Villanyszerelés hibaelhárítás Filatorigát

Megosztás

Villanyszerelés hibaelhárítás Filatorigát

Sürgősségi villanyszerelés Filatorigát vonzáskörzetében

Villanyszerelő specialistaként akár azonnal vállalom a helyszínre érkezést – Filatorigát teljes területén és környékén Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik egyebek között: elektromos hibakeresés, kapcsolók cseréje, biztosítócsere. Mindenféle elektromos hibaelhárítás, garanciával, akár azonnali kiszállással. Konnektorok cseréje. Új hálózatok kivitelezése és meglévő hálózatok naprakésszé alakítása. Villanyszerelés Filatorigát területén.

SOS villanyszerelés Filatorigát régiójában

Villanyszerelő ügyelet üzlethelyiségekben – profi villanyszerelés és hibaelhárítás garanciával. Éjjel-nappali gyorsszolgálati hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Vízmelegítők bekötése és javítása Filatorigát területén. Kaputelefon szerelése és bekötése. Munkám ismérvei: gyorsaság, minőség, korrekt ár!

 • elko lépcsőházi automata felszerelése
 • villanytűzhely bekötése 1 fázisra Filatorigát
 • villanytűzhely nem melegít
 • világítási készülékek szerelése Filatorigát
 • lecsapja a biztosítékot Filatorigát
 • biztosíték bővítés Filatorigát
 • biztosíték szikrázik
 • vezetékezés falban
 • érintőkapcsoló csere Filatorigát
 • kapcsoló lámpa bekötése Filatorigát
 • elmű regisztrált villanyszerelő Filatorigát
 • mosogatógép zárlat Filatorigát
 • eph jegyzőkönyv Filatorigát
 • eph kiépítése
 • főzőlap és sütő beépítése
 • whirlpool főzőlap bekötése
 • villanyóra doboz cseréje Filatorigát
 • villanyóra javítás
 • villanyóra telepítés Filatorigát
 • 1 fázisú villanyóra bekötése Filatorigát

Filatorigáti ELMÜ akkreditált villanyszerelő

Villanyszerelés Filatorigát régiójában

Villanyszerelőként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: táphálózati gyorsszolgálat üzletben Filatorigát övezetében, elektromos rendszerek felújítása és rendszeres ellenőrzése Filatorigát területén, új elektromos hálózatok kivitelezése.

Villanyszerelő Filatorigát

Villanyszerelő Filatorigát:
Zárlat megszüntetés, kapcsolók cseréje, új hálózatok megvalósítása Filatorigát területén. Lakás gyorsszolgálat. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok újjáépítése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tanácsok a villanyszerelőtől

Kizárólag specialistával terveztessük meg a villamos hálózatunkat. A huzalok és kismegszakítók ne legyenek alul méretezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk meg a lakásban lévő ágak között. Az előírt földelés kivitelezése kötelező, és életet menthet. A falban lévő elektromos vezeték csak védelemmel ellátva engedélyezett. Csak egy anyagból készült vezetékből készíthető villamos hálózat. Az összes elektromos sorkapocs kábelezését lényeges ellenőrizni, mielőtt a hálózat része lesz. Minden elektromos szerelés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Nedves helyiségekben (pl. WC) ne használjunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét kizárólag villanyszerelő specialista hajthatja végre. Nedves helyiségekben az előírásoknak megfelelően földelt konnektorokat használjunk. Tetőterekre még hatványozottabban igaz, hogy hangsúlyozottan fontos a kitűnően elvégzett villanyszerelés.

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés Filatorigát vonzáskörzetében

Mit nyújtok villanyszerelő szakértőként?
Villanyszerelő bizonyítvánnyal rendelkezem, és több mint 10 éve ezen a területen tevékenykedem. Pontosan megjelenek a munkaterületen. Az aktuális feladatot a lehető legnagyobb odaadással végzem. Hétvégén is számíthat rám, non stop. Kedvező áron vállalok villanyszerelést Filatorigát régiójában.

Milyen az ideális villanyszerelő szakember?
1. A szakértő internetes oldala átlátható, informatív és bizalmat kelt az olvasóban.
2. A kapcsolati adatok megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. Az oldal tippeket és tanácsokat nyújt.
4. Jutányos munkadíj, illetve garancia vállalás az elvégzett tevékenységre.
5. Ügyeleti idő elérhetővé tétele.
6. Hozzáértő ember a telefonvonal másik végén.
7. A megbeszélt időben történő érkezés a munkaterületre.
8. Gondosan elvégzett, gyors tevékenység.
9. Számlaképes vállalkozás.

Villanyszerelés Filatorigát vonzáskörzetében elfogadható árakkal. Ünnepnapokon is számíthat rám.

Elektromos szerelés fürdőszobában Filatorigát

A nagyfeszültségű hálózatok szerelése önmagában engedélyhez kötött tevékenység. Amennyiben a hibaelhárítást vizesblokkban kell végezni, akkor ez még inkább elmondható. A fürdőszobán kívül itt említhető meg még a WC és a házban uralkodó feltételektől függően akár a pince is.

A mostohább feltételek mellett végzett hibaelhárításra szigorú előírások érvényesek, amelyek érintésvédelmi szempontból különféle veszélyfokozatú területekre csoportosítják a lakás magas páratartalmú részét. A fürdőszobába csapófedeles dugaszolóaljzatokat ajánlunk, amelyek garantálják a biztonságot. Nem engedélyezett a hosszabbító használata, pusztán a készülékek saját tápcsatlakozóját szabad földelt dugaljba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a szerelést adja át hozzáértő mesternek!

Nem szakszerű bekötés következménye:

rossz villanyszerelés javítása Filatorigát

Az elektromos áramütés hatása lehet égési sérülés, amely járhat súlyos tartós károsodással is. Nem érdemes játszani vele.

Sütő bekötése a konyhában

Az összes gyártmányú elektromos főzőlap szakszerű bekötését és üzembe helyezését elvégzem. Sokan nem tudják, hogy a villamos gépek gyártói kizárólag szakképzett villanyszerelő által történő csatlakoztatás esetén nyújt garanciát.

kerámialapos tűzhely bekötése Filatorigát

Amennyiben új elektromos készüléket vásárol lakásába, érdemes hozzáértő mesterembertől tájékoztatást kérni arról, hogy házának elektromos hálózatának jellemzői megfelelnek-e az újonnan vett készülék ellátására.

Fi-relé szerelése

A biztosítéktábla a fővezeték oldalon kiemelt jelentőségű része otthona elektromos hálózatának. Kifogástalan megfelelősége technikai szempontból hangsúlyos a hibák, rövidzárlatok és áramszünetek elkerülése céljából.

FI-relé bekötése Filatorigát

A biztosítéktáblában találhatók a kismegszakítók és a FI-relé is, amely óvja az egész hálózatot a leégéssel szemben. Az elavult vagy nem jól kialakított (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát azonnal orvosolni kell!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” nagyon kockázatos, ezért nem megengedett!! A balesetveszély elkerülése érdekében néhány évente át kell vizsgáltatni a biztosítéktáblát egy mester által.

Elektromos bojler szerelése

Új villanybojler hosszú távú tartósságának alappillére az előírás szerinti bekötés. Tapasztalatból mondom, hogy a házi barkácsolás már rengeteg problémát okozott a lakóparkokban a villanybojler nem szakszerű bekötése folytán.

villanybojler biztonsági szelep bekötése Filatorigát

Életvédelmi okokból és a vízmelegítő üzemidejének meghosszabbítása érdekében okosabban jár el, ha az elektromos bojler üzembe helyezését is villanyszerelőre bízza, mert tüzet is okozhat egy kontár módon elvégzett beüzemelés miatt. A beüzemeléshez szükséges vezetékek keresztmetszetének és amperszámának felülvizsgálata lényeges tevékenység a szakszerű bekötés.

Az elektromos bojler hatékony működtetése rendszeres karbantartást, elektromos felülvizsgálatot kíván!

Elektromos zárlatok gyors elhárítása

A lakásban keletkezett zárlatok mihamarabbi felderítése és mentesítése fejlett technológiájú eszközöket és hozzáértést igényel. A fogyasztói körök ellenőrzése lényeges lépése a meghibásodás behatárolásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol lehet a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát lépcsőházi kapcsoló. Sokszor nem is gondolná, hogy milyen szorosan összefüggenek a dolgok és a villamos rendszer egyes részei, illetve a fogyasztók.

A kapcsolók előírás szerinti üzembe helyezése sem elhanyagolandó tevékenység, ugyanis ez is hatással lehet az egyes körök tápellátó berendezéseinek funkcionálására vagy éppen az esetleges műszaki hibákra.

A régi lakás hálózat felújítása gyakran igényelt szolgáltatás, amelyet nagy tapasztalattal, ennek köszönhetően gyorsan tudok végrehajtani.

Bízom benne, hogy a nagy hozzáértést igénylő villanyszerelési munkákat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, ezért bizalommal kereshet egész nap, a hét minden napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ regisztrált villanyszerelő szolgáltatásai Filatorigát területén 0-24 igénybe vehetők!