ELMÜ regisztrált villanyszerelő VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út

ELMÜ regisztrált villanyszerelő VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út

Azonnali villanyszerelés VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út környékén

Villanyszerelő szakemberként 1-2 órán belül vállalom a helyszínre érkezést – VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út teljes területén és vonzáskörzetében Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik többek között: megszakítók cseréje, kapcsolók cseréje, biztosíték cseréje. Mindennemű elektromos hibaelhárítás, garanciával, akár azonnali kiszállással. Konnektorok cseréje. Új hálózatok kivitelezése és meglévő hálózatok modernizálása. Villanyszerelés VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út területén.

0-24 villanyszerelés VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út vonzáskörzetében

Sürgősségi villanyszerelés lakásokban – profi villanyszerelés és hibaelhárítás jótállással. SOS villanyszerelés hibaelhárítás a hét minden napján. Elektromos tűzhelyek bekötése és javítása VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út övezetében. Lakásriasztók kiépítése. Munkám jellemzői: villámgyors munkavégzés, pontosság, elfogadható díjszabás!

 • lépcsőházi automata hiba elhárítása VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út
 • villanytűzhely bekötés
 • connection of electric stove in 3 phases
 • panel bathroom electrical installation
 • lámpa és kapcsoló bekötés VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út
 • biztosíték bővítés VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út
 • biztosíték lecsapódik VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út
 • video kaputelefon vezetékezése VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út
 • kapcsoló bekötése
 • connection of switch lamp
 • elmű regisztrált villanyszerelő
 • hűtőszekrény zárlat VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út
 • eph gázkazán VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út
 • eph közdarab VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út
 • juno főzőlap
 • indukciós főzőlap 3 zónás VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út
 • a villanyóra pirosan villog VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út
 • okos villanyóra elmű
 • villanyóra teljesítmény bővítés VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út
 • villanyóra visszaszerelés VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út

VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky úti ELMÜ minősített villanyszerelő

Villanyszerelés VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út területén

Profi mesterként vállalom az alábbi tevékenységeket: villamos rendszerek hibaelhárítása lakóparkban VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út környékén, villamos hálózatok újjáépítése és rutinszerű karbantartása VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út vonzáskörzetében, új elektromos hálózatok kivitelezése.

non stop villanyszerelő VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út

Villanyszerelés VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út:
Elektromos hibakeresés, konnektorok cseréje, új hálózatok létrehozása VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út vonzáskörzetében. Lakópark karbantartás. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok újjáépítése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tips from the electrician

Szakemberrel terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A vezetékek és automaták ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét a lakásban lévő ágak között. Az előírt földelés megvalósítása kötelező, és életet menthet. A falban lévő kábelezés csak védőcsövezésben engedélyezett. Kizárólag egy fajta anyagú kábelből létesíthető villamos hálózat. Minden elektromos sorkapocs huzalozását fontos ellenőrizni, mielőtt beépítésre kerül. Valamennyi villamos szerelés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Nedves helyiségekben (pl. WC) ne használjunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét csak villanyszerelő specialista bonyolíthatja le. Nedves helyiségekben csakis földelt dugaszoló aljzatokat használjunk. Padlásterekre fokozottabban igaz, hogy hangsúlyozottan fontos a profi módon kivitelezett villanyszerelés.

Villamos hiba elhárítása VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út

Villanyszerelés VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út területén

Mit nyújtok villanyszerelő gyorsszolgálatosként?
Villanyszerelő vizsgával rendelkezem, és másfél évtizede ebben a szakmában végzem a munkámat. A megállapodásnak megfelelően megjelenek ott, ahol számítanak rám. A rám bízott szerelést úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Ünnepnapokon is számíthat rám, a hét minden napján. Korrekt díjszabással vállalok munkákat VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út övezetében.

Mik jellemzik a profi specialistát?
1. A szakember honlapja átlátható, kézzelfogható tájékoztatást nyújt és hasznos.
2. Az elérhetőségek könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A honlap konkrét ötleteket és tanácsokat kínál.
4. Olcsó árak, valamint jótállás a munkára.
5. Nyitvatartás olvashatóvá tétele jól látható helyen.
6. Hozzáértő ember a telefonvonal másik végén.
7. A megbeszélt időben történő kiérés a lakásba.
8. Tiszta, gyors munkavégzés.
9. Szerelési dokumentáció biztosítása.

Villanyszerelés VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út övezetében kedvező díjszabással. Ünnepnapokon is számíthat rám.

Villanyszerelés fürdőszobában VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út

A villanyszerelés már maga is felelősségteljes foglalatosság. Ha a műveleteket magas páratartalmú helyen kell végezni, akkor ez fokozottan ül. A fürdőszobán kívül ide tartozik még a WC és a helyi viszonyoktól függően akár a szuterén is.

A szerelésre szigorú előírások alkalmazandók, amelyek érintésvédelmi szempontból különféle veszélyfokozatú területekre osztályozzák a vizes területet. A fürdőszobába csapófedeles dugaljakat használunk, amelyek fokozzák a biztonságot. Szigorúan tiltott a hosszabbító használata, csak a készülékek saját hálózati csatlakozóját szabad földeléssel ellátott dugaljba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a villanyszerelést adja át hozzáértő mesternek!

Nem az előírások szerinti szerelés következménye:

hibás villanyszerelés kijavítása VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út

Az elektromos áramütés következménye lehet égési sérülés, amely járhat súlyos fiziológiai következményekkel is. Az egészség nem játék.

Villanytűzhely bekötése a konyhában

Minden típusú elektromos főzőlap gyártó által meghatározott elektromos hálózatra kötését és beüzemelését elvégzem. Fontos tudni, hogy a villamos eszközök gyártói csak engedéllyel rendelkező villanyszerelő által történő üzembe helyezés esetén szavatolja a működőképességet.

Zanussi villanytűzhely bekötése 220V VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út

Ha esetleg új elektromos berendezéseket vásárol otthonra, melegen ajánlott hozzáértő mesterembertől tájékoztatást kérni arról, hogy a lakás villamos adottságai megfelelőek-e az új eszköz üzemelésének biztosítására.

Biztosítéktábla szerelése

A biztosítéktábla a fővezeték felől fontos része a lakás tápellátó hálózatának. Tökéletes megfelelősége technikai szempontból központi kérdés a meghibásodások, rövidzárlatok és áramszünetek elkerülése végett.

FI-relé bekötése VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út

A biztosítéktáblában vannak elhelyezve a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely óvja a teljes hálózatot a meghibásodással szemben. Az elavult vagy nem előírások szerinti (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát cserélni kell!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” nagyon kockázatos, ezért nem megengedett!! Az élet védelme érdekében rendszeres időközönként rutinellenőrzésnem kell alávetni a biztosítéktáblát jól képzett szakemberrel.

Electric boiler servicing

Új villanybojler hosszú távú tartósságának alappillére korrekt módon elvégzett beüzemelés. Sok-sok év mondatja velem, hogy a rokon vagy szomszéd által elvégzett nem szakszerű munka már megszámlálhatatlan problémát okozott a lakóparkokban az elektromos bojler nem előírás szerint végrehajtott bekötése folytán.

villanybojler bekötése konnektorba VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út

Az élet védelme érdekében és a vízmelegítő működési idejének kitolása végett optimálisabb megoldás, ha a vízmelegítő bekötését is villanyszerelőre bízza, ugyanis tüzet is okozhat egy kontár módon elvégzett bekötés miatt. A beüzemeléshez szükséges kábelek átmérőjének és amperszámának felülvizsgálata fontos tevékenység a szabványos bekötés.

A vízmelegítő jó hatásfokkal való üzemeltetése rendszeres karbantartást, elektromos felülvizsgálatot igényel!

Rövidzárlatok hibakeresése

A lakásban keletkezett rövidzárlatok mihamarabbi hibakeresése és megszüntetése fejlett technológiájú eszközöket és hozzáértést igényel. A fogyasztói körök ellenőrzése lényeges lépése a hiba lokalizálásának, és hogy tudjuk, hol lehet a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát lépcsőházi kapcsoló. Néha érthetetlen, hogy mennyire kapcsolódnak a dolgok és a villamos rendszer egyes elemei, illetve a fogyasztók.

A lámpák műszakilag megfelelő beüzemelése sem elhanyagolandó tevékenység, ugyanis ez is kihathat a különféle áramkörök tápellátó készülékeinek funkcionálására vagy éppen az esetleges műszaki problémákra.

A lakás villanyszerelés gyakran igényelt szolgáltatás, amelyet nagy tapasztalattal, így gyorsan tudok végrehajtani.

Reménykedem abban, hogy a szakértelmet igénylő villanyszerelési munkákat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, nyugodtan hívhat egész nap, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ minősített villanyszerelő szolgáltatásai VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út övezetében éjjel-nappal igénybe vehetők!