ELMÜ minősített villanyszerelő V. kerület Váci út

Megosztás

ELMÜ minősített villanyszerelő V. kerület Váci út

Hibaelhárítás villanyszerelés V. kerület Váci út környékén

Villanyszerelő specialistaként 1-2 órán belül vállalom a kiszállást – V. kerület Váci út teljes területén és régiójában Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik például: elektromos hibakeresés, lámpák cseréje, biztosíték cseréje. Bármilyen jellegű elektromos hibaelhárítás, garanciával, akár azonnali kiszállással. Konnektorok cseréje. Új hálózatok kivitelezése és meglévő hálózatok modernizálása. Villanyszerelés V. kerület Váci út környékén.

Ügyeleti villanyszerelés V. kerület Váci út vonzáskörzetében

Sürgősségi villanyszerelés lakásokban – hozzáértő villanyszerelés és hibaelhárítás jótállással. 0-24 ELMÜ hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Elektromos tűzhelyek bekötése és javítása V. kerület Váci út környékén. Mozgásérzékelők telepítése. Munkám jellemzői: villámgyors munkavégzés, minőség, elfogadható díjszabás!

 • lépcsőházi kapcsoló bekötése
 • villanytűzhely kikapcsol
 • villanytűzhely beszerelése V. kerület Váci út
 • panel lakás villanyszerelése V. kerület Váci út
 • lámpa felszerelés V. kerület Váci út
 • biztosíték ellenőrzés V. kerület Váci út
 • biztosítékot nem lehet visszakapcsolni V. kerület Váci út
 • panellakás vezetékezése
 • kapcsoló földelés szerelése V. kerület Váci út
 • zsinórközi kapcsoló bekötése
 • 2 pólusú kapcsoló bekötése V. kerület Váci út
 • zárlatos mosógép V. kerület Váci út
 • eph mérés V. kerület Váci út
 • eph tanúsítvány megszerzése V. kerület Váci út
 • főzőlap és sütő beépítése V. kerület Váci út
 • zanussi főzőlap gyerekzár kikapcsolása V. kerület Váci út
 • lekapcsol a villanyóra V. kerület Váci út
 • villanyóra nem forog
 • villanyóra regisztrált villanyszerelő
 • villanyóra zúgás V. kerület Váci út

V. kerület Váci úti ELMÜ ajánlott villanyszerelő

Villanyszerelés V. kerület Váci út környékén

Elektromos specialistaként vállalom az alábbi szolgáltatsokat: villamos rendszerek hibaelhárítása társasházban V. kerület Váci út vonzáskörzetében, elektromos hálózatok átépítése és időszakos ellenőrzése V. kerület Váci út környékén, új elektromos hálózatok telepítése.

Villanyszerelő V. kerület Váci út

Villanyszerelő V. kerület Váci út:
Elektromos hibakeresés, megszakítók cseréje, új hálózatok telepítése V. kerület Váci út területén. Lakópark hibaelhárítás. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok átvezetékezése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tanácsok a villanyszerelőtől

Csak hozzáértő villanyszerelővel terveztessük meg a villamos hálózatunkat. A huzalok és kismegszakítók ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét az egyes áramkörök között. A szabványos földelés létrehozása kötelező, hiánya emberéletet veszélyeztethet. A falban lévő kábelezés csak védelemmel ellátva kivitelezhető. Csak egy anyagból készült kábelből építhető elektromos hálózat. Valamennyi elektromos sorkapocs bekötését kötelező ellenőrizni, mielőtt beépítésre kerül. Minden műszaki bekötés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Vizesblokkban (pl. dohos szuterén) ne vegyünk igénybe hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét előírás szerint villanyszerelő mester végezheti. Nedves helyiségekben csakis földeléssel ellátott konnektorokat használjunk. Tetőterekre még hatványozottabban igaz, hogy kiemelt jelentősége van a kitűnően elvégzett villanyszerelés.

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés V. kerület Váci út környékén

Mit nyújtok villanyszerelő mesteremberként?
Villanyszerelő vizsgával rendelkezem, és több éve ebben a szakmában tevékenykedem. Precízen megjelenek a munkaterületen. A hibaelhárítást a lehető legnagyobb odaadással végzem. Ünnepnapokon is dolgozom, non stop. Korrekt díjszabással vállalok munkákat V. kerület Váci út környékén.

Melyek a jó szerelő ismérvei?
1. A szerelő internetes oldala átlátható, kézzelfogható tájékoztatást nyújt és bizalmat kelt az olvasóban.
2. A kapcsolati adatok megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. Az oldal tippeket és bárki által bevethető megoldásokat nyújt.
4. Elfogadható munkadíj, valamint garancia vállalás a szerelésre.
5. Ügyeleti idő megjelenítése.
6. Szakértő aki azonnal átlátja a problémát.
7. Pontos kiérés a munkaterületre.
8. Gondosan elvégzett, célra törő munkavégzés.
9. Számlaképes vállalkozás.

Villanyszerelés V. kerület Váci út vonzáskörzetében olcsó díjszabással. Hétvégén is dolgozom.

Elektromos szerelés fürdőszobában V. kerület Váci út

A tápellátó hálózatok üzembe helyezése önmagában felelősségteljes tevékenység. Ha a hibaelhárítást vizes helyiségekben kell végezni, akkor ez fokozottan ül. A fürdőszobán kívül itt említhető meg még a WC és a helyi viszonyoktól függően akár a szuterén is.

A mostohább feltételek mellett végzett hibaelhárításra szigorú szabványok érvényesek, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra sorolják be a nedves helyiséget. A fürdőszobába csapófedeles dugaszolóaljzatokat használunk, amelyek garantálják az érintésvédelmet. Tilos a hosszabbító csatlakoztatása, csak a gépek saját hálózati csatlakozóját szabad földelt dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a hibaelhárítást adja át hozzáértő mesternek!

Szakszerűtlen szerelés következménye:

szakszerűtlen bekötés megszüntetése V. kerület Váci út

Az áramütés következménye lehet égési sérülés, amely járhat súlyos fiziológiai következményekkel is. Ne kockáztasson!

Elektromos főzőlap bekötése a konyhában

Az összes márkájú villanysütő gyártó által meghatározott bekötését és üzembe helyezését elvégzem. Ki szeretném emelni, hogy az elektromos berendezések gyártói csak végzettséggel bíró villanyszerelő által történő csatlakoztatás esetén ad jótállást.

villanytűzhely bekötése V. kerület Váci út

Amennyiben új elektromos készüléket vásárol a házába, érdemes szakemberrel konzultálni, hogy a lakás villamos adottságai alkalmasak-e az újonnan vett készülék ellátására.

Elosztószekrény bekötése

A biztosítéktábla a fővezeték oldalon hangsúlyos eleme a lakás villamos hálózatának. Tökéletes műszaki állapota hangsúlyos a meghibásodások, rövidzárlatok és áramkiesések megakadályozása érdekében.

elosztószekrény bekötése V. kerület Váci út

A biztosítéktáblában kapnak helyet a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely óvja az egész hálózatot a meghibásodással szemben. A régi vagy nem előírások szerinti (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát cserélni kell!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” életveszélyes, ezért tilos!! Az élet védelme érdekében bizonyos intervallum elteltével rutinellenőrzésnem kell alávetni a biztosítéktáblát egy mester által.

Villanybojler karbantartása

Új villanybojler hosszú távú tartósságának alappillére a szakszerű bekötés. Tapasztalatból mondom, hogy a rokon vagy szomszéd által elvégzett nem szakszerű munka már rengeteg gondot okozott a háztartásokban az elektromos bojler rossz üzembe helyezése folytán.

villanybojler biztonsági szelep bekötése V. kerület Váci út

Életvédelmi okokból és az elektromos bojler üzemidejének kiterjesztése végett okosabban jár el, ha a vízmelegítő bekötését is villanyszerelőre bízza, ugyanis tüzet is okozhat egy nem előírásszerűen végrehajtott bekötés miatt. A bekötő vezetékek átmérőjének és amperszámának felülvizsgálata lényeges művelet az előírásszerű beüzemelés során.

A vízmelegítő jó hatásfokkal való üzemeltetése időközi karbantartást, elektromos felülvizsgálatot igényel!

Rövidzárlatok hibakeresése

A lakásban keletkezett rövidzárlatok haladéktalan hibakeresése és mentesítése fejlett technológiájú műszereket és szakértelmet igényel. A szakaszolás nélkülözhetetlen lépése a meghibásodás lokalizálásának, és hogy tudjuk, hol fordulhat elő a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát zárlatos garázsvilágítás. Hihetetlennek tűnhet, hogy milyen szorosan összefüggenek a dolgok és az elektromos hálózat egyes részei, illetve a fogyasztók.

A lámpák előírás szerinti bekötése sem elhanyagolandó feladat, ugyanis ez is kihathat bizonyos hálózati fogyasztók villamos berendezéseinek üzemelésére vagy éppen az esetleges műszaki problémákra.

A vezetékek áthúzása gyakran igényelt szolgáltatás, amelyet nagy gyakorlattal, ezért gyorsan tudok elvégezni.

Reménykedem abban, hogy a nagy hozzáértést igénylő villanyszerelési munkákat inkább szakemberre bízza, ebben számíthat rám a nap 24 órájában, a hét minden napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ minősített villanyszerelő szolgáltatásai V. kerület Váci út területén éjjel-nappal igénybe vehetők!