Villanyszerelő 0-24 VI. kerület Lendvay utca

Villanyszerelő 0-24 VI. kerület Lendvay utca

Hibaelhárítás villanyszerelés VI. kerület Lendvay utca környékén

Villanyszerelő mesterként 1-2 órán belül vállalom a helyszínre érkezést – VI. kerület Lendvay utca teljes területén és környékén Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik többek között: megszakítók cseréje, elosztók cseréje, biztosíték cseréje. Mindennemű villamossági hibák megszüntetése, garanciával, villámgyors kiszállással. Kismegszakítók cseréje. Új hálózatok kivitelezése és meglévő hálózatok korszerűsítése. Villanyszerelés VI. kerület Lendvay utca vonzáskörzetében.

Ügyeleti villanyszerelés VI. kerület Lendvay utca vonzáskörzetében

Sürgősségi villanyszerelés bevásárlóközpontokban – hozzáértő villanyszerelés és villamos hálózati problémák megszüntetése garanciával. Ügyeleti villanyszerelés hibaelhárítás a hét minden napján. Villanybojlerek bekötése és javítása VI. kerület Lendvay utca régiójában. Kaputelefon szerelése és bekötése. Munkám ismérvei: villámgyors munkavégzés, pontosság, megfizethető munkadíj!

 • lépcsőházi automata bekötése
 • villanytűzhely bekötése 3 fázisra VI. kerület Lendvay utca
 • villanytűzhely nem kapcsol be
 • rejtett világítás szerelés
 • lámpa szerelés VI. kerület Lendvay utca
 • bojler biztosíték szerelés
 • biztosíték vizsgálata VI. kerület Lendvay utca
 • csillár vezetékezés
 • kapcsoló helyére szerelhető mozgásérzékelő
 • ospel kapcsoló bekötése VI. kerület Lendvay utca
 • elmű regisztrált villanyszerelő VI. kerület Lendvay utca
 • zárlatos mosógép VI. kerület Lendvay utca
 • eph gerinc VI. kerület Lendvay utca
 • eph kiépítése
 • candy főzőlap beüzemelése VI. kerület Lendvay utca
 • pelgrim főzőlap
 • villanyóra bekötése VI. kerület Lendvay utca
 • villanyóra kiépítés
 • villanyóra problémák
 • villanyóra visszafelé forog VI. kerület Lendvay utca

VI. kerület Lendvay utcai ELMÜ minősített villanyszerelő

Villanyszerelés VI. kerület Lendvay utca környékén

Profi mesterként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: táphálózati gyorsszolgálat intézményben VI. kerület Lendvay utca környékén, villamos rendszerek átépítése és rendszeres ellenőrzése VI. kerület Lendvay utca területén, új elektromos hálózatok kiépítése.

Villanyszerelő VI. kerület Lendvay utca

Villanyszerelés VI. kerület Lendvay utca:
Elektromos hibakeresés, konnektorok cseréje, új hálózatok létesítése VI. kerület Lendvay utca környékén. Épület villanyszerelés. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok átvezetékezése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tanácsok a villanyszerelőtől

Csak hozzáértő villanyszerelővel terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A huzalok és automaták ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét a fogyasztók között. Az előírt földelés létrehozása kötelező, hiánya emberéletet veszélyeztethet. A falban futó elektromos vezeték csak védelemmel ellátva kivitelezhető. Csak egy anyagból készült kábelből szerelhető villany vezeték hálózat. Valamennyi elektromos sorkapocs vezetékezését kötelező ellenőrizni, mielőtt beépítésre kerül. Valamennyi elektromos bekötés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Vizesblokkban (pl. WC) ne használjunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét csak villanyszerelő specialista végezheti. Nedves helyiségekben az előírásoknak megfelelően földeléssel ellátott dugaljakat alkalmazzunk. Tetőterekre fokozottabban érvényes, hogy hangsúlyozottan fontos a kitűnően elvégzett villanyszerelés.

Villamos hiba elhárítása VI. kerület Lendvay utca

Villanyszerelés VI. kerület Lendvay utca övezetében

Mit kínálok Önnek villanyszerelő profiként?
Villanyszerelő vizsgával rendelkezem, és több mint 10 éve ebben a szakmában végzem a munkámat. Precízen megjelenek ott, ahol számítanak rám. Az aktuális feladatot a lehető legnagyobb odaadással végzem. Ünnepnapokon is számíthat rám, non stop. Kedvező áron vállalok munkákat VI. kerület Lendvay utca övezetében.

Mik jellemzik a profi specialistát?
1. A szakértő honlapja érthető, kézzelfogható tájékoztatást nyújt és bizalmat kelt az olvasóban.
2. Az elérhetőségek megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. Az oldal tippeket és bárki által bevethető megoldásokat ad.
4. Elfogadható díjszabás, valamint garancia vállalás a munkára.
5. Ügyeleti idő feltüntetése.
6. Szakképzett munkatárs aki tanácsot tud adni.
7. A megbeszélt időben történő kiérés a lakásba.
8. Gondosan elvégzett, célra törő tevékenység.
9. Számlaképes vállalkozás.

Villanyszerelés VI. kerület Lendvay utca környékén kedvező munkadíjjal. Hétvégén is számíthat rám.

Villanyszerelés fürdőben VI. kerület Lendvay utca

A villanyszerelés már maga is engedélyhez kötött tevékenység. Ha a műveleteket magas páratartalmú helyen kell végrehajtani, akkor ez még inkább elmondható. A fürdőszobán kívül ide tartozik még a WC és a helyi viszonyoktól függően akár a szuterén is.

Ezekre a tevékenységekre szigorú előírások alkalmazandók, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra osztályozzák a lakás magas páratartalmú részét. A fürdőszobába csapófedeles dugaszolóaljzatokat használunk, amelyek garantálják a biztonságot. Tilos a hosszabbító használata, csak a gépek saját tápcsatlakozóját szabad földeléssel rendelkező dugaljba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a szerelést adja át hozzáértő mesternek!

Szakszerűtlen munka következménye:

szakszerűtlen bekötés megszüntetése VI. kerület Lendvay utca

Az áramütés hatása lehet akut biológiai hatás, amely járhat súlyos sokkhatással is. Ne kockáztasson!

Elektromos tűzhely bekötése a konyhában

Az összes típusú villanytűzhely gyártó által meghatározott bekötését és üzembe helyezését vállalom. A vevők jelentős része nem tudja, hogy a villamos eszközök gyártói csak szakképzett villanyszerelő által történő üzembe helyezés esetén szavatolja a működőképességet.

kerámialapos tűzhely bekötése VI. kerület Lendvay utca

Ha esetleg új villamos gépet vásárol a házába, tanácsos szakemberrel konzultálni, hogy otthoni elektromos hálózatának jellemzői alkalmasak-e a nemrég vásárolt gép üzemelésének biztosítására.

Elosztószekrény bekötése

A biztosítéktábla a fővezeték felől hangsúlyos eleme a lakás tápellátó hálózatának. Kifogástalan megfelelősége technikai szempontból sarkalatos jelentőségű a meghibásodások, rövidzárlatok és áramkiesések kiküszöbölése céljából.

biztosítéktábla szerelése VI. kerület Lendvay utca

A biztosítéktáblában vannak elhelyezve a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely óvja a teljes hálózatot a tönkremenetellel szemben. Az elavult vagy nem előírások szerinti (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát azonnal orvosolni kell!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása nagyon kockázatos, ezért tilos!! A balesetveszély elkerülése érdekében néhány évente rutinellenőrzésnem kell alávetni a biztosítéktáblát jól képzett szakemberrel.

Villanybojler csatlakoztatása

Új villanybojler csöpögésmentes alapvető előfeltétele korrekt módon elvégzett csatlakoztatás. Tapasztalatból mondom, hogy a rokon vagy szomszéd által elvégzett nem szakszerű munka már rengeteg gondot okozott a háztartásokban az elektromos bojler nem előírás szerint végrehajtott bekötése folytán.

villanybojler biztonsági szelep bekötése VI. kerület Lendvay utca

Életvédelmi okokból és a villanybojler működési idejének kiterjesztése érdekében jobb, ha a villanybojler bekötését is villanyszerelőre bízza, ugyanis tüzet is okozhat egy nem előírásszerűen elvégzett csatlakoztatás miatt. A bekötő kábelek keresztmetszetének és terhelhetőségének felülvizsgálata lényeges tevékenység a szakszerű beüzemelés során.

A villanybojler jó hatásfokkal való üzemeltetése rendszeres ellenőrzést, villamos felülvizsgálatot igényel!

Elektromos zárlatok gyors elhárítása

Az otthoni zárlatok azonnali feltérképezése és mentesítése korszerű eszközöket és hozzáértést igényel. A fogyasztói körök ellenőrzése fontos művelete a meghibásodás behatárolásának, és hogy tudjuk, hol fordulhat elő a hálózatban a hiba.

Volt már gondok forrása lépcsőházi kapcsoló. Elképesztő, hogy milyen szorosan összefüggenek a dolgok és az elektromos rendszer egyes részei, illetve a fogyasztók.

A dugaljak szabványos üzembe helyezése sem elhanyagolandó feladat, mert ez is hatással lehet a különféle áramkörök tápellátó berendezéseinek működésére vagy éppen az esetleges műszaki hibákra.

A lakás villanyszerelés gyakran igényelt szolgáltatás, amelyet nagy tapasztalattal, ennek köszönhetően gyorsan tudok végrehajtani.

Bízom benne, hogy a szakértelmet igénylő villanyszerelési feladatokat inkább szakemberre bízza, nyugodtan hívhat non stop, a hét minden napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ regisztrált villanyszerelő szolgáltatásai VI. kerület Lendvay utca területén non-stop a rendelkezésére állnak!