Villanyszerelés Istvánmező

Villanyszerelés Istvánmező

Sürgősségi villanyszerelés Istvánmező övezetében

Villanyszerelő mesterként 1-2 órán belül vállalom a helyszínre érkezést – Istvánmező teljes területén és régiójában Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik például: megszakítók cseréje, kapcsolók cseréje, biztosítócsere. Mindennemű elektromos hibaelhárítás, jótállással, villámgyors kiszállással. Kismegszakítók cseréje. Új hálózatok szerelése és meglévő hálózatok korszerűsítése. Villanyszerelés Istvánmező régiójában.

Ügyeleti villanyszerelés Istvánmező övezetében

Villanyszerelő ügyelet intézményekben – hozzáértő villanyszerelés és villamos hálózati problémák megszüntetése jótállással. Éjjel-nappali villanyszerelés hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Villanybojlerek bekötése és javítása Istvánmező környékén. Lakásriasztók kiépítése. Munkám jellemzői: villámgyors munkavégzés, precizitás, korrekt ár!

 • lépcsőházi világítás bekötése Istvánmező
 • 3 égős villanytűzhely csere
 • villanytűzhely bekötése 3 fázisú
 • panelház villanyszerelés Istvánmező
 • lecsapta a biztosítékot Istvánmező
 • biztosíték cseréje nagyobbra
 • biztosíték panel szerviz Istvánmező
 • vezetékezés falban
 • kapcsoló és konnektor bekötése Istvánmező
 • kapcsoló leszedése Istvánmező
 • 3 fázisú kapcsoló bekötése
 • vezeték zárlat Istvánmező
 • eph csatlakozás
 • eph keresztmetszet Istvánmező
 • constructa főzőlap Istvánmező
 • whirlpool főzőlap Istvánmező
 • megállt a villanyóra Istvánmező
 • villanyóra kiépítés Istvánmező
 • villanyóra regisztrált villanyszerelő Istvánmező
 • főelosztó javítás, felújítás, karbantartás Istvánmező

Istvánmezői villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés Istvánmező övezetében

Elektromos specialistaként vállalom az alábbi tevékenységeket: táphálózati gyorsszolgálat társasházban Istvánmező területén, tápellátó rendszerek felújítása és rutinszerű ellenőrzése Istvánmező környékén, új elektromos hálózatok megvalósítása.

Villanyszerelő Istvánmező

Villanyszerelő Istvánmező:
Zárlat megszüntetés, konnektorok cseréje, új hálózatok megvalósítása Istvánmező övezetében. Lakópark gyorsszolgálat. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok újjáépítése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől

Szakemberrel terveztessük meg a villamos hálózatunkat. A vezetékek és automaták ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét pl. egy társasház lakásai között. Az előírt földelés kiépítése kötelező, és életet menthet. A falban futó elektromos vezeték csak védelemmel ellátva futhat. Kizárólag egy fajta anyagú vezetékből építhető villany vezeték hálózat. Az összes elektromos sorkapocs kötését lényeges ellenőrizni, mielőtt beépítésre kerül. Az összes műszaki bekötés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Vizesblokkban (pl. WC) ne csatlakoztassunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét kizárólag villanyszerelő mester hajthatja végre. Vizes helyiségekben csakis földeléssel rendelkező konnektorokat használjunk. Tetőterekre fokozottabban érvényes, hogy lényeges a kitűnően elvégzett villanyszerelés.

Villamos hiba elhárítása Istvánmező

Villanyszerelés Istvánmező környékén

Mit biztosítok villanyszerelő profiként?
Villanyszerelő képesítéssel rendelkezem, és több mint 10 éve ebben a szakmában végzem a munkámat. Pontosan megjelenek a munkavégzés helyén. A hibaelhárítást úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Hétvégén is számíthat rám, a hét minden napján. Korrekt díjszabással vállalok munkákat Istvánmező vonzáskörzetében.

Mit lehet tudni a tapasztalt mesterről?
1. A szakember weboldala érthető, kézzelfogható tájékoztatást nyújt és hasznos.
2. A kapcsolati adatok könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. Az oldal konkrét ötleteket és bárki által bevethető megoldásokat nyújt.
4. Kedvező díjszabás, valamint jótállás a szerelésre.
5. Ügyeleti idő olvashatóvá tétele jól látható helyen.
6. Hozzáértő ember akire lehet számítani.
7. Precíz kiérés a munkavégzés helyére.
8. Gondosan elvégzett, szakértői tevékenység.
9. Számlaadás.

Villanyszerelés Istvánmező övezetében olcsó költségkerettel. Ünnepnapokon is dolgozom.

Elektromos szerelés fürdőben Istvánmező

A villanyszerelés önmagában felelősségteljes tevékenység. Ha a műveleteket magas páratartalmú helyen kell végrehajtani, akkor ez fokozottan elmondható. A fürdőszobán kívül ide sorolható még a WC és a helyi viszonyoktól függően akár a pince is.

A szerelésre szigorú előírások érvényesek, amelyek érintésvédelmi szempontból különféle veszélyfokozatú területekre osztják a nedves helyiséget. A fürdőszobába csapófedeles dugaszolóaljzatokat alkalmazunk, amelyek fokozzák az érintésvédelmet. Szigorúan tiltott a hosszabbító alkalmazása, csak a berendezések saját hálózati csatlakozóját szabad földelt dugaljba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a villanyszerelést bízza gyakorlott szakemberre!

Szakszerűtlen szerelés következménye:

hibás villanyszerelés kijavítása Istvánmező

Az elektromos áramütés hatása lehet égési sérülés, amely járhat komoly tartós károsodással is. Az egészség nem játék.

Elektromos főzőlap bekötése a konyhában

Minden típusú elektromos főzőlap előírás szerinti csatlakoztatását és üzembe helyezését elvégzem. Fontos tudni, hogy az elektromos gépek gyártói kizárólag végzettséggel bíró villanyszerelő által történő üzembe helyezés esetén nyújt garanciát.

Zanussi villanytűzhely bekötése 220V Istvánmező

Ha esetleg új elektromos berendezéseket vásárol lakásába, tanácsos hozzáértő mesterembertől tájékoztatást kérni arról, hogy otthoni elektromos hálózatának jellemzői megfelelőek-e az új eszköz ellátására.

Elosztószekrény szervizelése

A biztosítéktábla a fővezeték oldalon lényeges szegmense a ház villamos hálózatának. Tökéletes megfelelősége technikai szempontból kardinális a hibák, zárlatok és áramszünetek megakadályozása céljából.

biztosítéktábla szerelése Istvánmező

A biztosítéktáblában kapnak helyet a kismegszakítók és a FI-relé is, amely óvja az egész hálózatot a meghibásodással szemben. A régi vagy hiányos (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát cserélni kell!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” vészjósló következményekkel járhat, ezért tilos!! Az élet védelme érdekében bizonyos intervallum elteltével át kell vizsgáltatni a biztosítéktáblát megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező villanyszerelővel.

Elektromos vízmelegítő bekötése

Új villanybojler hosszú távú tartósságának alappillére a szakszerű beüzemelés. Számtalan elhárított hiba után állíthatom, hogy a tulajdonosok “ügyeskedése” már rengeteg meghibásodást okozott a háztartásokban a vízmelegítő nem szakszerű bekötése miatt.

villanybojler biztonsági szelep bekötése Istvánmező

Az élet védelme érdekében és az elektromos bojler működési idejének kiterjesztése érdekében jobb, ha a vízmelegítő bekötését is villanyszerelőre bízza, ugyanis tüzet is okozhat egy nem előírásszerűen elvégzett bekötés miatt. A bekötő vezetékek átmérőjének és terhelhetőségének felülvizsgálata lényeges művelet az előírásszerű bekötés.

A vízmelegítő jó hatásfokkal való üzemeltetése időközi karbantartást, elektromos felülvizsgálatot kíván!

Rövidzárlatok felderítése

A lakásban keletkezett zárlatok mihamarabbi felderítése és mentesítése modern műszereket és hozzáértést igényel. A szakaszolás elengedhetetlen lépése a meghibásodás lokalizálásának, és hogy tudjuk, hol lehet a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát zárlatos garázsvilágítás. Sokszor nem is gondolná, hogy milyen szorosan összefüggenek a dolgok és a villamos hálózat egyes szakaszai, illetve a fogyasztók.

A konnektorok szabványos csatlakoztatása sem elhanyagolandó tevékenység, mert ez is kihathat bizonyos hálózati fogyasztók villamos eszközeinek funkcionálására vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki problémákra.

A vezetékek áthúzása sokszor igényelt tevékenység, amelyet nagy tapasztalattal, így gyorsan tudok elvégezni.

Reménykedem abban, hogy a szakmai tapasztalatot igénylő villanyszerelési feladatokat inkább szakemberre bízza, nyugodtan hívhat egész nap, a hét minden napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ ajánlott villanyszerelő szolgáltatásai Istvánmező területén 0-24 a rendelkezésére állnak!