Villanyszerelés hibaelhárítás Nyék

Megosztás

Villanyszerelés hibaelhárítás Nyék

SOS villanyszerelés Nyék övezetében

Villanyszerelő mesterként 1-2 órán belül vállalom a helyszínre érkezést – Nyék teljes területén és övezetében Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik például: zárlat megszüntetése, elosztók cseréje, biztosítócsere. Mindenféle villamossági hibák megszüntetése, jótállással, akár azonnali kiszállással. Biztosítéktáblák cseréje. Új hálózatok kivitelezése és meglévő hálózatok naprakésszé alakítása. Villanyszerelés Nyék övezetében.

SOS villanyszerelés Nyék övezetében

Sürgősségi villanyszerelés üzlethelyiségekben – professzionális villanyszerelés és hibaelhárítás garanciával. Éjjel-nappali gyorsszolgálati hibaelhárítás a hét minden napján. Vízmelegítők bekötése és javítása Nyék vonzáskörzetében. Tűzjelző hálózat kiépítése. Munkám ismérvei: gyorsaság, minőség, korrekt ár!

 • lépcsőházi automata bekötése Nyék
 • villanytűzhely főzőlap beüzemelés Nyék
 • villanytűzhely beszerelése Nyék
 • gipszkarton világítás szerelés Nyék
  leveri a biztosítékot
 • biztosíték cseréje
 • biztosíték szikrázik Nyék
 • csillár vezetékezés
  kapcsoló beszerelése Nyék
 • ospel kapcsoló bekötése Nyék
 • 380v kapcsoló bekötése
 • vezeték zárlat Nyék
 • eph felülvizsgálat
 • eph teszt Nyék
 • ceran főzőlap beszerelése Nyék
 • neff főzőlap
 • lekapcsol a villanyóra
 • villanyóra hangos Nyék
 • villanyóra szerelés
  társasházi méretlen hálózat hibelhárítás

Nyéki ELMÜ regisztrált villanyszerelő

Villanyszerelés Nyék vonzáskörzetében

Elektromos specialistaként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: táphálózati gyorsszolgálat intézményben Nyék régiójában, villamos rendszerek felújítása és rendszeres felülvizsgálata Nyék vonzáskörzetében, új elektromos hálózatok kivitelezése.

Villanyszerelő Nyék

Villanyszerelés Nyék:
Elektromos hibakeresés, konnektorok cseréje, új hálózatok létrehozása Nyék régiójában. Családi ház hibaelhárítás. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok modernizálása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől

Kizárólag specialistával terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A vezetékek és automaták ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét a lakásban lévő ágak között. Az előírt földelés létrehozása kötelező, hiánya emberéletet veszélyeztethet. A falban futó elektromos vezeték csak védőcsövezésben futhat. Kizárólag egy anyagból készült vezetékből szerelhető villamos hálózat. Minden elektromos sorkapocs kötését kötelező ellenőrizni, mielőtt beépítésre kerül. Az összes villamos szerelés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Vizesblokkban (pl. fürdő) ne csatlakoztassunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét kizárólag villanyszerelő szakember hajthatja végre. Nedves helyiségekben kizárólag földeléssel ellátott konnektorokat alkalmazzunk. Tetőterekre fokozottabban érvényes, hogy kiemelt jelentősége van a kitűnően elvégzett villanyszerelés.

Villamos hiba elhárítása Nyék

Villanyszerelés Nyék övezetében

Mit kínálok Önnek villanyszerelő szakemberként?
Villanyszerelő végzettséggel rendelkezem, és másfél évtizede ebben a szakmában dolgozom. A megállapodásnak megfelelően megjelenek ott, ahol számítanak rám. A nekem szánt munkát a lehető legnagyobb odaadással végzem. Hétvégén is számíthat rám, a hét minden napján. Korrekt díjszabással vállalok villanyszerelést Nyék környékén.

Melyek a jó szerelő ismérvei?
1. A szerelő weboldala átlátható, informatív és bizalmat kelt az olvasóban.
2. Az elérhetőségek megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A honlap tippeket és bárki által bevethető megoldásokat nyújt.
4. Elfogadható díjszabás, illetve jótállás a szerelésre.
5. Ügyeleti idő kiírása.
6. Szakértő a telefonvonal másik végén.
7. Pontos kiérés a munkavégzés helyére.
8. Tiszta, szakértői tevékenység.
9. Tervdokumentáció átadása.

Villanyszerelés Nyék övezetében jutányos költségkerettel. Ünnepnapokon is számíthat rám.

Elektromos szerelés fürdőben Nyék

A nagyfeszültségű hálózatok szerelése önmagában felelősségteljes tevékenység. Ha ezt vizes helyiségekben kell végrehajtani, akkor ez hatványozottan érvényes. A fürdőszobán kívül ide sorolható még a WC és a házban uralkodó feltételektől függően akár a szuterén is.

Ezekre a tevékenységekre szigorú előírások érvényesek, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra osztályozzák a lakás magas páratartalmú részét. A fürdőbe csapófedeles dugaszolóaljzatokat alkalmazunk, amelyek fokozzák az érintésvédelmet. Tilos a hosszabbító alkalmazása, pusztán a gépek saját hálózati csatlakozóját szabad földeléssel rendelkező dugaljba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a villanyszerelést adja át hozzáértő mesternek!

Szakszerűtlen munka következménye:

hibás villanyszerelés kijavítása Nyék

Az áramütés következménye lehet égési sérülés, amely járhat súlyos sokkhatással is. Az egészség nem játék.

Elektromos főzőlap bekötése a konyhában

Valamennyi típusú elektromos főzőlap gyártó által meghatározott csatlakoztatását és üzembe helyezését nyugodtan rám bízhatja. Fontos tudni, hogy az elektromos készülékek gyártói csak szakképzett villanyszerelő által történő csatlakoztatás esetén ad jótállást.

Electrolux villanytűzhely bekötése 220V Nyék

Ha esetleg új elektromos készüléket vásárol lakásába, melegen ajánlott gyakorlott villanyszerelőhöz fordulni, hogy a lakás elektromos hálózatának jellemzői alkalmasak-e a nemrég vásárolt eszköz ellátására.

Biztosítéktábla szerelése

A biztosítéktábla a fővezeték felől hangsúlyos eleme otthona elektromos hálózatának. Kifogástalan megfelelősége technikai szempontból kardinális a hibák, zárlatok és áramkiesések kiküszöbölése céljából.

biztosítéktábla szerelése Nyék

A biztosítéktáblában vannak elhelyezve a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely védi a teljes hálózatot a tönkremenetellel szemben. Az elavult vagy nem jól kialakított (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát haladéktalanul át kell alakítani!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” nagyon kockázatos, ezért szigorúan kerülendő!! A balesetveszély elkerülése érdekében rendszeres időközönként érdemes átnézetni a biztosítéktáblát megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező villanyszerelővel.

Villanybojler karbantartása

Új villanybojler jó működésének feltétele az előírás szerinti beüzemelés. Hosszú évek tapasztalata, hogy a rokon vagy szomszéd által elvégzett nem szakszerű munka már számtalan meghibásodást idézett elő a lakásokban az elektromos bojler nem szakszerű beüzemelése folytán.

villanybojler bekötése konnektorba Nyék

Életvédelmi okokból és a villanybojler működési idejének meghosszabbítása végett okosabban jár el, ha az elektromos bojler beüzemelését is villanyszerelőre bízza, ugyanis leéghet az elektromos hálózat egy kontár módon végrehajtott csatlakoztatás miatt. A csatlakozó vezetékek átmérőjének és terhelhetőségének ellenőrzése fontos művelet az előírásszerű üzembe helyezés.

A vízmelegítő jó hatásfokkal való üzemeltetése rendszeres karbantartást, villamos felülvizsgálatot kíván!

Rövidzárlatok hibakeresése

Az otthoni zárlatok haladéktalan hibakeresése és elhárítása fejlett technológiájú műszereket és tapasztalatot igényel. A hibák kizárása nélkülözhetetlen lépése a hiba behatárolásának, és hogy tudjuk, hol fordulhat elő a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát lépcsőházi kapcsoló. Hihetetlennek tűnhet, hogy milyen szorosan kapcsolódnak a dolgok és a villamos rendszer egyes elemei, illetve a fogyasztók.

A kapcsolók szabványos üzembe helyezése sem elhanyagolandó feladat, ugyanis ez is kihathat a különféle áramkörök villamos készülékeinek működésére vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki hibákra.

A lakás villanyszerelés sokszor igényelt szolgáltatás, amelyet nagy tapasztalattal, ennek köszönhetően gyorsan tudok végrehajtani.

Bízom benne, hogy a szakértelmet igénylő villanyszerelési feladatokat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, ebben számíthat rám a nap 24 órájában, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ akkreditált villanyszerelő szolgáltatásai Nyék környékén 0-24 igénybe vehetők!