V. kerület Ferenciek terei villanyszerelő gyorsszolgálat

Megosztás

Villanyszerelés hibaelhárítás V. kerület Ferenciek tere

ELMÜ villanyszerelés V. kerület Ferenciek tere övezetében

Villanyszerelő specialistaként gyakorlatilag rögtön vállalom a kiszállást – V. kerület Ferenciek tere teljes területén és környékén Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik többek között: elektromos hibakeresés, kapcsolók cseréje, biztosíték cseréje. Bármilyen jellegű villamossági hibák megszüntetése, garanciával, villámgyors kiszállással. Kapcsolók cseréje. Új hálózatok létrehozása és meglévő hálózatok naprakésszé alakítása. Villanyszerelés V. kerület Ferenciek tere környékén.

SOS villanyszerelés V. kerület Ferenciek tere környékén

Sürgősségi villanyszerelés lakásokban – profi villanyszerelés és hibaelhárítás szavatolva a munka minőségét. SOS gyorsszolgálati hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Elektromos tűzhelyek bekötése és javítása V. kerület Ferenciek tere régiójában. Mozgásérzékelők telepítése. Munkám jellemzői: gyorsaság, precizitás, elfogadható díjszabás!

 • lépcsőház világítás mozgásérzékelő bekötés
 • villanytűzhely bekötése V. kerület Ferenciek tere
 • villanytűzhely bekötése 3 fázisú V. kerület Ferenciek tere
 • rejtett világítás szerelése V. kerület Ferenciek tere
 • biztosíték szekrény kiépítése
 • olvadó biztosító érintésvédelem V. kerület Ferenciek tere
 • olvadó biztosíték cseréje
 • panellakás vezetékezése V. kerület Ferenciek tere
 • kapcsoló felszerelése V. kerület Ferenciek tere
 • ospel kapcsoló bekötése
 • 2 pólusú kapcsoló bekötése
 • bojler zárlat javítása V. kerület Ferenciek tere
 • eph gázcső V. kerület Ferenciek tere
 • eph konvektor
 • főzőlap hibák V. kerület Ferenciek tere
 • 6 főzőlapos tűzhely beüzemelés
 • villanyóra átírás elmű
 • villanyóra kiépítés V. kerület Ferenciek tere
 • villanyóra rongálás
 • 1 fázisú villanyóra bekötése V. kerület Ferenciek tere

V. kerület Ferenciek terei villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés V. kerület Ferenciek tere régiójában

Profi mesterként vállalom az alábbi szolgáltatsokat: elektromos gyorsszerviz lakásban V. kerület Ferenciek tere vonzáskörzetében, tápellátó rendszerek átépítése és rendszeres felülvizsgálata V. kerület Ferenciek tere régiójában, új elektromos hálózatok létrehozása.

Villanyszerelő V. kerület Ferenciek tere

Villanyszerelés V. kerület Ferenciek tere:
Zárlat megszüntetés, konnektorok cseréje, új hálózatok kivitelezése V. kerület Ferenciek tere vonzáskörzetében. Családi ház villanyszerelés. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok felújítása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől

Kizárólag specialistával terveztessük meg a villamos hálózatunkat. A vezetékek és automaták ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét pl. egy társasház lakásai között. A szabványos földelés kivitelezése kötelező, hiánya emberéletet veszélyeztethet. A falban futó kábelezés csak védőcsövezésben kivitelezhető. Kizárólag egy anyagból készült kábelből létesíthető elektromos hálózat. Az összes elektromos sorkapocs bekötését kötelező ellenőrizni, mielőtt a hálózat része lesz. Valamennyi villamos bekötés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Vizesblokkban (pl. WC) ne használjunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét előírás szerint villanyszerelő mester végezheti. Vizes helyiségekben csakis földeléssel rendelkező konnektorokat alkalmazzunk. Padlásterekre még hatványozottabban igaz, hogy lényeges a kitűnően elvégzett villanyszerelés.

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés V. kerület Ferenciek tere környékén

Mit kínálok Önnek villanyszerelő szakemberként?
Villanyszerelő végzettséggel rendelkezem, és több éve ezen a területen tevékenykedem. Pontosan megjelenek a munkaterületen. A rám bízott szerelést úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Ünnepnapokon is számíthat rám, éjjel-nappal. Korrekt díjszabással vállalok munkákat V. kerület Ferenciek tere régiójában.

Milyen az ideális villanyszerelő szakember?
1. A szakember weboldala átlátható, kézzelfogható tájékoztatást nyújt és bizalmat kelt az olvasóban.
2. Az elérhetőségek megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. Az oldal konkrét ötleteket és tanácsokat nyújt.
4. Kedvező árak, illetve jótállás a szerelésre.
5. Ügyeleti idő olvashatóvá tétele jól látható helyen.
6. Hozzáértő ember .
7. Pontos kiérés a munkavégzés helyére.
8. Tiszta, célra törő munkavégzés.
9. Számlaadás.

Villanyszerelés V. kerület Ferenciek tere környékén olcsó árakkal. Hétvégén is dolgozom.

Elektromos szerelés fürdőben V. kerület Ferenciek tere

A nagyfeszültségű hálózatok szerelése önmagában felelősségteljes foglalatosság. Ha a műveleteket vizes helyiségekben kell végrehajtani, akkor ez hatványozottan igaz. A fürdőszobán kívül itt említhető meg még a WC és a helyi viszonyoktól függően akár a szuterén is.

A szerelésre szigorú előírások vonatkoznak, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra sorolják be a nedves helyiséget. A fürdőszobába csapófedeles aljzatokat használunk, amelyek garantálják az érintésvédelmet. Szigorúan tiltott a hosszabbító alkalmazása, pusztán a berendezések saját tápcsatlakozóját szabad földeléssel ellátott dugaljba csatlakoztatni.

Vizesblokkban az üzembe helyezést bízza gyakorlott szakemberre!

Nem szakszerű szerelés eredménye:

hibás villanyszerelés kijavítása V. kerület Ferenciek tere

Az áramütés eredménye lehet érrendszeri és idegi bántalom, amely járhat súlyos tartós károsodással is. Nem érdemes játszani vele.

Indukciós főzőlap bekötése a konyhában

Minden gyártmányú villanytűzhely gyártó által meghatározott elektromos hálózatra kötését és üzembe helyezését elvégzem. Sokan nem tudják, hogy a villamos eszközök gyártói csak engedéllyel rendelkező villanyszerelő által történő beüzemelés esetén nyújt garanciát.

kerámialapos tűzhely bekötése V. kerület Ferenciek tere

Ha esetleg új villamos készüléket vásárol a házába, melegen ajánlott szakemberrel konzultálni, hogy otthoni műszaki paraméterei alkalmasak-e az újonnan vett készülék üzemelésének biztosítására.

Lakáselosztó karbantartása

A biztosítéktábla a fővezeték felől fontos szegmense a lakás elektromos hálózatának. Kifogástalan műszaki állapota központi kérdés a hibák, zárlatok és áramkiesések elkerülése érdekében.

FI-relé bekötése V. kerület Ferenciek tere

A biztosítéktáblában vannak elhelyezve a kismegszakítók és a FI-relé is, amely védi az egész hálózatot a tönkremenetellel szemben. A régi vagy hiányos (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát haladéktalanul át kell alakítani!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása vészjósló következményekkel járhat, ezért szigorúan kerülendő!! Az élet védelme érdekében rendszeres időközönként rutinellenőrzésnem kell alávetni a biztosítéktáblát egy szakemberrel.

Villanybojler bekötése

Új villanybojler csöpögésmentes alapvető előfeltétele a szakszerű beüzemelés. Sok-sok év mondatja velem, hogy a tulajdonosok “ügyeskedése” már megszámlálhatatlan meghibásodást okozott a társasházakban a vízmelegítő nem szakszerű üzembe helyezése miatt.

villanybojler bekötése konnektorba V. kerület Ferenciek tere

Életvédelmi okokból és a vízmelegítő üzemidejének meghosszabbítása végett optimálisabb megoldás, ha az elektromos bojler csatlakoztatását is villanyszerelőre bízza, mert leéghet az elektromos hálózat egy kontár módon elvégzett csatlakoztatás miatt. A bekötő vezetékek átmérőjének és amperszámának ellenőrzése fontos művelet a szakszerű bekötés.

A vízmelegítő jó hatásfokkal való üzemeltetése időközi ellenőrzést, elektromos felülvizsgálatot kíván!

Elektromos zárlatok felderítése

Az otthoni rövidzárlatok mihamarabbi feltérképezése és elhárítása korszerű berendezéseket és tapasztalatot igényel. A szakaszolás fontos lépése a meghibásodás lokalizálásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol lehet a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát zárlatos garázsvilágítás. Elképesztő, hogy milyen szorosan kapcsolódnak a dolgok és a villamos rendszer egyes elemei, illetve a fogyasztók.

A dugaljak előírás szerinti bekötése sem elhanyagolandó tevékenység, ugyanis ez is kihathat az egyes körök elektromos berendezéseinek működésére vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki problémákra.

A régi lakás hálózat felújítása sokszor igényelt tevékenység, amelyet nagy gyakorlattal, így gyorsan tudok végrehajtani.

Bízom benne, hogy a szakmai tapasztalatot igénylő villanyszerelési munkákat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, nyugodtan hívhat egész nap, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) gyorsszerviz szolgáltatásai V. kerület Ferenciek tere területén 0-24 igénybe vehetők!