Villanyszerelés hibaelhárítás V. kerület Nagykörút

Megosztás

Villanyszerelés hibaelhárítás V. kerület Nagykörút

Hibaelhárítás villanyszerelés V. kerület Nagykörút vonzáskörzetében

Villanyszerelő mesterként akár azonnal vállalom a helyszínre érkezést – V. kerület Nagykörút teljes területén és vonzáskörzetében Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik például: elektromos hibakeresés, elosztók cseréje, biztosítócsere. Bármilyen jellegű elektromos hibaelhárítás, garanciával, akár azonnali kiszállással. Kapcsolók cseréje. Új hálózatok létrehozása és meglévő hálózatok korszerűsítése. Villanyszerelés V. kerület Nagykörút területén.

SOS villanyszerelés V. kerület Nagykörút övezetében

Sürgősségi villanyszerelés intézményekben – profi villanyszerelés és hibaelhárítás szavatolva a munka minőségét. Éjjel-nappali villanyszerelés hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Elektromos tűzhelyek bekötése és javítása V. kerület Nagykörút vonzáskörzetében. Kaputelefon szerelése és bekötése. Munkám ismérvei: villámgyors munkavégzés, pontosság, korrekt ár!

 • lépcsőház világítás relé bekötés
 • villanytűzhely bekapcsolása
 • villanytűzhely vezeték keresztmetszet méretezése
 • panel villanyszerelés árak V. kerület Nagykörút
 • lecsapta a biztosítékot V. kerület Nagykörút
 • biztosíték kimérése
 • biztosítékot nem lehet visszakapcsolni V. kerület Nagykörút
 • csillár vezetékezés
 • kapcsoló földelés szerelése V. kerület Nagykörút
 • zsinórközi kapcsoló bekötése V. kerület Nagykörút
 • 3 fázisú kapcsoló bekötése
 • villanybojler zárlat
 • eph csomópont kialakítása V. kerület Nagykörút
 • eph konvektor V. kerület Nagykörút
 • főzőlap hibák V. kerület Nagykörút
 • pelgrim főzőlap V. kerület Nagykörút
 • villanyóra burkolat
 • villanyóra meghibásodása
 • villanyóra plomba hiányzik V. kerület Nagykörút
 • méretlen fővezeték csere

V. kerület Nagykörúti ELMÜ minősített villanyszerelő

Villanyszerelés V. kerület Nagykörút területén

Profi mesterként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: táphálózati gyorsszolgálat társasházban V. kerület Nagykörút övezetében, tápellátó hálózatok felújítása és rendszeres ellenőrzése V. kerület Nagykörút régiójában, új elektromos hálózatok kiépítése.

non stop villanyszerelő V. kerület Nagykörút

Villanyszerelés V. kerület Nagykörút:
Zárlat megszüntetés, kapcsolók cseréje, új hálózatok megvalósítása V. kerület Nagykörút területén. Társasház karbantartás. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok felújítása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől

Kizárólag specialistával terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A huzalok és kismegszakítók ne legyenek alul méretezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét a fogyasztók között. A szabványos földelés létrehozása kötelező, és életet menthet. A falban lévő elektromos vezeték csak védőcsövezésben engedélyezett. Csakis egy anyagból készült kábelből készíthető elektromos hálózat. Valamennyi elektromos sorkapocs huzalozását fontos ellenőrizni, mielőtt beszerelnénk. Minden műszaki bekötés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Nedves helyiségekben (pl. WC) ne csatlakoztassunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét kizárólag villanyszerelő mester hajthatja végre. Vizes helyiségekben kizárólag földeléssel rendelkező dugaszoló aljzatokat alkalmazzunk. Tetőterekre még hatványozottabban igaz, hogy lényeges a kiváló minőségű villanyszerelés.

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés V. kerület Nagykörút területén

Mit nyújtok villanyszerelő profiként?
Villanyszerelő bizonyítvánnyal rendelkezem, és másfél évtizede ezen a területen végzem a munkámat. Pontosan megjelenek ott, ahol számítanak rám. A nekem szánt munkát a lehető legnagyobb odaadással végzem. Ünnepnapokon is számíthat rám, éjjel-nappal. Korrekt díjszabással vállalok munkákat V. kerület Nagykörút vonzáskörzetében.

Mit lehet tudni a tapasztalt mesterről?
1. A szakértő honlapja átlátható, informatív és bizalmat kelt az olvasóban.
2. Az elérhetőségek megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. Az oldal tippeket és tanácsokat ad.
4. Olcsó árak, illetve garancia vállalás a munkára.
5. Ügyeleti idő kiírása.
6. Hozzáértő ember aki azonnal átlátja a problémát.
7. Precíz érkezés a munkaterületre.
8. Tiszta, gyors munkavégzés.
9. Számlaképes vállalkozás.

Villanyszerelés V. kerület Nagykörút régiójában elfogadható díjszabással. Hétvégén is számíthat rám.

Villanyszerelés fürdőszobában V. kerület Nagykörút

A nagyfeszültségű hálózatok szerelése önmagában veszélyes tevékenység. Ha ezt vizes helyiségekben kell végrehajtani, akkor ez még inkább érvényes. A fürdőszobán kívül ide sorolható még a WC és az adott körülményektől függően akár a pince is.

Ezekre a tevékenységekre szigorú előírások alkalmazandók, amelyek érintésvédelmi szempontból különféle veszélyfokozatú területekre bontják a nedves helyiséget. A fürdőbe csapófedeles konnektorokat javasolunk, amelyek garantálják az érintésvédelmet. Nem engedélyezett a hosszabbító csatlakoztatása, csak a készülékek saját tápcsatlakozóját szabad földelt dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a villanyszerelést bízza gyakorlott szakemberre!

Szakszerűtlen munka következménye:

hibás villanyszerelés kijavítása V. kerület Nagykörút

Az elektromos áramütés hatása lehet akut biológiai hatás, amely járhat komoly sokkhatással is. Ne kockáztasson!

Sütő bekötése a konyhában

Minden gyártmányú villanysütő szakszerű bekötését és beüzemelését elvégzem. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy az elektromos gépek gyártói kizárólag végzettséggel bíró villanyszerelő által történő beüzemelés esetén szavatolja a működőképességet.

Zanussi villanytűzhely bekötése 220V V. kerület Nagykörút

Amennyiben új villamos berendezéseket vásárol lakásába, melegen ajánlott gyakorlott villanyszerelőhöz fordulni, hogy otthoni villamos adottságai megfelelnek-e az új készülék ellátására.

Fi-relé bekötése

A biztosítéktábla a fővezeték felől kiemelt jelentőségű alkotóeleme a ház elektromos hálózatának. Hibamentes műszaki állapota hangsúlyos a meghibásodások, rövidzárlatok és áramszünetek megakadályozása céljából.

elosztószekrény bekötése V. kerület Nagykörút

A biztosítéktáblában vannak elhelyezve a kismegszakítók és a FI-relé is, amely védi az egész hálózatot a tönkremenetellel szemben. A régi vagy hiányos (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát cserélni kell!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” nagyon kockázatos, ezért nem megengedett!! Az élet védelme érdekében néhány évente érdemes átnézetni a biztosítéktáblát egy villanyszerelővel.

Elektromos bojler bekötése

Új villanybojler csöpögésmentes alappillére korrekt módon elvégzett csatlakoztatás. Sok-sok év mondatja velem, hogy a tulajdonosok “ügyeskedése” már számtalan problémát idézett elő a háztartásokban a villanybojler nem szakszerű bekötése folytán.

villanybojler biztonsági szelep bekötése V. kerület Nagykörút

Az élet védelme érdekében és a villanybojler üzemidejének kiterjesztése érdekében okosabban jár el, ha a villanybojler üzembe helyezését is villanyszerelőre bízza, mert leéghet az elektromos hálózat egy nem előírásszerűen végrehajtott beüzemelés miatt. A beüzemeléshez szükséges kábelek keresztmetszetének és amperszámának ellenőrzése kiemelt jelentőségű tevékenység a szakszerű bekötés.

A villanybojler hatékony működtetése időközi karbantartást, elektromos felülvizsgálatot kíván!

Elektromos zárlatok gyors elhárítása

Az otthoni rövidzárlatok haladéktalan hibakeresése és mentesítése modern berendezéseket és szakértelmet igényel. A szakaszolás nélkülözhetetlen lépése a meghibásodás lokalizálásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol fordulhat elő a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát lépcsőházi kapcsoló. Sokszor nem is gondolná, hogy mennyire összefüggenek a dolgok és a villamos hálózat egyes elemei, illetve a fogyasztók.

A lámpák előírás szerinti beüzemelése sem elhanyagolandó tevékenység, mert ez is kihathat a különféle áramkörök elektromos berendezéseinek üzemelésére vagy éppen az esetleges műszaki problémákra.

A régi lakás hálózat felújítása gyakran igényelt tevékenység, amelyet nagy gyakorlattal, ezért gyorsan tudok végrehajtani.

Reménykedem abban, hogy a nagy hozzáértést igénylő villanyszerelési munkákat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, ezért bizalommal kereshet egész nap, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) gyorsszerviz szolgáltatásai V. kerület Nagykörút övezetében 0-24 igénybe vehetők!