Villanyszerelő non stop Káposztásmegyer

Megosztás

Villanyszerelő non stop Káposztásmegyer

Azonnali villanyszerelés Káposztásmegyer környékén

Villanyszerelő szakemberként gyakorlatilag rögtön vállalom a kiszállást – Káposztásmegyer teljes területén és környékén Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik például: megszakítók cseréje, elosztók cseréje, biztosíték cseréje. Mindenféle villamossági hibák megszüntetése, jótállással, gyors kiszállással. Biztosítéktáblák cseréje. Új hálózatok kiépítése és meglévő hálózatok modernizálása. Villanyszerelés Káposztásmegyer területén.

Éjjel-nappali villanyszerelés Káposztásmegyer régiójában

Villanyszerelő ügyelet intézményekben – szakértő villanyszerelés és hibaelhárítás garanciával. SOS gyorsszolgálati hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Elektromos tűzhelyek bekötése és javítása Káposztásmegyer környékén. Mozgásérzékelők telepítése. Munkám ismérvei: gyorsaság, precizitás, korrekt ár!

 • led lépcsőház világítás kivitelezése
 • villanytűzhely beépítés
 • régi villanytűzhely bekötése Káposztásmegyer
 • panelház villanyszerelés Káposztásmegyer
 • biztosíték szekrény kiépítése Káposztásmegyer
 • biztosíték hiba javítása Káposztásmegyer
 • zárlat biztosíték Káposztásmegyer
 • alternatív vezetékezés Káposztásmegyer
 • b típusú áramvédő kapcsoló szerelése Káposztásmegyer
 • jelzőfényes kapcsoló bekötése Káposztásmegyer
 • 3 alternatív kapcsoló bekötése
 • vezeték zárlat Káposztásmegyer
 • eph gázkazán Káposztásmegyer
 • eph kiépítése Káposztásmegyer
 • juno főzőlap
 • 3 fázisú főzőlap bekötése Káposztásmegyer
 • csipog a villanyóra
 • új villanyóra felszerelése
 • villanyóra piros Káposztásmegyer
 • villanyóra visszafelé forog

Káposztásmegyeri ELMÜ regisztrált villanyszerelő

Villanyszerelés Káposztásmegyer övezetében

Villanyszerelőként vállalom az alábbi tevékenységeket: elektromos gyorsszerviz üzletben Káposztásmegyer vonzáskörzetében, tápellátó hálózatok átépítése és rendszeres karbantartása Káposztásmegyer környékén, új elektromos hálózatok létesítése.

non stop villanyszerelő Káposztásmegyer

Villanyszerelés Káposztásmegyer:
Elektromos hibakeresés, megszakítók cseréje, új hálózatok létrehozása Káposztásmegyer régiójában. Társasház villanyszerelés. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok modernizálása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől

Kizárólag specialistával terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A huzalok és kismegszakítók ne legyenek alul méretezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét a fogyasztók között. A szabványos földelés megvalósítása kötelező, és életet menthet. A falban futó kábelezés csak védőcsövezésben engedélyezett. Kizárólag egy anyagból készült vezetékből létesíthető elektromos hálózat. Valamennyi elektromos sorkapocs bekötését kötelező ellenőrizni, mielőtt a hálózat része lesz. Minden műszaki bekötés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Nedves helyiségekben (pl. fürdő) ne vegyünk igénybe hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét kizárólag villanyszerelő szakember végezheti. Nedves helyiségekben az előírásoknak megfelelően földelt dugaljakat használjunk. Tetőterekre fokozottabban igaz, hogy hangsúlyozottan fontos a kitűnően elvégzett villanyszerelés.

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés Káposztásmegyer övezetében

Mit kínálok Önnek villanyszerelő hibaelhárítóként?
Villanyszerelő végzettséggel rendelkezem, és több mint 10 éve ezen a területen végzem a munkámat. A megbeszéltek szerint megjelenek a munkaterületen. A rám bízott szerelést a lehető legnagyobb odaadással végzem. Hétvégén is számíthat rám, a hét minden napján. Korrekt díjszabással vállalok munkákat Káposztásmegyer területén.

Milyen az ideális villanyszerelő szakember?
1. A szakértő weboldala érthető, informatív és hasznos.
2. Az elérhetőségek könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. Az oldal tippeket és bárki által bevethető megoldásokat kínál.
4. Olcsó munkadíj, illetve garancia vállalás az elvégzett tevékenységre.
5. Ügyeleti idő kiírása.
6. Hozzáértő ember aki tanácsot tud adni.
7. Precíz kiérés a munkaterületre.
8. Tiszta, gyors munkavégzés.
9. Tervdokumentáció átadása.

Villanyszerelés Káposztásmegyer környékén elfogadható munkadíjjal. Ünnepnapokon is számíthat rám.

Villanyszerelés fürdőben Káposztásmegyer

A nagyfeszültségű hálózatok szerelése már maga is felelősségteljes tevékenység. Amennyiben ezt vizes helyiségekben kell végrehajtani, akkor ez fokozottan ül. A fürdőszobán kívül ide tartozik még a WC és a helyi viszonyoktól függően akár a pince is.

Azt ilyen jellegű munkára szigorú szabványok érvényesek, amelyek érintésvédelmi szempontból különféle veszélyfokozatú területekre bontják a nedves helyiséget. A fürdőbe csapófedeles dugaljakat alkalmazunk, amelyek biztosítják az érintésvédelmet. Nem engedélyezett a hosszabbító csatlakoztatása, csak a berendezések saját hálózati csatlakozóját szabad földeléssel rendelkező dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a villanyszerelést bízza gyakorlott szakemberre!

Nem szakszerű bekötés következménye:

szakszerűtlen bekötés megszüntetése Káposztásmegyer

Az elektromos áramütés következménye lehet égési sérülés, amely járhat komoly légzési paralízissel is. Ne kockáztasson!

Sütő bekötése a konyhában

Az összes márkájú villanysütő előírás szerinti bekötését és üzembe helyezését elvégzem. A vevők jelentős része nem tudja, hogy az elektromos gépek gyártói kizárólag szakképzett villanyszerelő által történő csatlakoztatás esetén szavatolja a működőképességet.

villanytűzhely bekötése Káposztásmegyer

Amennyiben új villamos eszközöket vásárol lakásába, melegen ajánlott hozzáértő mesterembertől tájékoztatást kérni arról, hogy otthoni műszaki paraméterei megfelelnek-e az újonnan vett készülék ellátására.

Kismegszakító csatlakoztatása

A biztosítéktábla a fővezeték oldalon kiemelt jelentőségű része a lakás villamos hálózatának. Tökéletes megfelelősége technikai szempontból hangsúlyos a hibák, rövidzárlatok és áramkiesések elkerülése végett.

FI-relé bekötése Káposztásmegyer

A biztosítéktáblában vannak elhelyezve a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely védi a teljes hálózatot a leégéssel szemben. A régi vagy nem előírások szerinti (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát azonnal orvosolni kell!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” életveszélyes, ezért nem megengedett!! Az élet védelme érdekében bizonyos intervallum elteltével ellenőriztetni kell a biztosítéktáblát megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező mester által.

Villanybojler csatlakoztatása

Új villanybojler hosszú távú tartósságának alapvető előfeltétele az előírás szerinti csatlakoztatás. Sok-sok év mondatja velem, hogy a tulajdonosok “ügyeskedése” már megszámlálhatatlan meghibásodást idézett elő a társasházakban a villanybojler nem szakszerű bekötése folytán.

villanybojler bekötése konnektorba Káposztásmegyer

Életvédelmi okokból és az elektromos bojler élettartamának kiterjesztése érdekében okosabban jár el, ha az elektromos bojler üzembe helyezését is villanyszerelőre bízza, mert tüzet is okozhat egy kontár módon végrehajtott beüzemelés miatt. A üzembe helyezéshez szükséges vezetékek átmérőjének és terhelhetőségének ellenőrzése kiemelt jelentőségű tevékenység a szakszerű beüzemelés során.

Az elektromos bojler hatékony működtetése időközi karbantartást, elektromos felülvizsgálatot kíván!

Elektromos zárlatok gyors elhárítása

Az otthoni rövidzárlatok mihamarabbi hibakeresése és mentesítése korszerű eszközöket és szakértelmet igényel. A szakaszolás nélkülözhetetlen művelete a meghibásodás lokalizálásának, és hogy tudjuk, hol lehet a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát lépcsőházi kapcsoló. Elképesztő, hogy milyen szorosan kapcsolódnak a dolgok és a villamos hálózat egyes elemei, illetve a fogyasztók.

A kapcsolók előírás szerinti csatlakoztatása sem elhanyagolandó tevékenység, mert ez is hatással lehet az egyes körök tápellátó eszközeinek funkcionálására vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki hibákra.

A régi lakás hálózat felújítása gyakran igényelt tevékenység, amelyet nagy gyakorlattal, ennek köszönhetően gyorsan tudok elvégezni.

Reménykedem abban, hogy a szakértelmet igénylő villanyszerelési feladatokat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, ezért bizalommal kereshet a nap 24 órájában, a hét minden napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) SOS villanyszerelési szolgáltatásai Káposztásmegyer környékén éjjel-nappal igénybe vehetők!