Villanyszerelő non stop Csúcshegy

Megosztás

Villanyszerelő non stop Csúcshegy

Sürgősségi villanyszerelés Csúcshegy vonzáskörzetében

Villanyszerelő mesterként akár azonnal vállalom a helyszínre érkezést – Csúcshegy teljes területén és övezetében Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik egyebek között: elektromos hibakeresés, elosztók cseréje, biztosíték cseréje. Mindennemű villamossági hibák megszüntetése, garanciával, gyors kiszállással. Konnektorok cseréje. Új hálózatok létesítése és meglévő hálózatok fejlesztése. Villanyszerelés Csúcshegy régiójában.

Ügyeleti villanyszerelés Csúcshegy régiójában

Villanyszerelő ügyelet üzlethelyiségekben – szakértő villanyszerelés és villamos hálózati problémák megszüntetése szavatolva a munka minőségét. SOS gyorsszolgálati hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Vízmelegítők bekötése és javítása Csúcshegy környékén. Mozgásérzékelők telepítése. Munkám ismérvei: gyorsaság, minőség, korrekt ár!

 • lépcsőházi világítás bekötése Csúcshegy
 • candy villanytűzhely csere
 • whirlpool villanytűzhely bekötése Csúcshegy
 • panel lakás villanyszerelése Csúcshegy
 • lámpa felszerelés
 • biztosíték cseréje nagyobbra Csúcshegy
 • biztosíték zúg Csúcshegy
 • falon kívüli vezetékezés
 • érintőkapcsoló csere
 • kapcsoló rugós bekötés
 • 2 pólusú kapcsoló bekötése Csúcshegy
 • gázkazán zárlat Csúcshegy
 • eph ellenőrzése
 • eph teszt
 • főzőlap beszerelése Csúcshegy
 • főzőlap üzembe helyezés
 • csipog a villanyóra Csúcshegy
 • villanyóra meghibásodása Csúcshegy
 • villanyóra piros led világít
 • 1 fázisú villanyóra bekötése

Csúcshegyi ELMÜ ajánlott villanyszerelő

Villanyszerelés Csúcshegy vonzáskörzetében

Elektromos specialistaként vállalom az alábbi tevékenységeket: elektromos gyorsszerviz társasházban Csúcshegy vonzáskörzetében, elektromos rendszerek felújítása és rutinszerű karbantartása Csúcshegy régiójában, új elektromos hálózatok létrehozása.

non stop villanyszerelő Csúcshegy

Villanyszerelés Csúcshegy:
Elektromos hibakeresés, kapcsolók cseréje, új hálózatok megvalósítása Csúcshegy övezetében. Családi ház villanyszerelés. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok felújítása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől

Szakemberrel terveztessük meg a villamos hálózatunkat. A huzalok és kismegszakítók ne legyenek alul méretezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk meg pl. egy társasház lakásai között. A szabványos földelés kiépítése kötelező, hiánya emberéletet veszélyeztethet. A falban futó elektromos vezeték csak védelemmel ellátva futhat. Csak egy fajta anyagú vezetékből szerelhető villamos hálózat. Valamennyi elektromos sorkapocs vezetékezését fontos ellenőrizni, mielőtt a hálózat része lesz. Minden villamos telepítés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Nedves helyiségekben (pl. fürdő) ne vegyünk igénybe hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét csak villanyszerelő profi végezheti. Nedves helyiségekben csak földeléssel rendelkező dugaszoló aljzatokat használjunk. Tetőterekre fokozottabban érvényes, hogy hangsúlyozottan fontos a kitűnően elvégzett villanyszerelés.

Villamos hiba elhárítása Csúcshegy

Villanyszerelés Csúcshegy területén

Mit kínálok Önnek villanyszerelő mesteremberként?
Villanyszerelő végzettséggel rendelkezem, és másfél évtizede ezen a területen tevékenykedem. A megállapodásnak megfelelően megjelenek a munkaterületen. A rám bízott szerelést a lehető legnagyobb odaadással végzem. Hétvégén is dolgozom, éjjel-nappal. Kedvező áron vállalok munkákat Csúcshegy övezetében.

Mik jellemzik a profi specialistát?
1. A szakértő internetes oldala átlátható, kézzelfogható tájékoztatást nyújt és hasznos.
2. Az elérhetőségek megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. Az oldal tippeket és bárki által bevethető megoldásokat kínál.
4. Megfizethető díjszabás, valamint garancia vállalás a szerelésre.
5. Nyitvatartás megjelenítése.
6. Szakértő akire lehet számítani.
7. Precíz érkezés a lakásba.
8. Gondosan elvégzett, gyors munkavégzés.
9. Számlaképes vállalkozás.

Villanyszerelés Csúcshegy területén olcsó munkadíjjal. Hétvégén is dolgozom.

Villanyszerelés fürdőszobában Csúcshegy

A villanyszerelés már maga is engedélyhez kötött foglalatosság. Ha ezt vizes helyiségekben kell végrehajtani, akkor ez fokozottan érvényes. A fürdőszobán kívül ide tartozik még a WC és az adott körülményektől függően akár a szuterén is.

A mostohább feltételek mellett végzett hibaelhárításra szigorú előírások alkalmazandók, amelyek érintésvédelmi szempontból különféle veszélyfokozatú területekre osztják a lakás magas páratartalmú részét. A fürdőszobába csapófedeles konnektorokat ajánlunk, amelyek biztosítják a biztonságot. Tilos a hosszabbító használata, csak a gépek saját hálózati csatlakozóját szabad földeléssel rendelkező dugaljba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a villanyszerelést bízza gyakorlott szakemberre!

Nem szakszerű bekötés eredménye:

szakszerűtlen bekötés megszüntetése Csúcshegy

Az elektromos áramütés eredménye lehet akut biológiai hatás, amely járhat súlyos fiziológiai következményekkel is. Nem érdemes játszani vele.

Elektromos főzőlap bekötése a konyhában

Minden típusú villanytűzhely szakszerű bekötését és beüzemelését nyugodtan rám bízhatja. Fontos tudni, hogy a villamos berendezések gyártói csak végzettséggel bíró villanyszerelő által történő üzembe helyezés esetén ad jótállást.

Electrolux villanytűzhely bekötése 220V Csúcshegy

Amennyiben új elektromos eszközöket vásárol otthonra, érdemes hozzáértő mesterembertől tájékoztatást kérni arról, hogy otthoni elektromos hálózatának jellemzői megfelelnek-e a nemrég vásárolt eszköz üzemelésének biztosítására.

Lakáselosztó karbantartása

A biztosítéktábla a fővezeték felől hangsúlyos eleme a lakás elektromos hálózatának. Tökéletes műszaki állapota központi kérdés a hibák, rövidzárlatok és áramkiesések megakadályozása érdekében.

elosztószekrény bekötése Csúcshegy

A biztosítéktáblában vannak elhelyezve a kismegszakítók és a FI-relé is, amely védi az egész hálózatot a leégéssel szemben. Az elavult vagy nem jól kialakított (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát haladéktalanul át kell alakítani!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása vészjósló következményekkel járhat, ezért tilos!! A balesetveszély elkerülése érdekében néhány évente át kell vizsgáltatni a biztosítéktáblát egy mester által.

Elektromos vízmelegítő karbantartása

Új villanybojler hosszú távú tartósságának alapvető előfeltétele a szakszerű bekötés. Sok-sok év mondatja velem, hogy a tulajdonosok “ügyeskedése” már rengeteg gondot idézett elő a háztartásokban a vízmelegítő rossz beüzemelése miatt.

villanybojler biztonsági szelep bekötése Csúcshegy

Az élet védelme érdekében és a vízmelegítő működési idejének kitolása érdekében okosabban jár el, ha a villanybojler csatlakoztatását is villanyszerelőre bízza, ugyanis leéghet az elektromos hálózat egy kontár módon elvégzett beüzemelés miatt. A csatlakozó kábelek átmérőjének és amperszámának felülvizsgálata lényeges művelet a szakszerű üzembe helyezés.

A vízmelegítő hatékony működtetése rendszeres ellenőrzést, villamos felülvizsgálatot igényel!

Rövidzárlatok gyors elhárítása

Az otthoni zárlatok haladéktalan feltérképezése és mentesítése korszerű berendezéseket és hozzáértést igényel. A hibák kizárása központi művelete a hiba lokalizálásának, és hogy tudjuk, hol lehet a hálózatban a hiba.

Volt már gondok forrása zárlatos garázsvilágítás. Elképesztő, hogy milyen szorosan összefüggenek a dolgok és az elektromos hálózat egyes elemei, illetve a fogyasztók.

A dugaljak szabványos bekötése sem elhanyagolandó feladat, mert ez is hatással lehet bizonyos hálózati fogyasztók villamos berendezéseinek funkcionálására vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki hibákra.

A vezetékek áthúzása sokszor igényelt szolgáltatás, amelyet nagy gyakorlattal, ennek köszönhetően gyorsan tudok végrehajtani.

Bízom benne, hogy a nagy hozzáértést igénylő villanyszerelési feladatokat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, nyugodtan hívhat egész nap, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ gyorsszolgálat szolgáltatásai Csúcshegy régiójában non-stop igénybe vehetők!