Villanyszerelés hibaelhárítás V. kerület Roosevelt tér

Megosztás

Villanyszerelés hibaelhárítás V. kerület Roosevelt tér

Hibaelhárítás villanyszerelés V. kerület Roosevelt tér övezetében

Villanyszerelő mesterként 1-2 órán belül vállalom a kiszállást – V. kerület Roosevelt tér Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik például: elektromos hibakeresés, elosztók cseréje, biztosítócsere. Mindenféle elektromos hibaelhárítás, jótállással, akár azonnali kiszállással. Kapcsolók cseréje. Új hálózatok szerelése és meglévő hálózatok modernizálása. Villanyszerelés V. kerület Roosevelt tér környékén.

Éjjel-nappali villanyszerelés V. kerület Roosevelt tér övezetében

Villanyszerelő ügyelet intézményekben – hozzáértő villanyszerelés és hibaelhárítás szavatolva a munka minőségét. Éjjel-nappali gyorsszolgálati hibaelhárítás a hét minden napján. Elektromos tűzhelyek bekötése és javítása V. kerület Roosevelt tér környékén. Kaputelefon szerelése és bekötése. Munkám ismérvei: villámgyors munkavégzés, minőség, korrekt ár!

 • lépcsőházi automata hiba elhárítása V. kerület Roosevelt tér
 • villanytűzhely kismegszakító szerelés
 • villanytűzhely nem melegít
 • világítás szerelése V. kerület Roosevelt tér
 • lecsapja a biztosítékot V. kerület Roosevelt tér
 • biztosíték javítás V. kerület Roosevelt tér
 • biztosíték lecsapódik
 • alternatív vezetékezés
 • kapcsoló fázis nulla
 • legrand kapcsoló bekötése
 • 380 kapcsoló bekötése V. kerület Roosevelt tér
 • fi relé zárlat V. kerület Roosevelt tér
 • eph felülvizsgálat V. kerület Roosevelt tér
 • eph közdarab
 • candy főzőlap beüzemelése V. kerület Roosevelt tér
 • pelgrim főzőlap
 • villanyóra elromlott V. kerület Roosevelt tér
 • villanyóra hangos V. kerület Roosevelt tér
 • villanyóra piros led világít V. kerület Roosevelt tér
 • 3 fázisú villanyóra bekötése

V. kerület Roosevelt téri ELMÜ akkreditált villanyszerelő

Villanyszerelés V. kerület Roosevelt tér régiójában

Elektromos specialistaként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: elektromos gyorsszerviz társasházban V. kerület Roosevelt tér környékén, elektromos rendszerek átépítése és időszakos ellenőrzése V. kerület Roosevelt tér vonzáskörzetében, új elektromos hálózatok megvalósítása.

Villanyszerelő V. kerület Roosevelt tér

Villanyszerelés V. kerület Roosevelt tér:
Zárlat megszüntetés, megszakítók cseréje, új hálózatok kiépítése V. kerület Roosevelt tér vonzáskörzetében. Épület hibaelhárítás. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok átvezetékezése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tanácsok a villanyszerelőtől

Csak hozzáértő villanyszerelővel terveztessük meg a villamos hálózatunkat. A huzalok és kismegszakítók ne legyenek alul méretezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét pl. egy társasház lakásai között. A szabványos földelés kiépítése kötelező, és életet menthet. A falban lévő kábelezés csak védőcsövezésben kivitelezhető. Pusztán egy anyagból készült vezetékből készíthető villamos hálózat. Valamennyi elektromos sorkapocs vezetékezését kötelező ellenőrizni, mielőtt beszerelnénk. Az összes műszaki telepítés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Vizesblokkban (pl. WC) ne használjunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét csak villanyszerelő profi hajthatja végre. Vizes helyiségekben kizárólag földelt dugaljakat használjunk. Tetőterekre még hatványozottabban érvényes, hogy hangsúlyozottan fontos a kiváló minőségű villanyszerelés.

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés V. kerület Roosevelt tér régiójában

Mit biztosítok villanyszerelő profiként?
Villanyszerelő képesítéssel rendelkezem, és másfél évtizede ezen a területen tevékenykedem. Precízen megjelenek a munkaterületen. A nekem szánt munkát a lehető legnagyobb odaadással végzem. Ünnepnapokon is számíthat rám, a hét minden napján. Korrekt díjszabással vállalok munkákat V. kerület Roosevelt tér vonzáskörzetében.

Melyek a jó szerelő ismérvei?
1. A szerelő honlapja érthető, informatív és bizalmat kelt az olvasóban.
2. A kapcsolati adatok megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A honlap konkrét ötleteket és bárki által bevethető megoldásokat nyújt.
4. Elfogadható díjszabás, illetve garancia vállalás az elvégzett tevékenységre.
5. Ügyeleti idő megjelenítése.
6. Hozzáértő ember aki tanácsot tud adni.
7. A megbeszélt időben történő érkezés a munkavégzés helyére.
8. Gondosan elvégzett, gyors munka.
9. Számlaképes vállalkozás.

Villanyszerelés V. kerület Roosevelt tér területén jutányos árakkal. Ünnepnapokon is számíthat rám.

Villanyszerelés fürdőszobában V. kerület Roosevelt tér

A villanyszerelés önmagában engedélyhez kötött tevékenység. Ha a hibaelhárítást magas páratartalmú helyen kell végrehajtani, akkor ez még inkább elmondható. A fürdőszobán kívül itt említhető meg még a WC és a helyi viszonyoktól függően akár a szuterén is.

Ezekre a tevékenységekre szigorú szabványok érvényesek, amelyek érintésvédelmi szempontból különféle veszélyfokozatú területekre sorolják be a vizes területet. A fürdőszobába csapófedeles konnektorokat ajánlunk, amelyek növelik a biztonságot. Tilos a hosszabbító csatlakoztatása, pusztán a készülékek saját tápcsatlakozóját szabad földeléssel ellátott dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.

Vizesblokkban az üzembe helyezést bízza gyakorlott szakemberre!

Nem szakszerű munka eredménye:

szakszerűtlen bekötés megszüntetése V. kerület Roosevelt tér

Az áramütés következménye lehet akut biológiai hatás, amely járhat komoly sokkhatással is. Ne kockáztasson!

Indukciós főzőlap bekötése a konyhában

Az összes típusú villanysütő szakszerű elektromos hálózatra kötését és beüzemelését vállalom. A vevők jelentős része nem tudja, hogy az elektromos berendezések gyártói csak végzettséggel bíró villanyszerelő által történő beüzemelés esetén szavatolja a működőképességet.

Zanussi villanytűzhely bekötése 220V V. kerület Roosevelt tér

Amennyiben új villamos eszközöket vásárol lakásába, tanácsos szakemberrel konzultálni, hogy házának villamos adottságai alkalmasak-e a nemrég vásárolt berendezések üzemelésének biztosítására.

Biztosítéktábla bekötése

A biztosítéktábla a fővezeték oldalon fontos része a lakás elektromos hálózatának. Hibamentes megfelelősége technikai szempontból hangsúlyos a hibák, rövidzárlatok és áramszünetek megakadályozása végett.

FI-relé bekötése V. kerület Roosevelt tér

A biztosítéktáblában találhatók a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely védi a teljes hálózatot a meghibásodással szemben. Az elavult vagy hiányos (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát azonnal orvosolni kell!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” vészjósló következményekkel járhat, ezért nem megengedett!! Az élet védelme érdekében bizonyos intervallum elteltével rutinellenőrzésnem kell alávetni a biztosítéktáblát megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberrel.

Villanybojler csatlakoztatása

Új villanybojler csöpögésmentes alappillére korrekt módon elvégzett csatlakoztatás. Sok-sok év mondatja velem, hogy a rokon vagy szomszéd által elvégzett nem szakszerű munka már megszámlálhatatlan problémát idézett elő a háztartásokban a villanybojler rossz beüzemelése folytán.

villanybojler bekötése konnektorba V. kerület Roosevelt tér

Az élet védelme érdekében és a villanybojler élettartamának meghosszabbítása érdekében jobb, ha az elektromos bojler üzembe helyezését is villanyszerelőre bízza, mert tüzet is okozhat egy nem előírásszerűen végrehajtott csatlakoztatás miatt. A beüzemeléshez szükséges kábelek keresztmetszetének és terhelhetőségének ellenőrzése fontos tevékenység a szakszerű üzembe helyezés.

A vízmelegítő jó hatásfokkal való üzemeltetése rendszeres karbantartást, villamos felülvizsgálatot igényel!

Rövidzárlatok felderítése

A lakásban keletkezett rövidzárlatok mihamarabbi hibakeresése és megszüntetése korszerű eszközöket és szakértelmet igényel. A hibák kizárása nélkülözhetetlen művelete a hiba behatárolásának, és hogy tudjuk, hol lehet a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát lépcsőházi kapcsoló. Elképesztő, hogy milyen szorosan összefüggenek a dolgok és a villamos hálózat egyes részei, illetve a fogyasztók.

A kapcsolók előírás szerinti beüzemelése sem elhanyagolandó tevékenység, mert ez is kihathat az egyes körök villamos berendezéseinek működésére vagy éppen az esetleges műszaki hibákra.

A lakás villanyszerelés sokszor igényelt tevékenység, amelyet nagy gyakorlattal, ennek köszönhetően gyorsan tudok elvégezni.

Reménykedem abban, hogy a nagy hozzáértést igénylő villanyszerelési feladatokat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, ebben számíthat rám egész nap, a hét minden napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ regisztrált villanyszerelő szolgáltatásai V. kerület Roosevelt tér területén 0-24 elérhetőek az Ön számára!