Villanyszerelő Lipótváros

Villanyszerelő Lipótváros

Hibaelhárítás villanyszerelés Lipótváros vonzáskörzetében

Villanyszerelő mesterként akár azonnal vállalom a helyszínre érkezést – Lipótváros teljes területén és régiójában Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik például: zárlat megszüntetése, kapcsolók cseréje, biztosíték cseréje. Mindenféle elektromos hibaelhárítás, jótállással, akár azonnali kiszállással. Konnektorok cseréje. Új hálózatok kivitelezése és meglévő hálózatok modernizálása. Villanyszerelés Lipótváros területén.

Ügyeleti villanyszerelés Lipótváros területén

Sürgősségi villanyszerelés bevásárlóközpontokban – hozzáértő villanyszerelés és hibaelhárítás garanciával. SOS ELMÜ hibaelhárítás a hét minden napján. Villanybojlerek bekötése és javítása Lipótváros környékén. Mozgásérzékelők telepítése. Munkám jellemzői: villámgyors munkavégzés, pontosság, megfizethető munkadíj!

 • lépcsőház világítás relé bekötés
 • villanytűzhely bekötése Lipótváros
 • connection of electric stove in 3 phases
 • medence világítás szerelése
 • leveri a biztosítékot
 • serceg a biztosíték
 • biztosíték lecsap
 • spot lámpa vezetékezés
 • kapcsoló földelés szerelése Lipótváros
 • kapcsoló pergésmentesítés
 • elmű minősített villanyszerelő
 • villanytűzhely zárlat
 • eph gerinc
 • eph kivitelezés Lipótváros
 • főzőlap gyerekzár kikapcsolása
 • 3 fázisú főzőlap bekötése
 • villanyóra búg
 • villanyóra nem mutat semmit Lipótváros
 • villanyóra plombálás Lipótváros
 • unsized main line replacement

Lipótvárosi ELMÜ ajánlott villanyszerelő

Villanyszerelés Lipótváros vonzáskörzetében

Elektromos specialistaként vállalom az alábbi szolgáltatsokat: táphálózati gyorsszolgálat lakásban Lipótváros régiójában, tápellátó hálózatok felújítása és rendszeres karbantartása Lipótváros területén, új elektromos hálózatok kiépítése.

non stop villanyszerelő Lipótváros

Villanyszerelés Lipótváros:
Elektromos hibakeresés, kapcsolók cseréje, új hálózatok létesítése Lipótváros területén. Társasház hibaelhárítás. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok átvezetékezése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Advice from the electrician

Kizárólag specialistával terveztessük meg a villamos hálózatunkat. A huzalok és kismegszakítók ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét a fogyasztók között. A szabványos földelés létrehozása kötelező, hiánya emberéletet veszélyeztethet. A falban futó kábelezés csak védőcsövezésben kivitelezhető. Csak egy fajta anyagú vezetékből állhat elektromos hálózat. Valamennyi elektromos sorkapocs kötését lényeges ellenőrizni, mielőtt beszerelnénk. Minden elektromos szerelés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Vizesblokkban (pl. dohos szuterén) ne alkalmazzunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét csak villanyszerelő profi bonyolíthatja le. Nedves helyiségekben csakis földeléssel ellátott dugaljakat használjunk. Padlásterekre fokozottabban érvényes, hogy lényeges a kitűnően elvégzett villanyszerelés.

Villamos hiba elhárítása Lipótváros

Villanyszerelés Lipótváros vonzáskörzetében

Mit biztosítok villanyszerelő gyorsszolgálatosként?
Villanyszerelő végzettséggel rendelkezem, és másfél évtizede ezen a területen dolgozom. A megbeszéltek szerint megjelenek a munkavégzés helyén. A nekem szánt munkát a lehető legnagyobb odaadással végzem. Hétvégén is dolgozom, non stop. Korrekt díjszabással vállalok villanyszerelést Lipótváros környékén.

Melyek a jó szerelő ismérvei?
1. A szakember weboldala érthető, informatív és bizalmat kelt az olvasóban.
2. Az elérhetőségek könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A blogja tippeket és bárki által bevethető megoldásokat ad.
4. Jutányos árak, valamint jótállás a munkára.
5. Nyitvatartás elérhetővé tétele.
6. Szakértő a telefonvonal másik végén.
7. Pontos kiérés a lakásba.
8. Gondosan elvégzett, célra törő munka.
9. Számlaadás.

Villanyszerelés Lipótváros környékén jutányos munkadíjjal. Ünnepnapokon is számíthat rám.

Elektromos szerelés fürdőszobában Lipótváros

A villanyszerelés már maga is engedélyhez kötött foglalatosság. Ha a műveleteket magas páratartalmú helyen kell végrehajtani, akkor ez még inkább elmondható. A fürdőszobán kívül ide tartozik még a WC és az adott körülményektől függően akár a szuterén is.

A szerelésre szigorú előírások érvényesek, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra osztják a nedves helyiséget. A fürdőszobába csapófedeles dugaszolóaljzatokat használunk, amelyek biztosítják az érintésvédelmet. Tilos a hosszabbító csatlakoztatása, pusztán a készülékek saját hálózati csatlakozóját szabad földeléssel ellátott dugaljba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a villanyszerelést adja át hozzáértő mesternek!

Nem az előírások szerinti munka eredménye:

szakszerűtlen bekötés megszüntetése Lipótváros

Az elektromos áramütés eredménye lehet érrendszeri és idegi bántalom, amely járhat komoly légzési paralízissel is. Nem érdemes játszani vele.

Villanytűzhely bekötése a konyhában

Az összes márkájú elektromos főzőlap gyártó által meghatározott bekötését és beüzemelését elvégzem. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a villamos gépek gyártói csak engedéllyel rendelkező villanyszerelő által történő üzembe helyezés esetén nyújt garanciát.

kerámialapos tűzhely bekötése Lipótváros

Amennyiben új elektromos berendezéseket vásárol otthonra, melegen ajánlott hozzáértő mesterembertől tájékoztatást kérni arról, hogy a lakás villamos adottságai megfelelőek-e az újonnan vett berendezések üzemelésének biztosítására.

Kismegszakító karbantartása

A biztosítéktábla a fővezeték oldalon fontos alkotóeleme a ház tápellátó hálózatának. Tökéletes műszaki állapota lényeges a meghibásodások, rövidzárlatok és áramkiesések kiküszöbölése céljából.

biztosítéktábla szerelése Lipótváros

A biztosítéktáblában vannak elhelyezve a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely védi a teljes hálózatot a leégéssel szemben. Az elavult vagy hiányos (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát cserélni kell!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása vészjósló következményekkel járhat, ezért szigorúan kerülendő!! A balesetveszély elkerülése érdekében rendszeres időközönként át kell vizsgáltatni a biztosítéktáblát jól képzett villanyszerelővel.

Connection of electric boilers

Új villanybojler csöpögésmentes alapvető előfeltétele a szakszerű csatlakoztatás. Hosszú évek tapasztalata, hogy a rokon vagy szomszéd által elvégzett nem szakszerű munka már rengeteg problémát idézett elő a társasházakban a vízmelegítő rossz csatlakoztatása folytán.

villanybojler bekötése konnektorba Lipótváros

Életvédelmi okokból és a villanybojler működési idejének kitolása végett okosabban jár el, ha a villanybojler bekötését is villanyszerelőre bízza, ugyanis tüzet is okozhat egy nem előírásszerűen végrehajtott üzembe helyezés miatt. A üzembe helyezéshez szükséges vezetékek átmérőjének és amperszámának ellenőrzése lényeges tevékenység a szakszerű üzembe helyezés.

Az elektromos bojler jó hatásfokkal való üzemeltetése időközi ellenőrzést, elektromos felülvizsgálatot kíván!

Elektromos zárlatok felderítése

Az otthoni rövidzárlatok haladéktalan feltérképezése és megszüntetése korszerű műszereket és szakértelmet igényel. A szakaszolás fontos művelete a hiba behatárolásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol fordulhat elő a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát zárlatos garázsvilágítás. Néha érthetetlen, hogy milyen szorosan összefüggenek a dolgok és az elektromos hálózat egyes szakaszai, illetve a fogyasztók.

A konnektorok előírás szerinti csatlakoztatása sem elhanyagolandó tevékenység, ugyanis ez is kihathat a különféle áramkörök elektromos berendezéseinek üzemelésére vagy éppen az esetleges műszaki hibákra.

A régi lakás hálózat felújítása gyakran igényelt tevékenység, amelyet nagy tapasztalattal, ennek köszönhetően gyorsan tudok elvégezni.

Reménykedem abban, hogy a szakmai tapasztalatot igénylő villanyszerelési feladatokat inkább szakemberre bízza, ezért bizalommal kereshet egész nap, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ hibaelhárítás szolgáltatásai Lipótváros övezetében éjjel-nappal a rendelkezésére állnak!