ELMÜ minősített villanyszerelő Mátyáshegy

ELMÜ minősített villanyszerelő Mátyáshegy

Sürgősségi villanyszerelés Mátyáshegy térségében

Villanyszerelő specialistaként akár azonnal vállalom a kiszállást – Mátyáshegy teljes területén és környékén Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik például: elektromos hibakeresés, kapcsolók cseréje, biztosíték cseréje. Bármilyen jellegű elektromos hibaelhárítás, jótállással, gyors kiszállással. Kismegszakítók cseréje. Új hálózatok szerelése és meglévő hálózatok naprakésszé alakítása. Villanyszerelés Mátyáshegy környékén.

0-24 villanyszerelés Mátyáshegy övezetében

Villanyszerelő ügyelet lakásokban – professzionális villanyszerelés és villamos hálózati problémák megszüntetése jótállással. 0-24 ELMÜ hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Villanybojlerek bekötése és javítása Mátyáshegy területén. Kaputelefon szerelése és bekötése. Munkám ismérvei: gyorsaság, pontosság, megfizethető munkadíj!

 • lépcsőházi kapcsoló bekötése
 • villanytűzhely bekötése 1 fázisra Mátyáshegy
 • villanytűzhely zanussi beüzemelés Mátyáshegy
 • álmennyezet világítás szerelése
 • leveri a biztosítékot Mátyáshegy
 • biztosíték bővítés Mátyáshegy
 • biztosíték visszakapcsolása Mátyáshegy
 • kaputelefon vezetékezés Mátyáshegy
 • b típusú áramvédő kapcsoló szerelése Mátyáshegy
 • kapcsoló összeszerelés
 • 2 állású kapcsoló bekötése
 • hűtőszekrény zárlat
 • eph csatlakozás
 • eph rendszer kialakítása Mátyáshegy
 • főzőlap hibák Mátyáshegy
 • indukciós főzőlap 3 zónás Mátyáshegy
 • csipog a villanyóra
 • villanyóra nem forog Mátyáshegy
 • régi villanyóra cseréje
 • villanyóra visszafelé forog

Mátyáshegyi Gyorsvillany Kft.

Villanyszerelés Mátyáshegy vonzáskörzetében

Villanyszerelőként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: villamos rendszerek hibaelhárítása intézményben Mátyáshegy vonzáskörzetében, tápellátó hálózatok felújítása és rendszeres ellenőrzése Mátyáshegy övezetében, új elektromos hálózatok megvalósítása.

non stop villanyszerelő Mátyáshegy

Villanyszerelő Mátyáshegy:
Zárlat megszüntetés, megszakítók cseréje, új hálózatok kiépítése Mátyáshegy régiójában. Társasház gyorsszolgálat. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok átvezetékezése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tanácsok a villanyszerelőtől

Csak hozzáértő villanyszerelővel terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A vezetékek és automaták ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét pl. egy társasház lakásai között. A szabványos földelés létrehozása kötelező, és életet menthet. A falban lévő elektromos vezeték csak védőcsövezésben futhat. Csakis egy fajta anyagú vezetékből állhat elektromos hálózat. Az összes elektromos sorkapocs huzalozását kötelező ellenőrizni, mielőtt beszerelnénk. Valamennyi villamos telepítés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Vizesblokkban (pl. fürdő) ne vegyünk igénybe hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét csak villanyszerelő profi hajthatja végre. Vizes helyiségekben csak földelt dugaljakat alkalmazzunk. Tetőterekre fokozottabban érvényes, hogy lényeges a profi módon kivitelezett villanyszerelés.

Villamos hiba elhárítása Mátyáshegy

Villanyszerelés Mátyáshegy területén

Mit biztosítok villanyszerelő mesteremberként?
Villanyszerelő képesítéssel rendelkezem, és több mint 10 éve ezen a területen dolgozom. Pontosan megjelenek a munkaterületen. Az aktuális feladatot a lehető legnagyobb odaadással végzem. Hétvégén is számíthat rám, a hét minden napján. Megfizethető munkadíjért vállalok villanyszerelést Mátyáshegy környékén.

Milyen az ideális villanyszerelő szakember?
1. A szakember honlapja érthető, informatív és bizalmat kelt az olvasóban.
2. A kapcsolati adatok könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A honlap konkrét ötleteket és tanácsokat kínál.
4. Olcsó munkadíj, illetve garancia vállalás a munkára.
5. Nyitvatartás kiírása.
6. Szakképzett munkatárs akire lehet számítani.
7. A megbeszélt időben történő érkezés a munkaterületre.
8. Tiszta, célra törő munka.
9. Szerelési dokumentáció biztosítása.

Villanyszerelés Mátyáshegy övezetében jutányos árakkal. Hétvégén is számíthat rám.

Villanyszerelés fürdőben Mátyáshegy

A villanyszerelés már maga is engedélyhez kötött tevékenység. Amennyiben a műveleteket vizes helyiségekben kell végezni, akkor ez hatványozottan elmondható. A fürdőszobán kívül ide tartozik még a WC és a helyi viszonyoktól függően akár a pince is.

A mostohább feltételek mellett végzett hibaelhárításra szigorú előírások érvényesek, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra osztályozzák a lakás magas páratartalmú részét. A fürdőbe csapófedeles aljzatokat javasolunk, amelyek növelik az érintésvédelmet. Szigorúan tiltott a hosszabbító használata, csak a berendezések saját tápcsatlakozóját szabad földelt dugaljba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a hibaelhárítást bízza gyakorlott szakemberre!

Szakszerűtlen bekötés következménye:

hibás villanyszerelés kijavítása Mátyáshegy

Az áramütés következménye lehet égési sérülés, amely járhat komoly sokkhatással is. Az egészség nem játék.

Sütő bekötése a konyhában

Minden gyártmányú villanysütő szakszerű csatlakoztatását és beüzemelését elvégzem. Fontos tudni, hogy a villamos készülékek gyártói kizárólag végzettséggel bíró villanyszerelő által történő üzembe helyezés esetén szavatolja a működőképességet.

Electrolux villanytűzhely bekötése 220V Mátyáshegy

Ha esetleg új villamos gépet vásárol a házába, tanácsos szakemberrel konzultálni, hogy házának műszaki paraméterei megfelelőek-e az új készülék ellátására.

Fi-relé csatlakoztatása

A biztosítéktábla a fővezeték felől hangsúlyos alkotóeleme a ház elektromos hálózatának. Tökéletes műszaki állapota roppant fontos a hibák, zárlatok és áramkiesések kiküszöbölése végett.

FI-relé bekötése Mátyáshegy

A biztosítéktáblában kapnak helyet a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely óvja az egész hálózatot a meghibásodással szemben. Az elavult vagy nem jól kialakított (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát azonnal orvosolni kell!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása életveszélyes, ezért tilos!! Az élet védelme érdekében bizonyos intervallum elteltével át kell vizsgáltatni a biztosítéktáblát egy szakemberrel.

Elektromos vízmelegítő csatlakoztatása

Új villanybojler hosszú távú tartósságának feltétele korrekt módon elvégzett beüzemelés. Hosszú évek tapasztalata, hogy a rokon vagy szomszéd által elvégzett nem szakszerű munka már számtalan meghibásodást okozott a lakásokban az elektromos bojler hiányos bekötése miatt.

villanybojler bekötése konnektorba Mátyáshegy

Életvédelmi okokból és az elektromos bojler üzemidejének meghosszabbítása végett okosabban jár el, ha a vízmelegítő beüzemelését is villanyszerelőre bízza, ugyanis leéghet az elektromos hálózat egy nem előírásszerűen végrehajtott üzembe helyezés miatt. A csatlakozó vezetékek átmérőjének és amperszámának ellenőrzése lényeges művelet az előírásszerű bekötés.

A vízmelegítő hatékony működtetése rendszeres karbantartást, villamos felülvizsgálatot kíván!

Rövidzárlatok felderítése

Az otthoni rövidzárlatok azonnali feltérképezése és megszüntetése fejlett technológiájú műszereket és hozzáértést igényel. A hibák kizárása lényeges lépése a hiba behatárolásának, és hogy tudjuk, hol fordulhat elő a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát zárlatos garázsvilágítás. Néha érthetetlen, hogy milyen szorosan kapcsolódnak a dolgok és a villamos hálózat egyes elemei, illetve a fogyasztók.

A dugaljak előírás szerinti beüzemelése sem elhanyagolandó tevékenység, mert ez is hatással lehet a különféle áramkörök tápellátó eszközeinek üzemelésére vagy éppen az esetleges műszaki problémákra.

A vezetékek áthúzása sokszor igényelt szolgáltatás, amelyet nagy tapasztalattal, ezért gyorsan tudok elvégezni.

Reménykedem abban, hogy a szakértelmet igénylő villanyszerelési munkákat inkább szakemberre bízza, ebben számíthat rám non stop, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) villanyszerelési szolgáltatásai Mátyáshegy területén éjjel-nappal igénybe vehetők!