Villanyszerelő gyorsszolgálat Pasarét

Megosztás

Villanyszerelő gyorsszolgálat Pasarét

Hibaelhárítás villanyszerelés Pasarét régiójában

Villanyszerelő specialistaként akár azonnal vállalom a kiszállást – Pasarét teljes területén és környékén Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik többek között: zárlat megszüntetése, elosztók cseréje, biztosíték cseréje. Bármilyen jellegű elektromos hibaelhárítás, jótállással, villámgyors kiszállással. Kismegszakítók cseréje. Új hálózatok létrehozása és meglévő hálózatok naprakésszé alakítása. Villanyszerelés Pasarét vonzáskörzetében.

Ügyeleti villanyszerelés Pasarét vonzáskörzetében

Villanyszerelő ügyelet bevásárlóközpontokban – hozzáértő villanyszerelés és hibaelhárítás jótállással. Éjjel-nappali gyorsszolgálati hibaelhárítás a hét minden napján. Elektromos tűzhelyek bekötése és javítása Pasarét vonzáskörzetében. Mozgásérzékelők telepítése. Munkám ismérvei: gyorsaság, pontosság, megfizethető munkadíj!

 • lépcsőházi világítás időzítő kapcsoló felrakása
 • villanytűzhely főzőlap beüzemelés
 • villanytűzhely üzembe helyezése Pasarét
 • led világítás szerelése
  lecsapja a biztosítékot Pasarét
 • bojler biztosíték szerelés Pasarét
 • olvadó biztosíték zárlat Pasarét
 • lakás vezetékezés
  glimmlámpás kapcsoló bekötése Pasarét
 • kapcsoló szerelés
 • elmű regisztrált villanyszerelő
 • mosogatógép zárlat Pasarét
 • eph érintésvédelem
 • eph összekötés
 • juno főzőlap
 • zepter főzőlap Pasarét
 • villanyóra átírás elmű
 • villanyóra nem mutat semmit Pasarét
 • villanyóra szerelés
  fővezeték javítás, tervezés Pasarét

Pasaréti villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés Pasarét övezetében

Profi mesterként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: elektromos gyorsszerviz lakóparkban Pasarét vonzáskörzetében, tápellátó hálózatok átépítése és időszakos ellenőrzése Pasarét vonzáskörzetében, új elektromos hálózatok létrehozása.

Villanyszerelő Pasarét

Villanyszerelés Pasarét:
Zárlat megszüntetés, kapcsolók cseréje, új hálózatok telepítése Pasarét környékén. Lakás hibaelhárítás. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok felújítása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tanácsok a villanyszerelőtől

Szakemberrel terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A vezetékek és kismegszakítók ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét a fogyasztók között. Az előírt földelés kivitelezése kötelező, hiánya emberéletet veszélyeztethet. A falban lévő kábelezés csak védőcsövezésben kivitelezhető. Csak egy anyagból készült vezetékből készíthető elektromos hálózat. Az összes elektromos sorkapocs vezetékezését lényeges ellenőrizni, mielőtt a hálózat része lesz. Valamennyi műszaki bekötés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Vizesblokkban (pl. fürdő) ne csatlakoztassunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét csak villanyszerelő specialista bonyolíthatja le. Vizes helyiségekben csakis földelt konnektorokat alkalmazzunk. Padlásterekre fokozottabban érvényes, hogy kiemelt jelentősége van a kitűnően elvégzett villanyszerelés.

Villamos hiba elhárítása Pasarét

Villanyszerelés Pasarét területén

Mit kínálok Önnek villanyszerelő gyorsszolgálatosként?
Villanyszerelő képesítéssel rendelkezem, és másfél évtizede ezen a területen végzem a munkámat. A megbeszéltek szerint megjelenek ott, ahol számítanak rám. Az aktuális feladatot a lehető legnagyobb odaadással végzem. Hétvégén is dolgozom, non stop. Kedvező áron vállalok munkákat Pasarét régiójában.

Milyen az ideális villanyszerelő szakember?
1. A szakértő internetes oldala átlátható, kézzelfogható tájékoztatást nyújt és bizalmat kelt az olvasóban.
2. Az elérhetőségek megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A honlap tippeket és tanácsokat nyújt.
4. Elfogadható díjszabás, valamint garancia vállalás az elvégzett tevékenységre.
5. Nyitvatartás feltüntetése.
6. Szakértő aki azonnal átlátja a problémát.
7. Pontos érkezés a munkavégzés helyére.
8. Gondosan elvégzett, célra törő tevékenység.
9. Számlaképes vállalkozás.

Villanyszerelés Pasarét területén elfogadható munkadíjjal. Ünnepnapokon is dolgozom.

Elektromos szerelés fürdőben Pasarét

A nagyfeszültségű hálózatok szerelése már maga is engedélyhez kötött foglalatosság. Ha ezt vizes helyiségekben kell végrehajtani, akkor ez még inkább ül. A fürdőszobán kívül ide tartozik még a WC és a helyi viszonyoktól függően akár a pince is.

A mostohább feltételek mellett végzett hibaelhárításra szigorú előírások érvényesek, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra sorolják be a lakás magas páratartalmú részét. A fürdőszobába csapófedeles konnektorokat javasolunk, amelyek garantálják az érintésvédelmet. Szigorúan tiltott a hosszabbító csatlakoztatása, csak a berendezések saját hálózati csatlakozóját szabad földeléssel rendelkező dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a hibaelhárítást adja át hozzáértő mesternek!

Nem az előírások szerinti munka eredménye:

szakszerűtlen bekötés megszüntetése Pasarét

Az elektromos áramütés hatása lehet égési sérülés, amely járhat komoly sokkhatással is. Az egészség nem játék.

Elektromos tűzhely bekötése a konyhában

Az összes márkájú elektromos főzőlap előírás szerinti elektromos hálózatra kötését és beüzemelését vállalom. Sokan nem tudják, hogy a villamos készülékek gyártói kizárólag szakképzett villanyszerelő által történő beüzemelés esetén nyújt garanciát.

villanytűzhely bekötése Pasarét

Ha esetleg új villamos eszközöket vásárol a házába, tanácsos hozzáértő mesterembertől tájékoztatást kérni arról, hogy otthoni elektromos hálózatának jellemzői alkalmasak-e a nemrég vásárolt készülék ellátására.

Elosztószekrény karbantartása

A biztosítéktábla a fővezeték felől kiemelt jelentőségű szegmense a lakás elektromos hálózatának. Kifogástalan műszaki állapota hangsúlyos a meghibásodások, rövidzárlatok és áramszünetek elkerülése érdekében.

biztosítéktábla szerelése Pasarét

A biztosítéktáblában kapnak helyet a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely óvja az egész hálózatot a meghibásodással szemben. Az elavult vagy hiányos (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát azonnal orvosolni kell!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” nagyon kockázatos, ezért tilos!! Az élet védelme érdekében bizonyos intervallum elteltével rutinellenőrzésnem kell alávetni a biztosítéktáblát megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező mester által.

Elektromos vízmelegítő karbantartása

Új villanybojler hosszú távú tartósságának alapvető előfeltétele korrekt módon elvégzett bekötés. Sok-sok év mondatja velem, hogy a tulajdonosok “ügyeskedése” már rengeteg meghibásodást idézett elő a háztartásokban a vízmelegítő nem szakszerű beüzemelése folytán.

villanybojler bekötése konnektorba Pasarét

Életvédelmi okokból és az elektromos bojler üzemidejének kitolása végett optimálisabb megoldás, ha az elektromos bojler üzembe helyezését is villanyszerelőre bízza, mert leéghet az elektromos hálózat egy kontár módon végrehajtott beüzemelés miatt. A csatlakozó kábelek keresztmetszetének és amperszámának felülvizsgálata kiemelt jelentőségű művelet a szakszerű bekötés.

A villanybojler jó hatásfokkal való üzemeltetése rendszeres ellenőrzést, elektromos felülvizsgálatot kíván!

Rövidzárlatok gyors elhárítása

Az otthoni zárlatok haladéktalan hibakeresése és mentesítése korszerű eszközöket és tapasztalatot igényel. A hibák kizárása nélkülözhetetlen lépése a meghibásodás behatárolásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol lehet a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát zárlatos garázsvilágítás. Hihetetlennek tűnhet, hogy mennyire összefüggenek a dolgok és a villamos rendszer egyes részei, illetve a fogyasztók.

A kapcsolók szabványos üzembe helyezése sem elhanyagolandó tevékenység, ugyanis ez is kihathat bizonyos hálózati fogyasztók tápellátó berendezéseinek üzemelésére vagy éppen az esetleges műszaki problémákra.

A régi lakás hálózat felújítása gyakran igényelt szolgáltatás, amelyet nagy tapasztalattal, ezért gyorsan tudok végrehajtani.

Reménykedem abban, hogy a nagy hozzáértést igénylő villanyszerelési feladatokat inkább szakemberre bízza, nyugodtan hívhat egész nap, a hét minden napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ minősített villanyszerelő szolgáltatásai Pasarét régiójában non-stop a rendelkezésére állnak!