Villanyszerelő Terézváros

Villanyszerelő Terézváros

Azonnali villanyszerelés Terézváros környékén

Villanyszerelő specialistaként 1-2 órán belül vállalom a helyszínre érkezést – Terézváros teljes területén és övezetében Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik például: megszakítók cseréje, kapcsolók cseréje, biztosítócsere. Bármilyen jellegű villamossági hibák megszüntetése, jótállással, akár azonnali kiszállással. Konnektorok cseréje. Új hálózatok létrehozása és meglévő hálózatok korszerűsítése. Villanyszerelés Terézváros vonzáskörzetében.

Ügyeleti villanyszerelés Terézváros vonzáskörzetében

Villanyszerelő ügyelet üzlethelyiségekben – hozzáértő villanyszerelés és hibaelhárítás jótállással. Éjjel-nappali ELMÜ hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Vízmelegítők bekötése és javítása Terézváros környékén. Mozgásérzékelők telepítése. Munkám jellemzői: villámgyors munkavégzés, precizitás, korrekt ár!

 • lépcsőház világítás kapcsoló javítás
 • villanytűzhely leveri a biztosítékot
 • villanytűzhely leválasztó kapcsoló szerelés
 • álmennyezet világítás szerelése Terézváros
 • biztosíték ház szerelés
 • biztosíték ellenőrzés Terézváros
 • biztosíték zúg Terézváros
 • panellakás vezetékezése
 • kapcsoló földelés szerelése
 • kapcsoló szerelés
 • 2 áramkörös kapcsoló bekötése
 • föld nulla zárlat fi relé Terézváros
 • eph érintésvédelem
 • eph kialakítás Terézváros
 • főzőlap beépítése Terézváros
 • zanussi főzőlap gyerekzár kikapcsolása Terézváros
 • villanyóra bővítés Terézváros
 • villanyóra megszüntetése Terézváros
 • villanyóra piros Terézváros
 • 3 fázisú villanyóra bekötése Terézváros

Terézvárosi ELMÜ minősített villanyszerelő

Villanyszerelés Terézváros vonzáskörzetében

Elektromos specialistaként vállalom az alábbi szolgáltatásokat: elektromos gyorsszerviz intézményben Terézváros területén, elektromos hálózatok felújítása és rendszeres felülvizsgálata Terézváros környékén, új elektromos hálózatok létrehozása.

Villanyszerelő Terézváros

Villanyszerelés Terézváros:
Zárlat megszüntetés, megszakítók cseréje, új hálózatok telepítése Terézváros régiójában. Épület villanyszerelés. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok újjáépítése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Advice from the electrician

Csak hozzáértő villanyszerelővel terveztessük meg a villamos hálózatunkat. A huzalok és kismegszakítók ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét pl. egy társasház lakásai között. Az előírt földelés megvalósítása kötelező, hiánya emberéletet veszélyeztethet. A falban lévő elektromos vezeték csak védelemmel ellátva futhat. Csak egy anyagból készült vezetékből szerelhető elektromos hálózat. Minden elektromos sorkapocs bekötését lényeges ellenőrizni, mielőtt beszerelnénk. Minden műszaki bekötés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Nedves helyiségekben (pl. fürdő) ne csatlakoztassunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét előírás szerint villanyszerelő specialista bonyolíthatja le. Vizes helyiségekben kizárólag földeléssel rendelkező dugaljakat használjunk. Padlásterekre fokozottabban igaz, hogy lényeges a kitűnően elvégzett villanyszerelés.

Electrician's Quick Service

Villanyszerelés Terézváros övezetében

Mit biztosítok villanyszerelő profiként?
Villanyszerelő képesítéssel rendelkezem, és több mint 10 éve ebben a szakmában végzem a munkámat. Precízen megjelenek ott, ahol számítanak rám. A hibaelhárítást a lehető legnagyobb odaadással végzem. Ünnepnapokon is számíthat rám, non stop. Kedvező áron vállalok villanyszerelést Terézváros régiójában.

Milyen az ideális villanyszerelő szakember?
1. A szakember weboldala érthető, kézzelfogható tájékoztatást nyújt és bizalmat kelt az olvasóban.
2. Az elérhetőségek megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. Az oldal konkrét ötleteket és tanácsokat kínál.
4. Kedvező díjszabás, illetve garancia vállalás a munkára.
5. Ügyeleti idő olvashatóvá tétele jól látható helyen.
6. Szaktudással felvértezett mester a telefonvonal másik végén.
7. Pontos kiérés a lakásba.
8. Gondosan elvégzett, szakértői munkavégzés.
9. Tervdokumentáció átadása.

Villanyszerelés Terézváros övezetében olcsó árakkal. Hétvégén is dolgozom.

Villanyszerelés fürdőszobában Terézváros

A nagyfeszültségű hálózatok szerelése már maga is veszélyes foglalatosság. Ha a műveleteket vizes helyiségekben kell végrehajtani, akkor ez még inkább igaz. A fürdőszobán kívül itt említhető meg még a WC és a helyi viszonyoktól függően akár a szuterén is.

Ezekre a tevékenységekre szigorú szabványok vonatkoznak, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra bontják a nedves helyiséget. A fürdőszobába csapófedeles dugaszolóaljzatokat javasolunk, amelyek fokozzák a biztonságot. Nem engedélyezett a hosszabbító használata, csak a berendezések saját tápcsatlakozóját szabad földeléssel rendelkező dugaljba csatlakoztatni.

In a water block, leave the electrical installation to an experienced technician.

Consequence of improper installation:

hibás villanyszerelés kijavítása Terézváros

Az elektromos áramütés következménye lehet égési sérülés, amely járhat komoly fiziológiai következményekkel is. Ne kockáztasson!

Electrical stove wiring in the kitchen

Valamennyi márkájú elektromos főzőlap előírás szerinti elektromos hálózatra kötését és üzembe helyezését vállalom. Ki szeretném emelni, hogy a villamos berendezések gyártói csak szakképzett villanyszerelő által történő beüzemelés esetén ad jótállást.

Zanussi villanytűzhely bekötése 220V Terézváros

Ha esetleg új elektromos berendezéseket vásárol lakásába, érdemes gyakorlott villanyszerelőhöz fordulni, hogy otthoni elektromos hálózatának jellemzői alkalmasak-e az új eszköz üzemelésének biztosítására.

Fi-relé bekötése

A biztosítéktábla a fővezeték felől hangsúlyos alkotóeleme otthona elektromos hálózatának. Hibamentes műszaki állapota kardinális a meghibásodások, rövidzárlatok és áramkiesések elkerülése végett.

biztosítéktábla szerelése Terézváros

A biztosítéktáblában kapnak helyet a kismegszakítók és a FI-relé is, amely védi a teljes hálózatot a leégéssel szemben. A régi vagy nem előírások szerinti (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát haladéktalanul át kell alakítani!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” nagyon kockázatos, ezért nem megengedett!! A balesetveszély elkerülése érdekében rendszeres időközönként át kell vizsgáltatni a biztosítéktáblát megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező mester által.

Elektromos bojler szerelése

Új villanybojler jó működésének alappillére korrekt módon elvégzett bekötés. Tapasztalatból mondom, hogy a tulajdonosok “ügyeskedése” már rengeteg meghibásodást okozott a lakásokban az elektromos bojler nem szakszerű csatlakoztatása folytán.

villanybojler bekötése konnektorba Terézváros

Az élet védelme érdekében és a villanybojler élettartamának kitolása érdekében jobb, ha az elektromos bojler bekötését is villanyszerelőre bízza, ugyanis tüzet is okozhat egy kontár módon elvégzett csatlakoztatás miatt. A bekötő kábelek keresztmetszetének és terhelhetőségének felülvizsgálata kiemelt jelentőségű tevékenység a szakszerű beüzemelés során.

A vízmelegítő jó hatásfokkal való üzemeltetése időközi ellenőrzést, villamos felülvizsgálatot igényel!

Short circuit detection

A lakásban keletkezett rövidzárlatok mihamarabbi felderítése és megszüntetése fejlett technológiájú berendezéseket és szakértelmet igényel. A szakaszolás elengedhetetlen lépése a hiba lokalizálásának, és hogy tudjuk, hol fordulhat elő a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát zárlatos garázsvilágítás. Hihetetlennek tűnhet, hogy mennyire kapcsolódnak a dolgok és a villamos hálózat egyes részei, illetve a fogyasztók.

A konnektorok szabványos üzembe helyezése sem elhanyagolandó tevékenység, ugyanis ez is hatással lehet a különféle áramkörök tápellátó eszközeinek működésére vagy éppen az esetleges műszaki hibákra.

A vezetékek áthúzása gyakran igényelt szolgáltatás, amelyet nagy tapasztalattal, így gyorsan tudok elvégezni.

Reménykedem abban, hogy a szakmai tapasztalatot igénylő villanyszerelési feladatokat inkább szakemberre bízza, ezért bizalommal kereshet a nap 24 órájában, a hét minden napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ akkreditált villanyszerelő szolgáltatásai Terézváros területén éjjel-nappal a rendelkezésére állnak!