Villanyszerelés hétvégén

Megosztás

Non-stop villanyszerelés hétvégén és hétköznap 0-24 Budapesten és környékén. Villanyszerelő gyorsszerviz mindenféle sürgős elektromos hiba elhárítására, SOS villanyszerelésre.

Hívás most

Elektromos javítás és hibaelhárítás

Első választás a sürgősségi elektromos javításokhoz: Gyorsvillany Kft. Az elektromos javítások önálló elvégzése soha nem tanácsos, hacsak nem rendelkezik elegendő szakértelemmel és tapasztalattal. Legyen szó kiégett izzóról vagy áramszünetről, a Gyorsvillany Kft. regisztrált villanyszerelő vállalkozásként rendelkezik a szükséges szakértelemmel, hogy segítsen bármilyen sürgős elektromos hibaelhárításban, amire szüksége van.

Budapesten a nap 24 órájában rendelkezésre állunk, és általában 45 percen belül képesek vagyunk reagálni az elektromos vészhelyzetekre.

villanyszerelő gyorsszervíz

Cégünk minden villanyszerelője szakképzett, végzettséggel rendelkező és tapasztalt a sürgősségi villanyszerelés területén. Megnyugodhat, hogy ha minket hív, professzionális és megbízható villanyszerelő cég siet a segítségére szombaton és vasárnap is!

Megbízható villanyszerelés hétvégén is

A biztonságot előtérbe helyezzük az elektromos javítások során. A Gyorsvillany Kft.-nél ügyfeleink biztonsága az első számú prioritás. Minden hívás alkalmával elektromos biztonsági vizsgálatot végzünk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy az Ön otthonában lévő elektromos berendezések megfelelnek a vonatkozó biztonsági előírásoknak.

Tájékoztatjuk minden olyan dologról, ami az Ön személyes biztonságát veszélyezteti – legyen szó szabadon hagyott vezetékről vagy akár túlmelegedett biztosítékról –, és tanácsot adunk a megoldási lehetőségekről is.

Hogyan segíthet azonnal a Gyorsvillany Kft.?

Amikor felhív minket, először is megállapítjuk, hogy milyen gyorsan van szüksége a javítási munkálatok elvégzésére. Ha a hiba közvetlen veszélyt jelent az Ön biztonságára – például egy szikrázó biztosítékszekrény, amely tüzet okozhat –, azonnal a helyszínre sietünk.

Ha csak egy meghibásodott konnektort szeretne megjavítani, akkor lehet, hogy nincs szükség sürgősségi villanyszerelésre. Akárhogy is, igyekszünk mindig az Önnek megfelelő időpontban dolgozni.

villanyszerelés hibaelhárítás

Villanyszerelő gyorsszolgálat 0-24

Cégünk különféle problémákra tud gyakorlatilag azonnal, vagy 1 órán belül reagálni.

Áramkimaradások elhárítása

Az áramkimaradás a legjobb esetben is bosszantó lehet, de azt is jelezheti, hogy hiba van az otthonában lévő elektromos hálózatban. Néha csak a biztosítékdoboz megfelelő kapcsolóját kell felkapcsolni, de ha folyamatosan lecsapja a biztosítékot, a legbiztonságosabb megoldás szakembert hívni.

Diagnosztizáljuk a problémát, és gyors megoldást nyújtunk, hálózati probléma esetén bejelentjük a hibát az áramszolgáltató felé.

Vibráló lámpa

Ha villognak, zümmögnek vagy nem kapcsolnak be és ki a lámpái, az azt jelentheti, hogy rossz a teljesítmény. Alternatív megoldásként előfordulhat, hogy rossz a kapcsolat az izzó és a kapcsoló között. Ha az izzó cseréje nem segít, megállapítjuk a kiváltó okot, és helyreállítjuk a világítást a lakásban.

Szikrázik a konnektor

Ha furcsa szagot észlel egy kapcsolóból vagy fali aljzatból, az azt jelentheti, hogy az elektromos eszköz áramkörének csatlakozása megsérült. Ilyenkor az áram megugrik, hogy zárja az áramkört, ami tüzet okozhat. A nap 24 órájában, a hét minden napján reagálunk az ilyen esetekre.

Sürgősségi villanyszerelést igénylő helyzetek

  • Gyakran kioldanak a megszakítók?

  • Villognak a lámpák?

  • Melegednek a konnektorok?

  • Elfogyott a meleg víz?

  • Villám csapott be, és elment az áram?

Ezek valószínűleg mind komoly, azonnali beavatkozást igénylő problémák. Az elektromos tüzek vagy az áramütés megelőzése érdekében hívja villanyszerelő gyorsszerviz ügyeletünket azonnal, akár hétvégén vagy ünnepnapokon is!