ELMÜ regisztrált villanyszerelő III. kerület Mókus utca

Megosztás

ELMÜ regisztrált villanyszerelő III. kerület Mókus utca

0-24 villanyszerelés III. kerület Mókus utca területén

Villanyszerelő specialistaként akár azonnal vállalom a kiszállást – III. kerület Mókus utca teljes területén és régiójában Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik többek között: megszakítók cseréje, elosztók cseréje, biztosíték cseréje. Mindenféle villamossági hibák megszüntetése, jótállással, villámgyors kiszállással. Biztosítéktáblák cseréje. Új hálózatok létesítése és meglévő hálózatok naprakésszé alakítása. Villanyszerelés III. kerület Mókus utca területén.

Éjjel-nappali villanyszerelés III. kerület Mókus utca övezetében

Villanyszerelő ügyelet lakásokban – hozzáértő villanyszerelés és villamos hálózati problémák megszüntetése szavatolva a munka minőségét. 0-24 ELMÜ hibaelhárítás a hét minden napján. Vízmelegítők bekötése és javítása III. kerület Mókus utca területén. Kaputelefon szerelése és bekötése. Munkám jellemzői: villámgyors munkavégzés, precizitás, korrekt ár!

 • lépcsőház világítás relé bekötés III. kerület Mókus utca
 • villanytűzhely leveri a biztosítékot III. kerület Mókus utca
 • amica villanytűzhely beüzemelése
 • panel villanyszerelés árak III. kerület Mókus utca
 • lecsapta a biztosítékot
 • biztosíték cseréje nagyobbra III. kerület Mókus utca
 • biztosíték lekapcsol III. kerület Mókus utca
 • gipszkarton vezetékezés III. kerület Mókus utca
 • kapcsoló fázis nulla III. kerület Mókus utca
 • kapcsoló pergésmentesítés
 • elmü akkreditált villanyszerelő
 • bojler zárlat
 • eph gerinc
 • eph kivitelezés III. kerület Mókus utca
 • főzőlap hőfokszabályzó elektromos bekötése III. kerület Mókus utca
 • főzőlap üzembe helyezés III. kerület Mókus utca
 • villanyóra elhelyezése
 • villanyóra kiépítés
 • villanyóra újra bekötése III. kerület Mókus utca
 • társasházi méretlen hálózat hibelhárítás III. kerület Mókus utca

III. kerület Mókus utcai Gyorsvillany Kft.

Villanyszerelés III. kerület Mókus utca területén

Elektromos specialistaként vállalom az alábbi tevékenységeket: villamos rendszerek hibaelhárítása társasházban III. kerület Mókus utca környékén, villamos hálózatok felújítása és rutinszerű ellenőrzése III. kerület Mókus utca környékén, új elektromos hálózatok megvalósítása.

non stop villanyszerelő III. kerület Mókus utca

Villanyszerelő III. kerület Mókus utca:
Zárlat megszüntetés, kapcsolók cseréje, új hálózatok létrehozása III. kerület Mókus utca vonzáskörzetében. Családi ház villanyszerelés. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok újjáépítése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől

Kizárólag specialistával terveztessük meg a villamos hálózatunkat. A huzalok és automaták ne legyenek alul méretezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk meg pl. egy társasház lakásai között. A szabványos földelés kiépítése kötelező, és életet menthet. A falban futó elektromos vezeték csak védelemmel ellátva engedélyezett. Pusztán egy anyagból készült kábelből építhető villamos hálózat. Az összes elektromos sorkapocs kábelezését lényeges ellenőrizni, mielőtt a hálózat része lesz. Valamennyi elektromos bekötés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Vizesblokkban (pl. dohos szuterén) ne vegyünk igénybe hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét előírás szerint villanyszerelő specialista hajthatja végre. Nedves helyiségekben csakis földeléssel rendelkező dugaszoló aljzatokat alkalmazzunk. Padlásterekre fokozottabban érvényes, hogy kiemelt jelentősége van a profi módon kivitelezett villanyszerelés.

Villamos hiba elhárítása III. kerület Mókus utca

Villanyszerelés III. kerület Mókus utca régiójában

Mit kínálok Önnek villanyszerelő szakértőként?
Villanyszerelő végzettséggel rendelkezem, és több mint 10 éve ezen a területen végzem a munkámat. Precízen megjelenek a munkaterületen. Az aktuális feladatot úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Hétvégén is számíthat rám, éjjel-nappal. Megfizethető munkadíjért vállalok munkákat III. kerület Mókus utca övezetében.

Mit lehet tudni a tapasztalt mesterről?
1. A szerelő internetes oldala átlátható, kézzelfogható tájékoztatást nyújt és bizalmat kelt az olvasóban.
2. A kapcsolati adatok könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A honlap konkrét ötleteket és tanácsokat kínál.
4. Jutányos árak, illetve garancia vállalás az elvégzett tevékenységre.
5. Nyitvatartás feltüntetése.
6. Hozzáértő ember a telefonvonal másik végén.
7. Precíz kiérés a munkavégzés helyére.
8. Gondosan elvégzett, gyors tevékenység.
9. Számlaképes vállalkozás.

Villanyszerelés III. kerület Mókus utca környékén jutányos költségkerettel. Hétvégén is számíthat rám.

Elektromos szerelés fürdőszobában III. kerület Mókus utca

A nagyfeszültségű hálózatok szerelése már maga is veszélyes tevékenység. Ha a műveleteket magas páratartalmú helyen kell végrehajtani, akkor ez hatványozottan igaz. A fürdőszobán kívül itt említhető meg még a WC és az adott körülményektől függően akár a pince is.

A szerelésre szigorú előírások alkalmazandók, amelyek érintésvédelmi szempontból különféle veszélyfokozatú területekre sorolják be a lakás magas páratartalmú részét. A fürdőbe csapófedeles konnektorokat ajánlunk, amelyek növelik az érintésvédelmet. Szigorúan tiltott a hosszabbító csatlakoztatása, kizárólag a berendezések saját hálózati csatlakozóját szabad földelt dugaljba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a hibaelhárítást bízza gyakorlott szakemberre!

Nem szakszerű szerelés következménye:

szakszerűtlen bekötés megszüntetése III. kerület Mókus utca

Az elektromos áramütés következménye lehet érrendszeri és idegi bántalom, amely járhat súlyos fiziológiai következményekkel is. Az egészség nem játék.

Villanytűzhely bekötése a konyhában

Minden márkájú villanytűzhely szakszerű elektromos hálózatra kötését és beüzemelését nyugodtan rám bízhatja. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy az elektromos berendezések gyártói kizárólag végzettséggel bíró villanyszerelő által történő üzembe helyezés esetén szavatolja a működőképességet.

villanytűzhely bekötése III. kerület Mókus utca

Amennyiben új villamos eszközöket vásárol a házába, melegen ajánlott szakemberrel konzultálni, hogy a lakás elektromos hálózatának jellemzői alkalmasak-e a nemrég vásárolt eszköz ellátására.

Lakáselosztó szervizelése

A biztosítéktábla a fővezeték oldalon kiemelt jelentőségű szegmense otthona elektromos hálózatának. Kifogástalan megfelelősége technikai szempontból kardinális a meghibásodások, rövidzárlatok és áramszünetek kiküszöbölése érdekében.

FI-relé bekötése III. kerület Mókus utca

A biztosítéktáblában találhatók a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely védi a teljes hálózatot a leégéssel szemben. Az elavult vagy nem előírások szerinti (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát haladéktalanul át kell alakítani!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása életveszélyes, ezért nem megengedett!! A balesetveszély elkerülése érdekében bizonyos intervallum elteltével érdemes átnézetni a biztosítéktáblát jól képzett villanyszerelővel.

Elektromos vízmelegítő szervizelése

Új villanybojler jó működésének alappillére korrekt módon elvégzett beüzemelés. Sok-sok év mondatja velem, hogy a rokon vagy szomszéd által elvégzett nem szakszerű munka már számtalan meghibásodást okozott a háztartásokban az elektromos bojler nem előírás szerint végrehajtott beüzemelése miatt.

villanybojler biztonsági szelep bekötése III. kerület Mókus utca

Életvédelmi okokból és az elektromos bojler élettartamának kitolása érdekében optimálisabb megoldás, ha a vízmelegítő üzembe helyezését is villanyszerelőre bízza, mert leéghet az elektromos hálózat egy nem előírásszerűen elvégzett beüzemelés miatt. A csatlakozó vezetékek átmérőjének és terhelhetőségének ellenőrzése lényeges tevékenység a szabványos beüzemelés során.

Az elektromos bojler hatékony működtetése időközi ellenőrzést, elektromos felülvizsgálatot kíván!

Elektromos zárlatok gyors elhárítása

A lakásban keletkezett rövidzárlatok azonnali feltérképezése és megszüntetése korszerű műszereket és hozzáértést igényel. A hibák kizárása lényeges művelete a hiba lokalizálásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol fordulhat elő a hálózatban a hiba.

Volt már gondok forrása zárlatos garázsvilágítás. Sokszor nem is gondolná, hogy mennyire összefüggenek a dolgok és az elektromos rendszer egyes részei, illetve a fogyasztók.

A kapcsolók szabványos csatlakoztatása sem elhanyagolandó feladat, mert ez is hatással lehet bizonyos hálózati fogyasztók villamos eszközeinek üzemelésére vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki problémákra.

A lakás villanyszerelés gyakran igényelt tevékenység, amelyet nagy tapasztalattal, ezért gyorsan tudok végrehajtani.

Reménykedem abban, hogy a nagy hozzáértést igénylő villanyszerelési feladatokat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, ezért bizalommal kereshet egész nap, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) villanyszerelési szolgáltatásai III. kerület Mókus utca környékén éjjel-nappal elérhetőek az Ön számára!