Villanyszerelés V. kerület Astoria

Megosztás

Villanyszerelés V. kerület Astoria

Hibaelhárítás villanyszerelés V. kerület Astoria vonzáskörzetében

Villanyszerelő V. kerület. Villanyszerelés Belváros, Lipótváros. Villanyszerelő gyorsszolgálat Budapest V. kerület. Non-stop ügyfélszolgálat villanyszerelő.

Villanyszerelő szakemberként 1-2 órán belül vállalom a kiszállást – V. kerület Astoria teljes területén és környékén Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik többek között: megszakítók cseréje, lámpák cseréje, biztosítócsere. Mindenféle elektromos hibaelhárítás, garanciával, akár azonnali kiszállással. Kismegszakítók cseréje. Új hálózatok kivitelezése és meglévő hálózatok modernizálása. Villanyszerelés V. kerület Astoria régiójában.

SOS villanyszerelés V. kerület Astoria környékén

Villanyszerelő ügyelet lakásokban – szakszerű villanyszerelés és hibaelhárítás garanciával. 0-24 gyorsszolgálati hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Villanybojlerek bekötése és javítása V. kerület Astoria környékén. Kaputelefon szerelése és bekötése. Munkám ismérvei: gyorsaság, pontosság, elfogadható díjszabás!

 • lépcsőház világítás korszerűsítés V. kerület Astoria
 • villanytűzhely kismegszakító szerelés
 • villanytűzhely üzembe helyezése
 • panel lakás villanyszerelése
 • lecsapta a biztosítékot
 • biztosíték cseréje nagyobbra
 • biztosíték visszakapcsolása
 • gipszkarton vezetékezés V. kerület Astoria
 • kapcsoló fázis megszakítás V. kerület Astoria
 • zsinór kapcsoló bekötése V. kerület Astoria
 • elmű regisztrált villanyszerelő
 • vezeték zárlat V. kerület Astoria
 • eph bilincs felrakása
 • eph szerelés
 • constructa főzőlap
 • főzőlap üzembe helyezés V. kerület Astoria
 • villanyóra elektroszmog V. kerület Astoria
 • villanyóra ideiglenes áthelyezése
 • villanyóra problémák V. kerület Astoria
 • főelosztó javítás, felújítás, karbantartás V. kerület Astoria

V. kerület Astoriai SOS villanyszerelés

Villanyszerelés V. kerület Astoria környékén

Elektromos specialistaként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: táphálózati gyorsszolgálat lakásban V. kerület Astoria régiójában, elektromos rendszerek felújítása és időszakos felülvizsgálata V. kerület Astoria környékén, új elektromos hálózatok létrehozása.

non stop villanyszerelő V. kerület Astoria

Villanyszerelés V. kerület Astoria:
Elektromos hibakeresés, megszakítók cseréje, új hálózatok kiépítése V. kerület Astoria vonzáskörzetében. Épület gyorsszolgálat. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok átvezetékezése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tanácsok a villanyszerelőtől

Szakemberrel terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A vezetékek és kismegszakítók ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk meg az egyes áramkörök között. A szabványos földelés kivitelezése kötelező, és életet menthet. A falban futó kábelezés csak védelemmel ellátva kivitelezhető. Csak egy anyagból készült kábelből létesíthető elektromos hálózat. Minden elektromos sorkapocs vezetékezését kötelező ellenőrizni, mielőtt beszerelnénk. Valamennyi műszaki szerelés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Vizesblokkban (pl. fürdő) ne alkalmazzunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét kizárólag villanyszerelő szakember bonyolíthatja le. Nedves helyiségekben kizárólag földeléssel rendelkező konnektorokat használjunk. Tetőterekre fokozottabban érvényes, hogy hangsúlyozottan fontos a kitűnően elvégzett villanyszerelés.

Villamos hiba elhárítása V. kerület Astoria

Villanyszerelés V. kerület Astoria környékén

Mit biztosítok villanyszerelő szakemberként?
Villanyszerelő vizsgával rendelkezem, és több mint 10 éve ezen a területen dolgozom. A megbeszéltek szerint megjelenek ott, ahol számítanak rám. A hibaelhárítást a lehető legnagyobb odaadással végzem. Hétvégén is dolgozom, éjjel-nappal. Kedvező áron vállalok villanyszerelést V. kerület Astoria régiójában.

Mik jellemzik a profi specialistát?
1. A szakember internetes oldala érthető, kézzelfogható tájékoztatást nyújt és bizalmat kelt az olvasóban.
2. A kapcsolati adatok könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A honlap tippeket és bárki által bevethető megoldásokat nyújt.
4. Megfizethető díjszabás, valamint jótállás a szerelésre.
5. Nyitvatartás elérhetővé tétele.
6. Szakképzett munkatárs aki tanácsot tud adni.
7. Pontos kiérés a munkaterületre.
8. Tiszta, célra törő munka.
9. Számlaadás.

Villanyszerelés V. kerület Astoria övezetében kedvező költségkerettel. Hétvégén is dolgozom.

Elektromos szerelés fürdőszobában V. kerület Astoria

A nagyfeszültségű hálózatok szerelése már maga is veszélyes foglalatosság. Ha a hibaelhárítást magas páratartalmú helyen kell végrehajtani, akkor ez hatványozottan igaz. A fürdőszobán kívül itt említhető meg még a WC és a házban uralkodó feltételektől függően akár a szuterén is.

A szerelésre szigorú szabványok érvényesek, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra sorolják be a lakás magas páratartalmú részét. A fürdőszobába csapófedeles dugaszolóaljzatokat használunk, amelyek növelik a biztonságot. Szigorúan tiltott a hosszabbító csatlakoztatása, kizárólag a gépek saját tápcsatlakozóját szabad földeléssel ellátott dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a szerelést bízza gyakorlott szakemberre!

Nem szakszerű munka következménye:

rossz villanyszerelés javítása V. kerület Astoria

Az elektromos áramütés hatása lehet égési sérülés, amely járhat komoly fiziológiai következményekkel is. Nem érdemes játszani vele.

Villanytűzhely bekötése a konyhában

Minden típusú villanysütő előírás szerinti villamos rákötését és beüzemelését vállalom. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy az elektromos készülékek gyártói kizárólag engedéllyel rendelkező villanyszerelő által történő csatlakoztatás esetén szavatolja a működőképességet.

Electrolux villanytűzhely bekötése 220V V. kerület Astoria

Amennyiben új villamos gépet vásárol a házába, melegen ajánlott szakemberrel konzultálni, hogy házának műszaki paraméterei megfelelőek-e a nemrég vásárolt berendezések üzemelésének biztosítására.

Lakáselosztó karbantartása

A biztosítéktábla a fővezeték felől kiemelt jelentőségű eleme a lakás tápellátó hálózatának. Hibamentes megfelelősége technikai szempontból kardinális a meghibásodások, zárlatok és áramkiesések megakadályozása céljából.

elosztószekrény bekötése V. kerület Astoria

A biztosítéktáblában találhatók a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely óvja az egész hálózatot a tönkremenetellel szemben. Az elavult vagy hiányos (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát azonnal orvosolni kell!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása életveszélyes, ezért tilos!! Az élet védelme érdekében bizonyos intervallum elteltével érdemes átnézetni a biztosítéktáblát jól képzett mester által.

Elektromos vízmelegítő csatlakoztatása

Új villanybojler jó működésének alappillére az előírás szerinti beüzemelés. Hosszú évek tapasztalata, hogy a házi barkácsolás már számtalan gondot idézett elő a lakásokban a villanybojler rossz bekötése folytán.

villanybojler biztonsági szelep bekötése V. kerület Astoria

Az élet védelme érdekében és a vízmelegítő működési idejének kiterjesztése végett optimálisabb megoldás, ha a vízmelegítő beüzemelését is villanyszerelőre bízza, ugyanis tüzet is okozhat egy nem előírásszerűen végrehajtott üzembe helyezés miatt. A csatlakozó vezetékek keresztmetszetének és terhelhetőségének ellenőrzése fontos tevékenység a szakszerű bekötés.

A vízmelegítő hatékony működtetése időközi karbantartást, elektromos felülvizsgálatot kíván!

Elektromos zárlatok gyors elhárítása

Az otthoni rövidzárlatok haladéktalan hibakeresése és megszüntetése modern eszközöket és szakértelmet igényel. A szakaszolás lényeges lépése a meghibásodás behatárolásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol lehet a hálózatban a hiba.

Volt már gondok forrása zárlatos garázsvilágítás. Néha érthetetlen, hogy milyen szorosan összefüggenek a dolgok és a villamos hálózat egyes elemei, illetve a fogyasztók.

A konnektorok műszakilag megfelelő csatlakoztatása sem elhanyagolandó tevékenység, ugyanis ez is kihathat az egyes körök tápellátó készülékeinek üzemelésére vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki hibákra.

A régi lakás hálózat felújítása sokszor igényelt tevékenység, amelyet nagy tapasztalattal, ennek köszönhetően gyorsan tudok elvégezni.

Bízom benne, hogy a szakmai tapasztalatot igénylő villanyszerelési munkákat inkább szakemberre bízza, ebben számíthat rám non stop, a hét minden napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) villanyszerelési szolgáltatásai V. kerület Astoria övezetében non-stop igénybe vehetők!