Villanyszerelő gyorsszolgálat Pálvölgy

Megosztás

Villanyszerelő gyorsszolgálat Pálvölgy

0-24 villanyszerelés Pálvölgy környékén

Villanyszerelő mesterként gyakorlatilag rögtön vállalom a kiszállást – Pálvölgy teljes területén és övezetében Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik többek között: elektromos hibakeresés, kapcsolók cseréje, biztosítócsere. Mindenféle villamossági hibák megszüntetése, jótállással, gyors kiszállással. Konnektorok cseréje. Új hálózatok kiépítése és meglévő hálózatok naprakésszé alakítása. Villanyszerelés Pálvölgy területén.

Éjjel-nappali villanyszerelés Pálvölgy vonzáskörzetében

Villanyszerelő ügyelet lakásokban – professzionális villanyszerelés és villamos hálózati problémák megszüntetése szavatolva a munka minőségét. Éjjel-nappali villanyszerelés hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Villanybojlerek bekötése és javítása Pálvölgy környékén. Tűzjelző hálózat kiépítése. Munkám jellemzői: villámgyors munkavégzés, precizitás, elfogadható díjszabás!

 • lépcsőház világítás relé bekötés
 • villanytűzhely kikapcsol Pálvölgy
 • villanytűzhely beszerelése Pálvölgy
 • gipszkarton világítás szerelés Pálvölgy
  lecsapta a biztosítékot Pálvölgy
 • biztosíték javítás Pálvölgy
 • biztosíték probléma Pálvölgy
 • spot lámpa vezetékezés Pálvölgy
  glimmlámpás kapcsoló bekötése Pálvölgy
 • legrand kapcsoló bekötése Pálvölgy
 • 2 es kapcsoló bekötése Pálvölgy
 • gyújtáskapcsoló zárlat
 • eph gázcső
 • eph teszt Pálvölgy
 • főzőlap beszerelése Pálvölgy
 • zanussi főzőlap gyerekzár kikapcsolása
 • villanyóra ellenőrzés Pálvölgy
 • villanyóra megszüntetése Pálvölgy
 • villanyóra regisztrált villanyszerelő Pálvölgy
  villanyóra zúgás Pálvölgy

Pálvölgyi ELMÜ ajánlott villanyszerelő

Villanyszerelés Pálvölgy övezetében

Profi mesterként vállalom az alábbi tevékenységeket: villamos rendszerek hibaelhárítása társasházban Pálvölgy övezetében, tápellátó rendszerek újjáépítése és időszakos ellenőrzése Pálvölgy régiójában, új elektromos hálózatok telepítése.

Villanyszerelő Pálvölgy

Villanyszerelés Pálvölgy:
Zárlat megszüntetés, kapcsolók cseréje, új hálózatok megvalósítása Pálvölgy területén. Lakópark villanyszerelés. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok felújítása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tanácsok a villanyszerelőtől

Kizárólag specialistával terveztessük meg a villamos hálózatunkat. A vezetékek és automaták ne legyenek alul méretezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk meg a fogyasztók között. A szabványos földelés telepítése kötelező, hiánya emberéletet veszélyeztethet. A falban futó elektromos vezeték csak védelemmel ellátva kivitelezhető. Csakis egy fajta anyagú vezetékből állhat elektromos hálózat. Minden elektromos sorkapocs huzalozását fontos ellenőrizni, mielőtt a hálózat része lesz. Az összes műszaki telepítés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Nedves helyiségekben (pl. fürdő) ne csatlakoztassunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét kizárólag villanyszerelő profi végezheti. Nedves helyiségekben az előírásoknak megfelelően földelt konnektorokat alkalmazzunk. Tetőterekre még hatványozottabban érvényes, hogy kiemelt jelentősége van a profi módon kivitelezett villanyszerelés.

Villamos hiba elhárítása Pálvölgy

Villanyszerelés Pálvölgy területén

Mit kínálok Önnek villanyszerelő hibaelhárítóként?
Villanyszerelő bizonyítvánnyal rendelkezem, és több mint 10 éve ebben a szakmában dolgozom. A megállapodásnak megfelelően megjelenek a munkaterületen. Az aktuális feladatot úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Ünnepnapokon is számíthat rám, non stop. Kedvező áron vállalok munkákat Pálvölgy környékén.

Milyen az ideális villanyszerelő szakember?
1. A szerelő weboldala érthető, informatív és bizalmat kelt az olvasóban.
2. Az elérhetőségek megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. Az oldal tippeket és bárki által bevethető megoldásokat kínál.
4. Megfizethető árak, illetve jótállás a munkára.
5. Ügyeleti idő megjelenítése.
6. Szakértő akire lehet számítani.
7. Pontos kiérés a lakásba.
8. Gondosan elvégzett, célra törő tevékenység.
9. Számlaadás.

Villanyszerelés Pálvölgy övezetében kedvező munkadíjjal. Ünnepnapokon is számíthat rám.

Elektromos szerelés fürdőszobában Pálvölgy

A villanyszerelés már maga is engedélyhez kötött tevékenység. Amennyiben a hibaelhárítást vizes helyiségekben kell végrehajtani, akkor ez hatványozottan érvényes. A fürdőszobán kívül ide sorolható még a WC és a házban uralkodó feltételektől függően akár a szuterén is.

Ezekre a tevékenységekre szigorú szabványok érvényesek, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra osztják a nedves helyiséget. A fürdőszobába csapófedeles dugaljakat alkalmazunk, amelyek növelik a biztonságot. Tilos a hosszabbító csatlakoztatása, pusztán a berendezések saját hálózati csatlakozóját szabad földeléssel ellátott dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a hibaelhárítást adja át hozzáértő mesternek!

Nem az előírások szerinti munka eredménye:

hibás villanyszerelés kijavítása Pálvölgy

Az áramütés eredménye lehet égési sérülés, amely járhat komoly fiziológiai következményekkel is. Ne kockáztasson!

Elektromos főzőlap bekötése a konyhában

Valamennyi márkájú villanysütő előírás szerinti elektromos hálózatra kötését és üzembe helyezését elvégzem. Fontos tudni, hogy a villamos készülékek gyártói kizárólag végzettséggel bíró villanyszerelő által történő csatlakoztatás esetén szavatolja a működőképességet.

Electrolux villanytűzhely bekötése 220V Pálvölgy

Ha esetleg új elektromos gépet vásárol otthonra, érdemes hozzáértő mesterembertől tájékoztatást kérni arról, hogy házának műszaki paraméterei alkalmasak-e az új gép üzemelésének biztosítására.

Fi-relé karbantartása

A biztosítéktábla a fővezeték oldalon lényeges szegmense a ház elektromos hálózatának. Hibamentes megfelelősége technikai szempontból kardinális a meghibásodások, rövidzárlatok és áramkiesések megakadályozása végett.

biztosítéktábla szerelése Pálvölgy

A biztosítéktáblában vannak elhelyezve a kismegszakítók és a FI-relé is, amely óvja az egész hálózatot a tönkremenetellel szemben. A régi vagy nem jól kialakított (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát azonnal orvosolni kell!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” nagyon kockázatos, ezért nem megengedett!! A balesetveszély elkerülése érdekében néhány évente át kell vizsgáltatni a biztosítéktáblát megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező mester által.

Villanybojler csatlakoztatása

Új villanybojler csöpögésmentes alappillére az előírás szerinti csatlakoztatás. Sok-sok év mondatja velem, hogy a házi barkácsolás már rengeteg problémát okozott a társasházakban a villanybojler nem előírás szerint végrehajtott bekötése miatt.

villanybojler bekötése konnektorba Pálvölgy

Az élet védelme érdekében és a villanybojler élettartamának kiterjesztése érdekében jobb, ha a vízmelegítő bekötését is villanyszerelőre bízza, ugyanis leéghet az elektromos hálózat egy nem szabályosan elvégzett bekötés miatt. A csatlakozó kábelek keresztmetszetének és amperszámának felülvizsgálata kiemelt jelentőségű művelet az előírásszerű üzembe helyezés.

A villanybojler hatékony működtetése időközi karbantartást, villamos felülvizsgálatot kíván!

Elektromos zárlatok felderítése

A lakásban keletkezett zárlatok haladéktalan hibakeresése és megszüntetése modern berendezéseket és hozzáértést igényel. A szakaszolás fontos lépése a hiba behatárolásának, és hogy tudjuk, hol lehet a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát lépcsőházi kapcsoló. Hihetetlennek tűnhet, hogy milyen szorosan kapcsolódnak a dolgok és az elektromos rendszer egyes elemei, illetve a fogyasztók.

A lámpák előírás szerinti beüzemelése sem elhanyagolandó feladat, mert ez is kihathat az egyes körök tápellátó készülékeinek működésére vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki problémákra.

A régi lakás hálózat felújítása gyakran igényelt tevékenység, amelyet nagy gyakorlattal, ezért gyorsan tudok végrehajtani.

Bízom benne, hogy a nagy hozzáértést igénylő villanyszerelési feladatokat inkább szakemberre bízza, ebben számíthat rám a nap 24 órájában, a hét minden napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) SOS villanyszerelési szolgáltatásai Pálvölgy vonzáskörzetében 0-24 a rendelkezésére állnak!