Villanyszerelés V. kerület Aranykéz utca

Megosztás

Villanyszerelés V. kerület Aranykéz utca

Azonnali villanyszerelés V. kerület Aranykéz utca környékén

Villanyszerelő szakemberként akár azonnal vállalom a helyszínre érkezést – V. kerület Aranykéz utca teljes területén és régiójában Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik egyebek között: elektromos hibakeresés, elosztók cseréje, biztosítócsere. Mindenféle elektromos hibaelhárítás, jótállással, villámgyors kiszállással. Konnektorok cseréje. Új hálózatok létrehozása és meglévő hálózatok fejlesztése. Villanyszerelés V. kerület Aranykéz utca környékén.

Ügyeleti villanyszerelés V. kerület Aranykéz utca régiójában

Villanyszerelő ügyelet lakásokban – profi villanyszerelés és villamos hálózati problémák megszüntetése garanciával. 0-24 gyorsszolgálati hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Elektromos tűzhelyek bekötése és javítása V. kerület Aranykéz utca övezetében. Kaputelefon szerelése és bekötése. Munkám ismérvei: villámgyors munkavégzés, minőség, elfogadható díjszabás!

 • lépcsőház világítás szerelés V. kerület Aranykéz utca
 • villanytűzhely bekötése 1 fázisra V. kerület Aranykéz utca
 • villanytűzhely problémák
 • rejtett világítás szerelés V. kerület Aranykéz utca
 • lámpa javítás V. kerület Aranykéz utca
 • biztosíték javítás V. kerület Aranykéz utca
 • zárlat biztosíték V. kerület Aranykéz utca
 • gipszkarton vezetékezés
 • kapcsoló bekötése fázisra V. kerület Aranykéz utca
 • kapcsoló leszedése V. kerület Aranykéz utca
 • 3 állású kapcsoló bekötése
 • gyújtáskapcsoló zárlat V. kerület Aranykéz utca
 • eph csatlakozás V. kerület Aranykéz utca
 • eph hálózat kialakítása V. kerület Aranykéz utca
 • főzőlap és sütő beépítése V. kerület Aranykéz utca
 • főzőlap üzembe helyezés V. kerület Aranykéz utca
 • villanyóra átírás elmű V. kerület Aranykéz utca
 • villanyóra piros led villog
 • villanyóra piros V. kerület Aranykéz utca
 • 3 fázisú villanyóra bekötése

V. kerület Aranykéz utcai ELMÜ ajánlott villanyszerelő

Villanyszerelés V. kerület Aranykéz utca környékén

Villanyszerelőként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: táphálózati gyorsszolgálat intézményben V. kerület Aranykéz utca környékén, tápellátó hálózatok újjáépítése és időszakos felülvizsgálata V. kerület Aranykéz utca környékén, új elektromos hálózatok megvalósítása.

Villanyszerelő V. kerület Aranykéz utca

Villanyszerelés V. kerület Aranykéz utca:
Elektromos hibakeresés, konnektorok cseréje, új hálózatok kivitelezése V. kerület Aranykéz utca környékén. Lakás karbantartás. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok felújítása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől

Kizárólag specialistával terveztessük meg a villamos hálózatunkat. A vezetékek és automaták ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk meg a lakásban lévő ágak között. Az előírt földelés létrehozása kötelező, és életet menthet. A falban lévő elektromos vezeték csak védőcsövezésben futhat. Pusztán egy anyagból készült kábelből állhat elektromos hálózat. Valamennyi elektromos sorkapocs kábelezését lényeges ellenőrizni, mielőtt a hálózat része lesz. Az összes villamos telepítés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Nedves helyiségekben (pl. WC) ne vegyünk igénybe hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét csak villanyszerelő szakember bonyolíthatja le. Nedves helyiségekben csak földeléssel ellátott dugaljakat használjunk. Tetőterekre fokozottabban érvényes, hogy hangsúlyozottan fontos a profi módon kivitelezett villanyszerelés.

Villamos hiba elhárítása V. kerület Aranykéz utca

Villanyszerelés V. kerület Aranykéz utca övezetében

Mit biztosítok villanyszerelő mesteremberként?
Villanyszerelő bizonyítvánnyal rendelkezem, és több éve ezen a területen dolgozom. Precízen megjelenek a munkaterületen. A nekem szánt munkát úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Ünnepnapokon is dolgozom, a hét minden napján. Megfizethető munkadíjért vállalok munkákat V. kerület Aranykéz utca területén.

Mik jellemzik a profi specialistát?
1. A szakértő honlapja érthető, informatív és hasznos.
2. Az elérhetőségek könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A blogja konkrét ötleteket és tanácsokat ad.
4. Megfizethető díjszabás, valamint garancia vállalás a munkára.
5. Ügyeleti idő feltüntetése.
6. Szaktudással felvértezett mester a telefonvonal másik végén.
7. A megbeszélt időben történő érkezés a munkaterületre.
8. Tiszta, gyors munka.
9. Számlaképes vállalkozás.

Villanyszerelés V. kerület Aranykéz utca vonzáskörzetében megfizethető árakkal. Hétvégén is számíthat rám.

Villanyszerelés fürdőszobában V. kerület Aranykéz utca

A tápellátó hálózatok üzembe helyezése önmagában engedélyhez kötött foglalatosság. Ha a hibaelhárítást vizes helyiségekben kell végezni, akkor ez fokozottan elmondható. A fürdőszobán kívül ide sorolható még a WC és a helyi viszonyoktól függően akár a pince is.

A mostohább feltételek mellett végzett hibaelhárításra szigorú szabványok alkalmazandók, amelyek érintésvédelmi szempontból különféle veszélyfokozatú területekre csoportosítják a lakás magas páratartalmú részét. A fürdőszobába csapófedeles dugaszolóaljzatokat ajánlunk, amelyek fokozzák az érintésvédelmet. Szigorúan tiltott a hosszabbító csatlakoztatása, pusztán a berendezések saját tápcsatlakozóját szabad földeléssel ellátott dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a villanyszerelést adja át hozzáértő mesternek!

Nem az előírások szerinti bekötés eredménye:

rossz villanyszerelés javítása V. kerület Aranykéz utca

Az áramütés hatása lehet égési sérülés, amely járhat komoly szívleállással is. Nem érdemes játszani vele.

Elektromos tűzhely bekötése a konyhában

Valamennyi márkájú villanytűzhely előírás szerinti bekötését és üzembe helyezését nyugodtan rám bízhatja. Fontos tudni, hogy az elektromos eszközök gyártói kizárólag végzettséggel bíró villanyszerelő által történő csatlakoztatás esetén szavatolja a működőképességet.

Zanussi villanytűzhely bekötése 220V V. kerület Aranykéz utca

Ha esetleg új elektromos eszközöket vásárol otthonra, tanácsos gyakorlott villanyszerelőhöz fordulni, hogy otthoni villamos adottságai alkalmasak-e az újonnan vett készülék üzemelésének biztosítására.

Elosztószekrény szervizelése

A biztosítéktábla a fővezeték felől kiemelt jelentőségű része otthona elektromos hálózatának. Kifogástalan megfelelősége technikai szempontból sarkalatos jelentőségű a meghibásodások, zárlatok és áramkiesések elkerülése érdekében.

FI-relé bekötése V. kerület Aranykéz utca

A biztosítéktáblában vannak elhelyezve a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely óvja az egész hálózatot a leégéssel szemben. Az elavult vagy nem előírások szerinti (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát cserélni kell!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” nagyon kockázatos, ezért nem megengedett!! Az élet védelme érdekében bizonyos intervallum elteltével ellenőriztetni kell a biztosítéktáblát megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező villanyszerelővel.

Elektromos vízmelegítő karbantartása

Új villanybojler hosszú távú tartósságának feltétele korrekt módon elvégzett beüzemelés. Tapasztalatból mondom, hogy a házi barkácsolás már számtalan meghibásodást okozott a társasházakban az elektromos bojler hiányos üzembe helyezése folytán.

villanybojler bekötése konnektorba V. kerület Aranykéz utca

Az élet védelme érdekében és az elektromos bojler élettartamának kiterjesztése érdekében optimálisabb megoldás, ha a vízmelegítő csatlakoztatását is villanyszerelőre bízza, mert leéghet az elektromos hálózat egy kontár módon elvégzett csatlakoztatás miatt. A bekötő vezetékek átmérőjének és terhelhetőségének ellenőrzése kiemelt jelentőségű művelet a szakszerű bekötés.

A vízmelegítő hatékony működtetése rendszeres ellenőrzést, villamos felülvizsgálatot igényel!

Rövidzárlatok hibakeresése

Az otthoni rövidzárlatok haladéktalan hibakeresése és megszüntetése korszerű eszközöket és hozzáértést igényel. A hibák kizárása fontos művelete a hiba lokalizálásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol fordulhat elő a hálózatban a hiba.

Volt már gondok forrása lépcsőházi kapcsoló. Hihetetlennek tűnhet, hogy mennyire összefüggenek a dolgok és a villamos rendszer egyes elemei, illetve a fogyasztók.

A kapcsolók előírás szerinti bekötése sem elhanyagolandó feladat, ugyanis ez is hatással lehet a különféle áramkörök villamos készülékeinek funkcionálására vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki hibákra.

A régi lakás hálózat felújítása sokszor igényelt szolgáltatás, amelyet nagy gyakorlattal, ezért gyorsan tudok végrehajtani.

Reménykedem abban, hogy a szakmai tapasztalatot igénylő villanyszerelési feladatokat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, nyugodtan hívhat non stop, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ akkreditált villanyszerelő szolgáltatásai V. kerület Aranykéz utca térségében non-stop elérhetőek az Ön számára!