Villanyszerelés hibaelhárítás Szépilona

Megosztás

Villanyszerelés hibaelhárítás Szépilona

ELMÜ villanyszerelés Szépilona övezetében

Villanyszerelő mesterként gyakorlatilag rögtön vállalom a helyszínre érkezést – Szépilona teljes területén és környékén Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik például: elektromos hibakeresés, lámpák cseréje, biztosítócsere. Mindenféle elektromos hibaelhárítás, jótállással, gyors kiszállással. Kapcsolók cseréje. Új hálózatok létrehozása és meglévő hálózatok naprakésszé alakítása. Villanyszerelés Szépilona környékén.

Éjjel-nappali villanyszerelés Szépilona területén

Sürgősségi villanyszerelés üzlethelyiségekben – profi villanyszerelés és hibaelhárítás garanciával. Ügyeleti gyorsszolgálati hibaelhárítás a hét minden napján. Villanybojlerek bekötése és javítása Szépilona környékén. Lakásriasztók kiépítése. Munkám jellemzői: gyorsaság, pontosság, korrekt ár!

 • impulzus relé bekötés időzítővel
 • villanytűzhely főzőlap beüzemelés Szépilona
 • villanytűzhely nem kapcsol be
 • világítás szerelése
 • biztosíték ház szerelés Szépilona
 • biztosíték cseréje nagyobbra
 • olvadó biztosíték cseréje Szépilona
 • panellakás vezetékezése
 • kapcsoló bekötése fázisra
 • zsinór kapcsoló bekötése Szépilona
 • 3 alternatív kapcsoló bekötése Szépilona
 • zárlat a lakásban
 • eph gázkazán Szépilona
 • eph kiépítése Szépilona
 • főzőlap hibák
 • 4 lapos indukciós főzőlap elektromos bekötése
 • villanyóra égett szag Szépilona
 • villanyóra nem forog
 • villanyóra telepítés Szépilona
 • méretlen fővezeték csere

Szépilonai Gyorsvillany Kft.

Villanyszerelés Szépilona övezetében

Elektromos specialistaként vállalom az alábbi szolgáltatsokat: táphálózati gyorsszolgálat lakásban Szépilona régiójában, elektromos rendszerek újjáépítése és időszakos felülvizsgálata Szépilona környékén, új elektromos hálózatok telepítése.

Villanyszerelő Szépilona

Villanyszerelés Szépilona:
Elektromos hibakeresés, kapcsolók cseréje, új hálózatok kiépítése Szépilona vonzáskörzetében. Családi ház karbantartás. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok modernizálása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tanácsok a villanyszerelőtől

Csak hozzáértő villanyszerelővel terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A huzalok és kismegszakítók ne legyenek alul méretezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk meg a lakásban lévő ágak között. Az előírt földelés létrehozása kötelező, és életet menthet. A falban lévő elektromos vezeték csak védelemmel ellátva engedélyezett. Csakis egy fajta anyagú vezetékből építhető elektromos hálózat. Az összes elektromos sorkapocs kötését fontos ellenőrizni, mielőtt beszerelnénk. Az összes műszaki telepítés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Nedves helyiségekben (pl. dohos szuterén) ne csatlakoztassunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét kizárólag villanyszerelő szakember hajthatja végre. Vizes helyiségekben csak földeléssel ellátott dugaszoló aljzatokat használjunk. Tetőterekre fokozottabban igaz, hogy kiemelt jelentősége van a profi módon kivitelezett villanyszerelés.

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés Szépilona környékén

Mit nyújtok villanyszerelő gyorsszolgálatosként?
Villanyszerelő vizsgával rendelkezem, és több mint 10 éve ezen a területen végzem a munkámat. A megbeszéltek szerint megjelenek ott, ahol számítanak rám. A hibaelhárítást úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Ünnepnapokon is számíthat rám, a hét minden napján. Megfizethető munkadíjért vállalok villanyszerelést Szépilona területén.

Mik jellemzik a profi specialistát?
1. A szakértő weboldala átlátható, informatív és hasznos.
2. Az elérhetőségek megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A blogja konkrét ötleteket és bárki által bevethető megoldásokat kínál.
4. Megfizethető árak, illetve jótállás az elvégzett tevékenységre.
5. Ügyeleti idő feltüntetése.
6. Szakértő aki azonnal átlátja a problémát.
7. A megbeszélt időben történő érkezés a lakásba.
8. Gondosan elvégzett, célra törő munka.
9. Szerelési dokumentáció biztosítása.

Villanyszerelés Szépilona környékén olcsó munkadíjjal. Hétvégén is dolgozom.

Villanyszerelés fürdőben Szépilona

A nagyfeszültségű hálózatok szerelése önmagában veszélyes tevékenység. Ha a hibaelhárítást vizesblokkban kell végezni, akkor ez még inkább érvényes. A fürdőszobán kívül ide sorolható még a WC és az adott körülményektől függően akár a szuterén is.

A szerelésre szigorú szabványok vonatkoznak, amelyek érintésvédelmi szempontból különféle veszélyfokozatú területekre bontják a lakás magas páratartalmú részét. A fürdőbe csapófedeles konnektorokat alkalmazunk, amelyek növelik a biztonságot. Szigorúan tiltott a hosszabbító használata, kizárólag a berendezések saját tápcsatlakozóját szabad földelt dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a hibaelhárítást bízza gyakorlott szakemberre!

Szakszerűtlen munka eredménye:

rossz villanyszerelés javítása Szépilona

Az elektromos áramütés hatása lehet égési sérülés, amely járhat komoly szívleállással is. Ne kockáztasson!

Sütő bekötése a konyhában

Minden gyártmányú villanysütő gyártó által meghatározott villamos rákötését és üzembe helyezését nyugodtan rám bízhatja. Sokan nem tudják, hogy a villamos készülékek gyártói csak engedéllyel rendelkező villanyszerelő által történő üzembe helyezés esetén szavatolja a működőképességet.

Electrolux villanytűzhely bekötése 220V Szépilona

Ha esetleg új elektromos készüléket vásárol lakásába, érdemes szakemberrel konzultálni, hogy házának műszaki paraméterei megfelelőek-e az újonnan vett eszköz ellátására.

Elosztószekrény szervizelése

A biztosítéktábla a fővezeték oldalon fontos része otthona tápellátó hálózatának. Tökéletes megfelelősége technikai szempontból lényeges a hibák, zárlatok és áramszünetek megakadályozása végett.

biztosítéktábla szerelése Szépilona

A biztosítéktáblában kapnak helyet a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely óvja az egész hálózatot a leégéssel szemben. Az elavult vagy nem előírások szerinti (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát cserélni kell!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása életveszélyes, ezért tilos!! Az élet védelme érdekében rendszeres időközönként ellenőriztetni kell a biztosítéktáblát jól képzett mester által.

Elektromos vízmelegítő bekötése

Új villanybojler csöpögésmentes alapvető előfeltétele korrekt módon elvégzett bekötés. Tapasztalatból mondom, hogy a tulajdonosok “ügyeskedése” már megszámlálhatatlan problémát okozott a lakásokban az elektromos bojler nem szakszerű üzembe helyezése miatt.

villanybojler biztonsági szelep bekötése Szépilona

Az élet védelme érdekében és a villanybojler működési idejének meghosszabbítása végett okosabban jár el, ha a villanybojler beüzemelését is villanyszerelőre bízza, ugyanis tüzet is okozhat egy kontár módon elvégzett csatlakoztatás miatt. A beüzemeléshez szükséges vezetékek átmérőjének és terhelhetőségének felülvizsgálata lényeges művelet a szabványos üzembe helyezés.

Az elektromos bojler hatékony működtetése rendszeres karbantartást, elektromos felülvizsgálatot kíván!

Rövidzárlatok gyors elhárítása

A lakásban keletkezett rövidzárlatok azonnali feltérképezése és elhárítása korszerű eszközöket és tapasztalatot igényel. A hibák kizárása nélkülözhetetlen művelete a meghibásodás behatárolásának, és hogy tudjuk, hol fordulhat elő a hálózatban a hiba.

Volt már gondok forrása zárlatos garázsvilágítás. Sokszor nem is gondolná, hogy milyen szorosan összefüggenek a dolgok és a villamos rendszer egyes szakaszai, illetve a fogyasztók.

A kapcsolók szabványos csatlakoztatása sem elhanyagolandó feladat, ugyanis ez is kihathat bizonyos hálózati fogyasztók tápellátó eszközeinek működésére vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki problémákra.

A vezetékek áthúzása sokszor igényelt szolgáltatás, amelyet nagy gyakorlattal, így gyorsan tudok végrehajtani.

Bízom benne, hogy a szakmai tapasztalatot igénylő villanyszerelési feladatokat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, nyugodtan hívhat non stop, a hét minden napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ akkreditált villanyszerelő szolgáltatásai Szépilona régiójában éjjel-nappal a rendelkezésére állnak!