Villanyszerelő 0-24 V. kerület Vörösmarty tér

Megosztás

Villanyszerelő 0-24 V. kerület Vörösmarty tér

ELMÜ villanyszerelés V. kerület Vörösmarty tér régiójában

Villanyszerelő specialistaként 1-2 órán belül vállalom a kiszállást – V. kerület Vörösmarty tér teljes területén és vonzáskörzetében Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik többek között: megszakítók cseréje, lámpák cseréje, biztosíték cseréje. Mindenféle villamossági hibák megszüntetése, garanciával, akár azonnali kiszállással. Biztosítéktáblák cseréje. Új hálózatok szerelése és meglévő hálózatok korszerűsítése. Villanyszerelés V. kerület Vörösmarty tér vonzáskörzetében.

SOS villanyszerelés V. kerület Vörösmarty tér vonzáskörzetében

Villanyszerelő ügyelet lakásokban – szakértő villanyszerelés és hibaelhárítás jótállással. Ügyeleti ELMÜ hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Vízmelegítők bekötése és javítása V. kerület Vörösmarty tér vonzáskörzetében. Lakásriasztók kiépítése. Munkám jellemzői: villámgyors munkavégzés, precizitás, elfogadható díjszabás!

 • lépcsőház világítás korszerűsítés V. kerület Vörösmarty tér
 • villanytűzhely bekötés V. kerület Vörösmarty tér
 • villanytűzhely bekötése 3 fázisú V. kerület Vörösmarty tér
 • világítási készülékek szerelése V. kerület Vörösmarty tér
 • lecsapta a biztosítékot V. kerület Vörösmarty tér
 • biztosíték ellenőrzés
 • olvadó biztosíték cseréje kismegszakítóra
 • spot lámpa vezetékezés
 • kapcsoló és lámpa bekötése
 • kapcsoló rugós bekötés V. kerület Vörösmarty tér
 • 3 fázisú kapcsoló bekötése
 • zárlatos a mosógép
 • eph bilincs felrakása
 • eph kivitelezés
 • főzőlap hőfokszabályzó elektromos bekötése V. kerület Vörösmarty tér
 • főzőlap üzembe helyezés V. kerület Vörösmarty tér
 • villanyóra burkolat V. kerület Vörösmarty tér
 • villanyóra nem mutat semmit
 • villanyóra piros
 • 3 fázisú villanyóra bekötése

V. kerület Vörösmarty téri SOS villanyszerelés

Villanyszerelés V. kerület Vörösmarty tér vonzáskörzetében

Villanyszerelőként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: elektromos gyorsszerviz társasházban V. kerület Vörösmarty tér övezetében, elektromos rendszerek felújítása és időszakos karbantartása V. kerület Vörösmarty tér területén, új elektromos hálózatok telepítése.

non stop villanyszerelő V. kerület Vörösmarty tér

Villanyszerelés V. kerület Vörösmarty tér:
Zárlat megszüntetés, kapcsolók cseréje, új hálózatok kiépítése V. kerület Vörösmarty tér területén. Családi ház gyorsszolgálat. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok újjáépítése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tanácsok a villanyszerelőtől

Csak hozzáértő villanyszerelővel terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A huzalok és automaták ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk meg az egyes áramkörök között. Az előírt földelés kiépítése kötelező, és életet menthet. A falban futó elektromos vezeték csak védelemmel ellátva kivitelezhető. Kizárólag egy anyagból készült kábelből készíthető elektromos hálózat. Minden elektromos sorkapocs vezetékezését kötelező ellenőrizni, mielőtt beszerelnénk. Minden villamos bekötés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Nedves helyiségekben (pl. fürdő) ne használjunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét előírás szerint villanyszerelő specialista végezheti. Nedves helyiségekben csakis földeléssel rendelkező dugaszoló aljzatokat használjunk. Padlásterekre még hatványozottabban érvényes, hogy lényeges a kiváló minőségű villanyszerelés.

Villamos hiba elhárítása V. kerület Vörösmarty tér

Villanyszerelés V. kerület Vörösmarty tér vonzáskörzetében

Mit biztosítok villanyszerelő szakemberként?
Villanyszerelő végzettséggel rendelkezem, és több mint 10 éve ebben a szakmában tevékenykedem. A megállapodásnak megfelelően megjelenek a munkaterületen. Az aktuális feladatot úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Hétvégén is dolgozom, éjjel-nappal. Korrekt díjszabással vállalok munkákat V. kerület Vörösmarty tér környékén.

Melyek a jó szerelő ismérvei?
1. A szerelő honlapja átlátható, kézzelfogható tájékoztatást nyújt és hasznos.
2. Az elérhetőségek megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A honlap konkrét ötleteket és tanácsokat nyújt.
4. Kedvező árak, valamint garancia vállalás az elvégzett tevékenységre.
5. Ügyeleti idő kiírása.
6. Szakértő .
7. Precíz érkezés a lakásba.
8. Tiszta, célra törő munka.
9. Számlaképes vállalkozás.

Villanyszerelés V. kerület Vörösmarty tér környékén elfogadható munkadíjjal. Ünnepnapokon is dolgozom.

Elektromos szerelés fürdőben V. kerület Vörösmarty tér

A nagyfeszültségű hálózatok szerelése már maga is veszélyes tevékenység. Amennyiben a műveleteket vizes helyiségekben kell végezni, akkor ez fokozottan ül. A fürdőszobán kívül ide tartozik még a WC és a helyi viszonyoktól függően akár a pince is.

A mostohább feltételek mellett végzett hibaelhárításra szigorú előírások vonatkoznak, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra csoportosítják a nedves helyiséget. A fürdőbe csapófedeles dugaljakat használunk, amelyek növelik az érintésvédelmet. Nem engedélyezett a hosszabbító csatlakoztatása, pusztán a berendezések saját tápcsatlakozóját szabad földeléssel rendelkező dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a hibaelhárítást bízza gyakorlott szakemberre!

Nem az előírások szerinti bekötés eredménye:

rossz villanyszerelés javítása V. kerület Vörösmarty tér

Az áramütés hatása lehet égési sérülés, amely járhat súlyos légzési paralízissel is. Nem érdemes játszani vele.

Elektromos tűzhely bekötése a konyhában

Valamennyi gyártmányú elektromos főzőlap szakszerű csatlakoztatását és üzembe helyezését vállalom. A vevők jelentős része nem tudja, hogy a villamos berendezések gyártói kizárólag engedéllyel rendelkező villanyszerelő által történő üzembe helyezés esetén ad jótállást.

Zanussi villanytűzhely bekötése 220V V. kerület Vörösmarty tér

Ha esetleg új elektromos készüléket vásárol a házába, tanácsos szakemberrel konzultálni, hogy otthoni villamos adottságai megfelelnek-e az újonnan vett berendezések üzemelésének biztosítására.

Elosztószekrény szervizelése

A biztosítéktábla a fővezeték felől fontos eleme otthona elektromos hálózatának. Hibamentes megfelelősége technikai szempontból lényeges a meghibásodások, zárlatok és áramkiesések kiküszöbölése érdekében.

biztosítéktábla szerelése V. kerület Vörösmarty tér

A biztosítéktáblában találhatók a kismegszakítók és a FI-relé is, amely védi a teljes hálózatot a meghibásodással szemben. Az elavult vagy nem jól kialakított (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát haladéktalanul át kell alakítani!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása életveszélyes, ezért szigorúan kerülendő!! A balesetveszély elkerülése érdekében néhány évente rutinellenőrzésnem kell alávetni a biztosítéktáblát jól képzett mester által.

Elektromos bojler szerelése

Új villanybojler csöpögésmentes feltétele az előírás szerinti bekötés. Hosszú évek tapasztalata, hogy a tulajdonosok “ügyeskedése” már megszámlálhatatlan meghibásodást okozott a társasházakban a vízmelegítő rossz üzembe helyezése miatt.

villanybojler bekötése konnektorba V. kerület Vörösmarty tér

Életvédelmi okokból és a villanybojler üzemidejének kiterjesztése érdekében okosabban jár el, ha a villanybojler bekötését is villanyszerelőre bízza, ugyanis leéghet az elektromos hálózat egy kontár módon elvégzett beüzemelés miatt. A üzembe helyezéshez szükséges vezetékek keresztmetszetének és terhelhetőségének felülvizsgálata fontos művelet a szakszerű bekötés.

Az elektromos bojler jó hatásfokkal való üzemeltetése időközi karbantartást, villamos felülvizsgálatot igényel!

Rövidzárlatok hibakeresése

A lakásban keletkezett rövidzárlatok azonnali feltérképezése és mentesítése korszerű műszereket és szakértelmet igényel. A szakaszolás nélkülözhetetlen művelete a meghibásodás behatárolásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol lehet a hálózatban a hiba.

Volt már gondok forrása lépcsőházi kapcsoló. Sokszor nem is gondolná, hogy milyen szorosan kapcsolódnak a dolgok és a villamos hálózat egyes részei, illetve a fogyasztók.

A kapcsolók előírás szerinti csatlakoztatása sem elhanyagolandó feladat, mert ez is kihathat az egyes körök villamos eszközeinek működésére vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki problémákra.

A régi lakás hálózat felújítása sokszor igényelt szolgáltatás, amelyet nagy gyakorlattal, ezért gyorsan tudok elvégezni.

Bízom benne, hogy a nagy hozzáértést igénylő villanyszerelési feladatokat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, nyugodtan hívhat egész nap, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) gyorsszerviz szolgáltatásai V. kerület Vörösmarty tér régiójában non-stop elérhetőek az Ön számára!