Villanyszerelés hibaelhárítás Békásmegyer

Villanyszerelés hibaelhárítás Békásmegyer

SOS villanyszerelés Békásmegyer térségében

Villanyszerelő mesterként 1-2 órán belül vállalom a helyszínre érkezést – Békásmegyer teljes területén és vonzáskörzetében Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik például: zárlat megszüntetése, elosztók cseréje, biztosíték cseréje. Mindenféle elektromos hibaelhárítás, jótállással, villámgyors kiszállással. Kapcsolók cseréje. Új hálózatok kiépítése és meglévő hálózatok modernizálása. Villanyszerelés Békásmegyer vonzáskörzetében.

Éjjel-nappali villanyszerelés Békásmegyer övezetében

Sürgősségi villanyszerelés lakásokban – szakértő villanyszerelés és villamos hálózati problémák megszüntetése szavatolva a munka minőségét. Ügyeleti gyorsszolgálati hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Villanybojlerek bekötése és javítása Békásmegyer régiójában. Tűzjelző hálózat kiépítése. Munkám ismérvei: villámgyors munkavégzés, precizitás, elfogadható díjszabás!

 • lépcsőház világítás automata felszerelés Békásmegyer
 • villanytűzhely bekötése Békásmegyer
 • villanytűzhely üzembe helyezése Békásmegyer
 • rejtett világítás szerelése
 • mozgásérzékelős lámpa bekötése Békásmegyer
 • biztosíték bővítés Békásmegyer
 • biztosíték szekrény bekötése
 • video kaputelefon vezetékezése
 • kapcsoló fázis nulla
 • legrand kapcsoló bekötése Békásmegyer
 • elmü akkreditált villanyszerelő Békásmegyer
 • zárlatos mosógép
 • eph gázcső Békásmegyer
 • eph kivitelezés Békásmegyer
 • constructa főzőlap Békásmegyer
 • orion főzőlap meghibásodás
 • zúg a villanyóra
 • villanyóra meghibásodása Békásmegyer
 • villanyóra teljesítmény bővítés Békásmegyer
 • főelosztó javítás, felújítás, karbantartás Békásmegyer

Békásmegyeri ELMÜ akkreditált villanyszerelő

Villanyszerelés Békásmegyer övezetében

Villanyszerelőként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: elektromos gyorsszerviz üzletben Békásmegyer környékén, villamos hálózatok átépítése és rendszeres felülvizsgálata Békásmegyer régiójában, új elektromos hálózatok kivitelezése.

non stop villanyszerelő Békásmegyer

Villanyszerelés Békásmegyer:
Elektromos hibakeresés, megszakítók cseréje, új hálózatok létesítése Békásmegyer övezetében. Társasház villanyszerelés. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok felújítása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tanácsok a villanyszerelőtől

Csak hozzáértő villanyszerelővel terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A vezetékek és automaták ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét a fogyasztók között. Az előírt földelés létesítése kötelező, és életet menthet. A falban futó kábelezés csak védelemmel ellátva engedélyezett. Csak egy fajta anyagú kábelből készíthető villamos hálózat. Az összes elektromos sorkapocs bekötését fontos ellenőrizni, mielőtt a hálózat része lesz. Valamennyi műszaki szerelés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Vizesblokkban (pl. fürdő) ne alkalmazzunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét kizárólag villanyszerelő szakember hajthatja végre. Nedves helyiségekben kizárólag földeléssel rendelkező konnektorokat alkalmazzunk. Padlásterekre fokozottabban igaz, hogy lényeges a profi módon kivitelezett villanyszerelés.

Villamos hiba elhárítása Békásmegyer

Villanyszerelés Békásmegyer régiójában

Mit kínálok Önnek villanyszerelő szakértőként?
Villanyszerelő vizsgával rendelkezem, és több mint 10 éve ebben a szakmában dolgozom. A megbeszéltek szerint megjelenek a munkavégzés helyén. A rám bízott szerelést úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Ünnepnapokon is dolgozom, non stop. Korrekt díjszabással vállalok villanyszerelést Békásmegyer régiójában.

Milyen az ideális villanyszerelő szakember?
1. A szakember internetes oldala átlátható, informatív és hasznos.
2. A kapcsolati adatok megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A blogja tippeket és tanácsokat nyújt.
4. Olcsó díjszabás, illetve jótállás az elvégzett tevékenységre.
5. Ügyeleti idő feltüntetése.
6. Szaktudással felvértezett mester a telefonvonal másik végén.
7. A megbeszélt időben történő kiérés a lakásba.
8. Tiszta, gyors munka.
9. Tervdokumentáció átadása.

Villanyszerelés Békásmegyer vonzáskörzetében megfizethető árakkal. Ünnepnapokon is dolgozom.

Elektromos szerelés fürdőszobában Békásmegyer

A villanyszerelés önmagában veszélyes foglalatosság. Amennyiben a műveleteket magas páratartalmú helyen kell végrehajtani, akkor ez még inkább elmondható. A fürdőszobán kívül ide sorolható még a WC és a helyi viszonyoktól függően akár a pince is.

Azt ilyen jellegű munkára szigorú szabványok vonatkoznak, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra osztják a nedves helyiséget. A fürdőszobába csapófedeles aljzatokat javasolunk, amelyek garantálják az érintésvédelmet. Tilos a hosszabbító használata, csak a berendezések saját tápcsatlakozóját szabad földeléssel rendelkező dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a hibaelhárítást bízza gyakorlott szakemberre!

Nem szakszerű szerelés következménye:

hibás villanyszerelés kijavítása Békásmegyer

Az elektromos áramütés következménye lehet akut biológiai hatás, amely járhat súlyos légzési paralízissel is. Az egészség nem játék.

Elektromos főzőlap bekötése a konyhában

Az összes márkájú elektromos főzőlap előírás szerinti bekötését és üzembe helyezését vállalom. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a villamos gépek gyártói csak szakképzett villanyszerelő által történő üzembe helyezés esetén nyújt garanciát.

kerámialapos tűzhely bekötése Békásmegyer

Ha esetleg új elektromos berendezéseket vásárol lakásába, érdemes gyakorlott villanyszerelőhöz fordulni, hogy otthoni elektromos hálózatának jellemzői alkalmasak-e az újonnan vett berendezések üzemelésének biztosítására.

Biztosítéktábla szerelése

A biztosítéktábla a fővezeték felől kiemelt jelentőségű alkotóeleme a lakás villamos hálózatának. Hibamentes műszaki állapota központi kérdés a hibák, rövidzárlatok és áramszünetek kiküszöbölése céljából.

FI-relé bekötése Békásmegyer

A biztosítéktáblában vannak elhelyezve a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely védi a teljes hálózatot a leégéssel szemben. A régi vagy nem előírások szerinti (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát haladéktalanul át kell alakítani!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” életveszélyes, ezért tilos!! A balesetveszély elkerülése érdekében néhány évente érdemes átnézetni a biztosítéktáblát egy mester által.

Villanybojler bekötése

Új villanybojler hosszú távú tartósságának alappillére a szakszerű beüzemelés. Tapasztalatból mondom, hogy a házi barkácsolás már megszámlálhatatlan problémát idézett elő a lakásokban a villanybojler nem szakszerű csatlakoztatása folytán.

villanybojler bekötése konnektorba Békásmegyer

Az élet védelme érdekében és a villanybojler üzemidejének meghosszabbítása végett okosabban jár el, ha az elektromos bojler bekötését is villanyszerelőre bízza, mert tüzet is okozhat egy nem szabályosan végrehajtott üzembe helyezés miatt. A beüzemeléshez szükséges kábelek keresztmetszetének és amperszámának felülvizsgálata fontos művelet az előírásszerű bekötés.

A vízmelegítő jó hatásfokkal való üzemeltetése időközi karbantartást, villamos felülvizsgálatot igényel!

Rövidzárlatok felderítése

A lakásban keletkezett zárlatok mihamarabbi feltérképezése és megszüntetése korszerű eszközöket és tapasztalatot igényel. A szakaszolás lényeges művelete a meghibásodás behatárolásának, és hogy tudjuk, hol fordulhat elő a hálózatban a hiba.

Volt már gondok forrása lépcsőházi kapcsoló. Elképesztő, hogy milyen szorosan összefüggenek a dolgok és a villamos rendszer egyes szakaszai, illetve a fogyasztók.

A dugaljak előírás szerinti beüzemelése sem elhanyagolandó tevékenység, mert ez is kihathat a különféle áramkörök elektromos eszközeinek üzemelésére vagy éppen az esetleges műszaki problémákra.

A vezetékek áthúzása gyakran igényelt szolgáltatás, amelyet nagy tapasztalattal, így gyorsan tudok végrehajtani.

Reménykedem abban, hogy a szakértelmet igénylő villanyszerelési feladatokat inkább szakemberre bízza, ebben számíthat rám a nap 24 órájában, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ gyorsszerviz szolgáltatásai Békásmegyer régiójában 0-24 igénybe vehetők!