meghibásodást idézett elő a társasházakban a vízmelegítő nem szakszerű beüzemelése miatt.

villanybojler biztonsági szelep bekötése Hármashatárhegy

Életvédelmi okokból és a vízmelegítő élettartamának kitolása érdekében optimálisabb megoldás, ha az elektromos bojler bekötését is villanyszerelőre bízza, mert tüzet is okozhat egy nem szabályosan végrehajtott csatlakoztatás miatt. A bekötő kábelek keresztmetszetének és terhelhetőségének felülvizsgálata fontos tevékenység a szakszerű üzembe helyezés.

Az elektromos bojler jó hatásfokkal való üzemeltetése időközi karbantartást, villamos felülvizsgálatot kíván!

Rövidzárlatok gyors elhárítása

A lakásban keletkezett zárlatok azonnali hibakeresése és mentesítése modern eszközöket és hozzáértést igényel. A fogyasztói körök ellenőrzése lényeges lépése a meghibásodás behatárolásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol lehet a hálózatban a hiba.

Volt már gondok forrása zárlatos garázsvilágítás. Elképesztő, hogy mennyire összefüggenek a dolgok és a villamos hálózat egyes szakaszai, illetve a fogyasztók.

A kapcsolók szabványos beüzemelése sem elhanyagolandó feladat, ugyanis ez is hatással lehet bizonyos hálózati fogyasztók elektromos berendezéseinek működésére vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki problémákra.

A lakás villanyszerelés gyakran igényelt tevékenység, amelyet nagy tapasztalattal, ennek köszönhetően gyorsan tudok végrehajtani.

Bízom benne, hogy a nagy hozzáértést igénylő villanyszerelési munkákat inkább szakemberre bízza, nyugodtan hívhat non stop, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ ügyelet szolgáltatásai Hármashatárhegy térségében éjjel-nappal a rendelkezésére állnak!