Villanyszerelő SOS Székesdűlő

Megosztás

Villanyszerelő SOS Székesdűlő

SOS villanyszerelés Székesdűlő régiójában

Villanyszerelő mesterként akár azonnal vállalom a kiszállást – Székesdűlő teljes területén és vonzáskörzetében Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik például: zárlat megszüntetése, kapcsolók cseréje, biztosítócsere. Mindenféle villamossági hibák megszüntetése, garanciával, gyors kiszállással. Konnektorok cseréje. Új hálózatok létesítése és meglévő hálózatok korszerűsítése. Villanyszerelés Székesdűlő környékén.

0-24 villanyszerelés Székesdűlő környékén

Sürgősségi villanyszerelés lakásokban – szakszerű villanyszerelés és hibaelhárítás szavatolva a munka minőségét. SOS gyorsszolgálati hibaelhárítás a hét minden napján. Elektromos tűzhelyek bekötése és javítása Székesdűlő övezetében. Mozgásérzékelők telepítése. Munkám ismérvei: villámgyors munkavégzés, pontosság, megfizethető munkadíj!

 • lépcsőház világítás mozgásérzékelő bekötés Székesdűlő
 • villanytűzhely bekötés
 • villanytűzhely zárlat elhárítása Székesdűlő
 • led világítás szerelés Székesdűlő
 • biztosíték ház szerelés Székesdűlő
 • biztosíték javítás
 • biztosíték zúg Székesdűlő
 • spot lámpa vezetékezés Székesdűlő
 • kapcsoló és lámpa bekötése
 • jelzőfényes kapcsoló bekötése Székesdűlő
 • 380v kapcsoló bekötése Székesdűlő
 • villanytűzhely zárlat Székesdűlő
 • eph csatlakozás
 • eph szerelés
 • ceran főzőlap beszerelése Székesdűlő
 • 3 főzőlapos villanytűzhely csere Székesdűlő
 • villanyóra elhelyezése Székesdűlő
 • villanyóra hangos Székesdűlő
 • villanyóra teljesítmény bővítés Székesdűlő
 • társasházi méretlen hálózat hibelhárítás Székesdűlő

Székesdűlői SOS villanyszerelés

Villanyszerelés Székesdűlő vonzáskörzetében

Villanyszerelőként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: elektromos gyorsszerviz lakásban Székesdűlő övezetében, villamos rendszerek újjáépítése és rutinszerű karbantartása Székesdűlő övezetében, új elektromos hálózatok telepítése.

Villanyszerelő Székesdűlő

Villanyszerelő Székesdűlő:
Elektromos hibakeresés, kapcsolók cseréje, új hálózatok telepítése Székesdűlő környékén. Épület gyorsszolgálat. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok felújítása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tanácsok a villanyszerelőtől

Csak hozzáértő villanyszerelővel terveztessük meg a villamos hálózatunkat. A vezetékek és automaták ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk meg a lakásban lévő ágak között. A szabványos földelés kiépítése kötelező, és életet menthet. A falban futó elektromos vezeték csak védelemmel ellátva kivitelezhető. Kizárólag egy anyagból készült kábelből készíthető villany vezeték hálózat. Valamennyi elektromos sorkapocs huzalozását lényeges ellenőrizni, mielőtt a hálózat része lesz. Minden villamos szerelés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Nedves helyiségekben (pl. dohos szuterén) ne vegyünk igénybe hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét csak villanyszerelő mester végezheti. Vizes helyiségekben csak földelt konnektorokat használjunk. Tetőterekre még hatványozottabban érvényes, hogy kiemelt jelentősége van a profi módon kivitelezett villanyszerelés.

Villamos hiba elhárítása Székesdűlő

Villanyszerelés Székesdűlő régiójában

Mit biztosítok villanyszerelő szakértőként?
Villanyszerelő végzettséggel rendelkezem, és több mint 10 éve ebben a szakmában végzem a munkámat. A megállapodásnak megfelelően megjelenek ott, ahol számítanak rám. A rám bízott szerelést úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Ünnepnapokon is dolgozom, a hét minden napján. Megfizethető munkadíjért vállalok villanyszerelést Székesdűlő környékén.

Mit lehet tudni a tapasztalt mesterről?
1. A szakértő weboldala átlátható, kézzelfogható tájékoztatást nyújt és hasznos.
2. A kapcsolati adatok könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A blogja tippeket és bárki által bevethető megoldásokat kínál.
4. Jutányos munkadíj, illetve jótállás a szerelésre.
5. Nyitvatartás feltüntetése.
6. Szaktudással felvértezett mester .
7. Precíz érkezés a munkavégzés helyére.
8. Tiszta, célra törő munka.
9. Számlaképes vállalkozás.

Villanyszerelés Székesdűlő környékén jutányos árakkal. Ünnepnapokon is számíthat rám.

Villanyszerelés fürdőben Székesdűlő

A tápellátó hálózatok üzembe helyezése már maga is felelősségteljes foglalatosság. Ha a hibaelhárítást vizes helyiségekben kell végezni, akkor ez fokozottan elmondható. A fürdőszobán kívül itt említhető meg még a WC és a házban uralkodó feltételektől függően akár a pince is.

A szerelésre szigorú előírások alkalmazandók, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra sorolják be a lakás magas páratartalmú részét. A fürdőbe csapófedeles dugaljakat ajánlunk, amelyek fokozzák az érintésvédelmet. Tilos a hosszabbító használata, kizárólag a gépek saját tápcsatlakozóját szabad földeléssel ellátott dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.

Vizesblokkban az üzembe helyezést bízza gyakorlott szakemberre!

Nem szakszerű munka következménye:

hibás villanyszerelés kijavítása Székesdűlő

Az áramütés hatása lehet akut biológiai hatás, amely járhat komoly légzési paralízissel is. Az egészség nem játék.

Indukciós főzőlap bekötése a konyhában

Valamennyi típusú elektromos főzőlap gyártó által meghatározott elektromos hálózatra kötését és beüzemelését elvégzem. Ki szeretném emelni, hogy az elektromos gépek gyártói csak szakképzett villanyszerelő által történő csatlakoztatás esetén ad jótállást.

kerámialapos tűzhely bekötése Székesdűlő

Ha esetleg új elektromos eszközöket vásárol lakásába, melegen ajánlott hozzáértő mesterembertől tájékoztatást kérni arról, hogy a lakás műszaki paraméterei alkalmasak-e az új eszköz ellátására.

Elosztószekrény csatlakoztatása

A biztosítéktábla a fővezeték oldalon fontos része a lakás villamos hálózatának. Kifogástalan megfelelősége technikai szempontból kardinális a meghibásodások, rövidzárlatok és áramszünetek megakadályozása céljából.

elosztószekrény bekötése Székesdűlő

A biztosítéktáblában vannak elhelyezve a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely óvja a teljes hálózatot a leégéssel szemben. Az elavult vagy nem előírások szerinti (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát haladéktalanul át kell alakítani!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” vészjósló következményekkel járhat, ezért tilos!! A balesetveszély elkerülése érdekében rendszeres időközönként át kell vizsgáltatni a biztosítéktáblát egy villanyszerelővel.

Elektromos bojler szervizelése

Új villanybojler hosszú távú tartósságának feltétele a szakszerű csatlakoztatás. Hosszú évek tapasztalata, hogy a tulajdonosok “ügyeskedése” már számtalan problémát okozott a lakóparkokban a vízmelegítő hiányos beüzemelése miatt.

villanybojler biztonsági szelep bekötése Székesdűlő

Az élet védelme érdekében és az elektromos bojler élettartamának kitolása érdekében okosabban jár el, ha a villanybojler üzembe helyezését is villanyszerelőre bízza, ugyanis leéghet az elektromos hálózat egy nem előírásszerűen elvégzett beüzemelés miatt. A csatlakozó vezetékek átmérőjének és terhelhetőségének felülvizsgálata kiemelt jelentőségű művelet a szabványos üzembe helyezés.

A vízmelegítő jó hatásfokkal való üzemeltetése rendszeres ellenőrzést, elektromos felülvizsgálatot igényel!

Elektromos zárlatok gyors elhárítása

Az otthoni rövidzárlatok mihamarabbi felderítése és elhárítása korszerű műszereket és hozzáértést igényel. A fogyasztói körök ellenőrzése nélkülözhetetlen lépése a meghibásodás behatárolásának, és hogy tudjuk, hol lehet a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát zárlatos garázsvilágítás. Néha érthetetlen, hogy milyen szorosan kapcsolódnak a dolgok és az elektromos rendszer egyes szakaszai, illetve a fogyasztók.

A konnektorok műszakilag megfelelő csatlakoztatása sem elhanyagolandó tevékenység, mert ez is hatással lehet bizonyos hálózati fogyasztók tápellátó eszközeinek üzemelésére vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki problémákra.

A régi lakás hálózat felújítása sokszor igényelt tevékenység, amelyet nagy gyakorlattal, így gyorsan tudok elvégezni.

Reménykedem abban, hogy a szakértelmet igénylő villanyszerelési munkákat inkább szakemberre bízza, nyugodtan hívhat a nap 24 órájában, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ minősített villanyszerelő szolgáltatásai Székesdűlő térségében non-stop igénybe vehetők!