Villanyszerelés hibaelhárítás Vérhalom

Megosztás

Villanyszerelés hibaelhárítás Vérhalom

ELMÜ villanyszerelés Vérhalom övezetében

Villanyszerelő szakemberként 1-2 órán belül vállalom a helyszínre érkezést – Vérhalom teljes területén és régiójában Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik többek között: zárlat megszüntetése, kapcsolók cseréje, biztosítócsere. Mindennemű villamossági hibák megszüntetése, jótállással, villámgyors kiszállással. Kismegszakítók cseréje. Új hálózatok létrehozása és meglévő hálózatok korszerűsítése. Villanyszerelés Vérhalom régiójában.

SOS villanyszerelés Vérhalom régiójában

Sürgősségi villanyszerelés üzlethelyiségekben – hozzáértő villanyszerelés és villamos hálózati problémák megszüntetése garanciával. SOS ELMÜ hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Villanybojlerek bekötése és javítása Vérhalom környékén. Tűzjelző hálózat kiépítése. Munkám jellemzői: gyorsaság, minőség, megfizethető munkadíj!

 • elko lépcsőházi automata felszerelése
 • villanytűzhely kikapcsol
 • amica villanytűzhely beüzemelése
 • álmennyezet világítás szerelése Vérhalom
 • biztosíték ház szerelés
 • biztosíték javítás
 • biztosíték zúg
 • gipszkarton vezetékezés
 • érintős kapcsoló bekötése
 • kapcsoló összeszerelés
 • elmű regisztrált villanyszerelő Vérhalom
 • gyújtáskapcsoló zárlat Vérhalom
 • eph mérés
 • eph közdarab Vérhalom
 • juno főzőlap
 • 4 lapos indukciós főzőlap elektromos bekötése
 • csipog a villanyóra Vérhalom
 • új villanyóra felszerelése Vérhalom
 • villanyóra plomba sérülése Vérhalom
 • 3 fázisú villanyóra bekötése Vérhalom

Vérhalomi SOS villanyszerelés

Villanyszerelés Vérhalom övezetében

Elektromos specialistaként vállalom az alábbi szolgáltatsokat: villamos rendszerek hibaelhárítása lakásban Vérhalom környékén, villamos hálózatok átépítése és időszakos felülvizsgálata Vérhalom vonzáskörzetében, új elektromos hálózatok telepítése.

Villanyszerelő Vérhalom

Villanyszerelés Vérhalom:
Elektromos hibakeresés, konnektorok cseréje, új hálózatok kivitelezése Vérhalom területén. Társasház gyorsszolgálat. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok átvezetékezése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől

Csak hozzáértő villanyszerelővel terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A huzalok és automaták ne legyenek alul méretezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét a fogyasztók között. Az előírt földelés megvalósítása kötelező, és életet menthet. A falban futó elektromos vezeték csak védőcsövezésben engedélyezett. Pusztán egy anyagból készült kábelből építhető elektromos hálózat. Valamennyi elektromos sorkapocs bekötését lényeges ellenőrizni, mielőtt beépítésre kerül. Minden villamos telepítés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Vizesblokkban (pl. WC) ne csatlakoztassunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét előírás szerint villanyszerelő szakember végezheti. Nedves helyiségekben az előírásoknak megfelelően földeléssel ellátott dugaljakat alkalmazzunk. Tetőterekre fokozottabban érvényes, hogy lényeges a kitűnően elvégzett villanyszerelés.

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés Vérhalom környékén

Mit kínálok Önnek villanyszerelő profiként?
Villanyszerelő képesítéssel rendelkezem, és több mint 10 éve ezen a területen végzem a munkámat. Precízen megjelenek a munkavégzés helyén. A rám bízott szerelést úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Hétvégén is dolgozom, a hét minden napján. Kedvező áron vállalok munkákat Vérhalom környékén.

Mik jellemzik a profi specialistát?
1. A szerelő internetes oldala érthető, kézzelfogható tájékoztatást nyújt és hasznos.
2. A kapcsolati adatok megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. Az oldal tippeket és bárki által bevethető megoldásokat kínál.
4. Kedvező árak, illetve jótállás a szerelésre.
5. Ügyeleti idő olvashatóvá tétele jól látható helyen.
6. Szakképzett munkatárs aki tanácsot tud adni.
7. A megbeszélt időben történő kiérés a munkavégzés helyére.
8. Gondosan elvégzett, gyors tevékenység.
9. Szerelési dokumentáció biztosítása.

Villanyszerelés Vérhalom régiójában megfizethető díjszabással. Ünnepnapokon is számíthat rám.

Villanyszerelés fürdőben Vérhalom

A nagyfeszültségű hálózatok szerelése önmagában engedélyhez kötött foglalatosság. Amennyiben a hibaelhárítást vizes helyiségekben kell végrehajtani, akkor ez még inkább igaz. A fürdőszobán kívül ide sorolható még a WC és a helyi viszonyoktól függően akár a szuterén is.

Ezekre a tevékenységekre szigorú szabványok érvényesek, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra osztályozzák a vizes területet. A fürdőszobába csapófedeles dugaljakat használunk, amelyek biztosítják a biztonságot. Nem engedélyezett a hosszabbító alkalmazása, csak a gépek saját hálózati csatlakozóját szabad földeléssel ellátott dugaljba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a hibaelhárítást adja át hozzáértő mesternek!

Nem az előírások szerinti munka következménye:

szakszerűtlen bekötés megszüntetése Vérhalom

Az áramütés következménye lehet érrendszeri és idegi bántalom, amely járhat súlyos tartós károsodással is. Az egészség nem játék.

Elektromos főzőlap bekötése a konyhában

Minden márkájú villanysütő gyártó által meghatározott villamos rákötését és üzembe helyezését nyugodtan rám bízhatja. Fontos tudni, hogy az elektromos berendezések gyártói kizárólag szakképzett villanyszerelő által történő üzembe helyezés esetén ad jótállást.

Zanussi villanytűzhely bekötése 220V Vérhalom

Amennyiben új villamos gépet vásárol otthonra, melegen ajánlott gyakorlott villanyszerelőhöz fordulni, hogy a lakás villamos adottságai megfelelőek-e az új eszköz ellátására.

Kismegszakító szerelése

A biztosítéktábla a fővezeték oldalon lényeges része a ház tápellátó hálózatának. Hibamentes megfelelősége technikai szempontból lényeges a hibák, rövidzárlatok és áramkiesések kiküszöbölése érdekében.

biztosítéktábla szerelése Vérhalom

A biztosítéktáblában kapnak helyet a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely védi az egész hálózatot a tönkremenetellel szemben. Az elavult vagy hiányos (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát azonnal orvosolni kell!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása vészjósló következményekkel járhat, ezért tilos!! Az élet védelme érdekében rendszeres időközönként rutinellenőrzésnem kell alávetni a biztosítéktáblát egy szakemberrel.

Elektromos bojler szerelése

Új villanybojler jó működésének alappillére a szakszerű beüzemelés. Számtalan elhárított hiba után állíthatom, hogy a tulajdonosok “ügyeskedése” már számtalan gondot okozott a háztartásokban a vízmelegítő hiányos beüzemelése folytán.

villanybojler biztonsági szelep bekötése Vérhalom

Az élet védelme érdekében és a villanybojler működési idejének kiterjesztése érdekében optimálisabb megoldás, ha az elektromos bojler csatlakoztatását is villanyszerelőre bízza, ugyanis tüzet is okozhat egy nem előírásszerűen végrehajtott bekötés miatt. A beüzemeléshez szükséges vezetékek keresztmetszetének és amperszámának ellenőrzése lényeges tevékenység az előírásszerű üzembe helyezés.

A vízmelegítő hatékony működtetése időközi ellenőrzést, villamos felülvizsgálatot igényel!

Elektromos zárlatok felderítése

A lakásban keletkezett rövidzárlatok azonnali felderítése és mentesítése fejlett technológiájú berendezéseket és szakértelmet igényel. A szakaszolás lényeges lépése a hiba behatárolásának, és hogy tudjuk, hol fordulhat elő a hálózatban a hiba.

Volt már gondok forrása lépcsőházi kapcsoló. Sokszor nem is gondolná, hogy mennyire kapcsolódnak a dolgok és a villamos hálózat egyes részei, illetve a fogyasztók.

A dugaljak szabványos bekötése sem elhanyagolandó feladat, mert ez is hatással lehet az egyes körök elektromos készülékeinek üzemelésére vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki problémákra.

A lakás villanyszerelés gyakran igényelt szolgáltatás, amelyet nagy tapasztalattal, ennek köszönhetően gyorsan tudok elvégezni.

Reménykedem abban, hogy a szakértelmet igénylő villanyszerelési munkákat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, ebben számíthat rám non stop, a hét minden napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ ügyelet szolgáltatásai Vérhalom környékén 0-24 a rendelkezésére állnak!