ELMÜ minősített villanyszerelő Ürömhegy

Megosztás

ELMÜ minősített villanyszerelő Ürömhegy

0-24 villanyszerelés Ürömhegy övezetében

Villanyszerelő specialistaként 1-2 órán belül vállalom a kiszállást – Ürömhegy teljes területén és övezetében Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik egyebek között: megszakítók cseréje, lámpák cseréje, biztosíték cseréje. Mindennemű villamossági hibák megszüntetése, garanciával, villámgyors kiszállással. Konnektorok cseréje. Új hálózatok kivitelezése és meglévő hálózatok modernizálása. Villanyszerelés Ürömhegy övezetében.

Ügyeleti villanyszerelés Ürömhegy vonzáskörzetében

Villanyszerelő ügyelet üzlethelyiségekben – hozzáértő villanyszerelés és hibaelhárítás garanciával. SOS gyorsszolgálati hibaelhárítás a hét minden napján. Vízmelegítők bekötése és javítása Ürömhegy területén. Tűzjelző hálózat kiépítése. Munkám jellemzői: villámgyors munkavégzés, minőség, megfizethető munkadíj!

 • led lépcsőház világítás kivitelezése
 • villanytűzhely bekötése 3 fázisra Ürömhegy
 • villanytűzhely vezeték keresztmetszet méretezése
 • világítási készülékek szerelése Ürömhegy
 • biztosíték automata javítás Ürömhegy
 • biztosíték hiba javítása Ürömhegy
 • biztosíték visszakapcsolása
 • vezetékezés falban
 • kapcsoló helyére szerelhető mozgásérzékelő Ürömhegy
 • jelzőfényes kapcsoló bekötése
 • 106+6 kapcsoló bekötése Ürömhegy
 • zárlat megszüntetése
 • eph bilincs felrakása
 • eph konvektor Ürömhegy
 • főzőlap és sütő beépítése Ürömhegy
 • whirlpool főzőlap bekötése
 • villanyóra áthelyezés
 • villanyóra meghibásodása Ürömhegy
 • villanyóra újra bekötése Ürömhegy
 • társasházi méretlen hálózat hibelhárítás Ürömhegy

Ürömhegyi ELMÜ regisztrált villanyszerelő

Villanyszerelés Ürömhegy övezetében

Profi mesterként vállalom az alábbi tevékenységeket: elektromos gyorsszerviz társasházban Ürömhegy környékén, tápellátó hálózatok újjáépítése és rendszeres karbantartása Ürömhegy régiójában, új elektromos hálózatok telepítése.

non stop villanyszerelő Ürömhegy

Villanyszerelő Ürömhegy:
Zárlat megszüntetés, megszakítók cseréje, új hálózatok létesítése Ürömhegy régiójában. Lakópark karbantartás. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok átvezetékezése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tanácsok a villanyszerelőtől

Kizárólag specialistával terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A huzalok és automaták ne legyenek alul méretezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét a fogyasztók között. A szabványos földelés kivitelezése kötelező, hiánya emberéletet veszélyeztethet. A falban lévő elektromos vezeték csak védőcsövezésben futhat. Pusztán egy anyagból készült kábelből szerelhető villany vezeték hálózat. Valamennyi elektromos sorkapocs kötését kötelező ellenőrizni, mielőtt beépítésre kerül. Az összes elektromos telepítés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Nedves helyiségekben (pl. WC) ne használjunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét csak villanyszerelő szakember bonyolíthatja le. Vizes helyiségekben csakis földeléssel ellátott dugaljakat alkalmazzunk. Tetőterekre fokozottabban érvényes, hogy kiemelt jelentősége van a kitűnően elvégzett villanyszerelés.

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés Ürömhegy területén

Mit biztosítok villanyszerelő gyorsszolgálatosként?
Villanyszerelő vizsgával rendelkezem, és másfél évtizede ezen a területen dolgozom. Pontosan megjelenek a munkavégzés helyén. Az aktuális feladatot úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Ünnepnapokon is dolgozom, a hét minden napján. Kedvező áron vállalok munkákat Ürömhegy övezetében.

Melyek a jó szerelő ismérvei?
1. A szakértő honlapja átlátható, informatív és bizalmat kelt az olvasóban.
2. Az elérhetőségek megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A blogja tippeket és tanácsokat kínál.
4. Olcsó munkadíj, valamint garancia vállalás a szerelésre.
5. Nyitvatartás elérhetővé tétele.
6. Szakértő .
7. Precíz érkezés a munkavégzés helyére.
8. Gondosan elvégzett, célra törő munka.
9. Számlaadás.

Villanyszerelés Ürömhegy területén megfizethető díjszabással. Ünnepnapokon is számíthat rám.

Villanyszerelés fürdőszobában Ürömhegy

A nagyfeszültségű hálózatok szerelése már maga is veszélyes tevékenység. Ha a hibaelhárítást magas páratartalmú helyen kell végezni, akkor ez hatványozottan érvényes. A fürdőszobán kívül ide sorolható még a WC és a helyi viszonyoktól függően akár a pince is.

A szerelésre szigorú szabványok érvényesek, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra osztják a vizes területet. A fürdőszobába csapófedeles dugaszolóaljzatokat használunk, amelyek növelik az érintésvédelmet. Tilos a hosszabbító alkalmazása, kizárólag a berendezések saját hálózati csatlakozóját szabad földeléssel ellátott dugaljba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a hibaelhárítást bízza gyakorlott szakemberre!

Nem szakszerű szerelés eredménye:

szakszerűtlen bekötés megszüntetése Ürömhegy

Az áramütés hatása lehet égési sérülés, amely járhat komoly légzési paralízissel is. Ne kockáztasson!

Elektromos főzőlap bekötése a konyhában

Az összes típusú elektromos főzőlap szakszerű csatlakoztatását és beüzemelését nyugodtan rám bízhatja. Ki szeretném emelni, hogy az elektromos berendezések gyártói kizárólag szakképzett villanyszerelő által történő beüzemelés esetén nyújt garanciát.

Electrolux villanytűzhely bekötése 220V Ürömhegy

Amennyiben új elektromos készüléket vásárol lakásába, érdemes szakemberrel konzultálni, hogy házának villamos adottságai megfelelőek-e a nemrég vásárolt készülék üzemelésének biztosítására.

Kismegszakító karbantartása

A biztosítéktábla a fővezeték oldalon hangsúlyos alkotóeleme a ház tápellátó hálózatának. Tökéletes megfelelősége technikai szempontból roppant fontos a hibák, rövidzárlatok és áramkiesések megakadályozása érdekében.

elosztószekrény bekötése Ürömhegy

A biztosítéktáblában találhatók a kismegszakítók és a FI-relé is, amely védi az egész hálózatot a leégéssel szemben. Az elavult vagy hiányos (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát cserélni kell!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” vészjósló következményekkel járhat, ezért nem megengedett!! A balesetveszély elkerülése érdekében néhány évente át kell vizsgáltatni a biztosítéktáblát megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező mester által.

Villanybojler szervizelése

Új villanybojler hosszú távú tartósságának feltétele a szakszerű csatlakoztatás. Tapasztalatból mondom, hogy a házi barkácsolás már számtalan gondot idézett elő a lakásokban a villanybojler nem szakszerű beüzemelése folytán.

villanybojler bekötése konnektorba Ürömhegy

Életvédelmi okokból és az elektromos bojler élettartamának meghosszabbítása érdekében optimálisabb megoldás, ha az elektromos bojler beüzemelését is villanyszerelőre bízza, mert leéghet az elektromos hálózat egy nem szabályosan elvégzett bekötés miatt. A csatlakozó vezetékek átmérőjének és amperszámának felülvizsgálata lényeges tevékenység a szakszerű üzembe helyezés.

Az elektromos bojler jó hatásfokkal való üzemeltetése rendszeres karbantartást, villamos felülvizsgálatot kíván!

Elektromos zárlatok felderítése

A lakásban keletkezett zárlatok azonnali felderítése és elhárítása fejlett technológiájú berendezéseket és tapasztalatot igényel. A hibák kizárása elengedhetetlen lépése a hiba lokalizálásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol fordulhat elő a hálózatban a hiba.

Volt már gondok forrása zárlatos garázsvilágítás. Sokszor nem is gondolná, hogy mennyire kapcsolódnak a dolgok és a villamos hálózat egyes részei, illetve a fogyasztók.

A dugaljak szabványos csatlakoztatása sem elhanyagolandó tevékenység, mert ez is kihathat bizonyos hálózati fogyasztók villamos eszközeinek funkcionálására vagy éppen az esetleges műszaki problémákra.

A lakás villanyszerelés gyakran igényelt szolgáltatás, amelyet nagy tapasztalattal, így gyorsan tudok végrehajtani.

Bízom benne, hogy a nagy hozzáértést igénylő villanyszerelési feladatokat inkább szakemberre bízza, ezért bizalommal kereshet a nap 24 órájában, a hét minden napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ ügyelet szolgáltatásai Ürömhegy területén éjjel-nappal igénybe vehetők!