Villanyszerelő non stop Víziváros

Villanyszerelő non stop Víziváros

Sürgősségi villanyszerelés Víziváros környékén

Villanyszerelő mesterként 1-2 órán belül vállalom a helyszínre érkezést – Víziváros teljes területén és vonzáskörzetében Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik például: zárlat megszüntetése, elosztók cseréje, biztosíték cseréje. Mindennemű elektromos hibaelhárítás, garanciával, akár azonnali kiszállással. Konnektorok cseréje. Új hálózatok kiépítése és meglévő hálózatok korszerűsítése. Villanyszerelés Víziváros környékén.

0-24 villanyszerelés Víziváros vonzáskörzetében

Sürgősségi villanyszerelés üzlethelyiségekben – profi villanyszerelés és villamos hálózati problémák megszüntetése garanciával. Ügyeleti villanyszerelés hibaelhárítás a hét minden napján. Vízmelegítők bekötése és javítása Víziváros övezetében. Kaputelefon szerelése és bekötése. Munkám ismérvei: villámgyors munkavégzés, pontosság, megfizethető munkadíj!

 • led lépcsőház világítás kivitelezése Víziváros
 • villanytűzhely főzőlap beüzemelés
 • régi villanytűzhely bekötése Víziváros
 • világítás szerelése Víziváros
 • zúg a biztosíték Víziváros
 • biztosítékdoboz bekötése
 • biztosíték szekrény bekötése
 • video kaputelefon vezetékezése
 • kapcsoló beszerelése
 • kapcsoló lámpa bekötése Víziváros
 • elmű villanyszerelő
 • zárlatos mosógép Víziváros
 • eph érintésvédelem Víziváros
 • eph rendszer kialakítása
 • candy főzőlap beüzemelése
 • zanussi főzőlap Víziváros
 • villanyóra bevizsgálás Víziváros
 • villanyóra hiba
 • villanyóra teljesítmény bővítés
 • főelosztó javítás, felújítás, karbantartás Víziváros

Vízivárosi villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés Víziváros környékén

Profi mesterként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: táphálózati gyorsszolgálat üzletben Víziváros régiójában, elektromos rendszerek újjáépítése és rutinszerű karbantartása Víziváros régiójában, új elektromos hálózatok telepítése.

Villanyszerelő Víziváros

Villanyszerelés Víziváros:
Elektromos hibakeresés, megszakítók cseréje, új hálózatok telepítése Víziváros régiójában. Lakópark villanyszerelés. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok modernizálása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől

Csak hozzáértő villanyszerelővel terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A huzalok és kismegszakítók ne legyenek alul méretezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk meg a lakásban lévő ágak között. Az előírt földelés létrehozása kötelező, és életet menthet. A falban lévő elektromos vezeték csak védőcsövezésben kivitelezhető. Kizárólag egy anyagból készült vezetékből szerelhető elektromos hálózat. Az összes elektromos sorkapocs huzalozását lényeges ellenőrizni, mielőtt beépítésre kerül. Valamennyi műszaki szerelés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Vizesblokkban (pl. fürdő) ne használjunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét csak villanyszerelő specialista végezheti. Nedves helyiségekben csak földeléssel rendelkező dugaszoló aljzatokat használjunk. Padlásterekre még hatványozottabban igaz, hogy lényeges a kiváló minőségű villanyszerelés.

Villamos hiba elhárítása Víziváros

Villanyszerelés Víziváros vonzáskörzetében

Mit kínálok Önnek villanyszerelő mesteremberként?
Villanyszerelő képesítéssel rendelkezem, és másfél évtizede ezen a területen végzem a munkámat. A megállapodásnak megfelelően megjelenek ott, ahol számítanak rám. A hibaelhárítást a lehető legnagyobb odaadással végzem. Hétvégén is dolgozom, éjjel-nappal. Megfizethető munkadíjért vállalok villanyszerelést Víziváros régiójában.

Melyek a jó szerelő ismérvei?
1. A szakértő honlapja érthető, informatív és hasznos.
2. Az elérhetőségek könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A honlap konkrét ötleteket és tanácsokat nyújt.
4. Kedvező árak, illetve garancia vállalás a munkára.
5. Ügyeleti idő feltüntetése.
6. Hozzáértő ember a telefonvonal másik végén.
7. A megbeszélt időben történő érkezés a munkavégzés helyére.
8. Tiszta, gyors munka.
9. Tervdokumentáció átadása.

Villanyszerelés Víziváros vonzáskörzetében elfogadható díjszabással. Hétvégén is számíthat rám.

Villanyszerelés fürdőszobában Víziváros

A villanyszerelés önmagában engedélyhez kötött tevékenység. Amennyiben a hibaelhárítást magas páratartalmú helyen kell végezni, akkor ez fokozottan ül. A fürdőszobán kívül itt említhető meg még a WC és a helyi viszonyoktól függően akár a szuterén is.

Azt ilyen jellegű munkára szigorú előírások alkalmazandók, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra sorolják be a vizes területet. A fürdőszobába csapófedeles aljzatokat ajánlunk, amelyek növelik a biztonságot. Nem engedélyezett a hosszabbító alkalmazása, pusztán a készülékek saját tápcsatlakozóját szabad földeléssel ellátott dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.

Vizesblokkban a hibaelhárítást adja át hozzáértő mesternek!

Szakszerűtlen bekötés eredménye:

szakszerűtlen bekötés megszüntetése Víziváros

Az áramütés hatása lehet égési sérülés, amely járhat komoly szívleállással is. Nem érdemes játszani vele.

Indukciós főzőlap bekötése a konyhában

Az összes gyártmányú villanytűzhely szakszerű bekötését és üzembe helyezését vállalom. Sokan nem tudják, hogy az elektromos eszközök gyártói kizárólag szakképzett villanyszerelő által történő üzembe helyezés esetén szavatolja a működőképességet.

villanytűzhely bekötése Víziváros

Ha esetleg új elektromos gépet vásárol lakásába, melegen ajánlott hozzáértő mesterembertől tájékoztatást kérni arról, hogy a lakás műszaki paraméterei megfelelőek-e a nemrég vásárolt berendezések ellátására.

Fi-relé bekötése

A biztosítéktábla a fővezeték oldalon fontos eleme a lakás tápellátó hálózatának. Tökéletes műszaki állapota központi kérdés a meghibásodások, zárlatok és áramkiesések kiküszöbölése végett.

FI-relé bekötése Víziváros

A biztosítéktáblában kapnak helyet a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely óvja a teljes hálózatot a leégéssel szemben. Az elavult vagy nem jól kialakított (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát haladéktalanul át kell alakítani!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása nagyon kockázatos, ezért nem megengedett!! Az élet védelme érdekében néhány évente érdemes átnézetni a biztosítéktáblát egy mester által.

Elektromos vízmelegítő bekötése

Új villanybojler hosszú távú tartósságának feltétele a szakszerű csatlakoztatás. Számtalan elhárított hiba után állíthatom, hogy a rokon vagy szomszéd által elvégzett nem szakszerű munka már számtalan gondot okozott a társasházakban a villanybojler nem szakszerű beüzemelése miatt.

villanybojler biztonsági szelep bekötése Víziváros

Az élet védelme érdekében és a vízmelegítő működési idejének meghosszabbítása érdekében optimálisabb megoldás, ha az elektromos bojler bekötését is villanyszerelőre bízza, mert tüzet is okozhat egy kontár módon végrehajtott bekötés miatt. A üzembe helyezéshez szükséges vezetékek átmérőjének és terhelhetőségének ellenőrzése kiemelt jelentőségű művelet a szabványos üzembe helyezés.

A villanybojler jó hatásfokkal való üzemeltetése időközi ellenőrzést, villamos felülvizsgálatot kíván!

Elektromos zárlatok felderítése

A lakásban keletkezett zárlatok haladéktalan felderítése és megszüntetése korszerű műszereket és tapasztalatot igényel. A szakaszolás lényeges művelete a meghibásodás lokalizálásának, és hogy tudjuk, hol fordulhat elő a hálózatban a hiba.

Volt már gondok forrása zárlatos garázsvilágítás. Sokszor nem is gondolná, hogy milyen szorosan összefüggenek a dolgok és a villamos rendszer egyes szakaszai, illetve a fogyasztók.

A kapcsolók előírás szerinti csatlakoztatása sem elhanyagolandó tevékenység, ugyanis ez is hatással lehet a különféle áramkörök elektromos eszközeinek működésére vagy éppen az esetleges műszaki hibákra.

A régi lakás hálózat felújítása sokszor igényelt tevékenység, amelyet nagy gyakorlattal, ennek köszönhetően gyorsan tudok végrehajtani.

Reménykedem abban, hogy a szakértelmet igénylő villanyszerelési munkákat inkább szakemberre bízza, ezért bizalommal kereshet a nap 24 órájában, a hét minden napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ ügyelet szolgáltatásai Víziváros övezetében éjjel-nappal a rendelkezésére állnak!