ELMÜ minősített villanyszerelő Szépvölgy

ELMÜ minősített villanyszerelő Szépvölgy

Sürgősségi villanyszerelés Szépvölgy környékén

Villanyszerelő mesterként gyakorlatilag rögtön vállalom a helyszínre érkezést – Szépvölgy teljes területén és környékén Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik például: zárlat megszüntetése, elosztók cseréje, biztosítócsere. Bármilyen jellegű villamossági hibák megszüntetése, garanciával, villámgyors kiszállással. Konnektorok cseréje. Új hálózatok kivitelezése és meglévő hálózatok korszerűsítése. Villanyszerelés Szépvölgy vonzáskörzetében.

Éjjel-nappali villanyszerelés Szépvölgy övezetében

Villanyszerelő ügyelet üzlethelyiségekben – profi villanyszerelés és hibaelhárítás szavatolva a munka minőségét. Éjjel-nappali gyorsszolgálati hibaelhárítás a hét minden napján. Elektromos tűzhelyek bekötése és javítása Szépvölgy övezetében. Kaputelefon szerelése és bekötése. Munkám jellemzői: villámgyors munkavégzés, precizitás, elfogadható díjszabás!

 • lépcsőház világítás szerelés
 • villanytűzhely biztosíték beépítése Szépvölgy
 • villanytűzhely leválasztó kapcsoló szerelés Szépvölgy
 • led világítás szerelés Szépvölgy
 • lámpa javítás
 • biztosítékdoboz bekötése Szépvölgy
 • biztosíték szikrázik
 • spot lámpa vezetékezés Szépvölgy
 • kapcsoló földelés szereláse
 • zsinórközi kapcsoló bekötése
 • 380v kapcsoló bekötése
 • búvárszivattyú zárlat Szépvölgy
 • eph bilincs felrakása Szépvölgy
 • eph kiépítése Szépvölgy
 • főzőlap hőfokszabályzó elektromos bekötése
 • főzőlap kiszerelése
 • zúg a villanyóra
 • villanyóra földelés Szépvölgy
 • villanyóra telepítés
 • főelosztó javítás, felújítás, karbantartás Szépvölgy

Szépvölgyi villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés Szépvölgy területén

Elektromos specialistaként vállalom az alábbi tevékenységeket: táphálózati gyorsszolgálat üzletben Szépvölgy területén, elektromos hálózatok átépítése és időszakos ellenőrzése Szépvölgy vonzáskörzetében, új elektromos hálózatok létrehozása.

Villanyszerelő Szépvölgy

Villanyszerelés Szépvölgy:
Elektromos hibakeresés, konnektorok cseréje, új hálózatok kivitelezése Szépvölgy környékén. Lakás karbantartás. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok átvezetékezése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tanácsok a villanyszerelőtől

Kizárólag specialistával terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A vezetékek és automaták ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét pl. egy társasház lakásai között. A szabványos földelés létesítése kötelező, hiánya emberéletet veszélyeztethet. A falban lévő elektromos vezeték csak védőcsövezésben kivitelezhető. Kizárólag egy fajta anyagú kábelből szerelhető villany vezeték hálózat. Az összes elektromos sorkapocs kötését kötelező ellenőrizni, mielőtt beépítésre kerül. Az összes elektromos szerelés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Nedves helyiségekben (pl. fürdő) ne használjunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét csak villanyszerelő mester hajthatja végre. Vizes helyiségekben kizárólag földelt dugaljakat használjunk. Tetőterekre fokozottabban érvényes, hogy lényeges a profi módon kivitelezett villanyszerelés.

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés Szépvölgy vonzáskörzetében

Mit kínálok Önnek villanyszerelő mesteremberként?
Villanyszerelő bizonyítvánnyal rendelkezem, és másfél évtizede ebben a szakmában tevékenykedem. Precízen megjelenek a munkavégzés helyén. A nekem szánt munkát a lehető legnagyobb odaadással végzem. Hétvégén is számíthat rám, éjjel-nappal. Megfizethető munkadíjért vállalok villanyszerelést Szépvölgy régiójában.

Mit lehet tudni a tapasztalt mesterről?
1. A szakértő weboldala átlátható, kézzelfogható tájékoztatást nyújt és hasznos.
2. A kapcsolati adatok könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A honlap tippeket és bárki által bevethető megoldásokat ad.
4. Kedvező árak, illetve jótállás a szerelésre.
5. Ügyeleti idő kiírása.
6. Szaktudással felvértezett mester aki azonnal átlátja a problémát.
7. Pontos érkezés a munkaterületre.
8. Gondosan elvégzett, szakértői munka.
9. Tervdokumentáció átadása.

Villanyszerelés Szépvölgy vonzáskörzetében jutányos költségkerettel. Hétvégén is dolgozom.

Villanyszerelés fürdőszobában Szépvölgy

A nagyfeszültségű hálózatok szerelése önmagában veszélyes foglalatosság. Ha ezt magas páratartalmú helyen kell végezni, akkor ez fokozottan ül. A fürdőszobán kívül itt említhető meg még a WC és a házban uralkodó feltételektől függően akár a szuterén is.

Ezekre a tevékenységekre szigorú előírások érvényesek, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra osztják a nedves helyiséget. A fürdőszobába csapófedeles dugaszolóaljzatokat javasolunk, amelyek fokozzák az érintésvédelmet. Szigorúan tiltott a hosszabbító csatlakoztatása, csak a készülékek saját tápcsatlakozóját szabad földelt dugaljba csatlakoztatni.

Vizesblokkban az üzembe helyezést bízza gyakorlott szakemberre!

Nem az előírások szerinti bekötés következménye:

rossz villanyszerelés javítása Szépvölgy

Az elektromos áramütés hatása lehet égési sérülés, amely járhat komoly sokkhatással is. Nem érdemes játszani vele.

Elektromos tűzhely bekötése a konyhában

Az összes márkájú villanytűzhely gyártó által meghatározott elektromos hálózatra kötését és üzembe helyezését vállalom. Sokan nem tudják, hogy az elektromos készülékek gyártói kizárólag engedéllyel rendelkező villanyszerelő által történő beüzemelés esetén nyújt garanciát.

Zanussi villanytűzhely bekötése 220V Szépvölgy

Amennyiben új elektromos berendezéseket vásárol otthonra, érdemes gyakorlott villanyszerelőhöz fordulni, hogy házának villamos adottságai alkalmasak-e az új eszköz üzemelésének biztosítására.

Biztosítéktábla szervizelése

A biztosítéktábla a fővezeték felől lényeges eleme a ház villamos hálózatának. Tökéletes műszaki állapota lényeges a hibák, rövidzárlatok és áramkiesések elkerülése végett.

elosztószekrény bekötése Szépvölgy

A biztosítéktáblában kapnak helyet a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely védi a teljes hálózatot a meghibásodással szemben. A régi vagy nem jól kialakított (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát cserélni kell!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása vészjósló következményekkel járhat, ezért szigorúan kerülendő!! A balesetveszély elkerülése érdekében néhány évente ellenőriztetni kell a biztosítéktáblát megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező villanyszerelővel.

Elektromos bojler csatlakoztatása

Új villanybojler csöpögésmentes alapvető előfeltétele a szakszerű csatlakoztatás. Hosszú évek tapasztalata, hogy a házi barkácsolás már rengeteg problémát okozott a lakásokban a villanybojler hiányos csatlakoztatása folytán.

villanybojler biztonsági szelep bekötése Szépvölgy

Az élet védelme érdekében és a vízmelegítő üzemidejének kitolása érdekében optimálisabb megoldás, ha a vízmelegítő beüzemelését is villanyszerelőre bízza, mert leéghet az elektromos hálózat egy kontár módon elvégzett bekötés miatt. A beüzemeléshez szükséges kábelek átmérőjének és terhelhetőségének felülvizsgálata kiemelt jelentőségű tevékenység a szabványos üzembe helyezés.

Az elektromos bojler hatékony működtetése időközi karbantartást, villamos felülvizsgálatot kíván!

Rövidzárlatok felderítése

A lakásban keletkezett rövidzárlatok azonnali hibakeresése és mentesítése modern műszereket és szakértelmet igényel. A fogyasztói körök ellenőrzése központi művelete a meghibásodás behatárolásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol fordulhat elő a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát lépcsőházi kapcsoló. Sokszor nem is gondolná, hogy milyen szorosan kapcsolódnak a dolgok és a villamos rendszer egyes elemei, illetve a fogyasztók.

A lámpák műszakilag megfelelő beüzemelése sem elhanyagolandó feladat, mert ez is kihathat az egyes körök elektromos készülékeinek funkcionálására vagy éppen az esetleges műszaki problémákra.

A lakás villanyszerelés sokszor igényelt tevékenység, amelyet nagy gyakorlattal, ennek köszönhetően gyorsan tudok elvégezni.

Bízom benne, hogy a szakértelmet igénylő villanyszerelési feladatokat inkább szakemberre bízza, ebben számíthat rám egész nap, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ ajánlott villanyszerelő szolgáltatásai Szépvölgy vonzáskörzetében éjjel-nappal elérhetőek az Ön számára!