Villanyszerelő 0-24 V. kerület Duna-sor

Megosztás

Villanyszerelő 0-24 V. kerület Duna-sor

Azonnali villanyszerelés V. kerület Duna-sor régiójában

Villanyszerelő specialistaként gyakorlatilag rögtön vállalom a kiszállást – V. kerület Duna-sor teljes területén és régiójában Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik egyebek között: megszakítók cseréje, elosztók cseréje, biztosíték cseréje. Bármilyen jellegű villamossági hibák megszüntetése, garanciával, akár azonnali kiszállással. Konnektorok cseréje. Új hálózatok szerelése és meglévő hálózatok fejlesztése. Villanyszerelés V. kerület Duna-sor övezetében.

0-24 villanyszerelés V. kerület Duna-sor vonzáskörzetében

Sürgősségi villanyszerelés intézményekben – hozzáértő villanyszerelés és villamos hálózati problémák megszüntetése szavatolva a munka minőségét. Ügyeleti ELMÜ hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Villanybojlerek bekötése és javítása V. kerület Duna-sor régiójában. Mozgásérzékelők telepítése. Munkám jellemzői: villámgyors munkavégzés, pontosság, elfogadható díjszabás!

 • lépcsőházi automata bekötése V. kerület Duna-sor
 • villanytűzhely biztosíték beépítése V. kerület Duna-sor
 • amica villanytűzhely beüzemelése V. kerület Duna-sor
 • panel lakás villanyszerelése V. kerület Duna-sor
 • leveri a biztosítékot
 • biztosíték cseréje nagyobbra V. kerület Duna-sor
 • biztosíték probléma V. kerület Duna-sor
 • gipszkarton vezetékezés V. kerület Duna-sor
 • glimmlámpás kapcsoló bekötése
 • kapcsoló összeszerelés
 • elmű villanyszerelő V. kerület Duna-sor
 • villamos zárlat
 • eph ellenőrzése V. kerület Duna-sor
 • eph konvektor V. kerület Duna-sor
 • candy főzőlap beüzemelése
 • 6 főzőlapos tűzhely beüzemelés V. kerület Duna-sor
 • villanyóra égett szag V. kerület Duna-sor
 • villanyóra ideiglenes áthelyezése
 • villanyóra piros led világít V. kerület Duna-sor
 • villanyóra visszaszerelés

V. kerület Duna-sori ELMÜ akkreditált villanyszerelő

Villanyszerelés V. kerület Duna-sor vonzáskörzetében

Elektromos specialistaként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: táphálózati gyorsszolgálat üzletben V. kerület Duna-sor környékén, villamos rendszerek újjáépítése és időszakos karbantartása V. kerület Duna-sor övezetében, új elektromos hálózatok létesítése.

non stop villanyszerelő V. kerület Duna-sor

Villanyszerelő V. kerület Duna-sor:
Zárlat megszüntetés, megszakítók cseréje, új hálózatok telepítése V. kerület Duna-sor vonzáskörzetében. Társasház villanyszerelés. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok átvezetékezése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tanácsok a villanyszerelőtől

Csak hozzáértő villanyszerelővel terveztessük meg a villamos hálózatunkat. A vezetékek és kismegszakítók ne legyenek alul méretezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét az egyes áramkörök között. A szabványos földelés létrehozása kötelező, és életet menthet. A falban futó kábelezés csak védőcsövezésben kivitelezhető. Kizárólag egy anyagból készült vezetékből állhat elektromos hálózat. Minden elektromos sorkapocs huzalozását lényeges ellenőrizni, mielőtt beszerelnénk. Az összes elektromos bekötés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Vizesblokkban (pl. dohos szuterén) ne használjunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét kizárólag villanyszerelő specialista hajthatja végre. Nedves helyiségekben kizárólag földeléssel ellátott konnektorokat alkalmazzunk. Padlásterekre még hatványozottabban igaz, hogy lényeges a kitűnően elvégzett villanyszerelés.

Villamos hiba elhárítása V. kerület Duna-sor

Villanyszerelés V. kerület Duna-sor területén

Mit nyújtok villanyszerelő profiként?
Villanyszerelő vizsgával rendelkezem, és több éve ebben a szakmában tevékenykedem. A megállapodásnak megfelelően megjelenek ott, ahol számítanak rám. Az aktuális feladatot a lehető legnagyobb odaadással végzem. Hétvégén is számíthat rám, éjjel-nappal. Megfizethető munkadíjért vállalok munkákat V. kerület Duna-sor területén.

Mit lehet tudni a tapasztalt mesterről?
1. A szakember internetes oldala átlátható, kézzelfogható tájékoztatást nyújt és hasznos.
2. A kapcsolati adatok megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A honlap tippeket és bárki által bevethető megoldásokat nyújt.
4. Elfogadható árak, illetve garancia vállalás az elvégzett tevékenységre.
5. Ügyeleti idő megjelenítése.
6. Szaktudással felvértezett mester aki tanácsot tud adni.
7. A megbeszélt időben történő érkezés a lakásba.
8. Gondosan elvégzett, szakértői munkavégzés.
9. Tervdokumentáció átadása.

Villanyszerelés V. kerület Duna-sor vonzáskörzetében elfogadható munkadíjjal. Ünnepnapokon is számíthat rám.

Elektromos szerelés fürdőszobában V. kerület Duna-sor

A villanyszerelés már maga is veszélyes foglalatosság. Amennyiben a műveleteket magas páratartalmú helyen kell végrehajtani, akkor ez fokozottan igaz. A fürdőszobán kívül ide tartozik még a WC és a helyi viszonyoktól függően akár a pince is.

Ezekre a tevékenységekre szigorú szabványok érvényesek, amelyek érintésvédelmi szempontból különféle veszélyfokozatú területekre osztályozzák a vizes területet. A fürdőbe csapófedeles dugaljakat alkalmazunk, amelyek fokozzák a biztonságot. Tilos a hosszabbító csatlakoztatása, csak a berendezések saját hálózati csatlakozóját szabad földelt dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a hibaelhárítást bízza gyakorlott szakemberre!

Szakszerűtlen bekötés következménye:

hibás villanyszerelés kijavítása V. kerület Duna-sor

Az áramütés hatása lehet égési sérülés, amely járhat komoly szívleállással is. Az egészség nem játék.

Sütő bekötése a konyhában

Valamennyi márkájú villanysütő szakszerű elektromos hálózatra kötését és beüzemelését vállalom. Ki szeretném emelni, hogy az elektromos eszközök gyártói kizárólag végzettséggel bíró villanyszerelő által történő csatlakoztatás esetén szavatolja a működőképességet.

Zanussi villanytűzhely bekötése 220V V. kerület Duna-sor

Amennyiben új elektromos eszközöket vásárol lakásába, tanácsos gyakorlott villanyszerelőhöz fordulni, hogy házának villamos adottságai alkalmasak-e az újonnan vett gép ellátására.

Elosztószekrény szervizelése

A biztosítéktábla a fővezeték oldalon kiemelt jelentőségű alkotóeleme a ház villamos hálózatának. Tökéletes műszaki állapota központi kérdés a hibák, zárlatok és áramszünetek elkerülése céljából.

elosztószekrény bekötése V. kerület Duna-sor

A biztosítéktáblában vannak elhelyezve a kismegszakítók és a FI-relé is, amely óvja a teljes hálózatot a tönkremenetellel szemben. A régi vagy nem jól kialakított (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát azonnal orvosolni kell!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása életveszélyes, ezért nem megengedett!! Az élet védelme érdekében bizonyos intervallum elteltével át kell vizsgáltatni a biztosítéktáblát megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező villanyszerelővel.

Elektromos vízmelegítő karbantartása

Új villanybojler hosszú távú tartósságának feltétele korrekt módon elvégzett bekötés. Sok-sok év mondatja velem, hogy a rokon vagy szomszéd által elvégzett nem szakszerű munka már rengeteg gondot okozott a társasházakban a villanybojler nem előírás szerint végrehajtott bekötése miatt.

villanybojler bekötése konnektorba V. kerület Duna-sor

Életvédelmi okokból és a vízmelegítő működési idejének kitolása végett optimálisabb megoldás, ha a vízmelegítő bekötését is villanyszerelőre bízza, ugyanis tüzet is okozhat egy kontár módon elvégzett bekötés miatt. A beüzemeléshez szükséges vezetékek keresztmetszetének és terhelhetőségének ellenőrzése kiemelt jelentőségű művelet a szabványos beüzemelés során.

A villanybojler jó hatásfokkal való üzemeltetése időközi karbantartást, villamos felülvizsgálatot kíván!

Rövidzárlatok felderítése

A lakásban keletkezett zárlatok azonnali hibakeresése és elhárítása modern műszereket és szakértelmet igényel. A hibák kizárása lényeges művelete a hiba lokalizálásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol fordulhat elő a hálózatban a hiba.

Volt már gondok forrása zárlatos garázsvilágítás. Sokszor nem is gondolná, hogy mennyire kapcsolódnak a dolgok és a villamos hálózat egyes szakaszai, illetve a fogyasztók.

A kapcsolók szabványos üzembe helyezése sem elhanyagolandó feladat, ugyanis ez is hatással lehet az egyes körök villamos eszközeinek működésére vagy éppen az esetleges műszaki hibákra.

A vezetékek áthúzása gyakran igényelt tevékenység, amelyet nagy gyakorlattal, ezért gyorsan tudok végrehajtani.

Bízom benne, hogy a szakmai tapasztalatot igénylő villanyszerelési munkákat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, ebben számíthat rám a nap 24 órájában, a hét minden napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) villanyszerelési szolgáltatásai V. kerület Duna-sor régiójában 0-24 igénybe vehetők!