ELMÜ minősített villanyszerelő V. kerület Október 6. utca

Megosztás

ELMÜ minősített villanyszerelő V. kerület Október 6. utca

ELMÜ villanyszerelés V. kerület Október 6. utca környékén

Villanyszerelő szakemberként 1-2 órán belül vállalom a kiszállást – V. kerület Október 6. utca teljes területén és vonzáskörzetében Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik egyebek között: elektromos hibakeresés, elosztók cseréje, biztosíték cseréje. Bármilyen jellegű villamossági hibák megszüntetése, jótállással, akár azonnali kiszállással. Kapcsolók cseréje. Új hálózatok kiépítése és meglévő hálózatok korszerűsítése. Villanyszerelés V. kerület Október 6. utca régiójában.

Éjjel-nappali villanyszerelés V. kerület Október 6. utca környékén

Sürgősségi villanyszerelés üzlethelyiségekben – szakértő villanyszerelés és hibaelhárítás garanciával. SOS ELMÜ hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Villanybojlerek bekötése és javítása V. kerület Október 6. utca környékén. Tűzjelző hálózat kiépítése. Munkám ismérvei: villámgyors munkavégzés, precizitás, korrekt ár!

 • elko lépcsőházi automata felszerelése
 • villanytűzhely kikapcsol
 • villanytűzhely zanussi beüzemelés
 • led világítás szerelés V. kerület Október 6. utca
 • lámpa szerelés
 • biztosíték cseréje nagyobbra
 • biztosíték lecsapódik
 • alternatív vezetékezés V. kerület Október 6. utca
 • kapcsoló földelés szerelése V. kerület Október 6. utca
 • kapcsoló leszedése
 • elmü akkreditált villanyszerelő
 • zárlatos mosógép V. kerület Október 6. utca
 • eph felülvizsgálat
 • eph védelem
 • főzőlap hibák
 • whirlpool indukciós főzőlap 6. érzék
 • villanyóra égett szag V. kerület Október 6. utca
 • elmű új villanyóra
 • villanyóra szerelés V. kerület Október 6. utca
 • villanyóra visszafelé forog

V. kerület Október 6. utcai ELMÜ akkreditált villanyszerelő

Villanyszerelés V. kerület Október 6. utca környékén

Villanyszerelőként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: táphálózati gyorsszolgálat intézményben V. kerület Október 6. utca környékén, tápellátó hálózatok átépítése és rutinszerű karbantartása V. kerület Október 6. utca vonzáskörzetében, új elektromos hálózatok létrehozása.

Villanyszerelő V. kerület Október 6. utca

Villanyszerelés V. kerület Október 6. utca:
Elektromos hibakeresés, konnektorok cseréje, új hálózatok megvalósítása V. kerület Október 6. utca régiójában. Épület gyorsszolgálat. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok átvezetékezése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tanácsok a villanyszerelőtől

Kizárólag specialistával terveztessük meg a villamos hálózatunkat. A huzalok és automaták ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét pl. egy társasház lakásai között. A szabványos földelés telepítése kötelező, hiánya emberéletet veszélyeztethet. A falban lévő kábelezés csak védelemmel ellátva engedélyezett. Csakis egy anyagból készült kábelből állhat elektromos hálózat. Minden elektromos sorkapocs huzalozását lényeges ellenőrizni, mielőtt beszerelnénk. Valamennyi műszaki szerelés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Nedves helyiségekben (pl. fürdő) ne csatlakoztassunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét előírás szerint villanyszerelő mester bonyolíthatja le. Nedves helyiségekben csak földelt dugaljakat alkalmazzunk. Tetőterekre fokozottabban igaz, hogy lényeges a kitűnően elvégzett villanyszerelés.

Villamos hiba elhárítása V. kerület Október 6. utca

Villanyszerelés V. kerület Október 6. utca vonzáskörzetében

Mit nyújtok villanyszerelő hibaelhárítóként?
Villanyszerelő vizsgával rendelkezem, és több éve ezen a területen végzem a munkámat. Pontosan megjelenek ott, ahol számítanak rám. A hibaelhárítást a lehető legnagyobb odaadással végzem. Hétvégén is számíthat rám, non stop. Kedvező áron vállalok villanyszerelést V. kerület Október 6. utca környékén.

Mit lehet tudni a tapasztalt mesterről?
1. A szakember weboldala érthető, kézzelfogható tájékoztatást nyújt és hasznos.
2. Az elérhetőségek könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A honlap konkrét ötleteket és tanácsokat kínál.
4. Megfizethető árak, valamint jótállás az elvégzett tevékenységre.
5. Nyitvatartás megjelenítése.
6. Szakképzett munkatárs akire lehet számítani.
7. Pontos kiérés a lakásba.
8. Gondosan elvégzett, gyors munkavégzés.
9. Számlaképes vállalkozás.

Villanyszerelés V. kerület Október 6. utca környékén kedvező munkadíjjal. Hétvégén is számíthat rám.

Villanyszerelés fürdőben V. kerület Október 6. utca

A villanyszerelés önmagában veszélyes foglalatosság. Amennyiben ezt vizes helyiségekben kell végrehajtani, akkor ez még inkább érvényes. A fürdőszobán kívül ide tartozik még a WC és az adott körülményektől függően akár a szuterén is.

A mostohább feltételek mellett végzett hibaelhárításra szigorú előírások érvényesek, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra sorolják be a vizes területet. A fürdőbe csapófedeles aljzatokat javasolunk, amelyek növelik a biztonságot. Tilos a hosszabbító alkalmazása, kizárólag a készülékek saját hálózati csatlakozóját szabad földeléssel ellátott dugaljba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a villanyszerelést adja át hozzáértő mesternek!

Nem szakszerű szerelés eredménye:

rossz villanyszerelés javítása V. kerület Október 6. utca

Az elektromos áramütés eredménye lehet égési sérülés, amely járhat komoly tartós károsodással is. Nem érdemes játszani vele.

Elektromos tűzhely bekötése a konyhában

Az összes típusú villanysütő szakszerű csatlakoztatását és üzembe helyezését vállalom. Fontos tudni, hogy az elektromos készülékek gyártói csak végzettséggel bíró villanyszerelő által történő bekötés esetén szavatolja a működőképességet.

Electrolux villanytűzhely bekötése 220V V. kerület Október 6. utca

Ha esetleg új villamos készüléket vásárol lakásába, érdemes gyakorlott villanyszerelőhöz fordulni, hogy házának elektromos hálózatának jellemzői megfelelnek-e az új gép ellátására.

Lakáselosztó bekötése

A biztosítéktábla a fővezeték oldalon lényeges része a lakás villamos hálózatának. Hibamentes műszaki állapota hangsúlyos a hibák, rövidzárlatok és áramszünetek kiküszöbölése céljából.

biztosítéktábla szerelése V. kerület Október 6. utca

A biztosítéktáblában kapnak helyet a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely védi a teljes hálózatot a leégéssel szemben. A régi vagy nem jól kialakított (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát haladéktalanul át kell alakítani!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása életveszélyes, ezért nem megengedett!! A balesetveszély elkerülése érdekében rendszeres időközönként érdemes átnézetni a biztosítéktáblát megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberrel.

Villanybojler karbantartása

Új villanybojler jó működésének alapvető előfeltétele az előírás szerinti bekötés. Számtalan elhárított hiba után állíthatom, hogy a rokon vagy szomszéd által elvégzett nem szakszerű munka már megszámlálhatatlan meghibásodást idézett elő a háztartásokban az elektromos bojler hiányos bekötése miatt.

villanybojler biztonsági szelep bekötése V. kerület Október 6. utca

Életvédelmi okokból és a vízmelegítő élettartamának meghosszabbítása érdekében okosabban jár el, ha a villanybojler csatlakoztatását is villanyszerelőre bízza, mert tüzet is okozhat egy nem szabályosan végrehajtott csatlakoztatás miatt. A üzembe helyezéshez szükséges kábelek keresztmetszetének és terhelhetőségének ellenőrzése fontos művelet a szakszerű beüzemelés során.

A vízmelegítő hatékony működtetése időközi ellenőrzést, elektromos felülvizsgálatot kíván!

Elektromos zárlatok hibakeresése

Az otthoni zárlatok mihamarabbi hibakeresése és mentesítése modern berendezéseket és hozzáértést igényel. A fogyasztói körök ellenőrzése lényeges művelete a meghibásodás behatárolásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol lehet a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát zárlatos garázsvilágítás. Sokszor nem is gondolná, hogy mennyire összefüggenek a dolgok és a villamos hálózat egyes részei, illetve a fogyasztók.

A lámpák műszakilag megfelelő beüzemelése sem elhanyagolandó feladat, mert ez is kihathat a különféle áramkörök elektromos készülékeinek működésére vagy éppen az esetleges műszaki hibákra.

A vezetékek áthúzása sokszor igényelt tevékenység, amelyet nagy gyakorlattal, ezért gyorsan tudok elvégezni.

Bízom benne, hogy a szakmai tapasztalatot igénylő villanyszerelési munkákat inkább szakemberre bízza, ezért bizalommal kereshet non stop, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ ügyelet szolgáltatásai V. kerület Október 6. utca térségében non-stop elérhetőek az Ön számára!