Villanyszerelés hibaelhárítás Kaszásdűlő

Villanyszerelés hibaelhárítás Kaszásdűlő

Sürgősségi villanyszerelés Kaszásdűlő övezetében

Villanyszerelő szakemberként 1-2 órán belül vállalom a helyszínre érkezést – Kaszásdűlő teljes területén és környékén Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik egyebek között: megszakítók cseréje, kapcsolók cseréje, biztosítócsere. Mindenféle elektromos hibaelhárítás, jótállással, akár azonnali kiszállással. Konnektorok cseréje. Új hálózatok szerelése és meglévő hálózatok modernizálása. Villanyszerelés Kaszásdűlő területén.

Ügyeleti villanyszerelés Kaszásdűlő régiójában

Sürgősségi villanyszerelés intézményekben – szakértő villanyszerelés és hibaelhárítás garanciával. Ügyeleti gyorsszolgálati hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Vízmelegítők bekötése és javítása Kaszásdűlő környékén. Kaputelefon szerelése és bekötése. Munkám jellemzői: villámgyors munkavégzés, precizitás, megfizethető munkadíj!

 • impulzus relé bekötés időzítővel Kaszásdűlő
 • villanytűzhely kikapcsol
 • villanytűzhely zanussi beüzemelés Kaszásdűlő
 • medence világítás szerelése Kaszásdűlő
 • lámpa javítás
 • biztosítékdoboz bekötése
 • olvadó biztosíték cseréje kismegszakítóra
 • alternatív vezetékezés
 • kapcsoló bekötése fázisra Kaszásdűlő
 • zsinór kapcsoló bekötése
 • 2 es kapcsoló bekötése Kaszásdűlő
 • vezeték zárlat Kaszásdűlő
 • eph gerinc Kaszásdűlő
 • eph közdarab
 • gorenje főzőlap gyerekzár kikapcsolása Kaszásdűlő
 • whirlpool főzőlap
 • villanyóra ellenőrzés Kaszásdűlő
 • villanyóra földelés Kaszásdűlő
 • villanyóra teljesítmény bővítés Kaszásdűlő
 • villanyóra visszaszerelés Kaszásdűlő

Kaszásdűlői ELMÜ akkreditált villanyszerelő

Villanyszerelés Kaszásdűlő környékén

Profi mesterként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: elektromos gyorsszerviz intézményben Kaszásdűlő környékén, elektromos rendszerek felújítása és rutinszerű felülvizsgálata Kaszásdűlő vonzáskörzetében, új elektromos hálózatok kivitelezése.

Villanyszerelő Kaszásdűlő

Villanyszerelő Kaszásdűlő:
Zárlat megszüntetés, kapcsolók cseréje, új hálózatok létrehozása Kaszásdűlő környékén. Lakás hibaelhárítás. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok átvezetékezése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tanácsok a villanyszerelőtől

Kizárólag specialistával terveztessük meg a villamos hálózatunkat. A huzalok és automaták ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét pl. egy társasház lakásai között. A szabványos földelés kivitelezése kötelező, hiánya emberéletet veszélyeztethet. A falban futó elektromos vezeték csak védelemmel ellátva futhat. Csakis egy fajta anyagú kábelből állhat villamos hálózat. Az összes elektromos sorkapocs bekötését kötelező ellenőrizni, mielőtt a hálózat része lesz. Valamennyi elektromos telepítés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Vizesblokkban (pl. WC) ne csatlakoztassunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét kizárólag villanyszerelő mester bonyolíthatja le. Vizes helyiségekben csakis földeléssel rendelkező dugaljakat alkalmazzunk. Padlásterekre még hatványozottabban érvényes, hogy hangsúlyozottan fontos a kiváló minőségű villanyszerelés.

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés Kaszásdűlő területén

Mit kínálok Önnek villanyszerelő gyorsszolgálatosként?
Villanyszerelő képesítéssel rendelkezem, és több éve ezen a területen tevékenykedem. Precízen megjelenek a munkavégzés helyén. A nekem szánt munkát a lehető legnagyobb odaadással végzem. Ünnepnapokon is dolgozom, a hét minden napján. Kedvező áron vállalok munkákat Kaszásdűlő régiójában.

Mit lehet tudni a tapasztalt mesterről?
1. A szakember weboldala érthető, kézzelfogható tájékoztatást nyújt és bizalmat kelt az olvasóban.
2. A kapcsolati adatok megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. Az oldal tippeket és tanácsokat kínál.
4. Megfizethető munkadíj, illetve garancia vállalás a szerelésre.
5. Nyitvatartás olvashatóvá tétele jól látható helyen.
6. Szakképzett munkatárs aki tanácsot tud adni.
7. Precíz érkezés a munkavégzés helyére.
8. Gondosan elvégzett, szakértői munka.
9. Számlaképes vállalkozás.

Villanyszerelés Kaszásdűlő vonzáskörzetében jutányos díjszabással. Ünnepnapokon is számíthat rám.

Elektromos szerelés fürdőben Kaszásdűlő

A villanyszerelés önmagában veszélyes tevékenység. Amennyiben ezt vizesblokkban kell végezni, akkor ez fokozottan elmondható. A fürdőszobán kívül itt említhető meg még a WC és a helyi viszonyoktól függően akár a szuterén is.

Ezekre a tevékenységekre szigorú szabványok vonatkoznak, amelyek érintésvédelmi szempontból különféle veszélyfokozatú területekre csoportosítják a nedves helyiséget. A fürdőszobába csapófedeles aljzatokat ajánlunk, amelyek biztosítják a biztonságot. Szigorúan tiltott a hosszabbító alkalmazása, csak a készülékek saját tápcsatlakozóját szabad földeléssel rendelkező dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a szerelést bízza gyakorlott szakemberre!

Nem az előírások szerinti bekötés eredménye:

hibás villanyszerelés kijavítása Kaszásdűlő

Az áramütés hatása lehet égési sérülés, amely járhat súlyos fiziológiai következményekkel is. Nem érdemes játszani vele.

Indukciós főzőlap bekötése a konyhában

Az összes márkájú elektromos főzőlap előírás szerinti csatlakoztatását és beüzemelését nyugodtan rám bízhatja. Fontos tudni, hogy az elektromos gépek gyártói csak engedéllyel rendelkező villanyszerelő által történő üzembe helyezés esetén szavatolja a működőképességet.

kerámialapos tűzhely bekötése Kaszásdűlő

Ha esetleg új villamos készüléket vásárol a házába, érdemes hozzáértő mesterembertől tájékoztatást kérni arról, hogy a lakás villamos adottságai megfelelnek-e a nemrég vásárolt készülék ellátására.

Biztosítéktábla szerelése

A biztosítéktábla a fővezeték felől kiemelt jelentőségű része a ház villamos hálózatának. Tökéletes megfelelősége technikai szempontból lényeges a hibák, rövidzárlatok és áramkiesések elkerülése érdekében.

FI-relé bekötése Kaszásdűlő

A biztosítéktáblában vannak elhelyezve a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely óvja az egész hálózatot a leégéssel szemben. Az elavult vagy nem előírások szerinti (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát azonnal orvosolni kell!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása nagyon kockázatos, ezért nem megengedett!! A balesetveszély elkerülése érdekében rendszeres időközönként ellenőriztetni kell a biztosítéktáblát megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező villanyszerelővel.

Villanybojler karbantartása

Új villanybojler csöpögésmentes feltétele korrekt módon elvégzett csatlakoztatás. Tapasztalatból mondom, hogy a házi barkácsolás már rengeteg gondot okozott a társasházakban a vízmelegítő rossz üzembe helyezése folytán.

villanybojler biztonsági szelep bekötése Kaszásdűlő

Életvédelmi okokból és az elektromos bojler működési idejének kiterjesztése végett okosabban jár el, ha a vízmelegítő csatlakoztatását is villanyszerelőre bízza, ugyanis tüzet is okozhat egy nem előírásszerűen elvégzett üzembe helyezés miatt. A beüzemeléshez szükséges kábelek keresztmetszetének és amperszámának felülvizsgálata kiemelt jelentőségű tevékenység a szabványos bekötés.

A vízmelegítő jó hatásfokkal való üzemeltetése időközi karbantartást, elektromos felülvizsgálatot igényel!

Elektromos zárlatok gyors elhárítása

A lakásban keletkezett zárlatok azonnali hibakeresése és megszüntetése modern berendezéseket és szakértelmet igényel. A szakaszolás nélkülözhetetlen művelete a meghibásodás lokalizálásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol lehet a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát zárlatos garázsvilágítás. Elképesztő, hogy milyen szorosan kapcsolódnak a dolgok és a villamos rendszer egyes szakaszai, illetve a fogyasztók.

A dugaljak előírás szerinti üzembe helyezése sem elhanyagolandó tevékenység, ugyanis ez is hatással lehet az egyes körök villamos eszközeinek működésére vagy éppen az esetleges műszaki hibákra.

A lakás villanyszerelés gyakran igényelt tevékenység, amelyet nagy gyakorlattal, ezért gyorsan tudok elvégezni.

Bízom benne, hogy a szakértelmet igénylő villanyszerelési munkákat inkább szakemberre bízza, ezért bizalommal kereshet a nap 24 órájában, a hét minden napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ gyorsszolgálat szolgáltatásai Kaszásdűlő környékén 0-24 elérhetőek az Ön számára!