Villanyszerelés V. kerület Báthory utca

Megosztás

Villanyszerelés V. kerület Báthory utca

Sürgősségi villanyszerelés V. kerület Báthory utca régiójában

Villanyszerelő specialistaként gyakorlatilag rögtön vállalom a kiszállást – V. kerület Báthory utca teljes területén és övezetében Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik egyebek között: zárlat megszüntetése, lámpák cseréje, biztosítócsere. Mindenféle villamossági hibák megszüntetése, garanciával, gyors kiszállással. Kismegszakítók cseréje. Új hálózatok szerelése és meglévő hálózatok fejlesztése. Villanyszerelés V. kerület Báthory utca régiójában.

0-24 villanyszerelés V. kerület Báthory utca régiójában

Sürgősségi villanyszerelés üzlethelyiségekben – professzionális villanyszerelés és villamos hálózati problémák megszüntetése szavatolva a munka minőségét. 0-24 ELMÜ hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Villanybojlerek bekötése és javítása V. kerület Báthory utca régiójában. Lakásriasztók kiépítése. Munkám jellemzői: gyorsaság, precizitás, megfizethető munkadíj!

 • lépcsőházi kapcsoló bekötése V. kerület Báthory utca
 • villanytűzhely bekötése 3 fázisra V. kerület Báthory utca
 • villanytűzhely zanussi beüzemelés
 • rejtett világítás szerelés
 • lámpa és kapcsoló bekötés
 • biztosíték javítás
 • biztosíték villanyszerelés
 • csillár vezetékezés V. kerület Báthory utca
 • b típusú áramvédő kapcsoló szerelése V. kerület Báthory utca
 • legrand kapcsoló bekötése
 • 380v kapcsoló bekötése V. kerület Báthory utca
 • zárlatos mosógép
 • eph csomópont kialakítása
 • eph rendszer kialakítása
 • gorenje főzőlap gyerekzár kikapcsolása
 • zepter főzőlap
 • villanyóra bevizsgálás V. kerület Báthory utca
 • okos villanyóra elmű
 • villanyóra plomba hiányzik
 • 1 fázisú villanyóra bekötése

V. kerület Báthory utcai SOS villanyszerelés

Villanyszerelés V. kerület Báthory utca területén

Elektromos specialistaként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: táphálózati gyorsszolgálat lakásban V. kerület Báthory utca területén, elektromos hálózatok átépítése és időszakos karbantartása V. kerület Báthory utca területén, új elektromos hálózatok létesítése.

Villanyszerelő V. kerület Báthory utca

Villanyszerelés V. kerület Báthory utca:
Zárlat megszüntetés, megszakítók cseréje, új hálózatok telepítése V. kerület Báthory utca övezetében. Épület villanyszerelés. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok újjáépítése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől

Csak hozzáértő villanyszerelővel terveztessük meg a villamos hálózatunkat. A vezetékek és automaták ne legyenek alul méretezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk meg pl. egy társasház lakásai között. A szabványos földelés kivitelezése kötelező, és életet menthet. A falban lévő kábelezés csak védelemmel ellátva engedélyezett. Kizárólag egy fajta anyagú vezetékből szerelhető villany vezeték hálózat. Minden elektromos sorkapocs kábelezését fontos ellenőrizni, mielőtt a hálózat része lesz. Minden villamos bekötés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Nedves helyiségekben (pl. fürdő) ne vegyünk igénybe hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét csak villanyszerelő mester végezheti. Nedves helyiségekben csakis földelt dugaszoló aljzatokat használjunk. Padlásterekre még hatványozottabban érvényes, hogy lényeges a profi módon kivitelezett villanyszerelés.

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés V. kerület Báthory utca környékén

Mit kínálok Önnek villanyszerelő mesteremberként?
Villanyszerelő végzettséggel rendelkezem, és több éve ezen a területen tevékenykedem. A megbeszéltek szerint megjelenek a munkavégzés helyén. Az aktuális feladatot úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Ünnepnapokon is számíthat rám, éjjel-nappal. Kedvező áron vállalok villanyszerelést V. kerület Báthory utca vonzáskörzetében.

Milyen az ideális villanyszerelő szakember?
1. A szerelő honlapja átlátható, informatív és hasznos.
2. A kapcsolati adatok megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A honlap konkrét ötleteket és bárki által bevethető megoldásokat ad.
4. Jutányos díjszabás, valamint jótállás a szerelésre.
5. Nyitvatartás feltüntetése.
6. Szakképzett munkatárs aki azonnal átlátja a problémát.
7. Pontos kiérés a lakásba.
8. Tiszta, szakértői tevékenység.
9. Tervdokumentáció átadása.

Villanyszerelés V. kerület Báthory utca régiójában olcsó árakkal. Ünnepnapokon is dolgozom.

Villanyszerelés fürdőszobában V. kerület Báthory utca

A nagyfeszültségű hálózatok szerelése már maga is felelősségteljes foglalatosság. Ha a műveleteket vizes helyiségekben kell végrehajtani, akkor ez hatványozottan elmondható. A fürdőszobán kívül ide tartozik még a WC és az adott körülményektől függően akár a szuterén is.

A mostohább feltételek mellett végzett hibaelhárításra szigorú előírások érvényesek, amelyek érintésvédelmi szempontból különféle veszélyfokozatú területekre osztják a lakás magas páratartalmú részét. A fürdőszobába csapófedeles konnektorokat javasolunk, amelyek növelik a biztonságot. Szigorúan tiltott a hosszabbító alkalmazása, csak a készülékek saját tápcsatlakozóját szabad földelt dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a villanyszerelést bízza gyakorlott szakemberre!

Szakszerűtlen bekötés eredménye:

szakszerűtlen bekötés megszüntetése V. kerület Báthory utca

Az áramütés eredménye lehet érrendszeri és idegi bántalom, amely járhat súlyos fiziológiai következményekkel is. Az egészség nem játék.

Elektromos főzőlap bekötése a konyhában

Valamennyi típusú elektromos főzőlap gyártó által meghatározott bekötését és beüzemelését vállalom. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy az elektromos készülékek gyártói csak engedéllyel rendelkező villanyszerelő által történő üzembe helyezés esetén ad jótállást.

villanytűzhely bekötése V. kerület Báthory utca

Amennyiben új villamos gépet vásárol a házába, tanácsos hozzáértő mesterembertől tájékoztatást kérni arról, hogy a lakás műszaki paraméterei megfelelnek-e az új készülék üzemelésének biztosítására.

Kismegszakító csatlakoztatása

A biztosítéktábla a fővezeték oldalon kiemelt jelentőségű szegmense otthona villamos hálózatának. Kifogástalan megfelelősége technikai szempontból kardinális a hibák, zárlatok és áramkiesések megakadályozása végett.

FI-relé bekötése V. kerület Báthory utca

A biztosítéktáblában vannak elhelyezve a kismegszakítók és a FI-relé is, amely védi a teljes hálózatot a tönkremenetellel szemben. A régi vagy hiányos (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát cserélni kell!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása vészjósló következményekkel járhat, ezért tilos!! Az élet védelme érdekében néhány évente érdemes átnézetni a biztosítéktáblát megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező mester által.

Elektromos vízmelegítő csatlakoztatása

Új villanybojler hosszú távú tartósságának feltétele a szakszerű bekötés. Számtalan elhárított hiba után állíthatom, hogy a házi barkácsolás már számtalan meghibásodást okozott a társasházakban a vízmelegítő nem szakszerű csatlakoztatása miatt.

villanybojler biztonsági szelep bekötése V. kerület Báthory utca

Életvédelmi okokból és az elektromos bojler élettartamának meghosszabbítása végett jobb, ha az elektromos bojler üzembe helyezését is villanyszerelőre bízza, ugyanis tüzet is okozhat egy kontár módon elvégzett beüzemelés miatt. A csatlakozó kábelek keresztmetszetének és terhelhetőségének ellenőrzése fontos tevékenység a szabványos üzembe helyezés.

Az elektromos bojler hatékony működtetése rendszeres ellenőrzést, elektromos felülvizsgálatot kíván!

Rövidzárlatok gyors elhárítása

A lakásban keletkezett rövidzárlatok azonnali felderítése és megszüntetése korszerű eszközöket és szakértelmet igényel. A fogyasztói körök ellenőrzése központi művelete a meghibásodás lokalizálásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol fordulhat elő a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát zárlatos garázsvilágítás. Sokszor nem is gondolná, hogy mennyire kapcsolódnak a dolgok és az elektromos hálózat egyes szakaszai, illetve a fogyasztók.

A lámpák műszakilag megfelelő beüzemelése sem elhanyagolandó tevékenység, mert ez is kihathat bizonyos hálózati fogyasztók villamos berendezéseinek funkcionálására vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki hibákra.

A vezetékek áthúzása gyakran igényelt szolgáltatás, amelyet nagy gyakorlattal, így gyorsan tudok elvégezni.

Reménykedem abban, hogy a szakértelmet igénylő villanyszerelési munkákat inkább szakemberre bízza, ebben számíthat rám non stop, a hét minden napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ ajánlott villanyszerelő szolgáltatásai V. kerület Báthory utca térségében éjjel-nappal a rendelkezésére állnak!