ELMÜ minősített villanyszerelő V. kerület Apáczai Csere János utca

Megosztás

ELMÜ minősített villanyszerelő V. kerület Apáczai Csere János utca

0-24 villanyszerelés V. kerület Apáczai Csere János utca régiójában

Villanyszerelő specialistaként akár azonnal vállalom a kiszállást – V. kerület Apáczai Csere János utca teljes területén és régiójában Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik például: megszakítók cseréje, elosztók cseréje, biztosítócsere. Mindennemű villamossági hibák megszüntetése, garanciával, akár azonnali kiszállással. Kismegszakítók cseréje. Új hálózatok kivitelezése és meglévő hálózatok modernizálása. Villanyszerelés V. kerület Apáczai Csere János utca környékén.

Ügyeleti villanyszerelés V. kerület Apáczai Csere János utca övezetében

Villanyszerelő ügyelet bevásárlóközpontokban – hozzáértő villanyszerelés és hibaelhárítás jótállással. SOS villanyszerelés hibaelhárítás a hét minden napján. Elektromos tűzhelyek bekötése és javítása V. kerület Apáczai Csere János utca vonzáskörzetében. Lakásriasztók kiépítése. Munkám jellemzői: villámgyors munkavégzés, minőség, elfogadható díjszabás!

 • led lépcsőház világítás kivitelezése
 • villanytűzhely kismegszakító szerelés V. kerület Apáczai Csere János utca
 • villanytűzhely üzembe helyezése V. kerület Apáczai Csere János utca
 • panel fürdőszoba villanyszerelés
 • leveri a biztosítékot V. kerület Apáczai Csere János utca
 • biztosíték elosztó szerelés
 • biztosíték probléma V. kerület Apáczai Csere János utca
 • lakás vezetékezés
 • kapcsoló és lámpa bekötése
 • kapcsoló pergésmentesítés V. kerület Apáczai Csere János utca
 • 1 pólusú kapcsoló bekötése V. kerület Apáczai Csere János utca
 • mosogatógép zárlat V. kerület Apáczai Csere János utca
 • eph jegyzőkönyv
 • eph összekötés V. kerület Apáczai Csere János utca
 • constructa főzőlap V. kerület Apáczai Csere János utca
 • whirlpool főzőlap bekötése V. kerület Apáczai Csere János utca
 • villanyóra átírás elmű
 • villanyóra megszüntetése
 • villanyóra piros led világít V. kerület Apáczai Csere János utca
 • méretlen fővezeték csere V. kerület Apáczai Csere János utca

V. kerület Apáczai Csere János utcai ELMÜ regisztrált villanyszerelő

Villanyszerelés V. kerület Apáczai Csere János utca övezetében

Villanyszerelőként vállalom az alábbi tevékenységeket: elektromos gyorsszerviz lakóparkban V. kerület Apáczai Csere János utca környékén, elektromos rendszerek átépítése és rutinszerű karbantartása V. kerület Apáczai Csere János utca régiójában, új elektromos hálózatok kivitelezése.

non stop villanyszerelő V. kerület Apáczai Csere János utca

Villanyszerelés V. kerület Apáczai Csere János utca:
Zárlat megszüntetés, konnektorok cseréje, új hálózatok létesítése V. kerület Apáczai Csere János utca övezetében. Családi ház karbantartás. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok átvezetékezése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől

Szakemberrel terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A huzalok és automaták ne legyenek alul méretezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét a lakásban lévő ágak között. A szabványos földelés létesítése kötelező, hiánya emberéletet veszélyeztethet. A falban lévő kábelezés csak védelemmel ellátva kivitelezhető. Csak egy fajta anyagú vezetékből szerelhető villany vezeték hálózat. Valamennyi elektromos sorkapocs vezetékezését fontos ellenőrizni, mielőtt beszerelnénk. Az összes műszaki telepítés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Nedves helyiségekben (pl. fürdő) ne vegyünk igénybe hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét kizárólag villanyszerelő szakember bonyolíthatja le. Nedves helyiségekben csakis földeléssel ellátott dugaszoló aljzatokat használjunk. Padlásterekre fokozottabban igaz, hogy lényeges a kitűnően elvégzett villanyszerelés.

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés V. kerület Apáczai Csere János utca övezetében

Mit nyújtok villanyszerelő profiként?
Villanyszerelő vizsgával rendelkezem, és másfél évtizede ezen a területen tevékenykedem. Precízen megjelenek a munkavégzés helyén. Az aktuális feladatot úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Hétvégén is számíthat rám, a hét minden napján. Kedvező áron vállalok villanyszerelést V. kerület Apáczai Csere János utca övezetében.

Melyek a jó szerelő ismérvei?
1. A szakértő honlapja átlátható, informatív és hasznos.
2. A kapcsolati adatok megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A blogja tippeket és bárki által bevethető megoldásokat ad.
4. Megfizethető munkadíj, valamint garancia vállalás a szerelésre.
5. Nyitvatartás kiírása.
6. Szakképzett munkatárs aki azonnal átlátja a problémát.
7. Precíz érkezés a munkaterületre.
8. Tiszta, célra törő tevékenység.
9. Szerelési dokumentáció biztosítása.

Villanyszerelés V. kerület Apáczai Csere János utca övezetében elfogadható díjszabással. Ünnepnapokon is számíthat rám.

Elektromos szerelés fürdőszobában V. kerület Apáczai Csere János utca

A villanyszerelés már maga is felelősségteljes foglalatosság. Ha ezt vizesblokkban kell végezni, akkor ez hatványozottan érvényes. A fürdőszobán kívül itt említhető meg még a WC és a házban uralkodó feltételektől függően akár a pince is.

A szerelésre szigorú szabványok alkalmazandók, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra csoportosítják a lakás magas páratartalmú részét. A fürdőbe csapófedeles konnektorokat javasolunk, amelyek fokozzák a biztonságot. Nem engedélyezett a hosszabbító csatlakoztatása, kizárólag a készülékek saját tápcsatlakozóját szabad földeléssel ellátott dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.

Vizesblokkban az üzembe helyezést bízza gyakorlott szakemberre!

Szakszerűtlen bekötés eredménye:

szakszerűtlen bekötés megszüntetése V. kerület Apáczai Csere János utca

Az áramütés következménye lehet érrendszeri és idegi bántalom, amely járhat súlyos szívleállással is. Nem érdemes játszani vele.

Villanytűzhely bekötése a konyhában

Az összes típusú villanysütő előírás szerinti csatlakoztatását és beüzemelését nyugodtan rám bízhatja. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy az elektromos berendezések gyártói csak végzettséggel bíró villanyszerelő által történő bekötés esetén szavatolja a működőképességet.

Electrolux villanytűzhely bekötése 220V V. kerület Apáczai Csere János utca

Ha esetleg új villamos berendezéseket vásárol otthonra, tanácsos szakemberrel konzultálni, hogy otthoni villamos adottságai megfelelőek-e az új eszköz üzemelésének biztosítására.

Kismegszakító csatlakoztatása

A biztosítéktábla a fővezeték oldalon hangsúlyos szegmense a lakás tápellátó hálózatának. Hibamentes megfelelősége technikai szempontból központi kérdés a hibák, zárlatok és áramkiesések kiküszöbölése érdekében.

biztosítéktábla szerelése V. kerület Apáczai Csere János utca

A biztosítéktáblában kapnak helyet a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely óvja az egész hálózatot a leégéssel szemben. Az elavult vagy hiányos (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát cserélni kell!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása életveszélyes, ezért nem megengedett!! A balesetveszély elkerülése érdekében rendszeres időközönként ellenőriztetni kell a biztosítéktáblát egy mester által.

Elektromos bojler szerelése

Új villanybojler hosszú távú tartósságának feltétele az előírás szerinti beüzemelés. Számtalan elhárított hiba után állíthatom, hogy a tulajdonosok “ügyeskedése” már rengeteg gondot okozott a társasházakban az elektromos bojler nem előírás szerint végrehajtott bekötése miatt.

villanybojler bekötése konnektorba V. kerület Apáczai Csere János utca

Életvédelmi okokból és a villanybojler élettartamának meghosszabbítása végett okosabban jár el, ha a vízmelegítő bekötését is villanyszerelőre bízza, mert leéghet az elektromos hálózat egy nem szabályosan elvégzett üzembe helyezés miatt. A beüzemeléshez szükséges kábelek keresztmetszetének és terhelhetőségének ellenőrzése kiemelt jelentőségű tevékenység a szabványos bekötés.

A villanybojler jó hatásfokkal való üzemeltetése rendszeres karbantartást, villamos felülvizsgálatot kíván!

Elektromos zárlatok felderítése

Az otthoni rövidzárlatok mihamarabbi hibakeresése és megszüntetése modern berendezéseket és tapasztalatot igényel. A hibák kizárása központi lépése a hiba lokalizálásának, és hogy tudjuk, hol lehet a hálózatban a hiba.

Volt már gondok forrása zárlatos garázsvilágítás. Sokszor nem is gondolná, hogy milyen szorosan összefüggenek a dolgok és a villamos rendszer egyes elemei, illetve a fogyasztók.

A konnektorok szabványos üzembe helyezése sem elhanyagolandó tevékenység, ugyanis ez is hatással lehet a különféle áramkörök villamos berendezéseinek működésére vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki problémákra.

A vezetékek áthúzása sokszor igényelt szolgáltatás, amelyet nagy gyakorlattal, így gyorsan tudok elvégezni.

Bízom benne, hogy a nagy hozzáértést igénylő villanyszerelési munkákat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, ebben számíthat rám non stop, a hét minden napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ hibaelhárítás szolgáltatásai V. kerület Apáczai Csere János utca környékén non-stop a rendelkezésére állnak!