ELMÜ minősített villanyszerelő Mátyáshegy

ELMÜ minősített villanyszerelő Mátyáshegy

Sürgősségi villanyszerelés Mátyáshegy térségében

Villanyszerelő specialistaként akár azonnal vállalom a kiszállást – Mátyáshegy teljes területén és környékén Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik például: elektromos hibakeresés, kapcsolók cseréje, biztosíték cseréje. Bármilyen jellegű elektromos hibaelhárítás, jótállással, gyors kiszállással. Kismegszakítók cseréje. Új hálózatok szerelése és meglévő hálózatok naprakésszé alakítása. Villanyszerelés Mátyáshegy környékén.

0-24 villanyszerelés Mátyáshegy övezetében

Villanyszerelő ügyelet lakásokban – professzionális villanyszerelés és villamos hálózati problémák megszüntetése jótállással. 0-24 ELMÜ hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Villanybojlerek bekötése és javítása Mátyáshegy területén. Kaputelefon szerelése és bekötése. Munkám ismérvei: gyorsaság, pontosság, megfizethető munkadíj!

 • lépcsőházi kapcsoló bekötése
 • villanytűzhely bekötése 1 fázisra Mátyáshegy
 • villanytűzhely zanussi beüzemelés Mátyáshegy
 • álmennyezet világítás szerelése
 • leveri a biztosítékot Mátyáshegy
 • biztosíték bővítés Mátyáshegy
 • biztosíték visszakapcsolása Mátyáshegy
 • kaputelefon vezetékezés Mátyáshegy
 • b típusú áramvédő kapcsoló szerelése Mátyáshegy
 • kapcsoló összeszerelés
 • 2 állású kapcsoló bekötése
 • hűtőszekrény zárlat
 • eph connection
 • eph rendszer kialakítása Mátyáshegy
 • főzőlap hibák Mátyáshegy
 • indukciós főzőlap 3 zónás Mátyáshegy
 • csipog a villanyóra
 • villanyóra nem forog Mátyáshegy
 • régi villanyóra cseréje
 • villanyóra visszafelé forog

Mátyáshegyi Gyorsvillany Kft.

Villanyszerelés Mátyáshegy vonzáskörzetében

Villanyszerelőként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: villamos rendszerek hibaelhárítása intézményben Mátyáshegy vonzáskörzetében, tápellátó hálózatok felújítása és rendszeres ellenőrzése Mátyáshegy övezetében, új elektromos hálózatok megvalósítása.

non stop villanyszerelő Mátyáshegy

Villanyszerelő Mátyáshegy:
Zárlat megszüntetés, megszakítók cseréje, új hálózatok kiépítése Mátyáshegy régiójában. Társasház gyorsszolgálat. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok átvezetékezése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Advice from the electrician

Csak hozzáértő villanyszerelővel terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A vezetékek és automaták ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét pl. egy társasház lakásai között. A szabványos földelés létrehozása kötelező, és életet menthet. A falban lévő elektromos vezeték csak védőcsövezésben futhat. Csakis egy fajta anyagú vezetékből állhat elektromos hálózat. Az összes elektromos sorkapocs huzalozását kötelező ellenőrizni, mielőtt beszerelnénk. Valamennyi villamos telepítés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Vizesblokkban (pl. fürdő) ne vegyünk igénybe hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét csak villanyszerelő profi hajthatja végre. Vizes helyiségekben csak földelt dugaljakat alkalmazzunk. Tetőterekre fokozottabban érvényes, hogy lényeges a profi módon kivitelezett villanyszerelés.

Villamos hiba elhárítása Mátyáshegy

Villanyszerelés Mátyáshegy területén

Mit biztosítok villanyszerelő mesteremberként?
Villanyszerelő képesítéssel rendelkezem, és több mint 10 éve ezen a területen dolgozom. Pontosan megjelenek a munkaterületen. Az aktuális feladatot a lehető legnagyobb odaadással végzem. Hétvégén is számíthat rám, a hét minden napján. Megfizethető munkadíjért vállalok villanyszerelést Mátyáshegy környékén.

Milyen az ideális villanyszerelő szakember?
1. A szakember honlapja érthető, informatív és bizalmat kelt az olvasóban.
2. A kapcsolati adatok könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A honlap konkrét ötleteket és tanácsokat kínál.
4. Olcsó munkadíj, illetve garancia vállalás a munkára.
5. Nyitvatartás kiírása.
6. Szakképzett munkatárs akire lehet számítani.
7. A megbeszélt időben történő érkezés a munkaterületre.
8. Tiszta, célra törő munka.
9. Szerelési dokumentáció biztosítása.

Villanyszerelés Mátyáshegy övezetében jutányos árakkal. Hétvégén is számíthat rám.

Villanyszerelés fürdőben Mátyáshegy

A villanyszerelés már maga is engedélyhez kötött tevékenység. Amennyiben a műveleteket vizes helyiségekben kell végezni, akkor ez hatványozottan elmondható. A fürdőszobán kívül ide tartozik még a WC és a helyi viszonyoktól függően akár a pince is.

A mostohább feltételek mellett végzett hibaelhárításra szigorú előírások érvényesek, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra osztályozzák a lakás magas páratartalmú részét. A fürdőbe csapófedeles aljzatokat javasolunk, amelyek növelik az érintésvédelmet. Szigorúan tiltott a hosszabbító használata, csak a berendezések saját tápcsatlakozóját szabad földelt dugaljba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a hibaelhárítást bízza gyakorlott szakemberre!

Szakszerűtlen bekötés következménye:

hibás villanyszerelés kijavítása Mátyáshegy

Az áramütés következménye lehet égési sérülés, amely járhat komoly sokkhatással is. Az egészség nem játék.

Oven wiring in the kitchen

Minden gyártmányú villanysütő szakszerű csatlakoztatását és beüzemelését elvégzem. Fontos tudni, hogy a villamos készülékek gyártói kizárólag végzettséggel bíró villanyszerelő által történő üzembe helyezés esetén szavatolja a működőképességet.

Electrolux villanytűzhely bekötése 220V Mátyáshegy

Ha esetleg új villamos gépet vásárol a házába, tanácsos szakemberrel konzultálni, hogy házának műszaki paraméterei megfelelőek-e az új készülék ellátására.

Fi-relé csatlakoztatása

A biztosítéktábla a fővezeték felől hangsúlyos alkotóeleme a ház elektromos hálózatának. Tökéletes műszaki állapota roppant fontos a hibák, zárlatok és áramkiesések kiküszöbölése végett.

FI-relé bekötése Mátyáshegy

A biztosítéktáblában kapnak helyet a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely óvja az egész hálózatot a meghibásodással szemben. Az elavult vagy nem jól kialakított (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát azonnal orvosolni kell!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása életveszélyes, ezért tilos!! Az élet védelme érdekében bizonyos intervallum elteltével át kell vizsgáltatni a biztosítéktáblát egy szakemberrel.

Elektromos vízmelegítő csatlakoztatása

Új villanybojler hosszú távú tartósságának feltétele korrekt módon elvégzett beüzemelés. Hosszú évek tapasztalata, hogy a rokon vagy szomszéd által elvégzett nem szakszerű munka már számtalan meghibásodást okozott a lakásokban az elektromos bojler hiányos bekötése miatt.

villanybojler bekötése konnektorba Mátyáshegy

Életvédelmi okokból és az elektromos bojler üzemidejének meghosszabbítása végett okosabban jár el, ha a vízmelegítő beüzemelését is villanyszerelőre bízza, ugyanis leéghet az elektromos hálózat egy nem előírásszerűen végrehajtott üzembe helyezés miatt. A csatlakozó vezetékek átmérőjének és amperszámának ellenőrzése lényeges művelet az előírásszerű bekötés.

A vízmelegítő hatékony működtetése rendszeres karbantartást, villamos felülvizsgálatot kíván!

Short circuit detection

Az otthoni rövidzárlatok azonnali feltérképezése és megszüntetése fejlett technológiájú műszereket és hozzáértést igényel. A hibák kizárása lényeges lépése a hiba behatárolásának, és hogy tudjuk, hol fordulhat elő a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát zárlatos garázsvilágítás. Néha érthetetlen, hogy milyen szorosan kapcsolódnak a dolgok és a villamos hálózat egyes elemei, illetve a fogyasztók.

A dugaljak előírás szerinti beüzemelése sem elhanyagolandó tevékenység, mert ez is hatással lehet a különféle áramkörök tápellátó eszközeinek üzemelésére vagy éppen az esetleges műszaki problémákra.

A vezetékek áthúzása sokszor igényelt szolgáltatás, amelyet nagy tapasztalattal, ezért gyorsan tudok elvégezni.

Reménykedem abban, hogy a szakértelmet igénylő villanyszerelési munkákat inkább szakemberre bízza, ebben számíthat rám non stop, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) villanyszerelési szolgáltatásai Mátyáshegy területén éjjel-nappal igénybe vehetők!