Villanyszerelő non stop VI. kerület Andrássy út

Villanyszerelő non stop VI. kerület Andrássy út

SOS villanyszerelés VI. kerület Andrássy út régiójában

Villanyszerelő szakemberként 1-2 órán belül vállalom a kiszállást – VI. kerület Andrássy út teljes területén és környékén Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik például: zárlat megszüntetése, elosztók cseréje, biztosítócsere. Mindennemű villamossági hibák megszüntetése, garanciával, gyors kiszállással. Biztosítéktáblák cseréje. Új hálózatok szerelése és meglévő hálózatok modernizálása. Villanyszerelés VI. kerület Andrássy út környékén.

0-24 villanyszerelés VI. kerület Andrássy út régiójában

Villanyszerelő ügyelet lakásokban – professzionális villanyszerelés és hibaelhárítás garanciával. 0-24 gyorsszolgálati hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Villanybojlerek bekötése és javítása VI. kerület Andrássy út környékén. Kaputelefon szerelése és bekötése. Munkám ismérvei: gyorsaság, pontosság, megfizethető munkadíj!

 • lépcsőház világítás mozgásérzékelő bekötés
 • villanytűzhely bekötése 3 fázisra VI. kerület Andrássy út
 • villanytűzhely nem kapcsol be VI. kerület Andrássy út
 • panelház villanyszerelés
 • lecsapja a biztosítékot VI. kerület Andrássy út
 • biztosíték javítás
 • olvadó biztosíték cseréje kismegszakítóra
 • spot lámpa vezetékezés VI. kerület Andrássy út
 • kapcsoló helyére szerelhető mozgásérzékelő
 • kapcsoló lámpa bekötése
 • 2 állású kapcsoló bekötése
 • szivattyú zárlat VI. kerület Andrássy út
 • eph felülvizsgálat
 • eph közdarab VI. kerület Andrássy út
 • ceran főzőlap beszerelése VI. kerület Andrássy út
 • okos főzőlap bekötés
 • villanyóra burkolat
 • villanyóra nem forog VI. kerület Andrássy út
 • villanyóra regisztrált villanyszerelő VI. kerület Andrássy út
 • 1 fázisú villanyóra bekötése VI. kerület Andrássy út

VI. kerület Andrássy úti Gyorsvillany Kft.

Villanyszerelés VI. kerület Andrássy út övezetében

Elektromos specialistaként vállalom az alábbi tevékenységeket: táphálózati gyorsszolgálat lakásban VI. kerület Andrássy út vonzáskörzetében, tápellátó rendszerek felújítása és időszakos felülvizsgálata VI. kerület Andrássy út környékén, új elektromos hálózatok telepítése.

Villanyszerelő VI. kerület Andrássy út

Villanyszerelés VI. kerület Andrássy út:
Elektromos hibakeresés, megszakítók cseréje, új hálózatok telepítése VI. kerület Andrássy út övezetében. Lakás gyorsszolgálat. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok átvezetékezése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől

Kizárólag specialistával terveztessük meg a villamos hálózatunkat. A huzalok és kismegszakítók ne legyenek alul méretezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét az egyes áramkörök között. A szabványos földelés létesítése kötelező, hiánya emberéletet veszélyeztethet. A falban futó kábelezés csak védelemmel ellátva engedélyezett. Kizárólag egy fajta anyagú kábelből építhető elektromos hálózat. Valamennyi elektromos sorkapocs kötését fontos ellenőrizni, mielőtt beépítésre kerül. Minden elektromos bekötés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Vizesblokkban (pl. WC) ne vegyünk igénybe hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét kizárólag villanyszerelő mester bonyolíthatja le. Vizes helyiségekben csakis földelt dugaljakat használjunk. Tetőterekre még hatványozottabban igaz, hogy lényeges a kiváló minőségű villanyszerelés.

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés VI. kerület Andrássy út területén

Mit kínálok Önnek villanyszerelő profiként?
Villanyszerelő vizsgával rendelkezem, és másfél évtizede ezen a területen tevékenykedem. A megbeszéltek szerint megjelenek ott, ahol számítanak rám. Az aktuális feladatot a lehető legnagyobb odaadással végzem. Ünnepnapokon is számíthat rám, éjjel-nappal. Kedvező áron vállalok villanyszerelést VI. kerület Andrássy út területén.

Melyek a jó szerelő ismérvei?
1. A szakember weboldala érthető, kézzelfogható tájékoztatást nyújt és bizalmat kelt az olvasóban.
2. A kapcsolati adatok megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A honlap konkrét ötleteket és bárki által bevethető megoldásokat kínál.
4. Elfogadható díjszabás, valamint garancia vállalás a szerelésre.
5. Ügyeleti idő feltüntetése.
6. Hozzáértő ember .
7. Precíz érkezés a munkavégzés helyére.
8. Tiszta, szakértői munka.
9. Számlaképes vállalkozás.

Villanyszerelés VI. kerület Andrássy út övezetében kedvező munkadíjjal. Hétvégén is dolgozom.

Villanyszerelés fürdőben VI. kerület Andrássy út

A tápellátó hálózatok üzembe helyezése már maga is felelősségteljes tevékenység. Amennyiben a hibaelhárítást vizesblokkban kell végezni, akkor ez még inkább érvényes. A fürdőszobán kívül ide sorolható még a WC és a házban uralkodó feltételektől függően akár a szuterén is.

A szerelésre szigorú szabványok vonatkoznak, amelyek érintésvédelmi szempontból különféle veszélyfokozatú területekre csoportosítják a lakás magas páratartalmú részét. A fürdőszobába csapófedeles aljzatokat javasolunk, amelyek garantálják a biztonságot. Tilos a hosszabbító csatlakoztatása, kizárólag a berendezések saját tápcsatlakozóját szabad földelt dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a szerelést bízza gyakorlott szakemberre!

Nem szakszerű munka következménye:

hibás villanyszerelés kijavítása VI. kerület Andrássy út

Az elektromos áramütés következménye lehet érrendszeri és idegi bántalom, amely járhat komoly szívleállással is. Az egészség nem játék.

Sütő bekötése a konyhában

Valamennyi típusú villanytűzhely előírás szerinti villamos rákötését és beüzemelését vállalom. Sokan nem tudják, hogy az elektromos gépek gyártói csak engedéllyel rendelkező villanyszerelő által történő bekötés esetén ad jótállást.

Electrolux villanytűzhely bekötése 220V VI. kerület Andrássy út

Amennyiben új villamos eszközöket vásárol a házába, melegen ajánlott szakemberrel konzultálni, hogy a lakás villamos adottságai alkalmasak-e az új eszköz ellátására.

Elosztószekrény csatlakoztatása

A biztosítéktábla a fővezeték felől kiemelt jelentőségű alkotóeleme otthona tápellátó hálózatának. Kifogástalan megfelelősége technikai szempontból kardinális a meghibásodások, rövidzárlatok és áramkiesések megakadályozása céljából.

FI-relé bekötése VI. kerület Andrássy út

A biztosítéktáblában kapnak helyet a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely óvja az egész hálózatot a meghibásodással szemben. A régi vagy nem előírások szerinti (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát haladéktalanul át kell alakítani!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása vészjósló következményekkel járhat, ezért nem megengedett!! A balesetveszély elkerülése érdekében rendszeres időközönként ellenőriztetni kell a biztosítéktáblát jól képzett villanyszerelővel.

Elektromos bojler szerelése

Új villanybojler jó működésének alappillére az előírás szerinti csatlakoztatás. Számtalan elhárított hiba után állíthatom, hogy a rokon vagy szomszéd által elvégzett nem szakszerű munka már megszámlálhatatlan gondot okozott a lakóparkokban a villanybojler nem előírás szerint végrehajtott csatlakoztatása folytán.

villanybojler bekötése konnektorba VI. kerület Andrássy út

Az élet védelme érdekében és a villanybojler működési idejének kitolása érdekében jobb, ha a villanybojler bekötését is villanyszerelőre bízza, ugyanis tüzet is okozhat egy nem előírásszerűen végrehajtott csatlakoztatás miatt. A bekötő kábelek keresztmetszetének és terhelhetőségének ellenőrzése kiemelt jelentőségű tevékenység az előírásszerű üzembe helyezés.

Az elektromos bojler jó hatásfokkal való üzemeltetése időközi karbantartást, villamos felülvizsgálatot igényel!

Elektromos zárlatok gyors elhárítása

A lakásban keletkezett rövidzárlatok azonnali feltérképezése és elhárítása korszerű berendezéseket és tapasztalatot igényel. A fogyasztói körök ellenőrzése fontos művelete a meghibásodás lokalizálásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol fordulhat elő a hálózatban a hiba.

Volt már gondok forrása lépcsőházi kapcsoló. Hihetetlennek tűnhet, hogy milyen szorosan kapcsolódnak a dolgok és a villamos rendszer egyes elemei, illetve a fogyasztók.

A dugaljak előírás szerinti üzembe helyezése sem elhanyagolandó tevékenység, ugyanis ez is kihathat az egyes körök tápellátó eszközeinek funkcionálására vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki hibákra.

A vezetékek áthúzása sokszor igényelt tevékenység, amelyet nagy gyakorlattal, ezért gyorsan tudok végrehajtani.

Bízom benne, hogy a szakmai tapasztalatot igénylő villanyszerelési feladatokat inkább szakemberre bízza, nyugodtan hívhat a nap 24 órájában, a hét minden napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ hibaelhárítás szolgáltatásai VI. kerület Andrássy út régiójában non-stop elérhetőek az Ön számára!