ELMÜ minősített villanyszerelő V. kerület Molnár utca

Megosztás

ELMÜ minősített villanyszerelő V. kerület Molnár utca

Hibaelhárítás villanyszerelés V. kerület Molnár utca területén

Villanyszerelő szakemberként akár azonnal vállalom a helyszínre érkezést – V. kerület Molnár utca teljes területén és övezetében Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik többek között: megszakítók cseréje, lámpák cseréje, biztosítócsere. Mindennemű elektromos hibaelhárítás, jótállással, gyors kiszállással. Kapcsolók cseréje. Új hálózatok létrehozása és meglévő hálózatok modernizálása. Villanyszerelés V. kerület Molnár utca vonzáskörzetében.

Éjjel-nappali villanyszerelés V. kerület Molnár utca területén

Villanyszerelő ügyelet lakásokban – szakértő villanyszerelés és hibaelhárítás garanciával. SOS ELMÜ hibaelhárítás a hét minden napján. Villanybojlerek bekötése és javítása V. kerület Molnár utca területén. Mozgásérzékelők telepítése. Munkám jellemzői: gyorsaság, precizitás, megfizethető munkadíj!

 • lépcsőházi világítás időzítő kapcsoló felrakása
 • candy villanytűzhely csere
 • villanytűzhely nem kapcsol be V. kerület Molnár utca
 • panelház villanyszerelés V. kerület Molnár utca
 • biztosíték ház szerelés
 • biztosíték cseréje nagyobbra
 • biztosíték panel szerviz V. kerület Molnár utca
 • falon kívüli vezetékezés
 • csengő kapcsoló bekötése
 • jelzőfényes kapcsoló bekötése
 • 2 pólusú kapcsoló bekötése
 • villamos zárlat
 • eph bekötés
 • eph szerelés
 • főzőlap és sütő beépítése V. kerület Molnár utca
 • zanussi főzőlap
 • villanyóra burkolat V. kerület Molnár utca
 • villanyóra javítás
 • villanyóra szerelés V. kerület Molnár utca
 • társasházi méretlen hálózat hibelhárítás

V. kerület Molnár utcai ELMÜ ajánlott villanyszerelő

Villanyszerelés V. kerület Molnár utca régiójában

Elektromos specialistaként vállalom az alábbi szolgáltatsokat: elektromos gyorsszerviz lakóparkban V. kerület Molnár utca régiójában, villamos rendszerek újjáépítése és rendszeres felülvizsgálata V. kerület Molnár utca környékén, új elektromos hálózatok kivitelezése.

non stop villanyszerelő V. kerület Molnár utca

Villanyszerelés V. kerület Molnár utca:
Elektromos hibakeresés, kapcsolók cseréje, új hálózatok kivitelezése V. kerület Molnár utca régiójában. Lakópark karbantartás. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok felújítása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől

Csak hozzáértő villanyszerelővel terveztessük meg a villamos hálózatunkat. A huzalok és automaták ne legyenek alul méretezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét a fogyasztók között. Az előírt földelés létesítése kötelező, hiánya emberéletet veszélyeztethet. A falban lévő elektromos vezeték csak védőcsövezésben futhat. Csakis egy fajta anyagú kábelből létesíthető villany vezeték hálózat. Az összes elektromos sorkapocs kábelezését lényeges ellenőrizni, mielőtt beépítésre kerül. Az összes villamos szerelés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Nedves helyiségekben (pl. fürdő) ne alkalmazzunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét kizárólag villanyszerelő mester hajthatja végre. Nedves helyiségekben csak földeléssel ellátott dugaljakat alkalmazzunk. Padlásterekre fokozottabban érvényes, hogy lényeges a profi módon kivitelezett villanyszerelés.

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés V. kerület Molnár utca vonzáskörzetében

Mit nyújtok villanyszerelő szakértőként?
Villanyszerelő végzettséggel rendelkezem, és másfél évtizede ebben a szakmában tevékenykedem. Precízen megjelenek a munkavégzés helyén. Az aktuális feladatot úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Hétvégén is dolgozom, non stop. Kedvező áron vállalok villanyszerelést V. kerület Molnár utca környékén.

Mit lehet tudni a tapasztalt mesterről?
1. A szakértő honlapja érthető, informatív és hasznos.
2. Az elérhetőségek könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A honlap konkrét ötleteket és bárki által bevethető megoldásokat ad.
4. Olcsó munkadíj, valamint garancia vállalás a szerelésre.
5. Ügyeleti idő olvashatóvá tétele jól látható helyen.
6. Szakértő aki tanácsot tud adni.
7. Pontos érkezés a lakásba.
8. Gondosan elvégzett, szakértői tevékenység.
9. Tervdokumentáció átadása.

Villanyszerelés V. kerület Molnár utca területén olcsó költségkerettel. Ünnepnapokon is számíthat rám.

Elektromos szerelés fürdőben V. kerület Molnár utca

A nagyfeszültségű hálózatok szerelése önmagában engedélyhez kötött tevékenység. Ha a műveleteket magas páratartalmú helyen kell végezni, akkor ez még inkább érvényes. A fürdőszobán kívül ide sorolható még a WC és az adott körülményektől függően akár a szuterén is.

Ezekre a tevékenységekre szigorú előírások alkalmazandók, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra bontják a vizes területet. A fürdőszobába csapófedeles aljzatokat használunk, amelyek garantálják az érintésvédelmet. Nem engedélyezett a hosszabbító használata, kizárólag a készülékek saját hálózati csatlakozóját szabad földeléssel ellátott dugaljba csatlakoztatni.

Vizesblokkban az üzembe helyezést adja át hozzáértő mesternek!

Szakszerűtlen munka következménye:

rossz villanyszerelés javítása V. kerület Molnár utca

Az áramütés következménye lehet égési sérülés, amely járhat komoly sokkhatással is. Ne kockáztasson!

Elektromos főzőlap bekötése a konyhában

Valamennyi márkájú villanysütő szakszerű elektromos hálózatra kötését és beüzemelését elvégzem. Sokan nem tudják, hogy az elektromos berendezések gyártói csak engedéllyel rendelkező villanyszerelő által történő beüzemelés esetén nyújt garanciát.

Electrolux villanytűzhely bekötése 220V V. kerület Molnár utca

Ha esetleg új elektromos berendezéseket vásárol lakásába, érdemes szakemberrel konzultálni, hogy a lakás villamos adottságai megfelelnek-e az újonnan vett berendezések ellátására.

Lakáselosztó karbantartása

A biztosítéktábla a fővezeték felől fontos eleme otthona tápellátó hálózatának. Tökéletes műszaki állapota hangsúlyos a hibák, zárlatok és áramszünetek megakadályozása végett.

biztosítéktábla szerelése V. kerület Molnár utca

A biztosítéktáblában vannak elhelyezve a kismegszakítók és a FI-relé is, amely védi a teljes hálózatot a meghibásodással szemben. A régi vagy nem előírások szerinti (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát cserélni kell!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” életveszélyes, ezért szigorúan kerülendő!! A balesetveszély elkerülése érdekében bizonyos intervallum elteltével rutinellenőrzésnem kell alávetni a biztosítéktáblát jól képzett villanyszerelővel.

Elektromos vízmelegítő csatlakoztatása

Új villanybojler jó működésének alappillére a szakszerű beüzemelés. Hosszú évek tapasztalata, hogy a házi barkácsolás már rengeteg meghibásodást okozott a lakóparkokban az elektromos bojler nem szakszerű bekötése miatt.

villanybojler bekötése konnektorba V. kerület Molnár utca

Életvédelmi okokból és a villanybojler üzemidejének kiterjesztése végett optimálisabb megoldás, ha az elektromos bojler bekötését is villanyszerelőre bízza, ugyanis leéghet az elektromos hálózat egy kontár módon végrehajtott beüzemelés miatt. A beüzemeléshez szükséges kábelek keresztmetszetének és terhelhetőségének felülvizsgálata fontos művelet a szabványos beüzemelés során.

A vízmelegítő jó hatásfokkal való üzemeltetése időközi ellenőrzést, elektromos felülvizsgálatot igényel!

Elektromos zárlatok hibakeresése

A lakásban keletkezett rövidzárlatok mihamarabbi hibakeresése és mentesítése korszerű eszközöket és szakértelmet igényel. A hibák kizárása fontos művelete a meghibásodás lokalizálásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol lehet a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát lépcsőházi kapcsoló. Néha érthetetlen, hogy mennyire kapcsolódnak a dolgok és az elektromos hálózat egyes elemei, illetve a fogyasztók.

A dugaljak előírás szerinti üzembe helyezése sem elhanyagolandó feladat, ugyanis ez is hatással lehet bizonyos hálózati fogyasztók villamos készülékeinek funkcionálására vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki hibákra.

A vezetékek áthúzása gyakran igényelt tevékenység, amelyet nagy tapasztalattal, így gyorsan tudok végrehajtani.

Bízom benne, hogy a nagy hozzáértést igénylő villanyszerelési munkákat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, ezért bizalommal kereshet egész nap, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ regisztrált villanyszerelő szolgáltatásai V. kerület Molnár utca régiójában non-stop a rendelkezésére állnak!