Villanyszerelés Zöldmál

Megosztás

Villanyszerelés Zöldmál

Azonnali villanyszerelés Zöldmál vonzáskörzetében

Villanyszerelő mesterként 1-2 órán belül vállalom a helyszínre érkezést – Zöldmál teljes területén és övezetében Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik például: elektromos hibakeresés, kapcsolók cseréje, biztosítócsere. Mindennemű elektromos hibaelhárítás, jótállással, villámgyors kiszállással. Kapcsolók cseréje. Új hálózatok szerelése és meglévő hálózatok naprakésszé alakítása. Villanyszerelés Zöldmál vonzáskörzetében.

0-24 villanyszerelés Zöldmál vonzáskörzetében

Villanyszerelő ügyelet bevásárlóközpontokban – profi villanyszerelés és hibaelhárítás szavatolva a munka minőségét. SOS gyorsszolgálati hibaelhárítás a hét minden napján. Elektromos tűzhelyek bekötése és javítása Zöldmál régiójában. Kaputelefon szerelése és bekötése. Munkám ismérvei: gyorsaság, pontosság, korrekt ár!

 • lépcsőházi világítás bekötése
 • villanytűzhely beépítés Zöldmál
 • villanytűzhely üzembe helyezése
 • álmennyezet világítás szerelése
 • biztosíték automata javítás Zöldmál
 • olvadó biztosító érintésvédelem
 • biztosíték zúg
 • kaputelefon vezetékezés Zöldmál
 • érintőkapcsoló csere Zöldmál
 • kapcsoló lámpa bekötése
 • 2 állású kapcsoló bekötése
 • villanymotor zárlat Zöldmál
 • eph felülvizsgálat
 • eph szerelés
 • főzőlap hőfokszabályzó elektromos bekötése
 • zanussi főzőlap bekötése
 • villanyóra elromlott Zöldmál
 • elmű új villanyóra
 • villanyóra regisztrált villanyszerelő Zöldmál
 • villanyóra visszaszerelés Zöldmál

Zöldmáli ELMÜ ajánlott villanyszerelő

Villanyszerelés Zöldmál övezetében

Elektromos specialistaként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: táphálózati gyorsszolgálat intézményben Zöldmál régiójában, elektromos hálózatok újjáépítése és időszakos ellenőrzése Zöldmál környékén, új elektromos hálózatok megvalósítása.

non stop villanyszerelő Zöldmál

Villanyszerelés Zöldmál:
Elektromos hibakeresés, konnektorok cseréje, új hálózatok telepítése Zöldmál régiójában. Családi ház gyorsszolgálat. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok felújítása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől

Szakemberrel terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A huzalok és automaták ne legyenek alul méretezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk meg a fogyasztók között. A szabványos földelés telepítése kötelező, és életet menthet. A falban futó kábelezés csak védelemmel ellátva futhat. Csak egy fajta anyagú kábelből szerelhető elektromos hálózat. Valamennyi elektromos sorkapocs kábelezését kötelező ellenőrizni, mielőtt a hálózat része lesz. Az összes műszaki telepítés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Nedves helyiségekben (pl. WC) ne alkalmazzunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét csak villanyszerelő szakember hajthatja végre. Nedves helyiségekben az előírásoknak megfelelően földeléssel ellátott dugaszoló aljzatokat alkalmazzunk. Tetőterekre még hatványozottabban érvényes, hogy hangsúlyozottan fontos a profi módon kivitelezett villanyszerelés.

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés Zöldmál övezetében

Mit nyújtok villanyszerelő gyorsszolgálatosként?
Villanyszerelő vizsgával rendelkezem, és másfél évtizede ebben a szakmában tevékenykedem. Precízen megjelenek ott, ahol számítanak rám. A nekem szánt munkát a lehető legnagyobb odaadással végzem. Ünnepnapokon is számíthat rám, éjjel-nappal. Megfizethető munkadíjért vállalok munkákat Zöldmál régiójában.

Milyen az ideális villanyszerelő szakember?
1. A szakértő honlapja átlátható, kézzelfogható tájékoztatást nyújt és bizalmat kelt az olvasóban.
2. Az elérhetőségek könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. Az oldal konkrét ötleteket és tanácsokat nyújt.
4. Megfizethető munkadíj, illetve garancia vállalás a munkára.
5. Nyitvatartás olvashatóvá tétele jól látható helyen.
6. Szaktudással felvértezett mester aki tanácsot tud adni.
7. A megbeszélt időben történő érkezés a munkavégzés helyére.
8. Tiszta, célra törő munka.
9. Számlaadás.

Villanyszerelés Zöldmál területén jutányos árakkal. Ünnepnapokon is számíthat rám.

Villanyszerelés fürdőszobában Zöldmál

A tápellátó hálózatok üzembe helyezése önmagában veszélyes tevékenység. Amennyiben a műveleteket vizes helyiségekben kell végezni, akkor ez fokozottan érvényes. A fürdőszobán kívül itt említhető meg még a WC és a házban uralkodó feltételektől függően akár a szuterén is.

Azt ilyen jellegű munkára szigorú szabványok vonatkoznak, amelyek érintésvédelmi szempontból különféle veszélyfokozatú területekre osztják a vizes területet. A fürdőbe csapófedeles aljzatokat használunk, amelyek fokozzák a biztonságot. Nem engedélyezett a hosszabbító használata, kizárólag a készülékek saját hálózati csatlakozóját szabad földelt dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a hibaelhárítást bízza gyakorlott szakemberre!

Szakszerűtlen bekötés következménye:

hibás villanyszerelés kijavítása Zöldmál

Az áramütés eredménye lehet akut biológiai hatás, amely járhat súlyos sokkhatással is. Nem érdemes játszani vele.

Elektromos tűzhely bekötése a konyhában

Az összes típusú villanytűzhely szakszerű villamos rákötését és beüzemelését elvégzem. Fontos tudni, hogy a villamos készülékek gyártói csak engedéllyel rendelkező villanyszerelő által történő beüzemelés esetén szavatolja a működőképességet.

Electrolux villanytűzhely bekötése 220V Zöldmál

Ha esetleg új villamos gépet vásárol a házába, melegen ajánlott szakemberrel konzultálni, hogy a lakás elektromos hálózatának jellemzői alkalmasak-e az újonnan vett berendezések üzemelésének biztosítására.

Fi-relé karbantartása

A biztosítéktábla a fővezeték oldalon hangsúlyos alkotóeleme otthona villamos hálózatának. Hibamentes műszaki állapota központi kérdés a meghibásodások, zárlatok és áramszünetek kiküszöbölése céljából.

FI-relé bekötése Zöldmál

A biztosítéktáblában vannak elhelyezve a kismegszakítók és a FI-relé is, amely óvja az egész hálózatot a meghibásodással szemben. Az elavult vagy nem jól kialakított (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát haladéktalanul át kell alakítani!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása nagyon kockázatos, ezért tilos!! A balesetveszély elkerülése érdekében bizonyos intervallum elteltével ellenőriztetni kell a biztosítéktáblát megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberrel.

Elektromos bojler karbantartása

Új villanybojler hosszú távú tartósságának alapvető előfeltétele korrekt módon elvégzett beüzemelés. Számtalan elhárított hiba után állíthatom, hogy a rokon vagy szomszéd által elvégzett nem szakszerű munka már megszámlálhatatlan meghibásodást idézett elő a társasházakban a vízmelegítő hiányos bekötése miatt.

villanybojler bekötése konnektorba Zöldmál

Az élet védelme érdekében és a vízmelegítő működési idejének kiterjesztése érdekében optimálisabb megoldás, ha a vízmelegítő beüzemelését is villanyszerelőre bízza, ugyanis tüzet is okozhat egy nem szabályosan végrehajtott csatlakoztatás miatt. A beüzemeléshez szükséges vezetékek keresztmetszetének és terhelhetőségének felülvizsgálata fontos művelet a szabványos üzembe helyezés.

Az elektromos bojler jó hatásfokkal való üzemeltetése rendszeres ellenőrzést, villamos felülvizsgálatot kíván!

Rövidzárlatok felderítése

Az otthoni rövidzárlatok mihamarabbi felderítése és megszüntetése fejlett technológiájú eszközöket és szakértelmet igényel. A hibák kizárása lényeges művelete a hiba behatárolásának, és hogy tudjuk, hol lehet a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát lépcsőházi kapcsoló. Néha érthetetlen, hogy mennyire összefüggenek a dolgok és az elektromos rendszer egyes részei, illetve a fogyasztók.

A dugaljak előírás szerinti üzembe helyezése sem elhanyagolandó tevékenység, mert ez is hatással lehet az egyes körök elektromos berendezéseinek működésére vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki problémákra.

A régi lakás hálózat felújítása sokszor igényelt szolgáltatás, amelyet nagy tapasztalattal, ezért gyorsan tudok elvégezni.

Bízom benne, hogy a nagy hozzáértést igénylő villanyszerelési feladatokat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, ebben számíthat rám a nap 24 órájában, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ akkreditált villanyszerelő szolgáltatásai Zöldmál környékén non-stop elérhetőek az Ön számára!