Villanyszerelés V. kerület Nyugati tér

Megosztás

Villanyszerelés V. kerület Nyugati tér

SOS villanyszerelés V. kerület Nyugati tér térségében

Villanyszerelő mesterként akár azonnal vállalom a helyszínre érkezést – V. kerület Nyugati tér teljes területén és környékén Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik például: elektromos hibakeresés, elosztók cseréje, biztosíték cseréje. Bármilyen jellegű villamossági hibák megszüntetése, garanciával, akár azonnali kiszállással. Biztosítéktáblák cseréje. Új hálózatok létesítése és meglévő hálózatok korszerűsítése. Villanyszerelés V. kerület Nyugati tér vonzáskörzetében.

Éjjel-nappali villanyszerelés V. kerület Nyugati tér vonzáskörzetében

Villanyszerelő ügyelet bevásárlóközpontokban – professzionális villanyszerelés és villamos hálózati problémák megszüntetése garanciával. 0-24 gyorsszolgálati hibaelhárítás a hét minden napján. Villanybojlerek bekötése és javítása V. kerület Nyugati tér területén. Kaputelefon szerelése és bekötése. Munkám ismérvei: gyorsaság, precizitás, elfogadható díjszabás!

 • lépcsőházi automata bekötése
 • villanytűzhely beépítés
 • villanytűzhely üzembe helyezése V. kerület Nyugati tér
 • medence világítás szerelése
 • lecsapja a biztosítékot V. kerület Nyugati tér
 • biztosíték hiba javítása
 • biztosíték lecsap
 • gipszkarton vezetékezés V. kerület Nyugati tér
 • érintőkapcsoló csere
 • a1 a2 l kapcsoló bekötése V. kerület Nyugati tér
 • 2 állású kapcsoló bekötése V. kerület Nyugati tér
 • zárlatos a mosógép
 • eph csatlakozás
 • eph konvektor
 • főzőlap hibák
 • 6 főzőlapos tűzhely beüzemelés V. kerület Nyugati tér
 • villanyóra burkolat V. kerület Nyugati tér
 • villanyóra nem mér V. kerület Nyugati tér
 • villanyóra problémák V. kerület Nyugati tér
 • villanyóra visszafelé forog V. kerület Nyugati tér

V. kerület Nyugati téri Gyorsvillany Kft.

Villanyszerelés V. kerület Nyugati tér régiójában

Elektromos specialistaként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: elektromos gyorsszerviz társasházban V. kerület Nyugati tér vonzáskörzetében, tápellátó rendszerek átépítése és rendszeres karbantartása V. kerület Nyugati tér környékén, új elektromos hálózatok kiépítése.

non stop villanyszerelő V. kerület Nyugati tér

Villanyszerelés V. kerület Nyugati tér:
Elektromos hibakeresés, konnektorok cseréje, új hálózatok kivitelezése V. kerület Nyugati tér régiójában. Lakópark villanyszerelés. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok felújítása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tanácsok a villanyszerelőtől

Csak hozzáértő villanyszerelővel terveztessük meg a villamos hálózatunkat. A huzalok és automaták ne legyenek alul méretezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét az egyes áramkörök között. Az előírt földelés kivitelezése kötelező, és életet menthet. A falban futó elektromos vezeték csak védőcsövezésben engedélyezett. Csakis egy anyagból készült vezetékből szerelhető villamos hálózat. Az összes elektromos sorkapocs huzalozását lényeges ellenőrizni, mielőtt a hálózat része lesz. Minden műszaki bekötés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Nedves helyiségekben (pl. dohos szuterén) ne alkalmazzunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét csak villanyszerelő profi bonyolíthatja le. Nedves helyiségekben az előírásoknak megfelelően földeléssel ellátott konnektorokat alkalmazzunk. Padlásterekre fokozottabban érvényes, hogy hangsúlyozottan fontos a profi módon kivitelezett villanyszerelés.

Villamos hiba elhárítása V. kerület Nyugati tér

Villanyszerelés V. kerület Nyugati tér területén

Mit kínálok Önnek villanyszerelő mesteremberként?
Villanyszerelő képesítéssel rendelkezem, és másfél évtizede ebben a szakmában tevékenykedem. A megbeszéltek szerint megjelenek a munkaterületen. A rám bízott szerelést úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Ünnepnapokon is számíthat rám, non stop. Korrekt díjszabással vállalok villanyszerelést V. kerület Nyugati tér régiójában.

Mik jellemzik a profi specialistát?
1. A szakértő internetes oldala érthető, informatív és bizalmat kelt az olvasóban.
2. Az elérhetőségek könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. Az oldal tippeket és tanácsokat ad.
4. Olcsó munkadíj, illetve jótállás a szerelésre.
5. Nyitvatartás kiírása.
6. Hozzáértő ember aki tanácsot tud adni.
7. Pontos kiérés a munkavégzés helyére.
8. Gondosan elvégzett, gyors tevékenység.
9. Számlaképes vállalkozás.

Villanyszerelés V. kerület Nyugati tér övezetében jutányos árakkal. Ünnepnapokon is számíthat rám.

Villanyszerelés fürdőszobában V. kerület Nyugati tér

A tápellátó hálózatok üzembe helyezése önmagában engedélyhez kötött foglalatosság. Ha a hibaelhárítást vizesblokkban kell végrehajtani, akkor ez még inkább érvényes. A fürdőszobán kívül ide tartozik még a WC és a házban uralkodó feltételektől függően akár a pince is.

A szerelésre szigorú előírások alkalmazandók, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra sorolják be a vizes területet. A fürdőszobába csapófedeles dugaszolóaljzatokat ajánlunk, amelyek fokozzák a biztonságot. Tilos a hosszabbító alkalmazása, kizárólag a gépek saját tápcsatlakozóját szabad földelt dugaljba csatlakoztatni.

Vizesblokkban az üzembe helyezést bízza gyakorlott szakemberre!

Szakszerűtlen szerelés következménye:

szakszerűtlen bekötés megszüntetése V. kerület Nyugati tér

Az áramütés következménye lehet akut biológiai hatás, amely járhat súlyos légzési paralízissel is. Nem érdemes játszani vele.

Elektromos tűzhely bekötése a konyhában

Valamennyi típusú villanysütő szakszerű elektromos hálózatra kötését és beüzemelését elvégzem. Fontos tudni, hogy a villamos készülékek gyártói csak szakképzett villanyszerelő által történő üzembe helyezés esetén szavatolja a működőképességet.

Electrolux villanytűzhely bekötése 220V V. kerület Nyugati tér

Amennyiben új villamos berendezéseket vásárol lakásába, melegen ajánlott hozzáértő mesterembertől tájékoztatást kérni arról, hogy otthoni elektromos hálózatának jellemzői alkalmasak-e a nemrég vásárolt berendezések üzemelésének biztosítására.

Kismegszakító csatlakoztatása

A biztosítéktábla a fővezeték oldalon lényeges szegmense a ház elektromos hálózatának. Hibamentes műszaki állapota sarkalatos jelentőségű a meghibásodások, zárlatok és áramszünetek elkerülése végett.

elosztószekrény bekötése V. kerület Nyugati tér

A biztosítéktáblában kapnak helyet a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely védi a teljes hálózatot a leégéssel szemben. Az elavult vagy nem előírások szerinti (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát azonnal orvosolni kell!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” nagyon kockázatos, ezért tilos!! Az élet védelme érdekében bizonyos intervallum elteltével rutinellenőrzésnem kell alávetni a biztosítéktáblát egy villanyszerelővel.

Elektromos bojler szervizelése

Új villanybojler hosszú távú tartósságának alapvető előfeltétele az előírás szerinti csatlakoztatás. Sok-sok év mondatja velem, hogy a tulajdonosok “ügyeskedése” már számtalan meghibásodást okozott a lakásokban a vízmelegítő nem szakszerű beüzemelése miatt.

villanybojler bekötése konnektorba V. kerület Nyugati tér

Az élet védelme érdekében és az elektromos bojler üzemidejének kiterjesztése érdekében okosabban jár el, ha a vízmelegítő üzembe helyezését is villanyszerelőre bízza, mert tüzet is okozhat egy nem szabályosan végrehajtott bekötés miatt. A beüzemeléshez szükséges kábelek keresztmetszetének és amperszámának felülvizsgálata lényeges tevékenység a szabványos üzembe helyezés.

A vízmelegítő jó hatásfokkal való üzemeltetése rendszeres karbantartást, villamos felülvizsgálatot kíván!

Rövidzárlatok felderítése

Az otthoni zárlatok mihamarabbi felderítése és megszüntetése modern eszközöket és szakértelmet igényel. A fogyasztói körök ellenőrzése lényeges lépése a hiba behatárolásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol lehet a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát zárlatos garázsvilágítás. Sokszor nem is gondolná, hogy milyen szorosan összefüggenek a dolgok és az elektromos rendszer egyes elemei, illetve a fogyasztók.

A dugaljak előírás szerinti csatlakoztatása sem elhanyagolandó tevékenység, ugyanis ez is hatással lehet az egyes körök elektromos berendezéseinek működésére vagy éppen az esetleges műszaki hibákra.

A lakás villanyszerelés sokszor igényelt tevékenység, amelyet nagy tapasztalattal, így gyorsan tudok végrehajtani.

Bízom benne, hogy a szakmai tapasztalatot igénylő villanyszerelési munkákat inkább szakemberre bízza, nyugodtan hívhat non stop, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ ajánlott villanyszerelő szolgáltatásai V. kerület Nyugati tér régiójában 0-24 a rendelkezésére állnak!