Villanyszerelő non stop V. kerület Kossuth tér

Megosztás

Villanyszerelő non stop V. kerület Kossuth tér

Azonnali villanyszerelés V. kerület Kossuth tér környékén

Villanyszerelő mesterként gyakorlatilag rögtön vállalom a kiszállást – V. kerület Kossuth tér teljes területén és övezetében Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik egyebek között: zárlat megszüntetése, lámpák cseréje, biztosíték cseréje. Mindennemű villamossági hibák megszüntetése, jótállással, villámgyors kiszállással. Konnektorok cseréje a Kossuth téren. Új hálózatok kiépítése és meglévő hálózatok modernizálása. Villanyszerelés V. kerület Kossuth tér régiójában.

SOS villanyszerelés V. kerület Kossuth tér környékén

Villanyszerelő ügyelet bevásárlóközpontokban – szakszerű villanyszerelés és hibaelhárítás szavatolva a munka minőségét. Éjjel-nappali villanyszerelés hibaelhárítás a hét minden napján. Elektromos tűzhelyek bekötése és javítása V. kerület Kossuth tér környékén. Lakásriasztók kiépítése. Munkám jellemzői: villámgyors munkavégzés, precizitás, megfizethető munkadíj!

 • impulzus relé bekötés időzítővel V. kerület Kossuth tér
 • villanytűzhely csatlakoztatása
 • villanytűzhely zanussi beüzemelés V. kerület Kossuth tér
 • panelház villanyszerelés
 • zúg a biztosíték
 • olvadó biztosító érintésvédelem V. kerület Kossuth tér
 • olvadó biztosíték cseréje
 • video kaputelefon vezetékezése V. kerület Kossuth tér
 • kapcsoló földelés szerelése V. kerület Kossuth tér
 • kapcsoló lámpa bekötése
 • 1 pólusú kapcsoló bekötése
 • zárlat megkeresése
 • eph ellenőrzése
 • eph keresztmetszet V. kerület Kossuth tér
 • főzőlap gyerekzár kikapcsolása
 • 3 főzőlapos villanytűzhely csere V. kerület Kossuth tér
 • a villanyóra pirosan villog V. kerület Kossuth tér
 • új villanyóra felszerelése V. kerület Kossuth tér
 • villanyóra plomba eltávolítása V. kerület Kossuth tér
 • villanyóra visszafelé forog

V. kerület Kossuth téri Gyorsvillany Kft.

Villanyszerelés V. kerület Kossuth tér régiójában

Profi mesterként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: elektromos gyorsszerviz intézményben V. kerület Kossuth tér régiójában, tápellátó rendszerek újjáépítése és rendszeres felülvizsgálata V. kerület Kossuth tér régiójában, új elektromos hálózatok kivitelezése.

non stop villanyszerelő V. kerület Kossuth tér

Villanyszerelő V. kerület Kossuth tér:
Elektromos hibakeresés, megszakítók cseréje, új hálózatok megvalósítása V. kerület Kossuth tér övezetében. Lakás gyorsszolgálat. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok felújítása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tanácsok a villanyszerelőtől

Kizárólag specialistával terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A vezetékek és kismegszakítók ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk meg az egyes áramkörök között. A szabványos földelés létesítése kötelező, hiánya emberéletet veszélyeztethet. A falban lévő elektromos vezeték csak védelemmel ellátva futhat. Pusztán egy anyagból készült vezetékből készíthető villamos hálózat. Az összes elektromos sorkapocs vezetékezését lényeges ellenőrizni, mielőtt a hálózat része lesz. Valamennyi villamos szerelés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Nedves helyiségekben (pl. dohos szuterén) ne használjunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét kizárólag villanyszerelő profi bonyolíthatja le. Nedves helyiségekben csakis földelt dugaszoló aljzatokat alkalmazzunk. Tetőterekre még hatványozottabban érvényes, hogy kiemelt jelentősége van a profi módon kivitelezett villanyszerelés.

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés V. kerület Kossuth tér területén

Mit nyújtok villanyszerelő gyorsszolgálatosként?
Villanyszerelő vizsgával rendelkezem, és több mint 10 éve ezen a területen tevékenykedem. A megállapodásnak megfelelően megjelenek a munkaterületen. A rám bízott szerelést úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Ünnepnapokon is számíthat rám, non stop. Megfizethető munkadíjért vállalok villanyszerelést V. kerület Kossuth tér régiójában.

Milyen az ideális villanyszerelő szakember?
1. A szerelő internetes oldala átlátható, informatív és hasznos.
2. A kapcsolati adatok megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A blogja tippeket és bárki által bevethető megoldásokat nyújt.
4. Elfogadható díjszabás, illetve garancia vállalás a munkára.
5. Ügyeleti idő feltüntetése.
6. Szakképzett munkatárs akire lehet számítani.
7. A megbeszélt időben történő érkezés a munkavégzés helyére.
8. Tiszta, szakértői munka.
9. Tervdokumentáció átadása.

Villanyszerelés V. kerület Kossuth tér vonzáskörzetében megfizethető költségkerettel. Ünnepnapokon is számíthat rám.

Elektromos szerelés fürdőben V. kerület Kossuth tér

A tápellátó hálózatok üzembe helyezése önmagában felelősségteljes tevékenység. Amennyiben a műveleteket magas páratartalmú helyen kell végezni, akkor ez fokozottan igaz. A fürdőszobán kívül ide sorolható még a WC és az adott körülményektől függően akár a pince is.

Ezekre a tevékenységekre szigorú szabványok érvényesek, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra osztályozzák a vizes területet. A fürdőbe csapófedeles aljzatokat javasolunk, amelyek növelik az érintésvédelmet. Nem engedélyezett a hosszabbító csatlakoztatása, pusztán a berendezések saját tápcsatlakozóját szabad földeléssel rendelkező dugaljba csatlakoztatni.

Vizesblokkban az üzembe helyezést bízza gyakorlott szakemberre!

Nem az előírások szerinti munka következménye:

rossz villanyszerelés javítása V. kerület Kossuth tér

Az áramütés eredménye lehet érrendszeri és idegi bántalom, amely járhat súlyos légzési paralízissel is. Az egészség nem játék.

Villanytűzhely bekötése a konyhában

Az összes márkájú elektromos főzőlap szakszerű elektromos hálózatra kötését és beüzemelését elvégzem. A vevők jelentős része nem tudja, hogy a villamos gépek gyártói csak végzettséggel bíró villanyszerelő által történő bekötés esetén szavatolja a működőképességet.

Electrolux villanytűzhely bekötése 220V V. kerület Kossuth tér

Ha esetleg új elektromos berendezéseket vásárol otthonra, melegen ajánlott gyakorlott villanyszerelőhöz fordulni, hogy házának elektromos hálózatának jellemzői megfelelőek-e az újonnan vett berendezések üzemelésének biztosítására.

Biztosítéktábla szerelése

A biztosítéktábla a fővezeték felől hangsúlyos alkotóeleme a lakás tápellátó hálózatának. Tökéletes megfelelősége technikai szempontból roppant fontos a hibák, rövidzárlatok és áramkiesések elkerülése céljából.

FI-relé bekötése V. kerület Kossuth tér

A biztosítéktáblában találhatók a kismegszakítók és a FI-relé is, amely védi az egész hálózatot a tönkremenetellel szemben. A régi vagy hiányos (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát cserélni kell!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” vészjósló következményekkel járhat, ezért tilos!! Az élet védelme érdekében néhány évente rutinellenőrzésnem kell alávetni a biztosítéktáblát egy mester által.

Elektromos vízmelegítő szerelése

Új villanybojler hosszú távú tartósságának feltétele az előírás szerinti beüzemelés. Hosszú évek tapasztalata, hogy a házi barkácsolás már számtalan meghibásodást idézett elő a lakóparkokban a vízmelegítő rossz bekötése miatt.

villanybojler biztonsági szelep bekötése V. kerület Kossuth tér

Az élet védelme érdekében és a vízmelegítő üzemidejének kitolása érdekében optimálisabb megoldás, ha a vízmelegítő csatlakoztatását is villanyszerelőre bízza, mert leéghet az elektromos hálózat egy kontár módon elvégzett üzembe helyezés miatt. A üzembe helyezéshez szükséges kábelek átmérőjének és terhelhetőségének ellenőrzése kiemelt jelentőségű tevékenység a szabványos bekötés.

A villanybojler jó hatásfokkal való üzemeltetése rendszeres ellenőrzést, villamos felülvizsgálatot igényel!

Rövidzárlatok gyors elhárítása

Az otthoni rövidzárlatok azonnali felderítése és elhárítása korszerű eszközöket és hozzáértést igényel. A fogyasztói körök ellenőrzése nélkülözhetetlen művelete a hiba behatárolásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol fordulhat elő a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát lépcsőházi kapcsoló. Hihetetlennek tűnhet, hogy mennyire összefüggenek a dolgok és az elektromos hálózat egyes szakaszai, illetve a fogyasztók.

A kapcsolók előírás szerinti beüzemelése sem elhanyagolandó tevékenység, ugyanis ez is kihathat bizonyos hálózati fogyasztók tápellátó berendezéseinek üzemelésére vagy éppen az esetleges műszaki hibákra.

A vezetékek áthúzása sokszor igényelt szolgáltatás, amelyet nagy tapasztalattal, ezért gyorsan tudok végrehajtani.

Bízom benne, hogy a szakértelmet igénylő villanyszerelési feladatokat inkább szakemberre bízza, ezért bizalommal kereshet non stop, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) hibaelhárítási szolgáltatásai V. kerület Kossuth tér régiójában 0-24 igénybe vehetők!